Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(moggie @ 2008 06 20, 11:31)
na laikau kumstukus, kad tik tau viskas butu gerai thumbup.gif  drinks_cheers.gif  jau anksciau sveikinau tave, o atsakei kad galiu sveikint nebent su grazia diena, bet matai, as neklydau ir teisingai pasveikinau su pilvuku thumbup.gif

Kokia tu faina thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš dar vis nežinau , kad nestuke.gif .Tik labai tikiuosi ....Bet jeigu ir taip nebus - neliūdėsiu.Žinau , kad labai greitai turėsiu savo žirniuką...jaučiu tai
Papildyta:
QUOTE(Sarrra @ 2008 06 20, 11:42)
tikrai padides :0 butinai pranesk rezultatus smile.gif

Būtinai parašysiu.Juk mes visos LIKIMO draugės ir kas geriau nei jus supras mane ir palaikys
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 20, 11:26)
Dabar belieka keletą val palaukti ir sužinosiu HCG pakartotiną tyrimą : ar padidėjo ir galėsiu teigti , kad neščia , o jei ne  - tai tiesiu taikiniu pas gine biggrin.gif
O kaip noriu , kad HCg padidėtų.........

oi kaip tikiuosi kad nestuke.gif
o tą HCG kur daro? kaip? ir ar pačiai reikia prašytis jo? ar reikia siuntimo kažkokio? g.gif

QUOTE(moggie @ 2008 06 20, 11:29)
na mano gemaliuko tai niekas netyre, kadangi as ji tiesiog iskraujavau ir valym adare tik todel, kad nesigautu koks uzdegimas... o krauja man is pirsto ime, tai del tu tyrimu seimos gydytoja parase siuntima ir nereikejo moket. o ginius tai nieko nedare, tik pasnekejom ir tiek...dar pries iseinant tepasake, jog lauks rugseji, kad i nesciuju iskaita galetu itraukt rolleyes.gif

man kraują iš venos ėmė. pas mus nebeima iš piršto - tai daro tik vaikams ax.gif visi tyrimai iš veninio kraujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 20, 11:56)
oi kaip tikiuosi kad  nestuke.gif
o tą HCG kur daro? kaip? ir ar pačiai reikia prašytis jo? ar reikia siuntimo kažkokio?  g.gif
man kraują iš venos ėmė. pas mus nebeima iš piršto - tai daro tik vaikams  ax.gif  visi tyrimai iš veninio kraujo  ax.gif

HCG tyrimą daro be siuntimo , tai yra mokamas tyrimas , tik kainos visur skirtingos , jei tu iš Klaipėdos tai galėsiu tau parašyti kur ir už kokią kainą daro
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 20, 12:13)
HCG tyrimą daro be siuntimo , tai yra mokamas tyrimas , tik kainos visur skirtingos , jei tu iš Klaipėdos tai galėsiu tau parašyti kur ir už kokią kainą daro

aš iš šiaulių ax.gif parašyk kokia pas jus kaina ir ar daraisi privačiai ar valdiškoje poliklinikoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 20, 15:36)
aš iš šiaulių  ax.gif  parašyk kokia pas jus kaina ir ar daraisi privačiai ar valdiškoje poliklinikoje?  g.gif

as dariausi privaciai Vilniuje,kaina berods apie 30lt,nuo klinikos priklauso,beto privaciai greitesni atsakymai,per 3h mazdaug
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 06 20, 13:19)
as dariausi privaciai Vilniuje,kaina berods apie 30lt,nuo klinikos priklauso,beto privaciai greitesni atsakymai,per 3h mazdaug

tai čia iš venos ima kraują?
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 20, 16:06)
tai čia iš venos ima kraują?

taip is venos.
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 20, 13:06)
aš iš šiaulių  ax.gif  parašyk kokia pas jus kaina ir ar daraisi privačiai ar valdiškoje poliklinikoje?  g.gif

Šiauliuose turėtų būti ligoninės laboratorija- ten turi daryti .Arba pasiskambink tel ir sužinosi , kur Šiauliuose atlieka kraujo tyrimus .Klaipėdoje kainuoja skirtingai 29 Lt , 40 Lt
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 20, 14:02)
Šiauliuose turėtų būti ligoninės laboratorija- ten turi daryti .Arba pasiskambink tel ir sužinosi , kur Šiauliuose atlieka kraujo tyrimus .Klaipėdoje kainuoja skirtingai 29 Lt , 40 Lt

tai tikriausiai darytų ten pat kur ir dabar ėmė kraują...
tai užtenka paprasčiausiai nueiti ir pasakyti kad noriu tą HGC tyrimą ir viskas? aiqš susimokėti prieš tai...
Atsakyti
Na va merginos man nepasisekė verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
HCG sumažėjo per dvi dalis buvo preiš 2 dienas 76 , o dabar 74,6.Tai nieko nėra ....Tiesiog , matyt, taip jau lėtai iš organizmo pasišalina HCG, nors jau 6,5 sav po abrazijos praėjo verysad.gif
Kitą sav kėliausiu pas gyd. O rugpjūčio mėn darys histeroskopiją, nes taip ir nerado jokių priežasčių , kodėl nustojo vystytis.Infekcijų nėra, hormonai normoje, gal gimdoje sąaugas ras - tai tada tai ir bus priežastis, taip gyd sakė prieš 3 sav.lauksiu rugpjūčio, o paskui kibsim į darbą.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 20, 17:05)
Na va merginos man nepasisekė verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
HCG sumažėjo per dvi dalis buvo preiš 2 dienas 76 , o dabar 74,6.Tai nieko nėra ....Tiesiog , matyt, taip jau lėtai iš organizmo pasišalina HCG, nors jau 6,5 sav po abrazijos praėjo verysad.gif 
Kitą sav kėliausiu pas gyd. O rugpjūčio mėn darys histeroskopiją, nes taip ir nerado jokių priežasčių , kodėl nustojo vystytis.Infekcijų nėra, hormonai normoje, gal gimdoje sąaugas ras - tai tada tai ir bus priežastis, taip gyd sakė prieš 3 sav.lauksiu rugpjūčio, o paskui kibsim į darbą.

nepergyvenk 4u.gif wub.gif pasiseks dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 20, 17:16)
nepergyvenk  4u.gif  wub.gif  pasiseks dar  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą, kai gavau atsakymą - tai už durų taip verkiau verysad.gif Nesitikėjau verysad.gif
Atsakyti