QUOTE(Žiogelis @ 2006 03 16, 13:01)
Taip seniai šitas postas buvo, kad turbūt vargiai pameni, apie ką jis
Labai retai sapnuoju tokius aiškius, išskirtinius sapnus, bet jau kai susapnuoju, tai ir užsirašinėti nereikia, prisimenu su menkiausiom detalėms kad ir 10 metų. Niekada nesidomėjau konkrečiom sapnų simbolių reikšmėm, visada tiesiog galvodavau apie bendrą sapno įspūdį, bet jūs išnagrinėjot tuos sapnus taip tiksliai, kad man net žandikaulis atkaro 
Dar paprašysiu tokios pagalbos. Šitą sapną sapnavau prieš gimstant antrąjai dukrai. Priėmiau sapną kaip pokalbį su savo vaiko siela. Tai buvo GERAS ir GRAŽUS pokalbis, o dabar pasidarė smalsu, gal galima sužinoti ką nors daug daugiau panagrinėjus simbolius... O sapnas buvo toks:
Aš buvau svečiuose pas savo kaimynus, kai pamačiau akvariume plaukiojantį mažą delfiną. Man net kraujas plūstelėjo į veidą - kaip galima delfiną laikyti akvariume????? Labai pasipiktinau, ištraukiau delfiną ir išsinešiau. Nešiau jį paleisti į jūrą. Ėjome, o aplink buvo nenusakomo grožio gamta - kalnai ir žalios pievos, žydras dangus. Aš nešiau delfiną ir dainavau. Sapne suvokiau, kad tą dainą aš dainuoju pirmą kartą - anksčiau jos nežinojau, o atsibudusi tos dainos nebeprisiminiau, bet tai buvo nuostabi daina, tokia nuostabi, kad net nerandu tinkamo būdvardžio
Aš dainavau, o delfinas klykavo ir taip mes kalbėjomės, puikiai suprasdami vienas kitą. Kai priėjome jūrą, aš paleidau delfiną, bet jis neplaukė, sukiojosi prie kranto. Pakrante vaikštinėjo žmonės, ir aš labai bijojau, kad jie delfino nesugautų vėl. Raginau jį plaukti. Bridau į jūrą ir prašiau, kad plauktų. Galų gale delfinas apsisuko man apie kojas, pamojo peleku ir nunėrė į jūrą. Tą akimirką aš atsidūriau žydinčiame sode, ne ne žydinčiame, negaliu pasakyti, kokiame, atrodė, jis ir žydėjo, ir mezgė vaisius, ir sprogdino pumpurus, ir viskas vienu metu, nemoku paaiškinti. Sodas visas švytėjo labai sodria, tiršta auksine šviesa. Jame sėdėjo du vaikai - berniukas ir mergaitė, kokių 5 metų, gražūs. Jie šnekėjosi kažkokia man nesuprantama kalba ir labai protingai šnekėjosi. Žinojau, kad jie žino visas pasaulio kalbas. Ir viskas. Taip ir baigėsi sapnas.
Kai gimė mano dukra, ji neverkė, ji klykavo tarsi paukštis arba delfinas. Net gydytoja buvo šoke: "ji ką, ŠITAIP verkia?"
Po mėnesio ji pagaliau išmoko verkti kaip kūdikis, dabar jau bliauna kaip reikiant 

Dar paprašysiu tokios pagalbos. Šitą sapną sapnavau prieš gimstant antrąjai dukrai. Priėmiau sapną kaip pokalbį su savo vaiko siela. Tai buvo GERAS ir GRAŽUS pokalbis, o dabar pasidarė smalsu, gal galima sužinoti ką nors daug daugiau panagrinėjus simbolius... O sapnas buvo toks:
Aš buvau svečiuose pas savo kaimynus, kai pamačiau akvariume plaukiojantį mažą delfiną. Man net kraujas plūstelėjo į veidą - kaip galima delfiną laikyti akvariume????? Labai pasipiktinau, ištraukiau delfiną ir išsinešiau. Nešiau jį paleisti į jūrą. Ėjome, o aplink buvo nenusakomo grožio gamta - kalnai ir žalios pievos, žydras dangus. Aš nešiau delfiną ir dainavau. Sapne suvokiau, kad tą dainą aš dainuoju pirmą kartą - anksčiau jos nežinojau, o atsibudusi tos dainos nebeprisiminiau, bet tai buvo nuostabi daina, tokia nuostabi, kad net nerandu tinkamo būdvardžio

Kai gimė mano dukra, ji neverkė, ji klykavo tarsi paukštis arba delfinas. Net gydytoja buvo šoke: "ji ką, ŠITAIP verkia?"

nuostabiai grazus sapnas

delfinai simbolizuoja dvasini augima, tavo intelekta, emocini pasitikejima. jeigu isnaudotum savo prota visu jo pajegumu, pakiltum gyvenime i virsu..
sugebi tyrineti savo emocijas...
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 16, 17:01)
taigi cia ne burimo salonas