Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 15:18)
mes tik dabar pirma karta rimtai susirgom, tai kol tetes nera miega su manim, tik pietu miego pas saves, o taip tai visu baimiu atsikraciau kai racija padejom prie lovytes, tai girdziu kiekviena snaresi.O taip tai jis pas manes ir geriau miega ir greiciau uzmiega savo lovytej, as isvedinu visad kambariuka, grynas oras, ramu ir vaikui gerai. mirksiukas.gif

Saunuole 4u.gif turejom ir mes tas racijas- nu bet as taip negaliu blush2.gif Jis ir lovytej jei miega as vistiek per tarpeli jam ranka turiu duoti, ir taip visa nakti- "mamyte,duok ranka.."... tai jau geriau lovoj kartu biggrin.gif Kai metai suejo, tai maitinti baigiau ir jau ruosiaus kazkaip iskraustyti i kita kambari- tai stresas man nerealus buvo doh.gif Gerai vienas protingas zmogus paporino (tiksliau dalyvavau kursuose-seminare) - gi nemiegos tas vaikas paauglys budamas su tavim kartu, tuoj tas laikas prabegs, tai kol mazutis pasidziaug, paskui kazin ar pasiglaustysi su juo... Ir kas pasikeis,jei vaikas iseis i kita kambari,kam nuo to bus geriau? Nu zodziu daug dalyku apie vaiko auginima as permasciau tada...
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 15:26)
aciu, reiks pasidomet  mirksiukas.gif
o kur tu ji pirkai, ir kiek kainuoja mazdaug? g.gif

Aš pirkau Euro vaistinėj, mokėjau apie 22lt. Bet jo labai ilgam užtenka, neįsivaizduoju kada jį sunaudosiu... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:09)
Aš pati naudoju Thai kristalą.

Man nelabai patiko tas kristalas... ziema dar nieko, bet vasara tai jokios naudos is jo.. kazkaip as vis tiek jausdavausi "nesvari" biggrin.gif
Papildyta:
merges, o kur jus perkate lavasus? ararate jie skanus, bet brangus.. Vingio "iki" lavsinej tai tokie neypatingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 12 kovo 2010 - 14:36
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:36)
Man nelabai patiko tas kristalas... ziema dar nieko, bet vasara tai jokios naudos is jo.. kazkaip as vis tiek jausdavausi "nesvari"  biggrin.gif

gali būti , nes jis nestabdo prakaitavimo. Bet gerai pagalvojus, tai to daryti ir negalima, juk su prakaitu pasišalina nereikalingos medžiagos, šlakai.. Žinoma, menkas malonumas vaikščioti šlapiomis pažastimis. Tad turim teisę rinktis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:31)
Saunuole  4u.gif turejom ir mes tas racijas- nu bet as taip negaliu  blush2.gif Jis ir lovytej jei miega as vistiek per tarpeli jam ranka turiu duoti, ir taip visa nakti- "mamyte,duok ranka.."... tai jau geriau lovoj kartu  biggrin.gif Kai metai suejo, tai maitinti baigiau ir jau ruosiaus kazkaip iskraustyti i kita kambari- tai stresas man nerealus buvo  doh.gif  Gerai vienas protingas zmogus paporino (tiksliau dalyvavau kursuose-seminare) - gi nemiegos tas vaikas paauglys budamas su tavim kartu, tuoj tas laikas prabegs, tai kol mazutis pasidziaug, paskui kazin ar pasiglaustysi su juo... Ir kas pasikeis,jei vaikas iseis i kita kambari,kam nuo to bus geriau? Nu zodziu daug dalyku apie vaiko auginima as permasciau tada...

na zinoma kiekviena juk auginam pagal save, kaip geriau pacios matom ir nusprendziam mirksiukas.gif
su maniskiu pasiglaustyt tai neimanoma misija buvo doh.gif , migdymai taip tesdavosi iki 2 nakties, tad teko ivest rezima nuo mazumes, tad dabar zino kad laikas miegeliui, kad mamyte bus netoliese, atsibuciuojam ir liuliuojam sau ramiai atskirai.Tos meiles ir glamoniu uztenka dienos begyje, as kazkaip daugiau linkusi prie savarankiskumo ugdymo nuo mazumes, taip vaikui ir streso maziau buna kai lieka su mociute ir visokiu baimiu nekyla. mirksiukas.gif
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:32)
Aš pirkau Euro vaistinėj, mokėjau apie 22lt. Bet jo labai ilgam užtenka, neįsivaizduoju kada jį sunaudosiu...  bigsmile.gif  biggrin.gif

reiks isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 12:43)
Tai suprantamas tas nors wink.gif as irgi dabar giliose paieskose  rolleyes.gif Ismeginau jau ne viena kremuka per metus  doh.gif  vis dar ieskau geriausio...
Bet va kaukes collageno--labai geros. Pas mane irgi kailiarai pavirsiui, nelabai galiu eksperimentuoti su kaukem, nes ismusa raudonumai pastoviai, tai collageno drekinancios, tikrai super kol kas geresnes nesu meginusi.

