sveikutes,as pas jus naujoke ,bet noriu paprasyt patarimo.vienas sapnas man neduoda ramybes sapnavau lygiai pries metus ir ta pati sapna uzvakar, vienu zodziu pabandysiu papasakoti,pries mane stovi musu mires popiedzius visas juodais rubais veido nematau bet zinau kad tai jis kaska vis man sako o as nieko nesuprantu tik supratau kad jis liepe man sveika marija malda kalbet.tas sapnas kartojas antra karta lygiai po metu pertraukos ,labai keista nes sapnavau jono pauliaus mirties isvakarese o dabar greit bus metines.as jo niekaip nesurisu ka tai galetu reiksti. labai aciu jei kas galetu man ji isnarplioti .
QUOTE(Azalija @ 2006 03 17, 02:59)
MamaLupa - šiaip šunis tradiciniai sapnininkai traktuoja ne taiip, bet galbūt ir tavo tiesa... bet sapnai vėl kartojasi, vėl šunys.. tik šiuomkart aš juos akmenimis mėčiau,,, ir taip nuo dūšios.... kad nubudau šlapia.. tie šunys.. šįkart kažkokie maži.. nepasakyčiau kad puola, lėkė link manes.......
Noriu labai atsakyti Azalijai!!!Tikiu, jog nepriimsi asmeniskai.
Drama ,kuria tu isgyvenai budama maza mergyte, o ir toliau, ligos ir sunkumai - tai blokai tavo ne tik fiziniame kune ,bet ir visuose likusiuose.O ju mes turim ir ne viena.Kai zmogus isgyvena daug sunkumu, sukuria daug skausmo, per kuri pamirsta kas jis yra ir ko cia atejo.Nera nei vieno, kuris neturi gabumu arba kokiu tai sugebejimu -nei VIENO!!!- turi visi, tik vieni juos ugdo, o kiti ju neatskleidzia del susiklosciusiu aplinkybiu,- kaip tu - bega nuo ju kaip nuo sunu ir dar akmenimis meto... :DMan sapnas tik pabrezia, jog tavo PASAMONE pajuto tiesa, o protas issigando, jog jei tu patikesi savimi ir pradesi gyventi autentiska gyvenima, EGO praras kontrole, o tuo paciu ir savo " maitinimosi" saltinius - pykti, baime , is kur kyla visi kiti jausmai ir emocijos, o tuo paciu vienatves jausmas ir nepasitenkinimas gyvenimu ir klausimas - kodel as, kodel man...?

Arba Jurga - nu neklauso nors tu ka - o as jai bandau iklati i galva apie piesima ...na jei ne peisimas, tai bent dazai, spalvos ...

Zinau viena, jog Dievas neduos daugiau nei zmogus gali pakelti, bet beda tame, jog daznas mano zinantis daugiau nei Dievas - ir as neisimtis.Atsimenu savo afirmacijas, kurios buvo mano pacios nuvertinimo ir negerbimo kaip moters, dievo vaiko, rezultatas - atsimenu kai labai labai , na nebepakeliamai sunku budavo, as sakydavau - gyvenimeli, kada tu pablogesi ir prasydavau dar, nes tuo momentu palengvedavo...

Na likusius sapnelius perziuresiu pavakare - tik neprisapnuokit daug...dekui jums uz galimybe tobuleti...

Papildyta:
QUOTE(Sfinxute @ 2006 03 17, 05:56)
Na gerai, nekantrioji "LADY" atsakysiu be eiles
Sapnuoti save nescia ir glostyti pilveli, geretis juo rodo, jog tavo gyvenime vyksta pokyciai.Tai rodo jog atrandi nauju ideju ir jog tavo jausmai kinta, kaip ir tavo pilvelis auga...dar - pasamone bunda ir zadina tave gyvenimui.Dar augantis pilvelis "prasosi" buti pastebetai - tiksliau - turetum daugiau pasitiketi savo instinktu ir vidine nuojauta, kuri niekada neapgauna -

