Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Cia gal siek tiek ir neitema surasysiu, bet noriu kreiptis i MamaLupa ax.gif As cia paziurejau kaip visiem atverineja akis su tais sapnu isaiskinimais. Man atrodo as suradau priezasty visu tu sapnu, ko taip pradejo sapnuotisa staiga, o gi todel kad nesenei zuzinojau kad reiks skristi i lietuva ir nuo tada viskas prasidejo (sapnai)(aisku ta pati ir baime, surista su daugeliu dalyku, ta ir pastebejo MamaLupa sapnuose mano), keistai cia skamba bet pabandysiu isaiskinti, nes anksciau kaskaip neatkreipiau demesio, bet dabar kai atsimenu tai berods man tie sapnai visada ramybes neduodavo pries kiekviena skrydy,NES TRAGISKAI BIJAU SKRISTI LEKTUVU (zinau tokia tema ir as ten jau guodziausi) vos varikliui uzvedus pradedu sokineti kedei, panikuoju, kvieciu stiuardeses, zodziu esu labai bjaurus lektuvo keleivis. O rasau cia todel kad pastebejau jog MamaLupa gan protyngas moteriukas, visiem taip geranoriskai tuos sapnus aiskina, seip koky gera zody pasako, ir paskaityti nepatyngi (o as gi bunu kaip prirasau... doh.gif ) tai pagalvojau pasinaudosiu jos gerumu ir paprasysiu brukstelt ka nors raminancio mano pusen verysad.gif nes nezinau kokioi kitoi temoi galeciau ja pasigauti 4u.gif Beveik kiekvienas sapnas vis sakydavo kad turiu del kasko apsispresti, vat tau ir dilema (zinoma daugeliui juokinga) bet man nors krauk i kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga23 Oslas @ 2006 03 18, 07:07)
Cia gal siek tiek ir neitema surasysiu, bet noriu kreiptis i MamaLupa  ax.gif  As cia paziurejau kaip visiem atverineja akis su tais sapnu isaiskinimais. Man atrodo as suradau priezasty visu tu sapnu, ko taip pradejo sapnuotisa staiga, o gi todel kad nesenei zuzinojau kad reiks skristi i lietuva ir nuo tada viskas prasidejo (sapnai)(aisku ta pati ir baime, surista su daugeliu dalyku, ta ir pastebejo MamaLupa sapnuose mano), keistai cia skamba bet pabandysiu isaiskinti, nes anksciau kaskaip neatkreipiau demesio, bet dabar kai atsimenu tai berods man tie sapnai visada ramybes neduodavo pries kiekviena skrydy,NES TRAGISKAI BIJAU SKRISTI LEKTUVU (zinau tokia tema ir as ten jau guodziausi) vos varikliui uzvedus pradedu sokineti kedei, panikuoju, kvieciu stiuardeses, zodziu esu labai bjaurus lektuvo keleivis. O rasau cia todel kad pastebejau jog MamaLupa gan protyngas moteriukas, visiem taip geranoriskai tuos sapnus aiskina, seip koky gera zody pasako, ir paskaityti nepatyngi (o as gi bunu kaip prirasau... doh.gif ) tai pagalvojau pasinaudosiu jos gerumu ir paprasysiu brukstelt ka nors raminancio mano pusen  verysad.gif nes nezinau kokioi kitoi temoi galeciau ja pasigauti  4u.gif  Beveik kiekvienas sapnas vis sakydavo kad turiu del kasko apsispresti, vat tau ir dilema (zinoma daugeliui juokinga) bet man nors krauk i kelnes  doh.gif

