Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 14:14)
Na visada gamintis kremus tikrai nesiruosiu, cia toks pasiterliojimas neplanuotas buvo biggrin.gif .
Man tai kazkoks bludas uzejo apie kosmetika pasidometi daugiau.

Tai suprantamas tas nors wink.gif as irgi dabar giliose paieskose rolleyes.gif Ismeginau jau ne viena kremuka per metus doh.gif vis dar ieskau geriausio...
Bet va kaukes collageno--labai geros. Pas mane irgi kailiarai pavirsiui, nelabai galiu eksperimentuoti su kaukem, nes ismusa raudonumai pastoviai, tai collageno drekinancios, tikrai super kol kas geresnes nesu meginusi.

Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 03 12, 13:34)
Gal kai orai truputi atsils bigsmile.gif, galesim tada su vaikais pavaiksciot, visu valdas apziuret, o paskui pas mane - kam kavos, kam arbatos mirksiukas.gif

taip taip, palauksim geresniu oru, ilgesniu dienu, nes as siaip jau dirbanti liaudis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 03 12, 14:17)
taip taip, palauksim geresniu oru, ilgesniu dienu, nes as siaip jau dirbanti liaudis  bigsmile.gif

As tai pusiau dirbanti liaudis tongue.gif Palauksim, kol ipavasares, galesi mane del gelynu pakonsultuot, pas jus sode tai grazu, kur nuotraukas ziurejau 4u.gif O man mama pasejo daigelius serenciu ir salaviju, taip pat duos kanu ir pelargoniju. Pati kazkaip nieko nesisodinau, nes turiu toooookia padejeja, kuri tik ir taikosi rankytes i zemes sukisti ir paragaut...
Atsakyti
o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine biggrin.gif Mazius "isejo" miegoti i kita kambari thumbup.gif Tik dabar vargo su tuo lovu stumdymu vakare ir ryte.. Gal bus vyrui stimulas greiciau trioba baigineti,kad tas cigonu taboro kraustymasis su patalynem kasdien greiciau baigtusi biggrin.gif
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas g.gif
Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia biggrin.gif tikdavo ir kremai visi, o is po bemieges nakties uztekdavo blakstienas pasidazyti... dabar naktele nemiegojus, vietoj veido ryte tikru tikriausiais "snukis" atsiranda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 13:41)
o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine  biggrin.gif Mazius "isejo" miegoti i kita kambari  thumbup.gif  Tik dabar vargo su tuo lovu stumdymu vakare ir ryte.. Gal bus vyrui stimulas greiciau trioba baigineti,kad tas cigonu taboro kraustymasis su patalynem kasdien greiciau baigtusi  biggrin.gif
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas  g.gif
Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia  biggrin.gif tikdavo ir kremai visi, o is po bemieges nakties uztekdavo blakstienas pasidazyti... dabar naktele nemiegojus, vietoj veido ryte tikru tikriausiais "snukis" atsiranda  lotuliukas.gif

šaunuolis vaikinas thumbup.gif
oi, jnet iki dabar jokiuosi lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 14:41)
o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine  biggrin.gif Mazius "isejo" miegoti i kita kambari  thumbup.gif  Tik dabar vargo su tuo lovu stumdymu vakare ir ryte.. Gal bus vyrui stimulas greiciau trioba baigineti,kad tas cigonu taboro kraustymasis su patalynem kasdien greiciau baigtusi  biggrin.gif
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas  g.gif
Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia  biggrin.gif tikdavo ir kremai visi, o is po bemieges nakties uztekdavo blakstienas pasidazyti... dabar naktele nemiegojus, vietoj veido ryte tikru tikriausiais "snukis" atsiranda  lotuliukas.gif

laba,

o tai kam tu stumdai ta lova??? g.gif
as savo vaiki 4 men i kita kambari iskrausciau ir ramu blush2.gif
ziuriu vis apie kosmetika snekat, tai gal kuri esat atradusi rutulini dezodoranta be aliuminio? mirksiukas.gif as dabar tokio paieskose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 14:49)
laba,
ziuriu vis apie kosmetika snekat, tai gal kuri esat atradusi rutulini dezodoranta be aliuminio? mirksiukas.gif as dabar tokio paieskose g.gif

man atrodo, kad visi ekologiški dezodorantai yra be aliuminio.. rolleyes.gif Pasidairykit po eko prekių internetines parduotuves, ten sudėtys parašytos.. mirksiukas.gif
Aš pati naudoju Thai kristalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 12 kovo 2010 - 14:09
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:09)
man atrodo, kad visi ekologiški dezodorantai yra be aliuminio..  rolleyes.gif Pasidairykit po eko prekių internetines parduotuves, ten sudėtys parašytos..  mirksiukas.gif
Aš pati naudoju Thai kristalą.

