QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:41)
o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine

Mazius "isejo" miegoti i kita kambari

Tik dabar vargo su tuo lovu stumdymu vakare ir ryte.. Gal bus vyrui stimulas greiciau trioba baigineti,kad tas cigonu taboro kraustymasis su patalynem kasdien greiciau baigtusi
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas
Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia

tikdavo ir kremai visi, o is po bemieges nakties uztekdavo blakstienas pasidazyti... dabar naktele nemiegojus, vietoj veido ryte tikru tikriausiais "snukis" atsiranda
sveikinu su vaiko apgyvendinimu savam kambarelyje

labai jau smagus ivykis jusu namuose
Aha as irgi iki 30m jauciausi pati jauniausia, maniau niekada nesusensiu,nes turiu gerus genais ir pan... dabar jau mastau kitaip, nes vaizdelis keiciasi

dabar gyvenimo budas ir oro tarsa veidui labai kenkia, ne taip kaip musu mociutems ar mamoms, kurios gyveno visai kitokiom salygom, kaimuose valgydamos savo uzaugintas morkytes lauku vidury, jokio svino, dulkiu ir t.t.... dabar jau nezinai ka zmogus be valgyt, pries kelias dienas nusipirkom is alia ukininko obuoliukus, nu grazuoliai raudonais zandukais,sake patys augina viskas super, o beplaunant ka randu, ogi visa odele riebaluota kaip tu lenkisku

nu ir ka gi cia bepadarysi.. vien ryziais nebusi gyvas, tie patys vaisiai chemiskai apdoroti visi..
O pas mus namai jau grazeja, jau beveik viskas istapetuota
O miegamaji paliekam vistik ateiciai, reik pasitaupyt tapetukam pinigeliu, nes tu, kuriu labai noriu, kaina

kol kas neitelpam i biudzeta
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 20:34)
esu naudojus Avene firmos, kremą skirtą oda isu išsiplėtusias kapiliarais, nieko, neblogas jis

bent ką esu bandžius tai jis tiko man

. Aišku stebuklų nepadaro, esu ėjus procedūras pamenu, patiko labai

tik brangoka
kur dareisi veido proceduras?
nu man nera labai baisiai, bet kapiliarai tikrai odos pavirsiuje
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 16:31)
Saunuole

turejom ir mes tas racijas- nu bet as taip negaliu

Jis ir lovytej jei miega as vistiek per tarpeli jam ranka turiu duoti, ir taip visa nakti- "mamyte,duok ranka.."... tai jau geriau lovoj kartu

Kai metai suejo, tai maitinti baigiau ir jau ruosiaus kazkaip iskraustyti i kita kambari- tai stresas man nerealus buvo

Gerai vienas protingas zmogus paporino (tiksliau dalyvavau kursuose-seminare) - gi nemiegos tas vaikas paauglys budamas su tavim kartu, tuoj tas laikas prabegs, tai kol mazutis pasidziaug, paskui kazin ar pasiglaustysi su juo... Ir kas pasikeis,jei vaikas iseis i kita kambari,kam nuo to bus geriau? Nu zodziu daug dalyku apie vaiko auginima as permasciau tada...
o as savaja apgyvendinau savam kambarelyje, zinoma labai arti saves tikiuosi nesokiruosiu jusu

nuo menesiuko kazkur
absoliuciai viska girdejau naktimis, o ji pas mane ir laaaabai gerai miegojo, vargo is vis neturejau jokio su ja