lotuliukas.gif Oi tu Jurga Jurga, ka mum su tavimi daryti... g.gif
doh.gif
Atrodo zinau - kai stukteli sau per kakta, tai ir ateina isganinga mintis...smegeninen.
Jei kyla noras rasyti, reiskia vienu ar kitu atveju viska galima suvesti i viena "TEMA".Zmones, kurie prisirise prie zemiskumo, o ypac seimos, bijo aukscio, liftu, lektuvu, na ir visko kas juos atitraukia nuo salycio su zeme.Toks paprastas dalykas kaip AFIRMACIJOS gali padeti ir palengvinti gyvenima - reikia kartoti pastoviai,( na gal iki tos minutes kai jau prades PYKINTI - as juokauju -)
AS SAUGI.AS RAMI.DIEVAS SAUGO MANE ,NET IR PLAUKAS NUO GALVOS NENUKRIS BE DIEVO ZINIOS.TEBUNIE JO, O NE MANO VALIA. ir vel nuo pradziu AS SAUGI...tai rimtas darbas ir uzsiemimas ir
veikia 100%.Kito veiksmingesnio budo nezinau!Tau yra naudinga skraidyti lektuvu - nemalonu, nepatinka, bet naudinga.Kai man uzeina neramumas as turiu ROZINI (rozanciu) kiseneje - jau vien salytis su karoliukais veikia labai raminanciai.Jei pradesi ruostis, kelione praeis sklandziai.Bet tikroji priezastis - PRISIRISIMAS.Laikykis.O mane galima rasti www.skype.com nicku MIGELUNA biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Azalija @ 2006 03 18, 06:00)
ačiū MamaLupa... matyt kažkas iš tikro darosi.. nes ir tie visi vilkai sapnuose, dabar - šunys... kažkokios laukinės jėgos veržiasi į gyvenimą...

Dziaugiuosi uz tave...pasitikek savimi ir viskas bus gerai.Kiekvienas , pabreziu - KIEKVIENAS zmogus turi savu seseliu, su kuriais jis susigyvena ir ismoksta juos valdyti , arba jie, tie seseliai uztemdo gyvenimo dangu ir zmogus sunyksta kaip neissiskleides ziedas...daug sauletu dienu... ir gyvenimo gelmes... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elia @ 2006 03 18, 06:06)
ačiū, MamaLupa  notworthy.gif viskas panašiai ir yra, tik ta baimė tai tikrai ne dėl santykių su vyru  schmoll.gif čia kažkas kita........

Islys ir tavo yla is maiso - buk kantri , o svarbiausia MYLEK SAVE. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sfinxute @ 2006 03 17, 06:19)

Nuoširdžiai dėkoju  4u.gif  4u.gif

Visada mirksiukas.gif kada tik susapnuosi ka nors...
Atsakyti
Gal kas galit padėti? mirksiukas.gif ką reiškia sapnuoti basas savo kojas? tipo nuėjau į darbą, sėdžiu, o man viršininkė sako - atsargiai, susirgsi, tavo kojos basos. Aš pasižiūriu, akurat - basos doh.gif ir paglvojau, kaip galėjau į tokią įstaigą basa eit..
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 03 19, 01:12)
Gal kas galit padėti? mirksiukas.gif ką reiškia sapnuoti basas savo kojas? tipo nuėjau į darbą, sėdžiu, o man viršininkė sako - atsargiai, susirgsi, tavo kojos basos. Aš pasižiūriu, akurat - basos doh.gif  ir paglvojau, kaip galėjau į tokią įstaigą basa eit..

Mano supratimu sapnas ne tiek apie basas kojas, kiek apie tavo bose.Bet kartu sudejus "matau" toki paveiksla -
atsiskleidzia tavo valdinga asmenybe, kuri ryskeja kaip atkaklumas, per didelis reiklumas kitiems arba uzsispyrimas.Sios savybes gali atspindeti ir darbo problemas .Kitu atveju sapnas perspeja, jog perdaug panirusi i darbus ir nesibaigiancius projektus.Dar - boses ivaizdis gali atskleisti pacios limitus, pasirinkimo laisves, originalumo trukuma.Na o basos kojos susije su saves pazinimu, pagrindu, o tai kad jos buvo nuogos rodo dideli vidini poreiki praktiskumui, paslankumui, mobilumui - susitelkimui i kazka viena.Va ka basos kojos rodo... 4u.gif

