Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

QUOTE(kristal @ 2010 05 11, 15:27)
Tikrai taip  doh.gif  Pati turiu viena juoda liemenele is Mothercare, tai raso 90 DD, o realiai yra 80 DD sakyciau. Na, jei kabinti ant paskutines kabliuku eiles, tai gal ir gautusi 90 ta apimtis  g.gif
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta".

Moderatorė HappyAngel

tai va man kabinant ant paskunio buvo 65 vietoj 70...
Papildyta:
QUOTE(niurzga123 @ 2010 05 11, 20:47)
siaip jei problemos tik del apimties, tai manau labai geras toks dalykelis apimciai
4u.gif

kai perki nepigia liemenele, tai tikra nesinori dar ten ja remontuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novela @ 2010 05 15, 12:02)
Nieko gero nemanau, tokiu bazej po 15lt pilna. biggrin.gif

Latviškų? Cia Kaune?
Atsakyti
Nenešiojau tokios ax.gif puikiai ir be tokios galima apsieiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 05 21, 08:03)
Nenešiojau tokios  ax.gif puikiai ir be tokios galima apsieiti  ax.gif

Aisku galima, musu mamos tokiu neturejo. Bet labai patogus daiktas, ypac jei nori pamaitinti ne namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 21, 14:38)
Aisku galima, musu mamos tokiu neturejo. Bet labai patogus daiktas, ypac jei nori pamaitinti ne namie mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif pirmasis taip daznai valgydavo, kad belekur turedavau maitint... Be spec. liemeneles tikrai nebuciau galejus to padaryti greitai, patogiai ir, galima sakyti, nepastebimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 14:11)
As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks doh.gif
Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai blush-anim-cl.gif
Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu blink.gif O SM nematau, nu ir dienai su pakietinimu noriu, bet ir retas atvejis doh.gif

Sveikutes visos nespejau dar iki galo peerskaityt visko, bet galiu pasakyti, jei jieskot tikrai pigios liemeneles miegojimui, tai nesidairykit po internetines ar siaip kudikiams skirtas parduotuves. Paprasciausias ir pigiausias variantas yra turgus. Jos nebus ipatingos, bet miegojimui kazko ipatingo ir nereikia. Manau geriausios ir patogiausios tos paprastos medvilnines. O bent pas mus Siauliuose ju kainos svyruoja 10-15 Lt. O jau siek tiek pakietintos su neriniais apie 20 Lt
Atsakyti
Vilniuje turguje yra kiniškų po 10lt, bet jos greitai nusiskalbia, o siaip patogios. Tik didesnių dydžių nei D nemaciau. schmoll.gif
NUpirkau va šitą

lėmenėlę

Medžiaga atrodo gera, gerai palaiko krutinę, tik uzsegimas man nelabai patiko, buna patogesnių unsure.gif
Atsakyti
dabar nusipirkau Mothercare liemenėlę ir esu labai patenkinta audiniu ir pasiuvimu thumbup.gif
Atsakyti
Kai maitinau dicke, pirkau mazoj parduotuvelej paprastukus liemenukus po 15lt, bet puikiai atlaike ir antra maitinant thumbup.gif
Atsakyti
as pirkau kaune bazei po 16lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 19:33)
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej smile.gif tai kainavo 16 lt. smile.gif visokiu yra, tai va 5 sandeli rytinej rampoj (ten kur traukinukas) tik iejus pro duris biski desiniau priesais labai faina moteriskute dirba smile.gif tai va ji pataria koki geriau ir pan smile.gif ir siaip istikro labai graziu yra smile.gif spalvu visokiu, su nerinukais ir be smile.gif na zodziu man asmeniskai laaabai patiko smile.gif thumbup.gif

Na, niekaip nerandu 5 sandely jokios moteriskutes su liemenelem doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš su liemenėle su lankeliais buvau gerai prisidirbusi... užsinorėjau gražesnės, ne tos iš bazių už 18 lt.(nuo kurios jau tuoj depresija bus blink.gif )
Pirkau skirtą maitinimui, bet su pakietinimais ir lankeliais - rezultatas užspausti pieno latakėliai (kaip tik toj vietoj kur lankelis). Suplojau masažistei 300 lt. skausmas nežmoniškas, temperatūra ir t.t. kol išmasažavo guzus. Brangi liemenelė rezultate gavosi....

Dabar užsisaliau iš Tonus.lt, kai gausiu ir išbandysiu parašysiu atsiliepimus.

O realiai patogiausios tos paprastos medvilninės, po 15 - 20lt.
Atsakyti