QUOTE(pra @ 2010 03 12, 09:54)
beje, merginos is Triuseliu, ar as teisingai supratau, kad pradedama jau to kelio rekonstrukcija? vakar vaziavom paziureti, kaip sklypukas, tai nustebom pamate nupjautus medzius...RK, graziai zalias tavo nameliukas....

manau, greitai pamatysim tikraji vaizda...spesit iki geguzes?
As irgi taip supratau
Iki geguzes be sansu, nes viduj dar nieko nera, neissipylem betono gruodi ir ba ba

. Kai atsils ir issipilsim betona, tai jauciu visus iskart samdysim, kad vidus butu labai greitai irengtas

.
Siandien pradeda lyg deti fibrocementines lentas, tai des 2 sav. tikrai, o po to prieky klinkeri isdes tie patys, tai iki geguzes tik pilnas vaizdas is lauko bus.
Kazi kada mes cia susiorganizuosim kaimyniu susitikima pas ILonuxa

?
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 11:36)
Labas rytelis.
Na nieko pries as situos eko produktus, nu ale gamintis paciai krema nu nezinau nezinau

tokiuos dalykus palikti reikia profesionalams mano galva.
O kremo kokybe jau isitikinau nepriklauso nuo jo kainos, buvo laikas kai Margarita naudojau kol nei vienos rauksleles nebuvo ir nieko, viskas ciki, dabar jau ieskau profesionalios kokybiskos kosmetikos.
Na visada gamintis kremus tikrai nesiruosiu, cia toks pasiterliojimas neplanuotas buvo

.
Man tai kazkoks bludas uzejo apie kosmetika pasidometi daugiau .
QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 11:57)
RK, pas mane ta pati bėda su kapiliarais, papasakok truputį daugiau ką susžnojai?

čia kuris eršketruožių ar argano aliejus tinka ?

Aš savo odai naudoju spec. priemones Avene firmos, dabar bandau Iwostin
Skaiciau kad Ivosin maziau tu bloguju ingridientu turi, nei kiti kremai.
Kai mazoji uzmigs, parasysiu del tu kapiliaru kanors