Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(egis_klp @ 2010 03 10, 18:48)
Sveikos Klaipedos  mamytes,
Maciau yra gyvenanciu Slengiuose. Planuojame ysigyti sklypa ir statytis nama Svajoniu krante. Klausimas, gal yra gyvenanciu jau ten? Kaip ten tas miesto 7 marsrutas, kaip daznai vaziuoja, ar nera problemu?

gyvenam salia svajoniu kranto,t.y. klipsciuose.o 7 marsrutas puikiai kursuoja kas 5 minutes smile.gif o buna kad ju ten ir po 2-3 suvaziuoja.taip kad naudojames ir esame patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės...va mums ta stadija, kai renkamės "pečių", labai norėčiau iš Jūsų sulaukti patarimo...Norim malkinio, veikiančio dujų generacijos principu.
Kokios galios šildymo katilą rinkoties pagal plotą?
Ar dėjote akumulaicinę talpą...
Koks modelis Jūsų katilo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 11 kovo 2010 - 22:55
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 15:12)
Siap tai pas pietiecius normalu prie vakarienes isgerti taure-dvi (ir daugiau  mirksiukas.gif ) vyno...

drinks_cheers.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 15:12)
Sakykit, o kas naudojate tuos sviestus ir aliejus, tai daugiau jokiu kremuku nenaudojat? As dabar labai patenkinta produktais kuriuos naudoju is vichy ir avene, meginau pora is nuxe ir caudale (na tie skaitosi be chemijos) tai man nelabai...

Cia as gal biski paveluotai apie kremukus, bet man Vichy irgi buvo pati geriausia kosmetika, tikrai super produkcija. Is kremu ypac patiko myokine, kai tik 30 suejo as ji ismeginau. Dabar kazkaip nukrypau i sona nuo vichy, nes vis norisi kazka ismegint. Matis`a naudojau jaunystes kremuka, nu ne stebuklas... Rodial turiu balzama naktini - fantastika man, vyro sesei jis smirdi, tai va, tai labai jau individualu.
Dabar susizavejau labai Maria Galland kremais, kaukem, toniku, pylingu wub.gif Noriu viska ismeginti. Cia tokia jau rimtesne profesionali kosmetika, ziuresiu kaip cia bus su ja, jei ka tikrai grysiu prie Vichy.

Ir jau man atleiskit esu visiskai pries namudiniu kremukus, grietines ir agurkus ir visa kita... man tai nepriimtina is vis schmoll.gif Na gal kavos tirsciu pylingas drinks_cheers.gif bet ant veido odos deti grietine ar dar ten kazka... schmoll.gif
aisku kievienam savo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 11, 23:22)

Ir jau man atleiskit esu visiskai pries namudiniu kremukus, grietines ir agurkus ir visa kita... man tai nepriimtina is vis schmoll.gif  Na gal kavos tirsciu pylingas drinks_cheers.gif bet ant veido odos deti grietine ar dar ten kazka...  schmoll.gif

Kazkada ir as taip sakiau ir juokiausi. Pasidariau as vat krema (ne namie, bet vistiek dariaus biggrin.gif ) is visokiu ekologisku produktu, kurie tikrai nera pigus, tai man tas kremukas 30gramu kainavo 42 litai ir dar emiau ekologisko ersketuogiu aliejaus 30ml. - 38litai atrodo. Emiau savo veido odai su issipletusiais kapiliarais. Ir dar kruva prisirasius ka noriu pirkti, kunui alieju, plaukams alieju daryt kaukems. Ekologiskus sampunus visai seimai, dantu pastas veliau......
Su kavos tirsciais irgi darau pilinga, tik ji dar apipilu alyvuogiu nerafinuotu aliejum, kad paminkstetu, tai kai issitrinu, nusiskalauju, dar jaucias aliejuko, tai net kremo nereik kartais. Kai makalavaus ta krema, tai sake dar dadet i pilinga rupios druskos labai gerai arba tik su ja daryt pilinga arba tik su ruduoju cukrum.
Jei nebijai tept kazka ant kuno, tai nebijok ir ant plauku bei veido biggrin.gif
O tie nerafinuoti aliejai tai labai giriami, kokosu, avokadu.........
Argano aliejus, va pasiskaityk thumbup.gif :
http://www.kvapunama.../produktas/215/ (skaityk paryskintas vietas)
O brangiuose neekologiskuose kremuose to gerio tikrai mazai jauciu, daugiau chemija veikia (cia tik mano nuomone, nes Amerikoj galejau sau leisti brangesne kosmetika, tik veido oda kokia buvo, tokia buvo). Ziuresiu kaip uz keliu men. ar kas pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Dar pilingui tinka kokosu drozles biggrin.gif . Kaip tik turiu ekologisku kokoso drozliu, reiks ryt pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 03 10, 20:16)
O kas ten Jums nepatiko.? Mes dar nebuvome net nuvaziave ten. Bet namu kainos uz buto kaina tai tikrai vilioja...Su pilna apdaila 320 tks lt.

visu pirma, nuvaziuokit...mes irgi susizavejom ju pateikiama vizualizacija, o nuvaziave dar ilgai negalejom patiketi, kad tai tas pats... namu ten dar nera, tiesiog baisiai sustumdytos zemes ir pravesta komunikacija, nei keliu, nei taku....sklypai maziukai, o kur didesni, tai salai elektros stulpu eilute... nemanau, kad nuo rugsejo men ten butu kas pasikeite....bet pasiziurekit... o pirkti tai, ko dar nera... rizika, manyciau...

