QUOTE(indruciukas @ 2010 03 13, 13:16)
merges,o kokia santechnika vonioj rinksites? Ir kur perkat? gal kas domejotes,kur pigiau,kur brangiau

Gal kas kokiu pastebejimu turit del tu wc pakabinamu, pastatomu su pasleptu bakeliu ir paprastu? Cia kitoj temoj mergaites uzsimine,kad tuo remus pakabinamiems wc reik pries tinkuojant pastatyti...
Mes turim skandinaviska santechnika - Ido ir Ifo. Pakabinamu unitazu ir bide esu labai patenkinta - lengva grindis valyt po jais

O del tinkavimo pries - tai pas mus kaip tik rema tvirtino po tinkavimo, pries klijuojant plyteles dare gipskartonio konstrukcija ir ten paslepe rema, padare nisa dar mano kriaukliu kolekcijai eksponuot (nors vyras dar i ta nisa i tualetini popieriu igruda nuolatos

). Cia pries tinkuojat statosi tikriausiai tada kai nebus plyteliu

arba ten suklydo, gal pries glaistant reikia padaryt...vis viena bus konstrukcija is gipskartonio.
O stai vonia turim Ravak, tai nelabai esu patenkinta, nes issibraize siek tiek - didzioji mergaite prisinese smulkiu zaisliuku ir uzmyne ant ju, tai yra keli ibrezimai..Skaiciau, kad Ravak akrilo vonias galima kazkaip poliruot, reikes laiko turint pasidomet placiau...
O mus aplanke vejaraupiai dicke visa nuo galvos iki koju isberta, mazajai dar kol kas nieko...Matyt tik kol kas