Atsakyti
MamaLupa, prisiskaičiau aš ką tu rašei apie dužtančius lėktuvus ir pagalvojau, kad tai galėtų būti kaip tik apie mane: žiauriai mėgstu laisvalaikiu prisikurti visokiausių planų ir paskui ramia širdim paleisti juos pavėjui, nes amžinai man pritrūksta drąsos, ryžto, jėgos, stiprybės, tiesiog noro juos įgyvendinti sad.gif Tada truputį pabliaunu dėl savo apkiautimo ir praleistų progų ir svajoju toliau doh.gif
Tai va, prisiskaičiau ir pagalvojau, kad aš NIEKADA nesu sapnavusi lėktuvų, nei dūžtančių, nei skrendančių, nei kylančių, jokių... Ta proga ir susapnavau: sapnavau, kad skrendu lėktuvu į Izraelį dainuoti kažkokiame koncerte su Alanu Chošnau doh.gif O apačioje, matau, nuostabi žemė, giliai mėlyni vandenys, daug žalumos. Pagalvoju, kad čia, ko gero, Izraelio šiaurė smile.gif Ar tai reiškia, kad va šituos savo planus, kur dabar prisigalvojau, jau BŪTINAI turiu įgyvendinti? Ir ką, man gali pasisekti????? blush2.gif biggrin.gif

Ir dar labai prašau paaiškinti vieną sapnelį, kuris mane kankina jau porą dienų, nes toks... nemalonus... sad.gif
Sapnavau, kad viena man labai labai svarbi ir reikšminga moteris pasidarė lyties keitimo operaciją, bėgioja kažkokiuose dušuose nuoga ir sysioja pakampėse, kažkaip gyvuliškai tuo besidžiaugdama. Žiūriu, bet kažkaip nereaguoju emociškai. Ir staiga pamatau kitą moterį, kuri pradeda gimdyti. Iš jos lenda baisiai didelis vaikas, akimirkai pamatau to vaiko veidą, jis juokiasi, plaukai ilgi, besiraitantys, auksiniai, o toji moteris, matau, tuoj suplyš. Tada išsigąstu. Liepiu jai tūpti, kad galėčiau prilaikyti juos tarpvietę, kad tas vaikas jos nesuplėšytų. Ir vos tik "pridedu rankas" vaikas užgimsta iš karto, išneria toks didelis, kaip 5 metų, ilgais iki kulnų auksiniais plaukais ir juokiasi, juokiasi...

Nebarkit, kad dauk prisapnavau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 03 19, 07:28)
MamaLupa, prisiskaičiau aš ką tu rašei apie dužtančius lėktuvus ir pagalvojau, kad tai galėtų būti kaip tik apie mane: žiauriai mėgstu laisvalaikiu prisikurti visokiausių planų ir paskui ramia širdim paleisti juos pavėjui, nes amžinai man pritrūksta drąsos, ryžto, jėgos, stiprybės, tiesiog noro juos įgyvendinti sad.gif Tada truputį pabliaunu dėl savo apkiautimo ir praleistų progų ir svajoju toliau  doh.gif
Tai va, prisiskaičiau ir pagalvojau, kad aš NIEKADA nesu sapnavusi lėktuvų, nei dūžtančių, nei skrendančių, nei kylančių, jokių... Ta proga ir susapnavau: sapnavau, kad skrendu lėktuvu į Izraelį dainuoti kažkokiame koncerte su Alanu Chošnau  doh.gif O apačioje, matau, nuostabi žemė, giliai mėlyni vandenys, daug žalumos. Pagalvoju, kad čia, ko gero, Izraelio šiaurė smile.gif Ar tai reiškia, kad va šituos savo planus, kur dabar prisigalvojau, jau BŪTINAI turiu įgyvendinti? Ir ką, man gali pasisekti?????  blush2.gif  biggrin.gif

Ir dar labai prašau paaiškinti vieną sapnelį, kuris mane kankina jau porą dienų, nes toks... nemalonus... sad.gif
Sapnavau, kad viena man labai labai svarbi ir reikšminga moteris pasidarė lyties keitimo operaciją, bėgioja kažkokiuose dušuose nuoga ir sysioja pakampėse, kažkaip gyvuliškai tuo besidžiaugdama. Žiūriu, bet kažkaip nereaguoju emociškai. Ir staiga pamatau kitą moterį, kuri pradeda gimdyti. Iš jos lenda baisiai didelis vaikas, akimirkai pamatau to vaiko veidą, jis juokiasi, plaukai ilgi, besiraitantys, auksiniai, o toji moteris, matau, tuoj suplyš. Tada išsigąstu. Liepiu jai tūpti, kad galėčiau prilaikyti juos tarpvietę, kad tas vaikas jos nesuplėšytų. Ir vos tik "pridedu rankas" vaikas užgimsta iš karto, išneria toks didelis, kaip 5 metų, ilgais iki kulnų auksiniais plaukais ir juokiasi, juokiasi...