O siaip jei noresi daugiau suzinoti, utresi ismokit sapnuoti kaip JURAG 23 sapvuoja - nezinau kaip ji taip sugeba, bet manau jei jos paklausi - ji pasidalins praktika...ir patirtimi

jetau, MamaLupa, tu auksas
visi aiškinimai man atrodo, kaip pirštu į akį, kada aš taip galėsiu
dar noriu parašyti apie kelis sapnus, kuriuos atsimenu lig šiol.
Kai buvau mokyklinio amžiaus, dažnai sapnuodavau tokį keistą sapną. Sapnuoju, kad aplinkui vieni akmenys labai labai dideli ir daugiau nieko nėra tik akmenys, iš viršaus, iš apačios, iš visų pusių ir jie spaudžia mane, spaudžia ne kūną, bet protą ar netgi sielą, net nežinau kaip įvardinti
atsibudus jausdavaus labai keistai, kaip ne iš šito pasaulio, tokia abejinga viskam, apatiška, tuščia, be jokių jausmų, atrodo viskas beprasmiška, netgi kažkokia agresyvi, kaip koks žvėris. Šitą sapną sapnavau ne vieną ir ne du kartus, bet kai suaugau aš jo nebesapnuoju...
Dar vienas labai gražus, šviesus, tiesiog stebuklingas sapnas, kurį sapnavau gal prieš kokius pora metų, bet iki šiol atsimenu - sapne vaikščiojau ant vandens, kaip Dievas

dar noriu parašyti apie kelis sapnus, kuriuos atsimenu lig šiol.
Kai buvau mokyklinio amžiaus, dažnai sapnuodavau tokį keistą sapną. Sapnuoju, kad aplinkui vieni akmenys labai labai dideli ir daugiau nieko nėra tik akmenys, iš viršaus, iš apačios, iš visų pusių ir jie spaudžia mane, spaudžia ne kūną, bet protą ar netgi sielą, net nežinau kaip įvardinti

Dar vienas labai gražus, šviesus, tiesiog stebuklingas sapnas, kurį sapnavau gal prieš kokius pora metų, bet iki šiol atsimenu - sapne vaikščiojau ant vandens, kaip Dievas

QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 17, 15:13)
Na gerai, nekantrioji "LADY" atsakysiu be eiles
Sapnuoti save nescia ir glostyti pilveli, geretis juo rodo, jog tavo gyvenime vyksta pokyciai.Tai rodo jog atrandi nauju ideju ir jog tavo jausmai kinta, kaip ir tavo pilvelis auga...dar - pasamone bunda ir zadina tave gyvenimui.Dar augantis pilvelis "prasosi" buti pastebetai - tiksliau - turetum daugiau pasitiketi savo instinktu ir vidine nuojauta, kuri niekada neapgauna -

O siaip jei noresi daugiau suzinoti, utresi ismokit sapnuoti kaip JURAG 23 sapvuoja - nezinau kaip ji taip sugeba, bet manau jei jos paklausi - ji pasidalins praktika...ir patirtimi

Nuoširdžiai dėkoju

QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 17, 14:13)

MamaLupa kad as ir pati nezinau kaip man cia gaunasi

QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 17, 02:01)
Sekanti atgaline tvarka yra ZIOGELIS.Man labai patiko jos vyro pastebejimas - Mano vyras man sako, kad kiekvieną rytą aš atrodau taip, tarsi šioje Žemėje būčiau pirmą kartą Ale kartais taip ir jaučiuosi...va ir as taip noreciau... na gi zvilgtelkim i pacios sapneli...
Tai jog sveciavaisi pas kaimynus rodo jog truksta bendravimo.Noretusi nauju draugu ir nauju rysiu.Bet tai netrukdo paciai dziaugtis ramybe ir pilnatve, kuria simbolizuoja akvariumas.Todel ir delfino ivaizdis pabrezia tai, kas ir taip aisku - jog pilnai susiformaves rysis tarp pasamones ir samones, kas leidzia paciai jaustis saugia, pilnai pasitiketi gyevnimo procesu ir aplinkiniais.Delfinai paprastai parodo geranoriska jungti ir vidinias paieskas.Nuostabus vaizdiniai - kalnai, pievos , geles ir zydras dangus - tai pacios satbilus, saugus ir ramus pasaulis, tik vienas bet- kalnai - tai sunkumai ir isbandymai, kuriu atsiranda tavo gyvenime.Dainavimas, kad ir nezinomos dainos rodo nei daug nei mazai - dziugiasi, teigiama pasauleziura ir aplinkiniu palaikyma.O tai jog dainavai su delfinais tai yra zenklas, jog daliniesi gyvenimo dziaugsmais su kitais .Tiesa jura ir zmones atskleidzia tavo naujai atsirandancias emocijas ir jausmus, kuriuos tu turetum pazinti, kaip ir tuos zmones, kuriu tu bijojei lyg ir del delfinu likimo, bet istikruju tai bijai pati savo jausmu.Dabar sodas ir dar auksu spindintis - wow -

