Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Gal galite kuri nors paaiškinti mano sapnus... Klausinėjau daugelio žmonių, ieškojau atsakymų knygose g.gif , bet nieko konkretaus neradau verysad.gif Prieš kokius 3-4 metus sapnuodavau laivus, labai įvairius,didelius ir mažus, ir tie sapnai kartodavosi nuolat, jie tęsėsi apie porą metų .Poto prasidėjo traukiniai, taip pat sapnuodavau labai įvairius traukinius, net baisius. Dabar jau nebesapnuoju nei laivų, nei traukinių, bet vis tiek įdomu, ką tai reiškė. Ir šiaip, ką reiškia, kai sapnai kartojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(muti @ 2006 01 17, 20:27)
Gal galite kuri nors paaiškinti mano sapnus... Klausinėjau daugelio žmonių, ieškojau atsakymų knygose g.gif , bet nieko konkretaus neradau verysad.gif Prieš kokius 3-4 metus sapnuodavau laivus, labai įvairius,didelius ir mažus, ir tie sapnai kartodavosi nuolat, jie tęsėsi apie porą metų .Poto prasidėjo traukiniai, taip pat sapnuodavau labai įvairius traukinius, net baisius. Dabar jau nebesapnuoju nei laivų, nei traukinių, bet vis tiek įdomu, ką tai reiškė. Ir šiaip, ką reiškia, kai sapnai kartojasi g.gif

Laivai reiskia, kad tyrineji savo emocijas ir pasamone. laivu isvaizda ir bukle parodo tavo emocine bukle..

traukiniai, tai patvirtinimas, kad turi eiti su visais. megsti organizuotuma...
galbut turi nasta, apie kuria vis sukiesi...

pasikartojantys sapnai- tai pasamones siunciami signalai miego metu, nes diena protas buna uzimtas kad atkreiptu demesi i esmines giliau gludincias problemas.
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 01 15, 15:44)

Noriu tavo nuomonės blush2.gif

Šiaip savo sapnus aš išsišifruoju. Pvz. , jei sapnuoju savo mirusį tėvą- tai žinau, jog tai perspėjimas dėl užgriūsiančių nemalonumų ( o konkrečiai, tai kaip taisyklė- kad mano sutuotinis ( tuoj bus buvęs) vėl užgers).

O vieną kartą mes su mama susapnavom identiškus sapnus ( su visu siužetu detale, ir kita...). Kaip tai paaiškint g.gif

O praeitą savaitę mama susapnavo, kad pas ją į svečius atvažiavo mano brolio uošviai ir atvežė lauktuvių nupjautą arklio galvą ir kažkokių kitų mėsgalių. Mama juos su tom ,,lauktuvėm" išprašė.

Dar mama sapnavo, kad pas kaimynus keliamas balius ir ją atėjo kviesti į svečius miręs kaimynas. Jų kieme stovėjo balta mašina ( kaip po to išsiaiškinom - panaši į katafalką). Mama atsisakė į tą balių, sakydama, kad dar turi daug darbo ir nėra laiko. Ir ką galvojat- tą naktį mirė kitas kaimynas.

Va ir netikėk sapnais. unsure.gif

O dar- jei aš vieną sapną savo papasakočiau, tai nukrauptumėt. Jį sapnavau prieš 10 metų, bet atsimenu iki smulkmenų. Jei bus įdomu, papasakosiu.

Ir dar turiu gausybę besikartojančių sapnų. O nuojautos mano pildosi 100 %. Kartais atrodo, kad turiu kažkokį ryšį su kitu pasauliu.

Vieną kartą ėjau gatve ir meldžiausi ( buvo sunku ant dūšios) ir sakau, Dieve, atsiųsk man ženklą - ir ką prieš akis išdygo užrašas ( ar ant reklaminio stendo, ar kur)- SUCCES. Gal tai mano padidintas jautrumas , nežinau, bet man pradeda nusibosti.

iš sapnų gaunu daug informacijos, tas mane irgi trikdo. tarsi jausčiau šalia kažka esant.
Atsakyti
QUOTE(smila @ 2006 01 17, 22:31)
QUOTE(primavera @ 2006 01 15, 15:44)

O dar- jei aš vieną sapną savo papasakočiau, tai nukrauptumėt. Jį sapnavau prieš 10 metų, bet atsimenu iki smulkmenų. Jei bus įdomu, papasakosiu.

Man įdomu ax.gif
Atsakyti
[/quote]

Man įdomu ax.gif
[/quote]

Na nežinau, ar čia prieš naktį gerai g.gif

Na bet tiek to...

