Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Įsiterpsiu ir aš čia tarp Jūsų...žinoma jei galima wink.gif
Aš,tai maždaug nuo vasaros vidurio pradėjau sapnuoti "serialus"(sapnai su tęsiniais g.gif ).Tai vat...pirmasis sapnas buvo,kad išteku(Ir artimiausiu metu to net nežadu daryt).Viską prisimenu lyg būtų vykę realybėj.Vilkėjau baltą suknelę ir stovėjau prieš veidrodį.Tokia rami...atrodo lyg nieko nevyktų.O tada kaip įgriuvo visi į kambarį.Visi šaukia,skubina...tik visiems ir norisi pasakyt "Užtilkit!Žodžiu chaosas.Tada išgrūda mane į kirpyklą su visa vestuvine suknele blink.gif Išbėgu iš tos kirpyklos ir nežinau ką toliau daryti.Stoviu ir tiesiog žiūriu aplinkui,dairausi lyg laikas būtų sustojęs.Jaučiu,kad labai ankstyvas rytas,bet taip niūru,gatvės pilkos.Staiga prisimenu,kad apie vestuves nepranešiau mamai ir bijau,kad mama nesureaguotų neigiamai.Apima baimė...Po kelių sekundžių...net nesupratau kaip,bet atsidūriau šalia savojo "jaunikio".Jis buvo ne lietuvis,o užsienietis...italas.Mes stovėjom ir žiūrėjom vienas į kitą su šypsenom veiduose...ir sapnas baigiasi.
Taip maždaug po poros dienų seka antras sapnas.
Sapnuoju ,kad esu pas savo močiutę.Eilinė šventė...berods Velykos.Šalia manęs stovi toks dailus vyras,kostiumuotas...toks malonus(kažkaip supratau,kad jaučiu jam simpatiją,susižavėjimą) wub.gif Ir staiga jis mane apkabina,bučiuoja ir šnabžda meilius žodelius.Aš taip išpučiau akis...ir nežinau ką sakyt...taip nuleidžiu akis į savo ranką...ir ką,...gi auksinis vestuvinis žiedelis ant rankos.Sutrikau...nežinau ką sakyt jam,nes nieko nepamenu.Jis nesupranta kame reikalas,nes matau iš jo veido išraiškos.Atsisėda ir susiima už galvos.Matyt galvoja,kad pykstu ar pan.Štai mąstau mintyse...tai jei neprisimenu savo vestuvių,tai gal dar ir vaikų turiu,bet jų neprisimenu.Gėda...ir bloga...toks visiškas bejėgiškumo jausmas...Šiomis mintimis ir jausmais mano sapnai nutrūksta.
Štai trečias etapas...Esu vėl pas močiutę.Stovi šalia dėdės žmona...ji nėščia...Mes kalbamės apie kažkokią draugę ir šiaip reikalus susijusius su pinigais.Tada staiga pasižiūriu į pilvą...nu gi o blyn,aš irgi nėščia!Džiaugiuosi...priėjus prie veidrodžio apžūrinėjus save.Štai į kambarį ateina vyras,apkabina...ir nutariame valandėlę nusnausti,nes buvom neseniai iš kažkur gįžę.Kelios sekundės ir aš jau guliu...žiūriu į šalia gulintį savo vyrą...Na tiesiog kalbėjomės žvilgsniais.Tuo momentu širdyje taip gera,tokia ramybė ir meilė. wub.gif (Tokių panašių sapnų buvo dar trys ar keturi).
Po jų sekė finalas.Esu ligoninėje...mane apžiūri ir sako gydytoja "Sveikinu,gimdai"...Aš tokia maždaug...pala pala...kaip tai?Kur vyras?Kur visi?Po minutėlės sumišimo prie manęs jau mano vyras...(kaip ir iš ankstesnių sapnų...tas pats žmogus).Na guliu aš ...apie kažką kalbamės...ir sapnas nutrūko.
Įdomu,kad taip sapnuoju,nes anksčiau su tęsiniais nieko panašaus nebuvo.Ir blankiai sapnus prisimindavau,o dabar blink.gif blush2.gif ax.gif
Aš tik niekaip negaliu suprasti ką tai reiškia...nes vestuvių dar nebus...o ir nėštumu dar net nekvepia unsure.gif rolleyes.gif doh.gif