Tavo sapnas man labai primine viena istorija is filmo "INDIGO VAIKAI".Ypac epizodas su daina ir dainavimu...Pasistenk pamatyti ta filma, turetum suprasti apie ka kalbu.
Ačiū labai. Žinai, sunkiausia čia ir dabar išgyventi pyktį ir apkiautimą. Visai ne taip, kaip būna įprastai. Nemoku paaiškinti. Gal tai susiję su jausmais, kurių aš iš tikrųjų bijau. Na, bet jie yra ir bus, reiks susigyventi

na va, o as tiek laukiau

Tai bent sapnelis Keino Buduliaviciaus
Nezinau nei ka pasakyti - reikia gerokai pasukti galvele...
Sunku nusakyti kazka daugiau is tiek mazai informacijos, bet panasu i tai, jog yra vidinis poreikis suletinti arba atvirksciai - pagreitinti gyvenimo tempa ir ismokti prisitaikyti prie situacijos.Alternatyva - gali buti jog bundantys jausmai kartojasi ir esama situacija primena praeiti ir santykius is praeities.Tai tiek si karta
Saulutes eile -
ganetinai aiskus sapnas - faktas jog sapnavai savo buvusi rodo, jog kazkas is zmoniu su kuriais bendrauji sukelia panasius jausmus, kokie buvo kai buvote kartu su buvusiuoju.Beto - sapnas bando atkreipti tavo demesi i fakta, jog situacija kartojasi kaip ir su buvusiu ir greiciausiai turetum pritaikyti sioje situacijoje viska ka ismokai jau buvusioje draugysteje.Tai atskleidzia laikymasis uz ranku - tai rysiu simbolis.O dar labai galimas dalykas, jog pasamone bando perspeti - nepadaryk tos pacios klaidos kaip su buvusiu...bet tik tu zinai, kaip yra is tikruju .
Na o ko taip labai jaudinasi Elia...?
Taip, namas tai sielos sombolis.Naujas namas yra zenklas naujo etapo gyvenime pradzia.Tas nemalonus baimes jausmas atsirades yra vidine baime, kuri atsiranda del to , jog jautiesi nesaugi savo santykiuose su vyru ir gal net iki tokio laipsnio, jog pati traukiesi ir uzsisklendi savyje.Paziurekim ka apie tai sako laiptu ivaizdis...wow... tai labai teigiamas ivaizdis - tai vidinis augimas , saves suvokimas kaip visumos.Langas parodo tavo poziuri i gyvenima, tavo samone ir nuomone, pazinima ir intuicija.Tai jog zvelgei prolanga rodo, jog ieskai saves ir ieskai sielos lygmenyje atsakymu i savo klausimus.O gal turi abejoniu ir ieskai palaikymo, nes kapines uz lango aiskus baimes del ateities simbolis
O tie akmenys tai galimi du vatriantai- paliksiu tau spresti kuris yra kuris...
pirmasis - akmenys tai stabilumas - nepajudinama kaip akmuo.Dar galimas variantas, jog tiesi kelia ateiciai (akmenu grindinys).antruoju atveju akmenys yra uzsispyrimas, nepaslankumas...?Tai kaip manai kodel tu juos sapnuodavai...?
Ir pagaliau kantruolei SUL atsakymas -
Pooieziausi simbolis parodo jog sieki dvasingumo, ieskai dvasinio vadovo, bet tau trukdo paziuru siaurumas ir ribotas suvokimas kas yra siela.Kazkas viduje tokio ko negali pakeisti ar isspresti trukdo tau sieki Dievo, kitaip tariant per daug kazkuo rupiniesi, ko negali pakeisti.Todel popiezius ir liepe melstis - tai yra - paleisti ir ir ziureti kas bus...o gal tikraja ta zodzio prasme butu pravartu siuo metu daugiau melstis...sorry, jog uztrukau su atsaku
Papildyta:
Moterytes, malonu jog sapnu interpretacija jums priimtina.Tik noriu pabrezti viena - as cia niekuo deta.Jus pacios sapnuojate.Sapnas kaip zemelapis.Jei moki skaityti, tai nepasiklysi kelyje.Sekmes gyvenimo keliuose...