nu vat ir mastau uzsukt nebent ten rasciau g.gif , tik kiek nziurejau jau kaineles nemazos, o kazkaip noretusi kad ir veiksmingas butu ir neisbrangiuju blush2.gif
o kaip tas kristalas, ar gerai veikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 12 kovo 2010 - 14:14
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 14:49)
laba,

o tai kam tu stumdai ta lova??? g.gif
as savo vaiki 4 men i kita kambari iskrausciau ir ramu blush2.gif

nu pas mus sofke su "istraukiamu miegamu mechanizmu" mirksiukas.gif Tai ir sportuoju ryte vakare..o dar ant tos lovos reikia uzdeti dormeo ciuzinuka,kad butu "kaip pas mociute" doh.gif tai turim reikalu doh.gif
mano vaikas iki metu miegojo savo lovytej,paskui po biski iprato ir pas tevus lovoj pamiegoti biggrin.gif Jau kai itarimas kyla,kad sirgs, tai be kalbu guldom pas save- ir apklostyti gali,ir jauti, ar temperatura nekyla... As tai didele baile, nei uz ka vaiko iki metu nebuciau isnesus i kita kambari blush2.gif Ir dabar keliuosi po kelis kartus per nakti paziureti,ar jis nenusiklostes, ir sviesa virtuvej per nakti paliekam, kad jei atsibustu nakti,kad neissigastu.... Del manes, tai jis galejo miegoti pas mus kol i trioba isikraustysim, mums jis nemaiso, savais reikalais galim i kita kambari iseti biggrin.gif , bet kad jis pats taip nusprende, tai dabar ir mucinsimes...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:14)
nu pas mus sofke su "istraukiamu miegamu mechanizmu"  mirksiukas.gif Tai ir sportuoju ryte vakare..o dar ant tos lovos reikia uzdeti dormeo ciuzinuka,kad butu  "kaip pas mociute"  doh.gif tai turim reikalu  doh.gif
mano vaikas iki metu miegojo savo lovytej,paskui po biski iprato ir pas tevus lovoj pamiegoti  biggrin.gif Jau kai itarimas kyla,kad sirgs, tai be kalbu guldom pas save- ir apklostyti gali,ir jauti, ar temperatura nekyla... As tai didele baile, nei uz ka vaiko iki metu nebuciau isnesus i kita kambari  blush2.gif Ir dabar keliuosi po kelis kartus per nakti paziureti,ar jis nenusiklostes, ir sviesa virtuvej per nakti paliekam, kad jei atsibustu nakti,kad neissigastu.... Del manes, tai jis galejo miegoti pas mus kol i trioba isikraustysim, mums jis nemaiso, savais reikalais galim i kita kambari iseti  biggrin.gif , bet kad jis pats taip nusprende, tai dabar ir mucinsimes...

mes tik dabar pirma karta rimtai susirgom, tai kol tetes nera miega su manim, tik pietu miego pas saves, o taip tai visu baimiu atsikraciau kai racija padejom prie lovytes, tai girdziu kiekviena snaresi.O taip tai jis pas manes ir geriau miega ir greiciau uzmiega savo lovytej, as isvedinu visad kambariuka, grynas oras, ramu ir vaikui gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 15:13)
nu vat ir mastau uzsukt nebent ten rasciau g.gif , tik kiek nziurejau jau kaineles nemazos, o kazkaip noretusi kad ir veiksmingas butu ir neisbrangiuju blush2.gif
o kaip tas kristalas, ar gerai veikia? g.gif

kristalas yra bekvapis, prakaitavimo nestabdo, tik naikina bakterijas, kurios sukelia prakaito kvapą. Tikrai veikia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:21)
kristalas yra bekvapis, prakaitavimo nestabdo, tik naikina bakterijas, kurios sukelia prakaito kvapą. Tikrai veikia..  smile.gif

aciu, reiks pasidomet mirksiukas.gif
o kur tu ji pirkai, ir kiek kainuoja mazdaug? g.gif
Atsakyti