Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

Mergaites ar kas isbandet liemeneles is figleaves? kokybe gera?? mano krutine l didele, tai man svarbu kad laikytu, nes buna kad grazios liemeneles, bet krutine visa siubuoja..
Atsakyti
Nusipirkau baltarusišką MILAVITSA firmos liemenėlę. Labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 06 29, 10:15)
Nusipirkau baltarusišką MILAVITSA firmos liemenėlę. Labai patenkinta  wub.gif

o kur pirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anelie @ 2011 06 29, 19:09)
o kur pirkai?  blush2.gif

Supermamoje skelbimų lentoje radau thumbup.gif

Va tokia wub.gif

user posted image
Atsakyti
labai graziu liemeneliu yra apatiniu parduotuvej Pramones Maximos II aukste, ne Triumfe kazkokie berysio, o kaina dar didesne
Atsakyti
Prisipirkau tu liemeneliu maitinancioms visokiu. Naudojau. Siurpau nu oju "vaizdelio". Ir nesakykit man, kad mama esu ir turi buti svarbiausia patogumas. Pasikelti paprastos liemeneles kauseli problemu nesudaro, o nereikia tada ir "baisom -pabaisom" pinigu leisti.
Atsakyti
Pirkau Mothercare ir mMarks and Spencer liemeneles. Ir grazios ir patogios. Na, ne supersexy, bet galima rasti tikrai neblogu, o ir medvilne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 07 17, 18:20)
Pirkau Mothercare ir mMarks and Spencer liemeneles.

drinks_cheers.gif pritariu. Siandien M&S ziurinejau, tikrai atrodo patogios ir kokybiskos.
Aisku praktika parodys. Idomu ar buna tokiems dalykams nuolaidos? g.gif
Atsakyti
Vieną pirkau iš mugės už 12Lt, kitą iš AT kažkokios parduotuves ir dar vieną iš Vaikų miesto Canpool. Tai pastaroji iš vis nepatiko, iš mugės labai tamposi, nakti gerai, o iš parduotuvės ir atrodė gražiau ir prilaikė geriau, nors dabar jau grįžau prie prieš nėštumą nešiotų liemenėlių.
Atsakyti
Aš tai nešiojau Tonus Elast, latvišką, atrodo SIMONA. Pirkau intenretu, dydis tiko.

O kur turguj pirkau tai labai greitai ismeciau.
Atsakyti
Aš jau kelintą liemenėlę maitinimui pirkau iš čia.
yra iš ko rinktis...
Atsakyti
QUOTE(Drugeliai @ 2011 09 06, 10:32)
Aš jau kelintą liemenėlę maitinimui pirkau iš čia.
yra iš ko rinktis...

Ir aš čia užsisakiau, dabar laukiu. Atrodo tikrai neblogai, bent jau foto smile.gif Ne kokios bobutiškos thumbup.gif
Atsakyti