Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 00:36)

Jei uzissakinesi is cia, as irgi prisidesiu, ir pristatymas bus pigiau. 4u.gif
Atsakyti
merges,o kokia santechnika vonioj rinksites? Ir kur perkat? gal kas domejotes,kur pigiau,kur brangiau ax.gif Gal kas kokiu pastebejimu turit del tu wc pakabinamu, pastatomu su pasleptu bakeliu ir paprastu? Cia kitoj temoj mergaites uzsimine,kad tuo remus pakabinamiems wc reik pries tinkuojant pastatyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 13 kovo 2010 - 12:22
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 13, 13:16)
merges,o kokia santechnika vonioj rinksites? Ir kur perkat? gal kas domejotes,kur pigiau,kur brangiau ax.gif Gal kas kokiu pastebejimu turit del tu wc pakabinamu, pastatomu su pasleptu bakeliu ir paprastu? Cia kitoj temoj mergaites uzsimine,kad tuo remus pakabinamiems wc reik pries tinkuojant pastatyti...

Mes turim skandinaviska santechnika - Ido ir Ifo. Pakabinamu unitazu ir bide esu labai patenkinta - lengva grindis valyt po jais thumbup.gif O del tinkavimo pries - tai pas mus kaip tik rema tvirtino po tinkavimo, pries klijuojant plyteles dare gipskartonio konstrukcija ir ten paslepe rema, padare nisa dar mano kriaukliu kolekcijai eksponuot (nors vyras dar i ta nisa i tualetini popieriu igruda nuolatos tongue.gif ). Cia pries tinkuojat statosi tikriausiai tada kai nebus plyteliu g.gif arba ten suklydo, gal pries glaistant reikia padaryt...vis viena bus konstrukcija is gipskartonio.
O stai vonia turim Ravak, tai nelabai esu patenkinta, nes issibraize siek tiek - didzioji mergaite prisinese smulkiu zaisliuku ir uzmyne ant ju, tai yra keli ibrezimai..Skaiciau, kad Ravak akrilo vonias galima kazkaip poliruot, reikes laiko turint pasidomet placiau...
O mus aplanke vejaraupiai dicke visa nuo galvos iki koju isberta, mazajai dar kol kas nieko...Matyt tik kol kas verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 13, 11:59)
Jei uzissakinesi is cia, as irgi prisidesiu, ir pristatymas bus pigiau.  4u.gif

Akropolio maximoj pirkau siandien, 19.90lt., o vat vienai rusiai (bent jau as taip supratau) nuo pleiskanu 40%nuolaida eurovaistinej:
http://www.eurovaist..._Akcijos?ID=258..
Jauciu geriau uzsisakinet internetu, nes nuvaziavus isleidau beveik 150 litu, tai gal to, o gal dar ano doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 13 kovo 2010 - 15:29
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 13, 14:16)

Man irgi labai aktuali santechnikos tema. Skandinaviska tikrai gera santechnika, bet rupuzele brangoka, mes tikrai negalesim sau to leisti doh.gif . Draugai turi Ravak vonia, bet yra labai patenkinti, matyt kaip kam nuskyla ax.gif Man labai geras tas Ravak vonios sveitiklis, labai gerai man vonia isvalo mirksiukas.gif Nemazai apvazinejau santechnikos krautuviu, tai vonioms nuolaidu tikrai yra, bet apsispresti kokia, labai sunku doh.gif Sakykite mergelikes, ar jus turite kuri nors burbuline vonia ar verta ja isigyti, ar naudojates, nes mano mama turi, bet pora kart i metus tuos burbuliukus ijungia, tai galvoju ar verta tada pirkti del keliu kartu ax.gif
Atsakyti
Taikute, masciau ir as apie burbuline, bet nea, nes genda, kemsas, erzina garsas, retai naudosi, negalim pilt alieju, putu..........
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 15:51)
Akropolio maximoj pirkau siandien, 19.90lt., o vat vienai rusiai (bent jau as taip supratau) nuo pleiskanu 40%nuolaida eurovaistinej:
Jauciu geriau uzsisakinet internetu, nes nuvaziavus isleidau beveik 150 litu, tai gal to, o gal dar ano  doh.gif

hihihi.gif internetu užsakinėdama irgi nemažiau išleisi... biggrin.gif Čia ne parduotuvė ir pasiūla kalta, visa esmė mūsų noruose... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,Jums leidus įsiterpsiu ir aš,kadangi taip pat jau domiuosi santechnika, šiuo metu Ermitaže yra 25proc.nuolaida vonioms ir dušo kabinoms,mačiau ir vieną vonią Ravak su nuolaida,tik kiek tiksliai kainavo nepamenu, g.gif ,o kaip išsirinkti tinkamą ,turbūt dabar populiariausios ir yra akrilinės?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 13, 16:06)
hihihi.gif internetu užsakinėdama irgi nemažiau išleisi...  biggrin.gif Čia ne parduotuvė ir pasiūla kalta, visa esmė mūsų noruose...  mirksiukas.gif

Jo jo doh.gif . Skaiciau kazkoki straipsni, kad kodel perkamiausius produktus, duona, piena deda paciam gale parduotuves, ogi kad eidama per parduotuve dar prisidetum visko i savo vezima biggrin.gif . Taip kaip as vakar nuejau grietines, isleidau 50 lt. doh.gif ..
Reik ismokt pirkt kas reikia cool.gif .... bet kad man visko reikia lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 03 13, 14:39)
Mes turim skandinaviska santechnika - Ido ir Ifo. Pakabinamu unitazu ir bide esu labai patenkinta - lengva grindis valyt po jais  thumbup.gif  O del tinkavimo pries - tai pas mus kaip tik rema tvirtino po tinkavimo, pries klijuojant plyteles dare gipskartonio konstrukcija ir ten paslepe rema, padare nisa dar mano kriaukliu kolekcijai eksponuot (nors vyras dar i ta nisa i tualetini popieriu igruda nuolatos tongue.gif ). Cia pries tinkuojat statosi tikriausiai tada kai nebus plyteliu  g.gif  arba ten suklydo, gal pries glaistant reikia padaryt...vis viena bus konstrukcija is gipskartonio.
O stai vonia turim Ravak, tai nelabai esu patenkinta, nes issibraize siek tiek - didzioji mergaite prisinese smulkiu zaisliuku ir uzmyne ant ju, tai yra keli ibrezimai..Skaiciau, kad Ravak akrilo vonias galima kazkaip poliruot, reikes laiko turint pasidomet placiau...
O mus aplanke vejaraupiai  dicke visa nuo galvos iki koju isberta, mazajai dar kol kas nieko...Matyt tik kol kas  verysad.gif  doh.gif

Vėjaraupiai,nemaloni liga,turbūt susirgs ir kita mergužėlė,nors kuo mažesnis žmogutis,tuo pasekmės lengvesnės ir lengvesne forma perserga,sėkmės gydant 4u.gif
Atsakyti
Raja28, va be aliuminio, 4$ :
http://www.iherb.com...-85-g/6257?at=0
Papildyta:
"Thai" pazastims 20 litu, o cia tas pats (tik firma kita) 2.87$:
http://www.iherb.com...-84-g/5656?at=0
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 15:51)
Jauciu geriau uzsisakinet internetu, nes nuvaziavus isleidau beveik 150 litu, tai gal to, o gal dar ano  doh.gif

Tai jei Maximoje galima nusipirkti, tai gal ir neapsimoka tada siustis g.gif
Atsakyti