Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikutį pradėjote maitinti košytėmis

As pradejau duoti vaikui pirmiausia darzoviu nuo 5,5men. Kai pripratinau prie ju ,daviau vaisiu, o po to grudu koses. Kieta maista ivedziau taip kaip rekomendavo gydytoja ir jokiu savivaliu nedariau. Nuo 7men. duosiu mesytes, taip rekomendavo gydytoja.
O siaip vaikas gali buti primaitinamas nuo 4men. (pasitarus su gydytoju) iki 6men.

3men. kudykiui manau,tikrai dar per anksti ragauti viska kas nera MP ar pieno misiniai.
Atsakyti
maitinu MP, ir košes duosiu nuo 6 mėn, svorio priauga normaliai, nėra reikalo daugiau ką duoti.
O dėl kėlimosi naktį - tai normalu, kai buvo 3 mėn, valgė stabiliai kas tris val ir nenumiriau, dabar aišku naktį nebevalgo, bet pati pasirinko, jei norės - duosiu, man negaila. biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradejom nuo 6men. dabar dar tik po kelis kasniukus valgom

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 15 lapkričio 2009 - 12:29
Aš nuo 4 mėn pradėjau, nes MP nebuvo
Atsakyti
Primaitinti pradėjau nuo 5,5 mėn. Po truputį. Pilnai primaitinu nuo 6 mėn. Iš pradžių daržovine, po mėnesio- grūdine košėmis. Geriam MP.
Atsakyti
Panašiai nuo pusės metų. 4u.gif
Atsakyti
nuo dvieju men.su puse maitinu suneli misinuku ir net jokio primaitinimo iki 6 men .negalvoju,
Atsakyti
Pradejom darzovytes ragauti/valgyti nuo 5.5 menesiuko 4u.gif Nuo 3 menesiu kaip ir ankstoka g.gif Kita vertus, zinau mamyciu kurios duoda darzovyciu nuo 3 menesiu ir jokiu problemu neturi 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip 3 mėn kūdikius primaitinti nerealu man :-) DAr gi tokių mažulyčių virškinimo sistema nebuna subrendusi, jie ta visą suvalgytą maistą iškakoja nepakitusį, kaži ar verta apkrauti mažulyčių skrandukus.
Aš tai saviškiui nuo 5 mėn duodavau retkarčiais paragauti po pusę šaukštelio obuolio ar banano. Nuo 6 mėn bandžiau primaitinti košėmis, bet vaikas atkakliai jų nevalgė iki pat 10 mėn. Ir nieko, nenumire, sveikas gyvas auga :-)
Atsakyti
pradejau primaitinti 6mėn.košėmis.MP maitinu iki šiol.man atrodo kad prie naujo maisto pripratiname po truputi,apie 6mėn kai vaiko virškinim sistema subresta,kitu atveju pūs pilvą,skaudės ir nemiegos naktim dar daugiau g.gif maniškiui 10mėn.nakti kelias po 4 kartus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerre @ 2008 02 05, 21:13)
Kažkaip 3 mėn kūdikius primaitinti nerealu man :-) DAr gi tokių mažulyčių virškinimo sistema nebuna subrendusi, jie ta visą suvalgytą maistą iškakoja nepakitusį, kaži ar verta apkrauti mažulyčių skrandukus.

Aš taip pat knygų prisiskaičiusi galvojau, kad vaikučiui košytės nuo 6 mėn. duosiu.Bet atsitiko taip, kad gydytoja liepė po truputį duot daržovių košytės kai mums buvo 3,5 mėn.Todėl, kad virškinimo sistema pas mano mažąją sulėtėjusi, net mišinuką nevisai suvirškina.Pasirodo daržovės kaip tik padeda virškinimui, o jis nėra apkraunamas.
Jau nuo pat pirmojo šaukštelio dukra labai skaniai valgė daržovienę.
Atsakyti
Laba diena mamyes,
Reikia patarimo. Mums jau 6 men, jau noreciau primaitinti, nes lyg jai ir paciai jau norisi, o ir reikia. Pas gyd. nepapuolam neleidzia mums eiti nes gripo epidemija, tai laukiam kol praeis.
Tai stai mums reikia patyrusios mamytes patarimo.

Kokia koseles pirma turi buti ir kaip paruostos.

Nes vakar daviau paragauti obuolio ir banano tyreles su MP, tai meivesi ziaukciojo vaizdelis buvo ne koks. lotuliukas.gif
Siandien daviau bulvytes ir morkos koseles ant vendeliuko, lyg nieko bet neipatingai. Gal pripras o gal reikejo tik bulviu tyre padaryti, labai laukiam patarimu.

ax.gif
Atsakyti