Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(ilonux @ 2010 03 12, 20:40)
Del kremu sudeties - pas tevus radau zurnala nauja "JI", ten surasyti visi kenksmingi chemikalai, naudojami kosmetikoje ir sukeliantys vezi. Tai zinokit, praktiskai visur ju yra, net vaikiskam brangiam kremuke is vaistines. As kremu praktiskai nevartoju visai, vaiku irgi stengiuosi netept, kazkaip nereikia...Nors man jau raukslem reiketu pradet rupintis...

taip, kai pradedi domėtis, tai prieš akis iškyla nekoks vaizdelis.... verysad.gif visur vien chemija, kenksmingi ingredientai, parabenai... doh.gif bet išeitis yra- naudoti grynus aliejus, sviestus, be priemaišų.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 12 kovo 2010 - 20:28
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 22:23)
oi, jeigu odelė riebaluota, tai nereiškia, kad chemiškai apdoroti. Dauguma žieminių obuolių natūraliai "apsiriebaluoja", nes kitaip neišsilaikytų iki pavasario...  mirksiukas.gif

rimtai?? nu va sito nezinojau... nuraminai tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 22:06)
rimtai?? nu va sito nezinojau... nuraminai tada  mirksiukas.gif

rimtai. .. mirksiukas.gif Patys turim žieminių obuolių, jie irgi riebaluoti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 20:26)
taip, kai pradedi domėtis, tai prieš akis iškyla nekoks vaizdelis....  verysad.gif visur vien chemija, kenksmingi ingredientai, parabenai... doh.gif  bet išeitis yra- naudoti grynus aliejus, sviestus, be priemaišų..  smile.gif

Kiek laiko jau domies tuo? Ir ar pasikeite oda kuno, veido, plaukai?. Zadu pas tave konsultuotis biggrin.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 21:10)
rimtai. ..  mirksiukas.gif  Patys turim žieminių obuolių, jie irgi riebaluoti..  biggrin.gif

O pas mus is sodo tik susiraukslyje lyg g.gif , dar apipuve dauguma..

As mazaja nuo metu i kita kambari iskeliau, kazkaip nebuvo problemu. Labai greit ismoko per lovytes virsu islipt ir atvarydavo pas mus ryte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 18:32)
iš kur žadi pirkti?

aromanatural, 250ml.- 25 litai lyg g.gif
Papildyta:
RytoRasa is cia, tik ad neturi.
http://www.aromanatu...su-aliejus.html
O tu is kur perki?
Atsakyti
RytoRasa, labai aciu del "natura siberica" thumbup.gif , pagooglinau, paskaiciau, nebesuksiu sau galvos ir pirksiu thumbup.gif .
O tu vaikams ta pati naudoji ar kazka kita?
Ir kur dabar tuos sampunus pirkt bigsmile.gif ?

SonataB, tau reik kremo su visokiais ten kolagenais, hialiuronais atrodo, tai va, gal patiks, sudetis gera, kaina gera:
http://www.nes.lt/co...emart/Itemid,1/
As jauciu vyrui prigriebsiu g.gif
Atsakyti
Gal kam idomu: natura siberica
http://agmija.webs.c...urasiberica.htm
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 22:38)
Kiek laiko jau domies tuo? Ir ar pasikeite oda kuno, veido, plaukai?. Zadu pas tave konsultuotis  biggrin.gif

domėjimąsis prasidėjo panašiai prieš 7 metus nuo literatūros skaitymo, nuo ieškojimo atsakymo į klausumą- "Kodėl šitiek žmonės serga?". Pirmiausiai pakeičiau mitybą, tiksliau atsisakiau didelės dalies parduotuvinio šlamšto, kuris visiškai nenaudingas, o tik kenksmingas, pamėgau pirtelę..  thumbup.gif  Natūralu, kad pradėjau domėtis ne tik tuo, kas patenka į mano burną, bet ir tuo, kas tepama ant odos..  smile.gif

Nežinau, kokia čia iš manęs konsultantė gausis, nes esu didelė tinginė...  blush2.gif ir minimalistė. Stengiuosi naudoti ne kuo daugiau priemonių, bet atrasti tai, kad man tinka ir apsistoti ties tuo. Man labai patinka natūralių priemonių savybė ta, kad ją gali naudoti daug kam, nereikia šimto buteliukų veidui, paakiams, makiažui valyti ir pan.....  thumbup.gif

O pas mus is sodo tik susiraukslyje lyg g.gif , dar apipuve dauguma..

Obuoliukų visokių veislių yra. Vieni apsiriebaluoja, kiti ne..

aromanatural, 250ml.- 25 litai lyg g.gif

RytoRasa is cia, tik ad neturi.
http://www.aromanatu...su-aliejus.html
O tu is kur perki?

Aš kai ką iš Kvapų namų  esu pirkusi, kai ką iš užsienio siunčiuosi...  smile.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 00:02)
RytoRasa, labai aciu del "natura siberica" thumbup.gif , pagooglinau, paskaiciau, nebesuksiu sau galvos ir pirksiu  thumbup.gif .
O tu vaikams ta pati naudoji ar kazka kita?
Ir kur dabar tuos sampunus pirkt bigsmile.gif ?

man tie šampūnai tinka ir patinka, pasiūliau mamai, jai irgi tiko. Man nereikia net balzamo išsiplovus juo. Tik va, nežinau, jeigu plaukai šviesinti, tai visko gali būti, kad velsis. Šviesintiems plaukams labai sunku rasti natūralių šampūnų. .. rolleyes.gif
Aš juos Litpharma vaistinėse.
Mano vaikučiai jau nemaži (8 ir 12 metų), tai jie galvas plauna tuo pačiu Natura Siberica šampūnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 kovo 2010 - 09:30
Aciu RytoRasa, as tau i az parasysiu, nes tuoj musu tema perkels i kosmetikos skyreli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 10:41)
Aciu RytoRasa, as tau i az parasysiu, nes tuoj musu tema perkels i kosmetikos skyreli biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 03 12, 21:24)
O kaip Jums Indruciuk uzsimane veikas miegoti atskirai, kaip jis tai parode?

Na pas mus jis jau 3 su puse, tai ne tik parode,bet ir pasake- as jau didelis ir dabar miegosiu savo lovoj kitame kambary smile.gif

rytorasa,o jus kur nameli statot? kazkaip nei sarase nei albumuke jusu neradau... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 13, 09:58)
rytorasa,o jus kur nameli statot? kazkaip nei sarase nei albumuke jusu neradau... g.gif  blush2.gif

A rimtai niekur nera blink.gif , kaip cia dabar?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 13, 10:58)
rytorasa,o jus kur nameli statot? kazkaip nei sarase nei albumuke jusu neradau... g.gif  blush2.gif

aš ne klaipėdietė... smile.gif bet Klaipėda man nelabai toli, tad ir plepu šioj temelėj... blush2.gif Aš iš Plungės.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 11:04)
A rimtai niekur nera blink.gif , kaip cia dabar?

hihihi.gif irnesakyk.gif nieko tokio... aš čia tokia prisiplakėlė.. ax.gif Ačiū, kad priimat... aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 kovo 2010 - 10:31