QUOTE(smila @ 2006 01 17, 22:31)
QUOTE(primavera @ 2006 01 15, 15:44)
Noriu tavo nuomonės
Šiaip savo sapnus aš išsišifruoju. Pvz. , jei sapnuoju savo mirusį tėvą- tai žinau, jog tai perspėjimas dėl užgriūsiančių nemalonumų ( o konkrečiai, tai kaip taisyklė- kad mano sutuotinis ( tuoj bus buvęs) vėl užgers).
O vieną kartą mes su mama susapnavom identiškus sapnus ( su visu siužetu detale, ir kita...). Kaip tai paaiškint
O praeitą savaitę mama susapnavo, kad pas ją į svečius atvažiavo mano brolio uošviai ir atvežė lauktuvių nupjautą arklio galvą ir kažkokių kitų mėsgalių. Mama juos su tom ,,lauktuvėm" išprašė.
na jeigu turi tokia dovana, tai vietoj to ,kad ji darytusi nasta, reikia ja padaryti maloniu uzsiemimu

tikrai turi daugiau nei vidutiniska nuojauta
pasidomejau identiskais sapnais, bet neradau niekur kad tai kazka reikstu ypatingo, tik tiek, kad kiekvienas turim susidare pasamonej skirtinga simboliu zodyna ir kad identiski dvieju zmoniu sapnai gali reiksti visai skirtingus dalykus...(parasysiu jei rasiu ka nors idomesnio)...
arklio galvele gali reiksti, kad kazkas kas teike mamai stiprybes dabar nebeteikia. taciau mama nepasidave ir isprasydama energijos siurbejus lauk, pasiliko stiprybe sau...