Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(adelaide @ 2006 02 15, 14:35)
aš pataruoju metu dažnai sapnuoju, kad laukiuosi nestuke.gif  taip pat dažnai sapnuoju drauges, kurios laukiasi nestuke.gif  ką tai galėtų reikšti? g.gif

Reiskia, kad reikia pasisaugoti, kad nepatektum i nesusipratimus...
Atsakyti
[quote=Alexi,2006 02 15, 14:21]
Labutis....Neseniai sapnavau du sapnus, kurių niekaip negaliu pamiršt. Būtų įdomu sužinoti ką jie galėtų reikšti g.gif

1. Su kunigu kalbetis,reiskia, kad laukia arba neseniai buvo bevaisis gincas...
2. Tiltas reiskia- gyvenimo pasikeitimus. Sunys - draugai.
Atsakyti
merginos o ka reiskia kad sapnuoju naujagimi savo.... berniuka... kad vistau ji..... sirdi dziugu tuo metu.... ka galetu tai reiksti? bigsmile.gif
Atsakyti
O aš sapnavau , kad pas anytą daug lėkštučių su torčiukais... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatanka @ 2006 02 15, 19:06)
merginos o ka reiskia kad sapnuoju naujagimi savo.... berniuka... kad vistau ji..... sirdi dziugu tuo metu.... ka galetu tai reiksti? bigsmile.gif

Reiskia didele laime namuose ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidairi @ 2006 02 15, 19:10)
O aš sapnavau , kad pas anytą daug lėkštučių su torčiukais...  rolleyes.gif

Kogero anyta tave pakvies i svecius g.gif O gal jau pakviete? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2006 02 15, 19:49)
Kogero anyta tave pakvies i svecius  g.gif O gal jau pakviete?  essen.gif

Na tai reiks laukti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatanka @ 2006 02 15, 18:06)

tai simbolizuoja tave pacia...tavo siluma, geruma, nekaltuma, pazeidziamuma, bejegiskuma ir nauja pradzia.
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2006 02 15, 18:10)
O aš sapnavau , kad pas anytą daug lėkštučių su torčiukais...  rolleyes.gif

galbut buvo pas tave karciu nesutarimu?! dalykai bus isspresti graziu ir draugisku keliu... lekstutes su torciuku, tai tik dar karta patvirtina...
Atsakyti
aš sapnavau, kad kad krokodilui aligatoriui i nasrus rankas kišu ir rodau iltis draugams, ką tai galėtu reikšti ?
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2006 02 15, 13:34)
gal kas paaiskintu ka reiskia sis sapnas

" Aš parduotuvėje su pažįstamu vaikinu. Aplink daug papuošalų. Jis man nuperka ir padovanoja ryškiai raudona pakabuką ant kaklo, kažkiek panašus į medalioną. Laikau jį rankose ir apžiūrinėju"

blink.gif dar ir dabar tas ryškiai raudonas pakabukas įstrigęs

tai simbolizuoja tavo santykius ir troskima begalines meiles. jautiesi, kad esi kazkam neabejinga, kad esi kazko paveikta...
raudona spalvyte, dar labiau viska patvirtina.

Papildyta:
QUOTE(adelaide @ 2006 02 15, 13:35)
aš pataruoju metu dažnai sapnuoju, kad laukiuosi nestuke.gif  taip pat dažnai sapnuoju drauges, kurios laukiasi nestuke.gif  ką tai galėtų reikšti? g.gif

tai tu ir tavo augantis, besivystantis asmeninis gyvenimas. simbolizuoja naujas idejas, kryptis, projekta ar tiksla...
Atsakyti
Vakar sapnavau, kad mano buta uzliejo kaimynas. Visa diena sluosciau tekanti vandeni nuo lubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 02 15, 22:53)
aš sapnavau, kad kad krokodilui aligatoriui i nasrus rankas kišu ir rodau iltis draugams, ką tai galėtu reikšti ?

tai ispejimas apie pasislepusius pavojus. kazkas, kas yra arti duoda tau bloga patarima ir bando pasukti tave i prastu sprendimu kelia.
taip pat gali buti tai tavo agresyvioji puse ir astrus poziuris...
Atsakyti