Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

QUOTE(PUCA @ 2010 08 19, 12:51)
Aš su liemenėle su lankeliais buvau gerai prisidirbusi... užsinorėjau gražesnės, ne tos iš bazių už 18 lt.(nuo kurios jau tuoj depresija bus  blink.gif )
Pirkau skirtą maitinimui, bet su pakietinimais ir lankeliais - rezultatas užspausti pieno latakėliai (kaip tik toj vietoj kur lankelis). Suplojau masažistei 300 lt. skausmas nežmoniškas, temperatūra ir t.t. kol išmasažavo guzus. Brangi liemenelė rezultate gavosi....

Dabar užsisaliau iš Tonus.lt, kai gausiu ir išbandysiu parašysiu atsiliepimus.

O realiai patogiausios tos paprastos medvilninės, po 15 - 20lt.

Uzjauciu... O kokia is Tonus Elast uzsisaket, gal "Sofija"? Kaip tik svarstau dabar ar isigyt ja... As tai noreciau ja naudoti tiesiog miegui, na ir nakti pamaitint (pasikeliant i virsu), kazin ar bus patogu, tai yra nezinau ar ji tam pakankamai tampri apacioj - atkreipkite prasau demesi ir patarkite, jei uzsisaket ja, aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifike @ 2010 08 19, 16:02)
Uzjauciu... O kokia is Tonus Elast uzsisaket, gal "Sofija"? Kaip tik svarstau dabar ar isigyt ja... As tai noreciau ja naudoti tiesiog miegui, na ir nakti pamaitint (pasikeliant i virsu), kazin ar bus patogu, tai yra nezinau ar ji tam pakankamai tampri apacioj - atkreipkite prasau demesi ir patarkite, jei uzsisaket ja, aciu!  4u.gif

Užsisakiau ALJONA, DINA ir SIMONA. Buvo šiek tiek neramu, nes siunčiausi nesimatavus, bet dydžiai atitinka tiksliai. Kaip už tokią kainą gana kokybiškai pasiūtos, tvirtai laiko krūtinę, gal kiek keistas uzsegimas, bet kaip pripranti patogu.
ALJONA pati paprasčiausia, o DINA ir SIMONA su paplatintom petnešėlėm, SIMONOS ir apačia nėrinuota, kai užsidedi gana daug kūno uždengia, bet tikrai patogu.
Užsegimas reguoliuojasi per tris padėtis.
Vienu žodžiu aš patenkinta, grožio didelio nėra, bet atrodo tvarkingai, papuliams patogu, priekis atsisega plačiai - tai ir svarbiausia.
Aš pirkausi iš čia, perkant kelis vienetus isuntimas nemokamas, tai gaunasi pigiau 4u.gif Plius jie turi pasirinkima, juodos, baltos ir kūno spalvų.
Atsakyti
Pirkau Gariunuose, medvilnine. Mokejau 12 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2010 08 20, 11:05)
Užsisakiau ALJONA, DINA ir SIMONA. Buvo šiek tiek neramu, nes siunčiausi nesimatavus, bet dydžiai atitinka tiksliai. Kaip už tokią kainą gana kokybiškai pasiūtos, tvirtai laiko krūtinę, gal kiek keistas uzsegimas, bet kaip pripranti patogu.
ALJONA pati paprasčiausia, o DINA ir SIMONA su paplatintom petnešėlėm, SIMONOS ir apačia nėrinuota, kai užsidedi gana daug kūno uždengia, bet tikrai patogu.
Užsegimas reguoliuojasi per tris padėtis.
Vienu žodžiu aš patenkinta, grožio didelio nėra, bet atrodo tvarkingai, papuliams patogu, priekis atsisega plačiai - tai ir svarbiausia.
Aš pirkausi iš čia, perkant kelis vienetus isuntimas nemokamas, tai gaunasi pigiau  4u.gif Plius jie turi pasirinkima, juodos, baltos ir kūno spalvų.

as tai pirkausi is
cia

labai atinkia dydziai, turi net kelias spalvas,
ypatingai patiko va sis
modelis

labai reta, kad umaitinacioms su lankeliais liemeneles butu,
kai pirma maitinau, tai is vis nieko grazaus neradau, su paprasta medvilnine pravaiksciojau,
o sitom esu labai patenkinta,
labai grazu, ir patogu.
Atsakyti
Yra po 15 lt Vileda regis taip vadinasi parduotuve flagmane. medvilnines su elastenu regis bet bent jau as tai labai patenkinta nes ir gerai prilaiko o ir nespaudzia kai prisikaupia pieno. buvo labai liudna kai pamaciau kaina, nes dar kol laukiausi nusipirkau triumfe liemeneliu pora po 54 lt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 27, 06:58)
Pirkau Gariunuose, medvilnine. Mokejau 12 Lt  biggrin.gif

thumbup.gif As taip pat
Atsakyti
As igri pirkau " pas baltarusus" thumbup.gif tik tiksliai nepamenu 12 ar 14 sumokejau blush2.gif bet buvau labai patenkinta thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 27, 06:58)
Pirkau Gariunuose, medvilnine. Mokejau 12 Lt  biggrin.gif

Atsakyti
O aš pirkau Klaipėdos Tilžės turguje po 15 Lt. Nusipirkau 2 liemenėles, iš pradžių buvau l.patenkinta, paskui jų atsisakiau. Kodėl atsisakiau - todėl, kad plonos, storos siūlės liemenėlės kaušelio viduje. Kai krūtys nuo pieno pabrinkdavo, tos siūlės labai nemaloniai spausdavo doh.gif
kaip nekeista gerą liemenėlę radau maksimoje, liemenukų skyriuje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 07 spalio 2010 - 11:09
Pirkau ir dėviu Mothercare bei Triumph maitinančioms bai tiesiog priekyje atsisegančias liemenėles (irgi triumph)- liuks!
Atsakyti
Mamukai, o kiek vnt. liemeneliu isigijot? Su mazium turejau 2vnt., tai man kazkaip maza ju buvo. Tai si karta isigijau 4vnt. ax.gif
Atsakyti
as dabar pirkciaujau normalias grazias liemeneles ne spec maitinancioms tik kad ji butu uzsegama per prieki, 4u.gif
Atsakyti
O mamos as naudojat idekliukus i liemeneles? As labai megau maitinancioms mamoms skirtas liemeneles per prieki atsisegancias. Bet idomu ar naudojat iklotelius. As su pirmu vaiku naudojau vienkartines Canpol Lovi idekliukus. Visai jie man patiko. Bet zinau kad yra daugkartiniai iklotukai. Naudojat tokius, ar patogu?
Atsakyti