Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 18:38)
Gal zinai koki vaikiska krema nebrangu  ax.gif ?

nerafinuotas kokosų aliejus.. mirksiukas.gif Jau vien dėl kvapo, vaikams turėtų labai patikti.. biggrin.gif

Aš savo vaikams netepu jokių kremų ant veido, tik rankoms ir lūpoms žiemą naudoju sviestmedžio aliejų/sviestą .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 18:38)
... ir dar sudeti paziuriu, nors nedaug dar as ka ten suprantu.

...Jeigu yra galimybe rinktis maziau brudo, tai kodel gi nea bigsmile.gif ?

thumb_yello.gif

Del sudetes yra taip, kad dazniausiai yra irasyti paprastu dalyku cheminiai pavadinimai. g.gif

O del knygos paskiai priminsi bigsmile.gif Dar bandysiu atrasti savo sasiuvini, pakomentuosiu del kapiliarines uodos..
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 13:43)
Tai suprantamas tas nors wink.gif as irgi dabar giliose paieskose  rolleyes.gif Ismeginau jau ne viena kremuka per metus  doh.gif  vis dar ieskau geriausio...
Bet va kaukes collageno--labai geros. Pas mane irgi kailiarai pavirsiui, nelabai galiu eksperimentuoti su kaukem, nes ismusa raudonumai pastoviai, tai collageno drekinancios, tikrai super kol kas geresnes nesu meginusi.

Nuo kapiliaru is avene yra kazkoks kremukas, mano draugei labai thumbup.gif rackiene minejai,kad kazkoki naudoji,kaip jis tau?

O as kaip tik siandien parsiveziau siuntinuka- su savo nuostabiausiu balzamu plaukams (3butelius bigsmile.gif ). Plaukai mano linke garbanoti,o dar tas sviesinimas sveikatos nepriduoda tai tik su tuo balzamu plaukai buna minkstuciai minkstuciai, o jau kvapas wub.gif visi klausia kokiais kvepalais kvepinuosi biggrin.gif
http://www2.victoria...o...&rfnbr=2556
Gaila, tik kad siuntimas is usa nepigus,tai pabrangsta dvigubai jis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 17:54)
nerafinuotas kokosų aliejus..  mirksiukas.gif Jau vien dėl kvapo, vaikams turėtų labai patikti..  biggrin.gif

Aš savo vaikams netepu jokių kremų ant veido, tik rankoms ir lūpoms žiemą naudoju sviestmedžio aliejų/sviestą .

Kaip tik zadu pirkt sita, tai tepsiu thumbup.gif

QUOTE(Nastanka @ 2010 03 12, 17:59)
O del knygos paskiai priminsi  bigsmile.gif  Dar bandysiu atrasti savo sasiuvini, pakomentuosiu del kapiliarines odos..

Super, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 12 kovo 2010 - 18:10
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 19:06)
Kaip tik zadu pirkt sita, tai tepsiu  thumbup.gif

iš kur žadi pirkti?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 18:06)
Nuo kapiliaru is avene yra kazkoks kremukas, mano draugei labai  thumbup.gif rackiene minejai,kad kazkoki naudoji,kaip jis tau?

O as kaip tik siandien parsiveziau siuntinuka- su savo nuostabiausiu balzamu plaukams (3butelius bigsmile.gif ). Plaukai mano linke garbanoti,o dar tas sviesinimas sveikatos nepriduoda tai tik su tuo balzamu plaukai buna minkstuciai minkstuciai, o jau kvapas  wub.gif visi klausia kokiais kvepalais kvepinuosi  biggrin.gif
http://www2.victoria...o...&rfnbr=2556
Gaila, tik kad siuntimas is usa nepigus,tai pabrangsta dvigubai jis  verysad.gif

esu naudojus Avene firmos, kremą skirtą oda isu išsiplėtusias kapiliarais, nieko, neblogas jis thumbup.gif bent ką esu bandžius tai jis tiko man smile.gif . Aišku stebuklų nepadaro, esu ėjus procedūras pamenu, patiko labai thumbup.gif tik brangoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:41)
o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine  biggrin.gif Mazius "isejo" miegoti i kita kambari  thumbup.gif  Tik dabar vargo su tuo lovu stumdymu vakare ir ryte.. Gal bus vyrui stimulas greiciau trioba baigineti,kad tas cigonu taboro kraustymasis su patalynem kasdien greiciau baigtusi  biggrin.gif
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas  g.gif
Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia  biggrin.gif tikdavo ir kremai visi, o is po bemieges nakties uztekdavo blakstienas pasidazyti... dabar naktele nemiegojus, vietoj veido ryte tikru tikriausiais "snukis" atsiranda  lotuliukas.gif

sveikinu su vaiko apgyvendinimu savam kambarelyje 4u.gif labai jau smagus ivykis jusu namuose bigsmile.gif

