Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Sandrelle @ 2006 01 18, 11:08)
Sakai, jautį  tongue.gif  Sakai, didelį...  tongue.gif  Ir dar dūrė neskaudžiai...  lotuliukas.gif Neišsipildžiusios seksualinės fantazijos...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AČIŪ už paaiškinimą, nuotaiką pakėlei biggrin.gif
Atsakyti
ka reiskia kai sapne jautiesi labai labai saugiai.. jei ir kazko pradedi bijoti, staiga pasijauti kaip uz sienos ir taip gera ramu sirdyje.. zodziu labai labai jau siltas sapnas.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2006 01 18, 17:49)
ka reiskia kai sapne jautiesi labai labai saugiai.. jei ir kazko pradedi bijoti, staiga pasijauti kaip uz sienos ir taip gera ramu sirdyje.. zodziu labai labai jau siltas sapnas..  bigsmile.gif

Na o kaip pačiai atrodo bigsmile.gif taigi viskas paprasta- esi saugoma, esi apsaugota, gal ir gresia koks nemalonumelis mazas, bet jo nebus , nes tu saugoma ( angelo sargo, kokio žmogaus, kurio jau nebėra, bet artimas, Dievo). blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smila: 18 sausio 2006 - 18:01
QUOTE(smila @ 2006 01 17, 22:31)
QUOTE(primavera @ 2006 01 15, 15:44)

Noriu tavo nuomonės blush2.gif

Šiaip savo sapnus aš išsišifruoju. Pvz. , jei sapnuoju savo mirusį tėvą- tai žinau, jog tai perspėjimas dėl užgriūsiančių nemalonumų ( o konkrečiai, tai kaip taisyklė- kad mano sutuotinis ( tuoj bus buvęs) vėl užgers).

O vieną kartą mes su mama susapnavom identiškus sapnus ( su visu siužetu detale, ir kita...). Kaip tai paaiškint g.gif

O praeitą savaitę mama susapnavo, kad pas ją į svečius atvažiavo mano brolio uošviai ir atvežė lauktuvių nupjautą arklio galvą ir kažkokių kitų mėsgalių. Mama juos su tom ,,lauktuvėm" išprašė.

na jeigu turi tokia dovana, tai vietoj to ,kad ji darytusi nasta, reikia ja padaryti maloniu uzsiemimu g.gif 4u.gif tikrai turi daugiau nei vidutiniska nuojauta bigsmile.gif
pasidomejau identiskais sapnais, bet neradau niekur kad tai kazka reikstu ypatingo, tik tiek, kad kiekvienas turim susidare pasamonej skirtinga simboliu zodyna ir kad identiski dvieju zmoniu sapnai gali reiksti visai skirtingus dalykus...(parasysiu jei rasiu ka nors idomesnio)...

arklio galvele gali reiksti, kad kazkas kas teike mamai stiprybes dabar nebeteikia. taciau mama nepasidave ir isprasydama energijos siurbejus lauk, pasiliko stiprybe sau...
Atsakyti
QUOTE(smila @ 2006 01 18, 18:00)
Na o kaip pačiai atrodo bigsmile.gif  taigi viskas paprasta- esi saugoma, esi apsaugota, gal ir gresia koks nemalonumelis mazas, bet jo nebus , nes tu saugoma ( angelo sargo, kokio žmogaus, kurio jau nebėra, bet artimas, Dievo). blush2.gif

hmm.. g.gif o tai prie ko tas zmogus kuris apsaugojo mane sapne? jis nei mires nei man artimas, ale uz jo jauciausi kaip uz sienos, buvau rami ir laiminga nes jis buvo salia
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 18, 08:24)
Gal kas žinot, ką reiškia sapnuoti jautį labai didelį, bet to jis dar man su ragu įduria į koją, bet neskauda. Kažkoks keistas sapnas, bet įstrigo  ax.gif .

simbolizuoja uzsispyrima, stipria valia, stiprybe...kadangi gauni ragu sau i koja, vadinas turi tramdyti savo karstakosiskuma ir situacijose nevengti kompromiso.

Galbut pati esi jautis...?!
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2006 01 18, 17:49)
ka reiskia kai sapne jautiesi labai labai saugiai.. jei ir kazko pradedi bijoti, staiga pasijauti kaip uz sienos ir taip gera ramu sirdyje.. zodziu labai labai jau siltas sapnas..  bigsmile.gif

bandau isivaizduoti ir paciai gera pasidare bigsmile.gif
suradai sprendima savo emocinej pusej ar issprendei vidini konflikta. pabaiga seno ciklo ir pradzia i nauja. pasiekei nauja lygi stabilumo ir ramybes...
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 01 18, 18:57)
bandau isivaizduoti ir paciai gera pasidare bigsmile.gif
suradai sprendima savo emocinej pusej ar issprendei vidini konflikta. pabaiga seno ciklo ir pradzia i nauja. pasiekei nauja lygi stabilumo ir ramybes...

o kad tai butu tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2006 01 18, 19:07)
o kad tai butu tiesa g.gif

taip pat, kitu atveju gali reiksti, kad bus audra po ramybes laikotarpio...(geriau aisku, kad nebutu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 01 18, 18:49)
simbolizuoja uzsispyrima, stipria valia, stiprybe...kadangi gauni ragu sau i koja, vadinas turi tramdyti savo karstakosiskuma ir situacijose nevengti kompromiso.

Galbut pati esi jautis...?!

Šitas paaiškinimas arčiau teisybės. Dabar išgyvenu būtent tai, iš tiesų esu karštakošė. Na, ne jautis esu, bet ... avinas biggrin.gif .
AČIŪ
Atsakyti
tik neišsigąskit blink.gif : šiąnakt sapnavau, kad nukirtau galvą tokiam dailiam vyrukui blink.gif ( kaip kokiam slibinui), bėgo kraujas, o aš tą kraują barsčiau miltais doctor.gif umn.gif
Atsakyti
[/quote]
pasidomejau identiskais sapnais, bet neradau niekur kad tai kazka reikstu ypatingo, tik tiek, kad kiekvienas turim susidare pasamonej skirtinga simboliu zodyna ir kad identiski dvieju zmoniu sapnai gali reiksti visai skirtingus dalykus...(parasysiu jei rasiu ka nors idomesnio)...

[/quote]

Matai Primavera, su mama sapnavom mūsų mirusį tėvą- tą patį sakė, tą patį darė, taip pat atrodė ir visa kita sutapo. Sapnavom tą pačią naktį ( nors gyvenam atskirai...)
Atsakyti