Vienu žodžiu sapnuoju savo mirusią tetą ( mano krikšto motiną). Kažkoks butas, naktis tamsu. Butas tarsi pereinamais kambariais, o galiniam praviras langas r šviečia mėnulis. Aš stoviu viename kambaryje, o teta kitame . Mus skiria slenkstis. Ji baltais drabužiais. Ji man tiesia ranką. Aš savąją paduodu. Ji mane traukia į save, aš įsispiriu į statką ir nesiduodu. Staiga išnyra jos vyras ( irgi miręs) , ir sako- paleisk ją, jai dar ne laikas. Ir ji mane paleidžia. Viskas išnyksta.

Dar vienas sapnas su ja buvo- ji man dovanojo baltų astrų puokštę.

Nieko blogo po šitų sapnų neatsitiko. Na gal tik, kad po pusmečio atsidūriau onkologiniame- operavo fibroadenomą ( ačiū Dievui nepyktybinis darinys). Gal tai ir buvo perspėjimas.

Manau, kad aš irgi galiu jungtis prie sapnų šifruotojų. Bet bendrai- kiekvienas sapnas labai individualus. Ir tie sapnininkai- NESĄMONĖ. Netikekit. Turim pačios išmastyt, ka jie mums sako. Nes tai musu pasamone. O sapnininkuose tai nežinau- kazkokie apibendrinimai, kurie netinka visiems is eiles ( atsiprasau lietuviu kalbos komisijos uz neleituviska srifta, skubu liet emocijas... mirksiukas.gif
Atsakyti
niuz sapnavau ir aš kažką, kas visą dieną neduoda ramybės.. iš sapno įstrigo du elementai: tai tiltas ir medžiai... į tilta aš tik žiūrėjau ir nežinau ar per jį ėjau. kitoj pusėj jo buvo gražu žalia, medžiai.. kitas momentas kai aš jau prie tų medžių ir kažkodėl rinkausi į kurį lipti.. jie visi tokie gražūs buvo.. kai kurie net ir su vaisiais..
kažkaip įdomiai man čia viskas.. atrodo paprasta, bet užstrigo man ...
smile.gif niu gal kas žino, ką galėtų reikšti. smile.gif būtų smagu sužinoti smile.gif
Atsakyti
Ach, smila verysad.gif Tavo istorija su vyru begeriančiu priminė man sapną šiandienos... Sapnavau savo tėtį labai girtą, jau nebesiorientuojantį aplinkoje ir vos paeinantį. Mes sėdėjome autobuse, atėjo kontrolė, o aš buvau pažymėjus tik vieną talonėlį. Pasakiau, kad čia tėčio talonėlis, bauskit mane, nes čia aš važiuoju be bilieto. Kontrolei pradėjau aiškinti, kad tėtis negeria, čia tokia išskirtinė diena, taip paprastai nebūna, nors niekas manęs to neklausė, bet pajutau, kad sapne labai rūpinausi savo tėčiu, myliu jį... Kol man išrašė baudos lapelį, tėtis dingo kažkur iš savo vietos. Aš klausiu žmonių kur jis, o niekas nesako, tik kontrolierius iš manęs juokiasi, visi sėdi su šypsenom, žiūri į mane, niekam nerūpi... Aš rėkiu "kaip jūs taip galit, padėkit man"...

Ką galiu pasakyti apie šį sapną... Jame susikirto visi mano košmarai ir nerimas į vieną vietą... Prieš savaitę gvau baudą už važiavimą be bilieto, o taip atsitiko netyčia, verkiau dėl to dvi dienas, nes pinigų be galo reikia šiuo metu, o juos prarandu... verysad.gif Antras dalykas... Kad ir koks bebūtų, myliu savo tėtį ir niekaip negaliu atsikratyti tos meilės ir rūpesčio. Šiandien jis padėjo tašką. Pagaliau aš turiu suprasti, kad ne mano pareiga rūpintis žmogum, kuriam aš nerūpiu... Ir ką čia besirūpint, jeigu jis verčia mane išeiti iš namų, kai aš esu studentė ir jokių pajamų neturiu... verysad.gif

Štai toks pavyzdys kaip sapnai atspindi mus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Psichė: 17 sausio 2006 - 23:16
QUOTE(being @ 2006 01 17, 23:04)
niuz sapnavau ir aš kažką, kas visą dieną neduoda ramybės.. iš sapno įstrigo du elementai: tai tiltas ir medžiai... į tilta aš tik žiūrėjau ir nežinau ar per jį ėjau. kitoj pusėj jo buvo gražu žalia, medžiai.. kitas momentas kai aš jau prie tų medžių ir kažkodėl rinkausi į kurį lipti.. jie visi tokie gražūs buvo.. kai kurie net ir su vaisiais..
kažkaip įdomiai man čia viskas.. atrodo paprasta, bet užstrigo man ...
smile.gif niu gal kas žino, ką galėtų reikšti.  smile.gif  būtų smagu sužinoti smile.gif

Na , jei aš tai sapnuočiau, tai traktuočiau taip ( nes panašiu sapnu buvo). Turi kelis neblogus pasirinkimus ( siekiant tikslo) ir visi jie daugmaž vienodai geri. Tiltas- kelias i tiksla.