Nebarkit, kad dauk prisapnavau  blush2.gif smile.gif

Ar nebusit su Jurga susitare?Sapnuotojos jus... lotuliukas.gif
Pagrindiniai simboliai kartojasi - grazi gamta - tada buvo sodas, dabar gilus zydri vandenys, kalnai zali miskai ir panasiai.Taip pat auksine spalva , beto vel dainuoji...? mirksiukas.gif Bet, eiga kita ir detales ,jau sukuria visai kita turini.Na gi - ZIURIM - kas cia iseitu? g.gif

Motersi sapne atskleidzia puoselejima, pasyvuma,rupsetinguma ir meile.Kita vertus gali simbolizuoti gundymus ir kaltes jausma.Tai jog ji pakeite lyti greiciausia tai yra tik tavo pacios susivokimas, ka turi daryti esamoje situacijoje.Bet neziurint nieko tu bijai 'sugriauti" sienas aplink save, kad neliktum iskaudinta ar nuvilta.O tai jog ji vaiksciojo ir visur slapinos rodo tai jog tu bandai nuslopinti, ignoruoji mintis ir jausmus susijusius su tomis idejomis.

Dabar kita moteris ir gimdymas ir dar labai didelio vaikelio aiskiau ir nebepasakysi - pilnatve ir turtai...hello? biggrin.gif tai tavo ideja, projektas ir pasiziurek kiek sekmes - net 5 metu vaikas ir dar auksiniais plaukais iki kulnu.Priminsiu simboliu reiksme - vaikas yra uzslopintu poreikiu ir neissipildziusiu vilciu simbolis.Tarpviete atskleidzia neigiamas emocijas , kurias tu bandai nuslepti tiek ir nuo saves tiek ir nuo kitu, dar tai rodo nepasitikejima savimi.Rankos yra santykiu ir rysiu simbolis, o taip pat parodo kiek esi pajegi bendrauti su aplinkiniais.Na ir plaukai tokie ilgi - tai transformacija is vieno i kita.Auksine spalva rodo tavo dvasios gelmes ir vidinius turtus, o taip pat ir dvasini brendima bei aplinkos praturtinima.
Kazkodel pradejau nuo galo...lol

Skrydis lektuvu aiskus laisves pajautimas ten ,kur buvo suvarzymai.Pats faktas jog skridai ir skrydis buvo skalndus, grazus vaizdas apacioje ir dar mintis jog tai IZRAELIO siaure neabejotinai "duria" lyg pirstu i tavo rysi su Auksciausiuoju ir ne tik - rodo tavo gimstanti rysi su aukstesnem vibracijom ir pilnesniu saves supratimu.O dainuoti ir dar su zinomu dainininku yra visiska pergale sielos pries zmogiskaji prada...wow thumbup.gif

Na , tai ka darysim su tavimi?Ar izvelgi kiek tau daug duota?Tai gal jau butu ir laikas naudotis tom dovanom? Bet cia jau tau nuspresti ka daryti...as tik pateikiau info... 4u.gif

Atsakyti
MamaLupa, dėl visko tu teisi. Turbūt jau laikas man iš moteriškojo pasyvumo pereiti prie šiokio tokio aktyvumo, ir bijau kartu sugriauti savo "saugias sienas" (išorines), ir savimi šiek tiek nepasitikiu, nors, tai turbūt yra didžiausia nuodėmė - nepasitikėti Dievu savyje sad.gif O ir tuo ryšiu su kažkuo daug už mane didesniu esu jau labai ilgai nėščia, gal per ilgai, jau norėtųsi, kad kažkas užgimtų... smile.gif Pradžiuginai, prajuokinai, įkalbėjai, įkvepiu ir einu smile.gif
Papildyta:
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vajėė.. 4u.gif didelis AČIŪ MamaiLupai už išsamų paaiškinimą.
Atsakyti
As pamenu viena rysku sapna - esu tarp kazkokiu zmoniu ir ju daug. Mes visi kazkokiame name. Aplink "normalus" zmones , bet as jauciu, kad jie man kazkokie slykstus....as mastau - as esu is vilku...as esu uz juos auksciau...as protingesne....as juos galiu apgauti, kad esu tokia kaip jie...

