Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 19, 10:45)
aš tai supratau kad yra taip - turi 3 vaikiukus  bet praradusi irgi tris  g.gif
Papildyta:
beje vakar sulaukiau mm  ax.gif dar palauksim kokių 3 mm ir "darbuosimės"  wub.gif
bet labai jau greit man tos dienos parėjo - juk šiandien savaitė po abrazijos  g.gif ar taip gali būti?
užvakar buvau žiauriai nervuota, dar vyras sako ko čia nervuojies, juk dar nesergi  doh.gif

Papasakosiu Jums merginos apie savo vaikiukus.... smile.gif Aš turiu 3 šaunius mažylius lotuliukas.gif , nors vyresnioji kraipo nosį , kai ją pavadinu mažyle. Visi vaikučiai yra nuo pirmo vyro , o dabar esu labai laimingai antrą kartą ištekėjusi ir mes su vyru norim labai savo bendrų vaikučių ir neseniai buvau nestuke.gif iš karto su trimis mažyliais, bet 11 sav. jie nustojo vystytis verysad.gif verysad.gif verysad.gif Todėl ir rašiau , kad praradau tris mažius.O DABAR NEBELIŪDŽIU IR TIKIU <KAD ŠĮ KARTĄ PASISEKS. thumbup.gif thumbup.gif O jei ir ne tai padarysiu viską , kad kuo greičiau pasisektų , kaip sakė gyd. gerai , kad pastoti pavyksta sekmingai , o išlaikyti pilvelyje mes jau padėsim , man praeitą kartą nespėjo skirti Duphastono , man jo reikėjo iš karto gerti , aš kai trečiojo laukiausi tai man skyrė PROFAZI leidžiamus , tai kaip Duphastonas ir man pavyko išsaugoti ir labai sekmingai pagimdyti sūnelį.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 19, 13:48)
Papasakosiu Jums merginos apie savo vaikiukus.... smile.gif  Aš turiu 3 šaunius mažylius lotuliukas.gif , nors vyresnioji kraipo nosį , kai ją pavadinu mažyle. Visi vaikučiai yra nuo pirmo vyro , o dabar esu labai laimingai antrą kartą ištekėjusi ir mes su vyru norim labai savo bendrų vaikučių ir neseniai buvau  nestuke.gif  iš karto su trimis mažyliais, bet 11 sav. jie nustojo vystytis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Todėl ir rašiau , kad praradau tris mažius.O DABAR NEBELIŪDŽIU IR TIKIU <KAD ŠĮ KARTĄ PASISEKS. thumbup.gif  thumbup.gif  O jei ir ne tai padarysiu viską , kad kuo greičiau pasisektų , kaip sakė gyd. gerai , kad pastoti pavyksta sekmingai , o išlaikyti pilvelyje mes jau padėsim , man praeitą kartą nespėjo skirti Duphastono , man jo reikėjo iš karto gerti , aš kai trečiojo laukiausi tai man skyrė PROFAZI  leidžiamus , tai kaip Duphastonas ir man pavyko išsaugoti ir labai sekmingai pagimdyti sūnelį.

trinukai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai užjaučiu dėl tos nelaimės, bet dabar viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
na va ir išsiaiškinom kas kaip ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na va ir issiaiskinom smile.gif ale geras trinukai smile.gif cia naturaliai taip gavos? gal ziurek ir dabar ne viena po sirdele nesioji.. smile.gif labai linkiu grazaus ir lengvo nesiojimo smile.gif
beje duphastona geri tik pastojus ar dar pries pastojima?
Atsakyti
kaip suprantu tas duphastonas be recepto? ka jis daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 19, 18:32)

siaip as prikau su receptu,manau kad be recepto jo neparduoda,nors gal ir klystu..
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 19, 16:02)

Aš pirkau be recepto.Duphastonas tai progesteronas, kuris palaiko neštumą , kai jis yra. Aš jį pradėjau gerti , kai tik pradėjau įtarinėti , kad nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 19, 19:25)
Aš pirkau be recepto.Duphastonas tai progesteronas, kuris palaiko neštumą , kai jis yra. Aš jį pradėjau gerti , kai tik pradėjau įtarinėti , kad  nestuke.gif

mm,as irgi ji turiu tai galvoju ar ji savarankiskai gert ar palaukt kol pas gine nueisiu,jei aisku si menesi pavyks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 19, 16:55)
Aš pirkau be recepto.Duphastonas tai progesteronas, kuris palaiko neštumą , kai jis yra. Aš jį pradėjau gerti , kai tik pradėjau įtarinėti , kad  nestuke.gif

va va man klausimas kilo ar galima ji savarankiskai gert? g.gif
Atsakyti
Linjus, kai man padarė abraziją, ginekologė perspėjo, kad maždaug po savaitės gali ateiti netikrosios mmm ax.gif Gimda valosi taip. Taip kad to kraujavimo neskaičiuočiau kaip naujo ciklo.

Duphastonas dabar jau yra receptinis vaistas, bet, kaip ir bet ką turbūt, galima jį gauti ir be recepto rolleyes.gif O gerti jo savarankiškai, be daktarės paskyrimo, nereiktų ax.gif Visgi ne vitaminai.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 06 19, 21:23)
Linjus, kai man padarė abraziją, ginekologė perspėjo, kad maždaug po savaitės gali ateiti netikrosios mmm  ax.gif Gimda valosi taip. Taip kad to kraujavimo neskaičiuočiau kaip naujo ciklo.

Duphastonas dabar jau yra receptinis vaistas, bet, kaip ir bet ką turbūt, galima jį gauti ir be recepto  rolleyes.gif O gerti jo savarankiškai, be daktarės paskyrimo, nereiktų  ax.gif Visgi ne vitaminai.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
o man sekmad jau bus 5 savaites po abrazijos ir vis dar nesulaukiu mmm, ar tai normalu? gydytojas sake kad mazdaug po men ateis, bet dar nesulaukiau g.gif syryt net su viltim, gal del geru naujienu veluoja, testuka pasidariau, bet tik parode I tai vilties kaip ir nebera, kad as ir vel nestuke.gif bet kodel mmm neateina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2008 06 20, 10:12)
o man sekmad jau bus 5 savaites po abrazijos ir vis dar nesulaukiu mmm, ar tai normalu? gydytojas sake kad mazdaug po men ateis, bet dar nesulaukiau g.gif  syryt net su viltim, gal del geru naujienu veluoja, testuka pasidariau, bet tik parode I tai vilties kaip ir nebera, kad as ir vel  nestuke.gif  bet kodel mmm neateina doh.gif

Matai, man gyd pasakė , kad galima laukti iki 6 sav . po abrazijos, po to skirs vaistų mmm sukelti, bet tik testas turi būti I ir prieš tai echo dar padaro.Ciklas labai išsibalansuoja po abrazijos, vienoms anksčiau kitoms vėliau ateina mmm.

O dėl Duphastono , tai visiškai pritariu visoms , kad negalima jį vartoti be gyd nurodymų, nes kas tinka vienai - gal visiškai netinka kitai.Aš jį vartoju dabar be gyd. , nes man padaryti tyrimai ir progesteronas žemas, dar lab patarė gerti Duphastoną, o ir kai laukiausi anksčiau jį gėriau ir man padėjo.
Atsakyti