(Oho..truptuką prirašiau...sorry).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculia: 13 kovo 2006 - 15:32
labai įdomiai sapnavau g.gif
sapnuoju,kad einu į miškelį (vėl tas pats šalia mano namų).bet už manęs eina kažkoks bernas,ir visokiais nešvankiais žodeliais mane šaukia.o man taip negera ir šlykštu,kad aš pasuku link namų.jisai eina iš paskos.jau prie pat laiptinės aš jaučiu,kad įeisiu,kad viskas gerai,bet staiga tašė,kurią nešuos rankose pasidaro žiauriai sunki,trukdo man eit,žingsniai sulėtėja,o tas bernas vis dar seka mane..bet aš šiaip ne taip praveriu laiptinės duris ir bežengiant į ją,prabudau.įdomu,ką tai galėtų reikšt:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praba: 13 kovo 2006 - 16:41
trečianakt iš eilės tas pats sapnas - šuo su šuniukais, kažkas į juos kėsinasi (litas šuo).. ???????????? ax.gif
Atsakyti
sapnauavau, kad esu name kur daug kambariu ir kiekvienas kambarys turi daug duru ir visos durys veda i lauka. sapnavau, kad miegu ir prabundu ir pamatau, kad pamirsau uzsirakinti duris, ir puolu visas is eiles duris rakinti, o jos nesibaigia ir ju tik daugeja, mane apima baime,. kad neturiu tiek daug raktu, bet prie reikiamos spynos visa laika randu reikiama rakta. ir taip be galo urzrakineju duris is vidaus.
kitas sapnas: suvokiau, kad sapnuoju, sapne pas mane atėjo močiutė ir pasakė, kad greitai ji mirs ir kad atnešė man paskutini pyraga, kad kartu abi jį suvalgytumem.
būčiau dėkinga už paaiškinimus.
Atsakyti
sapnas su daug durų - ieškai išėjimo iš susidariusios padėties, būklės...
Atsakyti
bet duris bandau užsirakinti iš vidaus, tai gal kaip tik bijau ieškoti išeities?
Atsakyti
Kažkurią naktį susapnavau, kad sėdžiu šalia sesės(bent jau taip prisimenu), ji man sako "atsargiai", tada pamatau visrš galvos paukštį, jei gerai prisimenu, jis buvo baltas, iškart pagalvojau žuvėdra, ir tada paukštis man nusikakojo( blush2.gif )ant kojos, ką tas galėtų reikšt? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculia @ 2006 03 13, 15:29)
Stovi šalia dėdės žmona...ji nėščiaEsu ligoninėje...mane apžiūri ir sako gydytoja "Sveikinu,gimdai"...Aš tokia maždaug...pala pala...kaip tai?Kur vyras?

Na, kažkada esu skaičiusi kokį tai sapninyką, tai ten rašė apie nėštumą taip: pačiai būti nėščiai- turėsi naudos iš tų kurie palaiko tavo būklę ir turėsi žalos iš tų kurie padės tuo pilvu atsikratyt. Jei kitą moterį matai nėščią- tai ta moteris su tavo pagalba turės sau naudos. Va, tep su smetoniškais sapninykais. bigsmile.gif
Atsakyti
ką reiškia sapne vairuoti automobilį ir atsitrenkti į kitą, avarija labai menka, bet aš lyg išsigandus, važiavau su nežinau kieno mašina, tik žinau kad kompanijoj nebuvo kam vairuot tai mane priprašė, ir aš važiavau į kalną ir bandžiau rankinį stabdį užtraukt, bet jis neveikė...
gal kas galėtų parašyt, nes ryt laukia pokalbis su šefu ir nuojauta ne per geriausia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 14 kovo 2006 - 19:40
QUOTE(Enija @ 2006 03 14, 18:42)
Na, kažkada esu skaičiusi kokį tai sapninyką, tai ten rašė apie nėštumą taip: pačiai būti nėščiai- turėsi naudos iš tų kurie palaiko tavo būklę ir turėsi žalos iš tų kurie padės tuo pilvu atsikratyt. Jei kitą moterį matai nėščią- tai ta moteris su tavo pagalba turės sau naudos. Va, tep su smetoniškais sapninykais. bigsmile.gif

Ačiū...už paaiškinimą 4u.gif .Tame sapnininke,kuriame aš žiūrėjau,tai tik paaiškinimas,kai matai kitą moterį...o kai save-nebuvo g.gif
Atsakyti
as antra nakti sapnuoju naujagimius,pirma -nakti kad mama pagimde dvynukus,o antra nakti kad as pagimdziau mergyte,savo gymdyma sapnavau,kiek girdejau tai vaikus sapnuoti reiskia rupesti?
Atsakyti
Jurga 23 ...