nebeatsimenu, kaip ten viskas pasibaige sapne, bet kazkaip istrigo mano sitas pamastymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2006 03 19, 13:24)
As pamenu viena rysku sapna - esu tarp kazkokiu zmoniu ir ju daug. Mes visi kazkokiame name. Aplink "normalus" zmones , bet as jauciu, kad jie man kazkokie slykstus....as mastau - as esu is vilku...as esu uz juos auksciau...as protingesne....as juos galiu apgauti, kad esu tokia kaip jie...

nebeatsimenu, kaip ten viskas pasibaige sapne, bet kazkaip istrigo mano sitas pamastymas unsure.gif

Moterytes, dalinuosi kuo sugebu.Tai jums aciu, nes be jusu sapnu kaip ir nebutu kuo uzsiimti... 4u.gif

Na o cia sapnelio aiskinimas - kadangi visai nera smulkmenu, parasysiu abstrakciai - paprastai kai as imu sapnuoti zmones ir ju daug, zinau, kad atejo laikas atsiriboti ir atsitraukti - kitaip tariant asmenines erdves suvarzymas...tada tenka pabuti vienai ir viskas atsistato.Dar gali buti , kad zmogus nera linkes i originaluma ir megsta be dideliu pastangu plaukti pasroviui su minia.Kadangi vilko nesimate sapne speju jog yra vidinis konfliktas, kuriame daug agresijos, negatyvumo,o galbut jautiesi taip, jog prarandi kontrole gyvenimiskoje situacijoje.Dar gali buti jog stipri isorine jega valdo tavo gyvenima ir nesi pajegi pasipriesintiSiaip tai jau vilko ivaizdis yra stiprybes, tvirtumo, garbes, slaptingumo simbolis.Neveltui Vytautas Didysis sapnavo vilka ant kalno... mirksiukas.gif

Atsakyti
Labai sudomino, ką reiškia mano šiandieninis sapnas... Iš pradžių sapnuoju, kad ruošiuosi į universitetą ir beeidama suvokiu, kad esu su purvina maikute ir treningais. Tada pagalvojau, kad tik nepamirščiau apsirengti važiuodama į užsienį, nes buvau suplanavus kelionę.
Atėjo ta diena, kai reikia išvykti, o viešbutyje suvokiu, kad nepasiėmiau tašės ir atvažiavau kaip stoviu, be nieko, tik su ta pačia purvina maikute ir treningais blink.gif Ir kankinausi aš ten, gėda kur nors išeiti, nusprendžiau praleisti visas dienas viešbutyje, gulėdama lovoj doh.gif

Ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 21 kovo 2006 - 08:29
Labas mielosios 4u.gif

Labai įdomu sapną šiąnakt sapnavau ,gal padėsit man paaiškinti ,ką galėtų jis reikšti ax.gif
Retai sapnuoju taip aiškiai ,bet negaliu dabar nusiraminti doh.gif
Štai paklausykit : ...ant lovos gulėjo kokie keturi mažyliai ,dar keli ką tik gimę šuniukai ,o juos prižiūrėjo kalė ir šviesiai ruda triušė ,kuri man vos neįkando ,kalė buvo rami ir net nekreipė į mane dėmesio ,bet po to vienas iš mažylių ,beje berniukas, ištiesė į mane rankeles ,aš jį paėmiau ir jis taip prie manęs prisiglaudė,vaikelis buvo baltai aprėdytas ir tokiais šviesiais plaukučiais tik ant kaktos buvo juodi ,toks gražutis ,pasakiau jam ,kad jį labai labai mylėsiu ir jo jau nebepadėjau atgal wub.gif Tada pabudau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 21 kovo 2006 - 10:16