Aha as irgi iki 30m jauciausi pati jauniausia, maniau niekada nesusensiu,nes turiu gerus genais ir pan... dabar jau mastau kitaip, nes vaizdelis keiciasi doh.gif dabar gyvenimo budas ir oro tarsa veidui labai kenkia, ne taip kaip musu mociutems ar mamoms, kurios gyveno visai kitokiom salygom, kaimuose valgydamos savo uzaugintas morkytes lauku vidury, jokio svino, dulkiu ir t.t.... dabar jau nezinai ka zmogus be valgyt, pries kelias dienas nusipirkom is alia ukininko obuoliukus, nu grazuoliai raudonais zandukais,sake patys augina viskas super, o beplaunant ka randu, ogi visa odele riebaluota kaip tu lenkisku blink.gif nu ir ka gi cia bepadarysi.. vien ryziais nebusi gyvas, tie patys vaisiai chemiskai apdoroti visi..
O pas mus namai jau grazeja, jau beveik viskas istapetuota wub.gif wub.gif wub.gif
O miegamaji paliekam vistik ateiciai, reik pasitaupyt tapetukam pinigeliu, nes tu, kuriu labai noriu, kaina blink.gif kol kas neitelpam i biudzeta rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 20:34)
esu naudojus Avene firmos, kremą skirtą oda isu išsiplėtusias kapiliarais, nieko, neblogas jis  thumbup.gif  bent ką esu bandžius tai jis tiko man  smile.gif  . Aišku stebuklų nepadaro, esu ėjus procedūras pamenu, patiko labai  thumbup.gif  tik brangoka  doh.gif

kur dareisi veido proceduras?
nu man nera labai baisiai, bet kapiliarai tikrai odos pavirsiuje g.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 16:31)
Saunuole  4u.gif turejom ir mes tas racijas- nu bet as taip negaliu  blush2.gif Jis ir lovytej jei miega as vistiek per tarpeli jam ranka turiu duoti, ir taip visa nakti- "mamyte,duok ranka.."... tai jau geriau lovoj kartu  biggrin.gif Kai metai suejo, tai maitinti baigiau ir jau ruosiaus kazkaip iskraustyti i kita kambari- tai stresas man nerealus buvo  doh.gif  Gerai vienas protingas zmogus paporino (tiksliau dalyvavau kursuose-seminare) - gi nemiegos tas vaikas paauglys budamas su tavim kartu, tuoj tas laikas prabegs, tai kol mazutis pasidziaug, paskui kazin ar pasiglaustysi su juo... Ir kas pasikeis,jei vaikas iseis i kita kambari,kam nuo to bus geriau? Nu zodziu daug dalyku apie vaiko auginima as permasciau tada...

drinks_cheers.gif
o as savaja apgyvendinau savam kambarelyje, zinoma labai arti saves tikiuosi nesokiruosiu jusu blush2.gif nuo menesiuko kazkur smile.gif
absoliuciai viska girdejau naktimis, o ji pas mane ir laaaabai gerai miegojo, vargo is vis neturejau jokio su ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 19:10)
sveikinu su vaiko apgyvendinimu savam kambarelyje  4u.gif  labai jau smagus ivykis jusu namuose bigsmile.gif

Papildyta:
kur dareisi veido proceduras?
nu man nera labai baisiai, bet kapiliarai tikrai odos pavirsiuje  g.gif
Papildyta:

Buvau seniai, prie Lornos buvo Ramanauskienės grožio centras, dabar kitoj vietoj yra. Tai patiko po darbo atbėgdavau, ir beveik valandą veidui darydavo procedūras thumbup.gif oi, kaip atsipalaiduodavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 20:10)
-sveikinu su vaiko apgyvendinimu savam kambarelyje  4u.gif  labai jau smagus ivykis jusu namuose bigsmile.gif

-o as savaja apgyvendinau savam kambarelyje, zinoma labai arti saves tikiuosi nesokiruosiu jusu  blush2.gif  nuo menesiuko kazkur  smile.gif
absoliuciai viska girdejau naktimis, o ji pas mane ir laaaabai gerai miegojo, vargo is vis neturejau jokio su ja  wub.gif

- aciu 4u.gif nu cia mums patiems netiketas tas "ivykis" buvo lotuliukas.gif Visada snekedavom,kad kai isikraustysimi nama, jam nupirksim ta lovyte su ciuozykla ir tada jis miegos savo kambary...o cia vyriokas eme ir nusprende anksciau issikraustyti bigsmile.gif ...