Na tai paklausyk ka pasakysiu - lotuliukas.gif Pasakysiu, kad nieko naujo nesusapnavai - tongue.gif
sapno esme isliko tapati su nedideliais pasikeitimais.Kas pasikeite tai simboliai, bet susapnuotos aplinkybes vistiek viska suveda i ta pati.
Namas tai gyvenimo budas, kelias - dvasinis augimas.Vartai, kadangi svarstei apie pasikeitimus, todel salia atsirado nauji, bet per juos reikia vistiek eiti.Reiskia jog nebenori gyventi taip kaip gyvenai.ieskai iseities.Dabar oras - kad ir salta, bet tu nejauti salcio, nes per daug pazistama situacija, todel tau nesalta, nes viskas isgyventa...ir nieko nebejauti.Velgi - vyras jaunas tai tavo racionalumas, agresija, vyras senas - ismintis.Emocijos pinasi kaip pieniu vainikas.... biggrin.gif Faktas jog leidai jiems pernakvoti greiciausiai reiskia kompromisa ir baime, ka pateisintu ir pinigu ieskojimas ir neradimas.Pinigai yra nuoroda i sekme - ji cia, tiesiog ranka pasiekiam.Dar gali buti jog isreiskia meiles siekima arba vidine galia, jega.O tai jog neradai pinigu greiciausiai rodo, jog jautiesi nusivylusi ivykiais namuose ir trumpalaiki planu sutrukdyma. Dabar kiaules -irgi purvinos - (pameni purvina sunyti?) Kiaules -turtai ir pilnatve - g.gif tu man durnai pasakyk, ar tau pinigu per daug?Ar tau ramybe nemiela? Na bet ka darysi , jei nenori, tai padeti negaliu - juk pati sapnavai jog kiaules giliai ir dar po dangciu...va mociute kazkaip susitvarkydavo...Na o tevas sapne yra tavo pacios per didelis atsargumas, va kodel jis ant taves ir sauke.Bet lekste ir dar su maistu yra aiskus irodymas jog esi istroskusi gyvenimo ir turi nauju ideju bei planu.Kvepalai - galiu tik pasikartoti - tavo sapnai keicia simbolius tik todel, jog pasamone labai islavejusi ir bando tave prikelti is miegu.... veiklai...taigi - kvepalai poreikis meilei, trukumas intymumo , nepasitenkinimas esama situacija santykiuose ir tai gerai uzmaskuota....oi tu Jurga... bigsmile.gif diktofonas ir noras irasyti kazka, tai noras pagaliau istrukti is uzburto rato - nori isgirsti savo sirdies balsa ir juo sekti.O kelias ir pertvara, bei tevas su mociute, skaityti pradzioje...bet viena yra aisku, kad viskas bus gerai - juk jie perejo gatve ir jie atejo pas tave , o ne tu pas juos thumbup.gif

O dabar Caculia -
baltas rubas yra zenklas jog nori pasirodyti pries kitus kaip tyra ir nekalta angeliska butybe g.gif Veidrodis ir tai jog ziurejai i veidrodi rodo, jog tu mastai ir tau svarbu ka kiti galvoja apie tave.Tai zenklas menkoko pasitikejimo savimi.Bet gerai tai, jog tu suvoki, kad pasikeitimai butini tau paciai, o ne kitiems.Minia uzgriuvusi ir dar triuksminga yra rupesciai ir stresas -esamas arba busimas.Tai zenklas jog tau reiketu pabuti vienai ir atsigauti.Tai jog ejai i kirpykla parodo tavo nora slepti, maskuoti viska ka tu beisgyventum.Apsimetinejimas akyvaizdus, nors ir nesamoningas.Bet jaunikis viska apvers aukstyn kojomis, nes jo simbolis rodo, jog esi pasiruosusi dvasiniam virsmui, kuri pasamone nujaucia esant visikai nebetoli. thumbup.gif Sekantis sapnas tai tik pirmojo uztvirtinimas, nes nestukes tai jausmai, emocijos, kurios laukia buti "pagimdytos" , o ziedelis ant pirsto tai tavo pacios pasiryzimas ir pazadas sau ,jog isliksi istikima sau ir savo pazadams.