P.S. Sapnininkų neskaitau ir jais netikiu.
Atsakyti
Gal kas žinot, ką reiškia sapnuoti jautį labai didelį, bet to jis dar man su ragu įduria į koją, bet neskauda. Kažkoks keistas sapnas, bet įstrigo ax.gif .
Atsakyti
4u.gif Oi skaitau ir šiurpuliukai po kūną bėgioja unsure.gif Norėčiau netikėti sapnais, bet negaliu, nes būna rytų, kai atsikėlusi jau žinau, kad apsirgs mano vaikas, nors jis tuo metu būna sveikas. Tokie sapnai dar niekada nebuvo neteisingi. tai tarsi kažkoks perspėjimas. Kažkaip retai sapnuoju teigiamus sapnus, vis košmarai, visokie siaubo filmai. Kitą kartą atsikėlus norisi sėsti ir aprašyti visą siužetą, nes būtų neblogas scenarijus dažniausiai -siaubo filmams. Net nežinau iš kur kyla tokios mintys. Kovinių ir visokių siaubiakų nežiūriu aplamai. man užtenka tik sekundę pamatyti gabalėlį reklamos ir jau..... Prieš porą dienų sapnavau žiurkes: riebias, spalvotas, tarsi aš dalyvauju filmo apie žiurkes filmavime ir apžiūriu ar tvirti jų narvai. Prabudau pradėjau vaikščioti nes net ir atsibudus, nevalingai galvoje toliau rezgėsi siužetas, jaučiau vos tik atsigulsiu, bus tęsinys schmoll.gif . Oi aš tai pavargstu nuo savo sapnų, kad dažną rytą prabudusi sakau: dabar tai pailsėsiu. Nuo įtampos, nuolatinio bėgimo, baimės sapnų metu rodos net kūnas fiziškai būna pavargęs. Aš kai ryte vyrui pasakoju savo sapnus, tai jis sako gyvenime nieko panašaus nesapnavau ir klausosi išsižiojęs mano istorijų.
Kiek buvo sapnų, po kuriu mano susapnuoti žmonės mirdavo, nors kartais tai būdavo tokie, apie kurių egzistavimą aš žinojau, bet net išvaizdos negalėčiau nupasakoti, nes su jais nebendraudavau. Taip prisapnavau kaimynės mirtį, draugės mamos. O dėl savo artimo giminaičio žūties dar ir dabar graužiu nagus. Tai buvo pirmas mano toks aiškus pranašingas sapnas apie žmogų, kurį tą dieną po mano sapno nužudė ar jis pats žuvo. Viskas taip ir liko labai paslaptinga. Taigi mes su ju šeima jau buvome geras pusmetis nesusitikę ir sapnuoju, kad jis atvažiuoja, sudaužytu bet ne savo automobiliu, sudaužyta viena galvos pusė ir sako: va atvažiavau aplankyti. Dar su juo šeima ir kažkoks nematytas vyriškis. Kažkaip labai ilgas ir ryškus buvo sapnas. Prabudusi visiems papasakojau, tada dar turėjome svečių. Žodžiu visi pasijuokė iš manęs ir viskas. Po kelių valandų ateina pabalusi mama ir sako. Skambino jo žmona ir pasakė, kad jis dingo. Rado žmogų po kelių dienų, neva nelaimingas atsitikimas. Bet kraupiausia buvo, kai aš laidotuvėse pamačiau žmogų, kurį buvau mačiusi sapne ir gyvą mačiau pirmą kartą gyvenime, ir dar po to jis įsedo į tą mano sapnuotą automobilį. Maniau išprotėsiu.
Tai buvo taip senai, bet negaliu pamiršti. Kažkaip vėliau atėjo suvokimas, kad jei būčiau ryte jam paskambinusi ir bent įspėjusi pasisaugoti, tai jis dar dabar būtų gyvas.
Ir kaip po to gali netikėti sapnais?
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 18, 08:24)
Gal kas žinot, ką reiškia sapnuoti jautį labai didelį, bet to jis dar man su ragu įduria į koją, bet neskauda. Kažkoks keistas sapnas, bet įstrigo  ax.gif .

Sakai, jautį tongue.gif Sakai, didelį... tongue.gif Ir dar dūrė neskaudžiai... lotuliukas.gif Neišsipildžiusios seksualinės fantazijos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2006 01 18, 10:51)
Bet kraupiausia buvo, kai aš laidotuvėse pamačiau žmogų, kurį buvau mačiusi sapne ir gyvą mačiau pirmą kartą gyvenime, ir dar po to jis įsedo į tą mano sapnuotą automobilį. Maniau išprotėsiu.
Ir kaip po to gali netikėti sapnais?

Nušiurpau galutinai. Pamatei žmogų, kurį spanavai? anksčiau jo nebuvau mačius niekada doh.gif

Atsakyti