Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikutį pradėjote maitinti košytėmis

Patariama bandyti, nuo morkytes, arba morkyte su buve. As tai pirkau Hipp jau paruosta kosele su bulvyte ir morkyte. Manasis tai skaniai suvalge ir gana greitai priprato. o jei nori pati virti, tai maniskiui labiausiai patiko irgi bulvyte su morkyte viriau vandenukyje ir po to tryniau per sieteli. Jei gausis biski per tirsta gali uzpilti to paties nuoviro. Karta bandziau viena bulve virti sutryniauja ir sumaisiau su savo pienuku biski sviestuko idejau, tai maniskis ziugcioti tik pradejo ir nevalge, matyt per riebiai buvo. O hipp darzovienes lig siol puikiai valgom thumbup.gif
Atsakyti
Mes kosytes valgom jau nuo 4 men.Pilvuko nepute schmoll.gif Pabandykit pasiskaityt www.katalogastevams.lt,gal kas pravers 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nuo 3,5 mėn. gydytoja liepė, nes labai stipriai atpilinėjo, kai pradėjau duoti tirštesnį maistą ir atpilinėti mažiau pradėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pradejom bulve ragauti nuo 4,5 men. Sumaisau su savo pienuku tai thumbup.gif
Atsakyti
Nuo 6 men. pradejom ragauti bulviu koses, kuri labiau primine trinta bulviu sriuba, nes skiesdavau su misinuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2008 02 11, 15:13)
Nuo 6 men. pradejom ragauti bulviu koses, kuri labiau primine trinta bulviu sriuba, nes skiesdavau su misinuku tongue.gif

Maniske tai nevalgo jei taip smarkiai atskiedi, spjauna lauk doh.gif
Atsakyti
mes kosytes nuo 5 men. pradejom valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur Mamos skubat!!!! Ar maitinti tais vaikiskais maistais labai smagu? Cia zaidimas koks laikui uzimti ar kaip, nesuprantu???? Nemiega, tai nereiskia, kad neprivalgo. Va jau rase viena mama, kad anksciausiai pradejo kisti tas koses tai dar labiau nemiegoti pradejo... Spesite priterst ta orgnizma kosem, mesom ir kt. brudu ir dar chemiskai apdorotu.
Suprantu, kai yra problemu, kai gydytoja liepia, nes truksta medziagu, pienuko ar misinio nebeuztenka...
Bet kai kuriu laiskucius paskaicius, tai net pyktis paima... Nuo 3 jau duoda !!!! Kam!?
Jei uztenka pieno - tai tik nuo 6 men. Auga vaikai ir nuo pieno kaip ant mieliu ( jei pasak mediku uztenka)

Dar vienas gyvenimiskas patarimas - sutaupysite ir pinigeliu. Uz vaiku sveikata!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 25 vasario 2008 - 19:04
Skirtinga literatūra skirtingai rašo. Nėra vienos tik teisingos teorijos. Seniau, kai auginau pirma vaika , primaitinti reikejo nuo 1 mėn. Tik aš neprisimenu, ar aš tą dariau. Dabar gydytoja rekomendavo jau duoti obuolio ar banano, o taip pat pradėti daržovių košes ir sultis duoti. Vaikutis 3 mėn. bet didelis ir jam gali trukti mineralu. Šiaip maitinu MP bet šiandien virsiu daržoves. Trinta obuoli su bananu nelabai vertina.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2008 02 26, 12:52)
Skirtinga literatūra skirtingai rašo. Nėra vienos tik teisingos teorijos. Seniau, kai auginau pirma vaika , primaitinti reikejo nuo 1 mėn. Tik aš neprisimenu, ar aš tą dariau. Dabar gydytoja rekomendavo jau duoti obuolio ar banano, o taip pat pradėti daržovių košes ir sultis duoti. Vaikutis 3 mėn. bet didelis ir jam gali trukti mineralu. Šiaip maitinu MP bet šiandien virsiu daržoves. Trinta obuoli su bananu nelabai vertina.

Nereikia labai jau pasikliauti ir tais gydytojais. Man gydytoja ir sesele jau irgi liepus buvo kelis kartus matuoti pieneli nusitraukiant ir jei mazai jo bus, tai duoti papildomai misinio. Juolab, kad tik neseniai vaikelis buvo svertas ju paciu ir svarstykles rode + 1,1 kg per antra men. g.gif Tai ar cia tikslingas patarimas? Aisku, kad ju neklausau ir jokio misinio papildomai neduodu schmoll.gif . Per 3 men. priaugo 800 g. ir be ju patarimo, maitinant tik MP. ax.gif
Atsakyti
sveikos mamyte,mano suneliui 3 menesiukai, mano pienelis deja dingo verysad.gif , maitinu misineliu ir jau nuo 3menesiu daktare liepe primaitinti. duodu banano, bei lietuvisko uoboliuko. Nieko baisaus nepastebejau,labai norai mazylis valgo smile.gif nemanau, kad tai blogai, tikiuosi,kad daugiau svorio priaugsim, nes darnet 6kg nesveriam. beje neduodu priktiniu tyreliu, manau daug sveikiau banana paciai sutrinti.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2008 02 26, 12:52)

Bet gal del to ir didelis, kad MP uztenka. Kas jums sake, kad truksta mineralu ( tai dabar jau duodat nitratu su bananais??). Pati sugalvojote ar kur perskaitete? Visko priraso, mokekite atsirinkti. Mano mergaite irgi labai didele, tad daktare ( 30 metu dirba pediatre, pati straipsnius raso, dalyvauja visuomeniniame gyvenime, domisi naujovem) numojo ranka ir jau 3 men pasake '' eisim iki gali su MP, jau matau, kad visko uztenka''. Nebent, darete tyrimus ir rado bloga kraujuka ar pan. Tada - kiti reikalai.
Paskaitykite kokios atrastos baisios pasekmes del per ankstyvo primaitinimo - zmones anksti pradeda tukti, per anksti apkraunam inkstai, gresia inkstu ir kitu organu ligos, maiste yra drusku ir cukraus, jo leliukas gauna per daug ir del to gresia ligos, susijomis su jais.
Valgykite pati ka nors vertingo, maistingo, tegul vaikelis gauna per piena... Sekmes ir geriausi linkejimai... tongue.gif
Atsakyti