Ir tu ziuriu su tais kapiliarais kaip ir Rackiene. Mane tai jie uzkniso todel ir pradejau dometis kazka. Geri atsiliepimai buvo apie vichy aqualia thermal mat. Ir christinos serumas su hialiuronu. Cia kol eco nesidomejau. Paziurek apie juos, gal kas tiks.

Rackiene, bandysiu kazka parasyt, bet dar tokia ten is manes ir zinove...
Gasulo molio kaukes daryt, praust veida, jis pats svelniausias, pasiskaityk:
http://www.kvapunamai.lt/lt/gasulas/

Sutraukia poras kauke: kiausinio baltymas su aviziniais dribsniais. Sumaisau, palieku pastovet truputi, po to atsigulus uzsidedu (su veidroduku kitoj rankoj), laikau 10-15min., veido nejudinu nes dziusta kauke. Juokinga, bet man patiko.

Hamameliu hidrolatas (purkst kaip tonika ant veido), sita butinai pirksiu (is aromanatural, geresne kaina), o cia aprasymas kvapunamuose:
http://www.kvapunama.../produktas/288/
..
Aliejai kapiliarams: tamanu, kiparisu, petrazoliu, pelargoniju, rozmedziu, pipirmeciu, nerolio, rozmarino. Turi skaityt aprasymus ir issirinkt. As kol krema turiu, tai nesidomejau ka tepsiu po jo...
Dar turiu perskaityt visus aprasymus eteriniu alieju, nes labai gerai lasint po kelis lasus i kaukes plauku, veido, kremus.
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 13:41)
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti...

Zinoma. Dar pamirsai GERA NUOTAIKA, cia NR. 1 bigsmile.gif

QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 13:49)
ziuriu vis apie kosmetika snekat, tai gal kuri esat atradusi rutulini dezodoranta be aliuminio? mirksiukas.gif as dabar tokio paieskose g.gif

As irgi Thai nusipirkus, tai normalus jis, o kaip bus vasara, nezinau.
Pries tai turejau kazkoki uz 50 litu, be to aliuminio, nu bet ilgai naudojau, 2 metus, taip kad verta.
Sanex lyg be aliuminio, cia sasiuviny savo radau, patikrink kaip ten is tikruju.

QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 14:54)
as kazkaip daugiau linkusi prie savarankiskumo ugdymo nuo mazumes

As irgi drinks_cheers.gif

Gal kam idmu. Dar ziurinejau sampunus eco, tai kainos kai kuriu dideles, o jie greit naudojasi, juk ne as viena eco naudociau. Tai issirinkau "urtekram", jis kainuoja 32 litus, 500ml. Daug yra kur raso eco, o sudetis nelabai jau eco...
Daug kas gyre savaiminio idegio krema, "LAVERA".
Pradejau tept antakius ir blakstienas su ricinu aliejum vakare, skatina augima.
Dabar visa buteliuka ricinu aliejaus uzsidejus ant galvos, tipo kauke rolleyes.gif
Atsakyti
...

Raja28, va nebrangus deo:
http://www.tik-ekolo...zodorantai.html

Gal kas nori koperuotis uzsakinet ka nors bendrai?
Dar isgyre forumietes kondicionieriu: SANTE briliant care, 250ml.-28lt. (sita pirksiu)

Dar ieskau vaikui kremo kazkokio, losjono.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 16:00)
Ir tu ziuriu su tais kapiliarais kaip ir Rackiene. Mane tai jie uzkniso todel ir pradejau dometis kazka. Geri atsiliepimai buvo apie vichy aqualia thermal mat. Ir christinos serumas su hialiuronu. Cia kol eco nesidomejau. Paziurek apie juos, gal kas tiks.

Rackiene, bandysiu kazka parasyt, bet dar tokia ten is manes ir zinove...
Gasulo molio kaukes daryt, praust veida, jis pats svelniausias, pasiskaityk:
http://www.kvapunamai.lt/lt/gasulas/

Sutraukia poras kauke: kiausinio baltymas su aviziniais dribsniais. Sumaisau, palieku pastovet truputi, po to atsigulus uzsidedu (su veidroduku kitoj rankoj), laikau 10-15min., veido nejudinu nes dziusta kauke. Juokinga, bet man patiko.

Hamameliu hidrolatas (purkst kaip tonika ant veido), sita butinai pirksiu (is aromanatural, geresne kaina), o cia aprasymas kvapunamuose:
http://www.kvapunama.../produktas/288/
..
Aliejai kapiliarams: tamanu, kiparisu, petrazoliu, pelargoniju, rozmedziu, pipirmeciu, nerolio, rozmarino. Turi skaityt aprasymus ir issirinkt. As kol krema turiu, tai nesidomejau ka tepsiu po jo...
Dar turiu perskaityt visus aprasymus eteriniu alieju, nes labai gerai lasint po kelis lasus i kaukes plauku, veido, kremus.