Praba, paziurekim ka tu cia prisapnavai - mirksiukas.gif
Ejimas i miska atskleidzia tavo sugryzima i saves ta dali, kuri yra tyra, rami ir skaisti.Bandai nuo saves begti ir sleptis, nes manai nesi verta pasikeitimu, kurie ateina , nori tu to ar ne.Vidinis konfliktas kyla del to, jog nepripazysti savo vyriskojo prado, kuris kaip mazas vaikas bega is paskos ir prasosi tavo demesio, jog issilaikytum balanse.Va todel bachuras sapne eina is paskos.Tase patapo sunki del vienos priezasties- nepasitikejimo savimi.Bet dziugu jog vis tik iveikei sunkumus ir pavyko gryzti namo.

Na, dabar Azalijos eile - Suo ir suniukai - ka gi tai galetu reiksti? bigsmile.gif

Suo reiskia igudzius.Ir dar su suniukais doh.gif - tai reiskia jog turi igudzius, kuriuos esi pamirsui ir apleidusi, bet kurie turi buti pazadinti ir prisiminti, bei naudojami. biggrin.gif

Sekanti sarase Shiduh - butu idomu zinoti kokius kambarius sapnavai, nes kiekvienas kambarys ir ypac durys reiskia skirtingus dalykus.Tai, jog uzrakinejei dursi rodo jog imi vengti zmoniu, atsitolini nuo ju - dar rodo tavo vidine baime ir nepasitikejima, issaukta ivykusiu pokyciu tavo pasamoneje.Nesijauti saugi tik del to jog nepasitiki savimi.Raktai sapne atspindi atsiverusias galimybes, paslaptis, ir atsakomybe del ivykiu, kuriu nori isvengti uzrakindama duris.O duona sapne rodo minimum poreikio gyvenimui. verysad.gif Gal todel ir mociute sapne pasirode, tai tavo meile, kuria tu dalini savo saskaita- duodi su tikslu, kad pasijustum geriau, tuo paciu prarasdama savo poreiki gyventi.

O jau Vitulkos sapnas trumpas ir drutas -
siaip jau skrendantis paukstis yra dziaugsmas, harmonija, ekstaze, balansas ir meile.Idomu tai, jog sese suriko "atsargiai" Tai greiciausia susije su tavo savybemis, kurias atskleidzia zuvedros ivaizdis.Na cia jau laikykis - nes sapnas atskleidzia labai konfliktiska ir stipria asmenybe, kuri yra zeminama del savo tvirto budo ir nesugebejimo prisitaikyti ir realiai zvelgti i gyvenima. Zuvedra sapne reiskia aristokratiskuma, tauruma, kilminguma, taip pat isdiduma, pasididziavima, , o tuo paciu nuozmuma ir pykti, nes jauciasi pranasesne ir virsesne uz kitus. 4u.gif destau tai, ka sapno simboliai pateikia.greiciausia bandai zengti kita kryptimi ir truksta palaikymo - juokinga, bet tai rodo faktas jog zuvedra apterse koja. biggrin.gif

Saulegraza
, greiciausia gerai, jog nesuzinojai ka reiskia sapnas pries susitikima su virsininku,tikekimes jog viskas kol kas gerai .nes pats sapnas jau rodo baime.
Sapnuoti avarija rodo tavo vidine baime del tam tikru ivykiu.Matyt samone nujaucia kas ne taip.O tai jog vaziavai i kalna rodo, jog sunkiai sekasi susitvarkyti su tikslais ar jie tavo pacios iskelti ar kieno kito.

Babania - ir pagaliau tavo sapnas

Mano galva kudykius sapnuoti yra visa ko nauja pradzia - gyvenimas kaip tas kudykis - trapus ir reikalingas palaikymo.Pats gimdymas pranesa apie naujus planus, idejas ir projektus.greiciausiai jaudiniesi del pasikeitimu, nes nesijauti pasiruosusi, del ko jautiesi kaip mazas vaikas reikalinga palaikymo.Sekmes.

Oi moterytes, ka su jumis reikes daryti -...tiek sapnuojat, kad net striokas ima...o neatsakyti negaliu, tokia jau as smalsuole ir naivuole.Nes ir paciai savo sapnus sifruoti patinka...dekui jums, jog padedat man augti biggrin.gif geru sapnu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaLupa: 15 kovo 2006 - 02:47