Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

Aš pirkau Mothercare liemenėles, nelabai atsimenu kiek kainavo smile.gif Turėjau 3 vnt. Ir naudojau tuos vienkartinius įklotėlius, nes ir taip yra ka veikti be įklotėlių skalbimo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As taipat turejau liemeneles is mothercare,pirkau viena pakuote,buvo 2 vnt.juodas ir baltas,atsisegdavo sleikutes,nu man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O aš pirkau Miglėj liemnelę maitinančioms, tai ji man buvo nepamainoma wub.gif Nepalyginsi su tomis pigiomis iš gariūnų (nes tų irgi buvau prisipirkus n...) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2010 11 02, 18:54)
Aš pirkau Mothercare liemenėles, nelabai atsimenu kiek kainavo smile.gif Turėjau 3 vnt. Ir naudojau tuos vienkartinius įklotėlius, nes ir  taip yra ka veikti be įklotėlių skalbimo smile.gif  4u.gif

As ir tos pacios nuomones, kad ir be ikloteliu skalbimo yra ka veikti, del to turbut vel pirksiu vienkartinius Lovi iklotelius i liemene ir nesuksiu sau galvos smile.gif
Atsakyti
Labukas, paaiškinkit man žioplai, kam reikalingos specialios lėmenėlės nėščioms, kuo netinka įprastos. Mano krūtis prieš nėštumą nedidelės buvo, na ir dabar nėra stulbinančių gabaritų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 09, 11:18)
Labukas, paaiškinkit man žioplai, kam reikalingos specialios lėmenėlės nėščioms, kuo netinka įprastos. Mano krūtis prieš nėštumą nedidelės buvo, na ir dabar nėra stulbinančių gabaritų? blush2.gif

Negalima, kad krūtys būtų suspaustos (tai, manau, netgi įtakoja MP gamybą) 4u.gif
Atsegamos šleikutės - vien dėl patogumo, kad nereiktų kiekvieną kartą nusiiminėti liemenėlės prieš maitinimą 4u.gif
Be to, maitinimo liemenėlės gaminamos be metalinių lankelių + tam tikros formos, "prisitaikančios" prie besikeičiančios krūtų formos...
Ir t.t. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(giedruteliux @ 2010 10 21, 21:39)
O mamos as naudojat idekliukus i liemeneles? <...> Bet zinau kad yra daugkartiniai iklotukai. Naudojat tokius, ar patogu?

Naudoju vienkartinius, nes, kaip kažkas minėjo, tikrai yra ką veikti ir be įklotėlių skalbimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 09, 12:40)
Negalima, kad krūtys būtų suspaustos (tai, manau, netgi įtakoja MP gamybą) 4u.gif
Atsegamos šleikutės - vien dėl patogumo, kad nereiktų kiekvieną kartą nusiiminėti liemenėlės prieš maitinimą 4u.gif
Be to, maitinimo liemenėlės gaminamos be metalinių lankelių + tam tikros formos, "prisitaikančios" prie besikeičiančios krūtų formos...
Ir t.t. 4u.gif

Papildyta:

Naudoju vienkartinius, nes, kaip kažkas minėjo, tikrai yra ką veikti ir be įklotėlių skalbimo 4u.gif

tai cia maitinancioms, o kam jos reikalingos nescioms? g.gif
Atsakyti
merginos kur radot pirkti kaune Mothercare liemenėliu maitinancioms? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 09, 11:18)

nėščioms? nežinau - pirmą kartą girdžiu apie tokias g.gif jau pasidomėjau lotuliukas.gif

Liemenėlė nėščiosioms be lankelių;
Besiūliai kaušeliai užtikrina komfortą ir nedirgina jautrių krūtų;
Dėl specialios audinio struktūros tvirtai laiko didėjančias krūtis;
Plačios minkštos petnešėlės neįsirėžia į pečius ir nugarą.

Aš tai nėštumo metu naudoju savo įprastas (didesnes tik) smile.gif bet su paminkštinimais, nes tos plonos nėriniuotos tikrai dirgindavo spenelius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čioma: 10 lapkričio 2010 - 13:09
Aš pirkau Latviškas "Laumos" labai patogios ir gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2010 11 12, 22:19)
Aš pirkau Latviškas "Laumos" labai patogios ir gražios wub.gif

Aš irgi latviškas pirkau, tik firmos kitos. "Rosme", jei neklystu. Patiko smile.gif
Atsakyti
Pas ka nedidele krutine, tai galiu pasakyti nelabai ir reikia tu spec liemeneliu. Su pirmu buvau prisipirkusi paciu paprasciausiu liemeneliu is maximos, kur tokios trikotazines, sportuojanciom. tai puikiai tiko. o dabar kai laukiuosi antro, svarstau ar man reikia tos specialios, atsisegamos g.gif kazkaip puikiai tiko tos trikotazines. tik vat norisi kazko tokio isejimui i svecius, su pakietinimais ir jau atsegamos. o gal patogu paprasta grazi liemenele tik per prieki atsegama?
Atsakyti