Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

QUOTE(Drugeliai @ 2011 09 06, 11:32)
Aš jau kelintą liemenėlę maitinimui pirkau iš čia.
yra iš ko rinktis...

Ačiū labai mergaite, labai mačijo tavo pasiūlyta e-shop bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2011 09 16, 13:13)
Ačiū labai mergaite, labai mačijo tavo pasiūlyta e-shop  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Ir man labai. Jau gavau siuntinuką, labai džiaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klaipedietes gali uzsukti i Akropoli. Kaip nekeista pries pora dienu ten radau sau grazias liemeneles. Buvo labai simpatiska balta su piesinukais pati-pati parduotuvei uz 70Lt.I triumph net nebuvau uzsukusi, nes ten tikrai yra, bet pakankamai paprastu. Nupirkau juoda is migles ir balta baltarusiska is laumos. Abi kainavo biski virs 50. Manau tikrai neblogai thumbup.gif zinant kad net internete graziu liemeneliu kainos prasideda nuo 70, ir dar nepamatuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 06 23, 16:31)
Gal kuri esate pirkusi http://www.laukiuosi...imui_Anita/6022 tokią liemenėlę. Labai ji man graži, bet taip bijau prašauti su dydžiu  blush2.gif

Kaip gaila, kad gražių tik internetu galima įsigyti, parduotuvėse aš nematau  g.gif

tokia as turiu man ji pati mieliausia, tokia vasariska lengva tongue.gif wub.gif ir krutine gerai palaiko
Tik tiek kad as savaja ne internetu siunciausi, o nuvaziavau pas juos atsiimt pati, kad iskart galeciau pasimatuot
Bet dydis atitiko tas kuri iprastai ir nesioju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabyyte: 01 gruodžio 2011 - 14:08
QUOTE(Flaxkids @ 2010 10 14, 19:13)
as dabar pirkciaujau normalias grazias liemeneles ne spec maitinancioms tik kad ji butu uzsegama per prieki, 4u.gif

QUOTE(žemaitikė @ 2011 02 19, 13:17)
Nepirkau spec. liemenėlės maitinančioms schmoll.gif  įsigijau liemenėlę susegamą priekyje iš Triumph parduotuvės, man labai gerai tarnavo  thumbup.gif

tikrai thumbup.gif
o jus emete tokias atviresnes liemeneles? ar normelias tik kur priekyje susisega?
Atsakyti
QUOTE(gabyyte @ 2011 12 01, 15:07)
tokia as turiu man ji pati mieliausia, tokia vasariska lengva tongue.gif  wub.gif ir krutine gerai palaiko
Tik tiek kad as savaja ne internetu siunciausi, o nuvaziavau pas juos atsiimt pati, kad iskart galeciau pasimatuot
Bet dydis atitiko tas kuri iprastai ir nesioju thumbup.gif

Sveikos,

As irgi dvi liemeneles esu pirkusi perduotuveje www.laukiuosi.lt
Ir labai dziaugiuosi kokybe.

Sia jau su antru leliumi turiu:) Superine, nors skalbta n kartu,

http://www.laukiuosi..._75B_85D_90/103

o si komplektuka nusipirkau pries rugseji:

http://www.laukiuosi..._Decadence/5729

Ziauriai grazus, net keista, kad LT galima nusipirkti tokias grozybes.

Turiu ir bambuko naktinukus:
http://www.laukiuosi..._naktinukai/110

Labai mieli ir jaukus.

Rekomendavau dviem draugem, jos irgi nenusivyle. Tikrai kokybiski. Negaila isleistu pinigeliu, o ir tarnauja ilgai.

Tiesa, viena mano drauge nesiryzo pirkti internetu, tai ji nuvyko i ju parduotuve. Yra atsidare kazkur Zirmunuose, reikia internete pasiziureti ar pasiskambinti jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilte1212: 08 sausio 2012 - 18:35
nu labai gražios liemenėlės, noooriu, galvoju nuvažiuot į rūdininkų g. pasimatuot gyvai, nes mano krūtinė tokia ne standartinė, tai be primatavimo rizika pirkti
Atsakyti
Man akušerė davė sąrašiuką, ko reikia į ligoninę, tai ten parašyta, kad reikia dviejų liemenėlių, susegamų per priekį.. nieko nerašo apie liemenėles maitinančioms g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2012 01 12, 21:40)
Man akušerė davė sąrašiuką, ko reikia į ligoninę, tai ten parašyta, kad reikia dviejų liemenėlių, susegamų per priekį.. nieko nerašo apie liemenėles maitinančioms g.gif

tai ir yra liemeneles maitinancioms, ju kauseliai atsisega priekyje, atsidengia krutis taciau yra specialus isiuvas kuris visviena prilaiko, kad krutines raisciai neissitampytu.
zinai nieks ten nesismulkina tuos sarasiukus sudarinedami i detales
Papildyta:
QUOTE(Jureka @ 2012 01 10, 16:57)
nu labai gražios liemenėlės, noooriu, galvoju nuvažiuot į rūdininkų g. pasimatuot gyvai, nes mano krūtinė tokia ne standartinė, tai be primatavimo rizika pirkti

Būtinai nuvaryk ir į Žirmūnų g., turėsi ką palygint mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyyte @ 2012 01 13, 17:53)
tai ir yra liemeneles maitinancioms, ju kauseliai atsisega priekyje, atsidengia krutis taciau yra specialus isiuvas kuris visviena prilaiko, kad krutines raisciai neissitampytu.
zinai nieks ten nesismulkina tuos sarasiukus sudarinedami i detales
Papildyta:
Būtinai nuvaryk ir  į Žirmūnų g., turėsi ką palygint  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Taigi, kad galėtų aiškiau parašyt lotuliukas.gif

Atsakyti
kur galima butu rasti patogiu ir tinkamu liemeneliu maitinanciom kaune, gal kuri zn ir kad kokybe butu gera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 09, 19:10)
Naudoju vienkartinius, nes, kaip kažkas minėjo, tikrai yra ką veikti ir be įklotėlių skalbimo 4u.gif

drinks_cheers.gif turejau ir vienkartinius ir daugkartinius ir daugkartiniai mazai tesugerdavo(turiu Avent firmos) ir prabegdavo, daug geriau buvo vienkartiniai
Atsakyti