Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Bonifacija @ 2006 02 19, 11:45)
sapnavau, kad pabudau ir i musu kambari iskrido baltas balandis su mazytem juodom plunksnelem ant sparnu ir uodegos. Na toks raibas galuose buvo. Skraide po visa kambari, o tada pabudau.  unsure.gif

galbut prisiimi kitu kaltes sau.
taip pat reiskia apkalbas arba zinia.
taip pat tai gali buti tavo troskimas sugrizti namo...
Atsakyti
Gal man gali atsakyti primavera, kodėl aš dažnai sapnuoju, kad kažkas yra mano balkone ir nori įsilaužti, mane nužudyti ar pan. Mano kambarys yra su balkonu.
Atsakyti
o as senakt sapnavau dvi nescias merginas blink.gif is pradziu kazkur tusiausi su nescia savo pusesere (kuri nera nescia, o gal g.gif blink.gif ) ir po to ejau namo (i tevu namus) ir mane pralenke grulioke irgi su pilvu.. taip paziurejau blink.gif ir pagalvojau.. nu jo, susimete skudurus ir apniestejo iskart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 02 19, 15:35)
galbut prisiimi kitu kaltes sau.
taip pat reiskia apkalbas arba zinia.
taip pat tai gali buti tavo troskimas sugrizti namo...

dekui. sakyciau, labai tiksliai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 19, 15:40)
Gal man gali atsakyti primavera, kodėl aš dažnai sapnuoju, kad kažkas yra mano balkone ir nori įsilaužti, mane nužudyti ar pan. Mano kambarys yra su balkonu.

reiskia apsivalyma ir gyjimo procesa..
stovi uz save ir dramatiskai kazkam padarai gala...(ne tiesiogine prasme)...
Atsakyti

Nescios moters ivaizdis simbolizuoja visokeriopa pilnatve.Tai ne tik turtai, bet sekme, meile, pusiausvyra ir ramybe.Zodziu - geras gyvenimas. biggrin.gif

O balkonas gali reiksti gyvenimiska situacija ir uzdarytos durys yra zenklas jog zmogus nenori atsiverti arba vengia priimti sprendima, o gal paprasciausiai bijo pasekmiu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 02 19, 21:59)
Nescios moters ivaizdis simbolizuoja visokeriopa pilnatve.Tai ne tik turtai, bet sekme, meile, pusiausvyra ir ramybe.Zodziu - geras gyvenimas. biggrin.gif

***** ir primavera man praita kart panasiai rase, daba tu, nu nepatikesiu kol nepamatysiu schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
sianakt sapnavau labai slogu sapna.ne per seniausiai klaseje buvau nelabai megiama. ir tas sapnas buvo toks, kad kelios mano klasiokes eme ir slepe mano daiktus, raktus.as joms sakiau:nedarykit taip, kaip anksciau, bet jos neklause manes. as neverkiau, buvau rami. susiradau aukletoja, pradejau pasakoti kame problema, bet ji staiga dingo. paskui atsiduriau lauke, kur pamaciau, kad viena is tu mano daiktus slepusiu klasiokiu stovi salia kazkokiu bernu, kurie saudo kazkokius aukso spalvos fejerverkus. ka galetu reiksti sis sapnas? ar galejo jam tureti itakos mano dabar geriami antibiotikai nuo plauciu uzdegimo? is anksto dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2006 02 21, 18:05)
sianakt sapnavau labai slogu sapna.ne per seniausiai klaseje buvau nelabai megiama. ir tas sapnas buvo toks, kad kelios mano klasiokes eme ir slepe mano daiktus, raktus.as joms sakiau:nedarykit taip, kaip anksciau, bet jos neklause manes. as neverkiau, buvau rami. susiradau aukletoja, pradejau pasakoti kame problema, bet ji staiga dingo. paskui atsiduriau lauke, kur pamaciau, kad viena is tu mano daiktus slepusiu klasiokiu stovi salia kazkokiu bernu, kurie saudo kazkokius aukso spalvos fejerverkus. ka galetu reiksti sis sapnas? ar galejo jam tureti itakos mano dabar geriami antibiotikai nuo plauciu uzdegimo? is anksto dekoju uz atsakyma

tiesiog jis atspindi isgyvenimus, kuriuos patiri klasej. jeigu situacija pasikeite ir dabar viskas gerai, tu vis tiek pasamonej laikai tuos prisiminimus ir pergyveni...

jeigu is tikro esi skriaudziama, galbut reiktu pasikalbeti su teveliais ir pabandyti kazkaip sita problema spresti. juk turetu buti labai sunku eit i mokykla, kai jautiesi nemegiama, mokslams tai irgi nepadeda ir pati labai isgyveni...
turi su kuo nors pasikabeti ir pasakyti kaip jautiesi 4u.gif
Atsakyti
na, aciu dievui siemet sita problema issisprende pagaliau, iskankinusi mane beveik penkerius metus. mama visa sia situacija zinojo. bet vis tiek ciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2006 02 21, 18:29)
na, aciu dievui siemet sita problema issisprende pagaliau, iskankinusi mane beveik penkerius metus. mama visa sia situacija zinojo. bet vis tiek ciu uz atsakyma ax.gif

clap_1.gif smagu girdeti..
pasistenk priimti tai. pasakyk sau, kad tu esi nekalta, del to kas buvo, kad neteisus buvo tie, kurie tave skriaude. kai susitaikysi su ta mintim ir suprasi, kad problema ne tavy, tie bjaurus sapnai turetu palikt tave ramybeje 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit man pasakyti mano sapnu reiksme ,nes jau trecia nakti sapnuoju save su grazia vestuvine suknele ir kad ruosiuosi tuoktis su savo vyru biggrin.gif ,darausi sukuosenas ...nu vien zodziu sapnuose ruosiuosi savo vestuvem su savo vyru doh.gif ir tie sapnai gan daznai kartojasi doh.gif
Atsakyti