beje, merginos is Triuseliu, ar as teisingai supratau, kad pradedama jau to kelio rekonstrukcija? vakar vaziavom paziureti, kaip sklypukas, tai nustebom pamate nupjautus medzius...RK, graziai zalias tavo nameliukas.... thumbup.gif manau, greitai pamatysim tikraji vaizda...spesit iki geguzes?
Atsakyti
Atsiprašau už spam, bet labai būčiau dėkinga, jei porą minučių skirtumėt apklausai:
http://www.surveymonkey.com/s/VQKZJX6
nesuprantantiems angliškai:
http://www.surveymonkey.com/s/VTLCB3H
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 11, 12:01)
Pas giminaicius senos statybos name oro tarpas pripurkstas kazkokiu putu pries pora metu- stebuklo nepadare- saskaitos uz sildyma zenkliai nesumazejo... Na gal tos ekovatos purskiamos dabar kokios gersenes,ir gal purskiant ne i tarpa geresnis efektas gaunamas  g.gif
Ir dar tos putos mane baugina tuom,kad tipo nekvepuoja- tai jei stogo gegnes jomis apipurksti- ar neprades po kazkiek metu puti medis?

matai, tų termoputų visokių rūšių yra.. rolleyes.gif Neaišku, kokiom ten jie pripurškė.

Man atrodo, kad Gamo kvėpuoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 02:36)
Kazkada ir as taip sakiau ir juokiausi. Pasidariau as vat krema (ne namie, bet vistiek dariaus biggrin.gif ) is visokiu ekologisku produktu, kurie tikrai nera pigus, tai man tas kremukas 30gramu kainavo 42 litai ir dar emiau ekologisko ersketuogiu aliejaus 30ml. - 38litai atrodo. Emiau savo veido odai su issipletusiais kapiliarais. Ir dar kruva prisirasius ka noriu pirkti, kunui alieju, plaukams alieju daryt kaukems. Ekologiskus sampunus visai seimai, dantu pastas veliau......

Labas rytelis. 4u.gif

Na nieko pries as situos eko produktus, nu ale gamintis paciai krema nu nezinau nezinau schmoll.gif tokiuos dalykus palikti reikia profesionalams mano galva.

O kremo kokybe jau isitikinau nepriklauso nuo jo kainos, buvo laikas kai Margarita naudojau kol nei vienos rauksleles nebuvo ir nieko, viskas ciki, dabar jau ieskau profesionalios kokybiskos kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 00:36)
Kazkada ir as taip sakiau ir juokiausi. Pasidariau as vat krema (ne namie, bet vistiek dariaus biggrin.gif ) is visokiu ekologisku produktu, kurie tikrai nera pigus, tai man tas kremukas 30gramu kainavo 42 litai ir dar emiau ekologisko ersketuogiu aliejaus 30ml. - 38litai atrodo. Emiau savo veido odai su issipletusiais kapiliarais. Argano aliejus, va pasiskaityk thumbup.gif :
http://www.kvapunama.../produktas/215/ (skaityk paryskintas vietas)

RK, pas mane ta pati bėda su kapiliarais, papasakok truputį daugiau ką susžnojai? bigsmile.gif čia kuris eršketruožių ar argano aliejus tinka ? bigsmile.gif Aš savo odai naudoju spec. priemones Avene firmos, dabar bandau Iwostin g.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 03 12, 09:54)

beje, merginos is Triuseliu, ar as teisingai supratau, kad pradedama jau to kelio rekonstrukcija? vakar vaziavom paziureti, kaip sklypukas, tai nustebom pamate nupjautus medzius...RK, graziai zalias tavo nameliukas.... thumbup.gif manau, greitai pamatysim tikraji vaizda...spesit iki geguzes?

As irgi taip supratau bigsmile.gif thumbup.gif
Iki geguzes be sansu, nes viduj dar nieko nera, neissipylem betono gruodi ir ba ba verysad.gif . Kai atsils ir issipilsim betona, tai jauciu visus iskart samdysim, kad vidus butu labai greitai irengtas biggrin.gif .
Siandien pradeda lyg deti fibrocementines lentas, tai des 2 sav. tikrai, o po to prieky klinkeri isdes tie patys, tai iki geguzes tik pilnas vaizdas is lauko bus.
Kazi kada mes cia susiorganizuosim kaimyniu susitikima pas ILonuxa ax.gif ?

QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 11:36)
Labas rytelis.  4u.gif

Na nieko pries as situos eko produktus, nu ale gamintis paciai krema nu nezinau nezinau  schmoll.gif  tokiuos dalykus palikti reikia profesionalams mano galva.

O kremo kokybe jau isitikinau nepriklauso nuo jo kainos, buvo laikas kai Margarita naudojau kol nei vienos rauksleles nebuvo ir nieko, viskas ciki, dabar jau ieskau profesionalios kokybiskos kosmetikos.

Na visada gamintis kremus tikrai nesiruosiu, cia toks pasiterliojimas neplanuotas buvo biggrin.gif .
Man tai kazkoks bludas uzejo apie kosmetika pasidometi daugiau .

QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 11:57)
RK, pas mane ta pati bėda su kapiliarais, papasakok truputį daugiau ką susžnojai?  bigsmile.gif  čia kuris eršketruožių ar argano aliejus tinka ?  bigsmile.gif  Aš savo odai naudoju spec. priemones Avene firmos, dabar bandau Iwostin  g.gif

Skaiciau kad Ivosin maziau tu bloguju ingridientu turi, nei kiti kremai.
Kai mazoji uzmigs, parasysiu del tu kapiliaru kanors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 13:14)
Kazi kada mes cia susiorganizuosim kaimyniu susitikima pas ILonuxa ax.gif ?

Gal kai orai truputi atsils bigsmile.gif, galesim tada su vaikais pavaiksciot, visu valdas apziuret, o paskui pas mane - kam kavos, kam arbatos mirksiukas.gif
Atsakyti