Nezinau nei ka pasakyti - reikia gerokai pasukti galvele...
Sunku nusakyti kazka daugiau is tiek mazai informacijos, bet panasu i tai, jog yra vidinis poreikis suletinti arba atvirksciai - pagreitinti gyvenimo tempa ir ismokti prisitaikyti prie situacijos.Alternatyva - gali buti jog bundantys jausmai kartojasi ir esama situacija primena praeiti ir santykius is praeities.Tai tiek si karta

Saulutes eile -
ganetinai aiskus sapnas - faktas jog sapnavai savo buvusi rodo, jog kazkas is zmoniu su kuriais bendrauji sukelia panasius jausmus, kokie buvo kai buvote kartu su buvusiuoju.Beto - sapnas bando atkreipti tavo demesi i fakta, jog situacija kartojasi kaip ir su buvusiu ir greiciausiai turetum pritaikyti sioje situacijoje viska ka ismokai jau buvusioje draugysteje.Tai atskleidzia laikymasis uz ranku - tai rysiu simbolis.O dar labai galimas dalykas, jog pasamone bando perspeti - nepadaryk tos pacios klaidos kaip su buvusiu...bet tik tu zinai, kaip yra is tikruju .
Na o ko taip labai jaudinasi Elia...?

Taip, namas tai sielos sombolis.Naujas namas yra zenklas naujo etapo gyvenime pradzia.Tas nemalonus baimes jausmas atsirades yra vidine baime, kuri atsiranda del to , jog jautiesi nesaugi savo santykiuose su vyru ir gal net iki tokio laipsnio, jog pati traukiesi ir uzsisklendi savyje.Paziurekim ka apie tai sako laiptu ivaizdis...wow... tai labai teigiamas ivaizdis - tai vidinis augimas , saves suvokimas kaip visumos.Langas parodo tavo poziuri i gyvenima, tavo samone ir nuomone, pazinima ir intuicija.Tai jog zvelgei prolanga rodo, jog ieskai saves ir ieskai sielos lygmenyje atsakymu i savo klausimus.O gal turi abejoniu ir ieskai palaikymo, nes kapines uz lango aiskus baimes del ateities simbolis

Ir pagaliau kantruolei SUL atsakymas -
Pooieziausi simbolis parodo jog sieki dvasingumo, ieskai dvasinio vadovo, bet tau trukdo paziuru siaurumas ir ribotas suvokimas kas yra siela.Kazkas viduje tokio ko negali pakeisti ar isspresti trukdo tau sieki Dievo, kitaip tariant per daug kazkuo rupiniesi, ko negali pakeisti.Todel popiezius ir liepe melstis - tai yra - paleisti ir ir ziureti kas bus...o gal tikraja ta zodzio prasme butu pravartu siuo metu daugiau melstis...sorry, jog uztrukau su atsaku

Papildyta:
Moterytes, malonu jog sapnu interpretacija jums priimtina.Tik noriu pabrezti viena - as cia niekuo deta.Jus pacios sapnuojate.Sapnas kaip zemelapis.Jei moki skaityti, tai nepasiklysi kelyje.Sekmes gyvenimo keliuose...

labai tau aciu mamalupa.atvirai pasakius taip ir yra tik as pati kaskaip tai bijojau sau tai pripazinti.dar karta aciu.
QUOTE(sul @ 2006 03 18, 03:21)
labai tau aciu mamalupa.atvirai pasakius taip ir yra tik as pati kaskaip tai bijojau sau tai pripazinti.dar karta aciu.
Nera uz ka...kad tik padetu...

QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 18, 01:31)
pirmasis - akmenys tai stabilumas - nepajudinama kaip akmuo.Dar galimas variantas, jog tiesi kelia ateiciai (akmenu grindinys).antruoju atveju akmenys yra uzsispyrimas, nepaslankumas...?Tai kaip manai kodel tu juos sapnuodavai...?

ačiū, MamaLupa