Dabar visa buteliuka ricinu aliejaus uzsidejus ant galvos, tipo kauke rolleyes.gif

koks įdomus daiktas tas gosulo molis doh.gif eidui prausti man patiko Gatineau firmos pienelis serenite thumbup.gif . Dabar netyčia vietoj pienelio nusipirkau kažkokį prausiklį, tai sausina odą žiauriai doh.gif man jaučiu tavo kaukė netiktų g.gif nes mano sausa oda g.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 16:17)
...

Raja28, va nebrangus deo:
http://www.tik-ekolo...zodorantai.html

Gal kas nori koperuotis uzsakinet ka nors bendrai?
Dar isgyre forumietes kondicionieriu: SANTE briliant care, 250ml.-28lt. (sita pirksiu)

Dar ieskau vaikui kremo kazkokio, losjono.

o iš kur žadi sakytis?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 17:00)
Gal kam idmu. Dar ziurinejau sampunus eco, tai kainos kai kuriu dideles, o jie greit naudojasi, juk ne as viena eco naudociau. Tai issirinkau "urtekram", jis kainuoja 32 litus, 500ml. Daug yra kur raso eco, o sudetis nelabai jau eco...

labai neblogi šampūnai Natura Siberica, jų vastinėse yra. Be SLS, sertifikuoti Ecocert. Aš jau senokai juos naudoju, dar pigesni nei Urtekram.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 12 kovo 2010 - 16:43
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 16:31)
Gerai vienas protingas zmogus paporino (tiksliau dalyvavau kursuose-seminare) - gi nemiegos tas vaikas paauglys budamas su tavim kartu, tuoj tas laikas prabegs, tai kol mazutis pasidziaug, paskui kazin ar pasiglaustysi su juo... Ir kas pasikeis,jei vaikas iseis i kita kambari,kam nuo to bus geriau? Nu zodziu daug dalyku apie vaiko auginima as permasciau tada...

drinks_cheers.gif va ir as laikaus tos nuomones ir dziaugiuos kol mano vaikai dar rodo nora prigult salia mamos biggrin.gif Vyresnelis iki 4m, su mumis vienam kambary miegojo, o mazoji ir siai dienai su mumis. Tik zinoma savo lovyteje...ir visada praso rankytes ar, kad paglostyciau pries uzmiegant smile.gif
Papildyta:
Del eko kremuku..., tai manau labai sunku pas mus rasti gryna ekologiska produkta...Na nebent zaist su grietinem agurkais ir t.t.Bet tada ir tie turi but eko... As tepuos kremukais, kurie pakolkas tinka man ir mano odai...ir labai saikingai naudoju kosmetika(visokias pudras, tusus, lupdazius ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 12 kovo 2010 - 17:18
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 17:17)

RK, jei jau taip susidomejai naturalia kosmetika, tai galiu pasiulyti paskaityti knyga Rita Stiens "Naturalioji kosmetika" (~180 psl.). Gan idomi knygute, yra visokiu receptu.

Pati irgi nelabai tikiu prierasu "ECO" cia musu saly... Geriau tada tikrai agurkus ar grietine deti... mirksiukas.gif

Del pagamintos kosmetikos. RK, tikiuosi jus perspejo, kad pagaminta kremuka reikia laikyti saldytuve? Jei ne, tai paaiskinsiu kodel. Tame kreme nera konservantu (kuriu tu ir baiminaisi, kaip supratau), tad kremas gali greit sugesti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 16:29)

o iš kur žadi sakytis?

Dar nezinau. Pradzioj nuvaziuosiu i eco parduotuve , kazkaip komunos 25.

QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 16:37)
labai neblogi šampūnai Natura Siberica, jų vastinėse yra. Be SLS, sertifikuoti Ecocert. Aš jau senokai juos naudoju, dar pigesni nei Urtekram.

O as i juos ziurejau ir kazkodel abejojau biggrin.gif . Reiks pasidomet.
Gal zinai koki vaikiska krema nebrangu ax.gif ?

QUOTE(Nastanka @ 2010 03 12, 17:20)
RK, jei jau taip susidomejai naturalia kosmetika, tai galiu pasiulyti paskaityti knyga Rita Stiens "Naturalioji kosmetika" (~180 psl.). Gan idomi knygute, yra visokiu receptu.
Pati irgi nelabai tikiu prierasu "ECO" cia musu saly... Geriau tada tikrai agurkus ar grietine deti... mirksiukas.gif

Del pagamintos kosmetikos. RK, tikiuosi jus perspejo, kad pagaminta kremuka reikia laikyti saldytuve? Jei ne, tai paaiskinsiu kodel. Tame kreme nera konservantu (kuriu tu ir baiminaisi, kaip supratau), tad kremas gali greit sugesti.  ax.gif

Knyga butu idomu ax.gif . Tai gal kai pas ILlonuxa susirinksim kvartalo kaimynes, tada duotum paskaityt?
Oi as irgi netikiu eco, turi but sertifikuota ir dar sudeti paziuriu, nors nedaug dar as ka ten suprantu.
Nesu ir nebusiu kazkokia pakvaisus del eco ir panasiai, tik yra noras tept ant saves maziau sudu ir ypac ant vaiko...
Jeigu yra galimybe rinktis maziau brudo, tai kodel gi nea bigsmile.gif ?
Atsakyti