- tas vaiko iskraustymas kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif Maniskis miegodavo kaip uzmustas,as net valgyti zadindavau..budavo nakti vyras zadina,sako paziurek,ar gyvas lotuliukas.gif pripuolam abu prie lovytes,dedam ranka pries veideli, nesuprantam ar kviepuoja doh.gif tada judinam,pradeda krutet- aciu,dievui,gyvas doh.gif lotuliukas.gif Bet man paciai laaaabai malonu,kai zuikis kartu.. atsibundi, o salia taves toks angeliukas miega wub.gif taip ir dziaugiames ryte su vyru kol atsibunda...o atsibunda,sypsosi,apsikabina, buciuoja, ciauska ir pasakoja ka sapnavo ir ka siandien per diena nuveiks...
Atsakyti
o as savaja apgyvendinau savam kambarelyje, zinoma labai arti saves tikiuosi nesokiruosiu jusu  blush2.gif  nuo menesiuko kazkur  smile.gif
absoliuciai viska girdejau naktimis, o ji pas mane ir laaaabai gerai miegojo, vargo is vis neturejau jokio su ja  wub.gif

Oho bigsmile.gif Tai tau pasiseke, kad rami mergaite. Nu mano tai abi ziaurios neramuoles, iki triju menesiu ziaurus klykimas, ligoninej su abiem del to klykimo net buvom atsigule tirtis, nes kas girdejo ir mate, tai baisejosi...O paskui didzioji iki 4 metu su mumis miegojo, nes labai neramiai miegodavo, keldavosi, vartydavosi, verkdavo...Kai persikraustem i nama pradejo pati viena miegot, dabar jau 5 metai, bet vis tiek viena neuzmiega, bijo, arba as, arba vyras turim pasaka pasekt...Mazoji irgi neramiai miega, neisivaizduoju, kaip galeciau viena pacia kitam kambary migdyt, jauciu lakstyciau ir lakstyciau, kai suverktu doh.gif

Del kremu sudeties - pas tevus radau zurnala nauja "JI", ten surasyti visi kenksmingi chemikalai, naudojami kosmetikoje ir sukeliantys vezi. Tai zinokit, praktiskai visur ju yra, net vaikiskam brangiam kremuke is vaistines. As kremu praktiskai nevartoju visai, vaiku irgi stengiuosi netept, kazkaip nereikia...Nors man jau raukslem reiketu pradet rupintis...
Atsakyti
Aha as irgi iki 30m jauciausi pati jauniausia, maniau niekada nesusensiu,nes turiu gerus genais ir pan... dabar jau mastau kitaip, nes vaizdelis keiciasi  doh.gif dabar gyvenimo budas ir oro tarsa veidui labai kenkia, ne taip kaip musu mociutems ar mamoms, kurios gyveno visai kitokiom salygom, kaimuose valgydamos savo uzaugintas morkytes lauku vidury, jokio svino, dulkiu ir t.t.... dabar jau nezinai ka zmogus be valgyt, pries kelias dienas nusipirkom is alia ukininko obuoliukus, nu grazuoliai raudonais zandukais,sake patys augina viskas super, o beplaunant ka randu, ogi visa odele riebaluota kaip tu lenkisku  blink.gif  nu ir ka gi cia bepadarysi..

oi, jeigu odelė riebaluota, tai nereiškia, kad chemiškai apdoroti. Dauguma žieminių obuolių natūraliai "apsiriebaluoja", nes kitaip neišsilaikytų iki pavasario... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai jau idomiai su tais vaikais pokalbi uzvedete, as dabar irgi sprendziu dilema ar kai issikelsime i nama mazaji guldyti atskiram kambaryje ar lovyte statyti pas mus miegamajame? g.gif Pas mus lovoje jis niekada nemiegojo, nes nei vyras, nei as negalime issimiegoti, o savo lovytei miega puikiai tik zinoma, kai pabunda nori mane salia matyti arba ranka ikisu palaikau, kai susapnuoja ka negero, tai galvoju jei miegos atskiram kambary, negi ir lakstysiu kai pro racija isgirsiu krebzdesi, gal tada reik miegamajame palikti? O kaip Jums Indruciuk uzsimane veikas miegoti atskirai, kaip jis tai parode?
Atsakyti