Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

mamalupa,vel kreipuosi tavo patarimo.siandien prisapnavau kad valgyt gaminu ir tu velnias visus puodus prisvilinau net atsibudus jauciau svilesiu kvapa.jieskojau visose sapninikuose bet nieko panasaus neradau.dabar net bijau turiu siokiu tokiu planu ir bijau kad jie kaip tie puodai neprisviltu.mamalupa padek prasau,ka tai galetu reiks.labai tau aciu.
Atsakyti
Na, o aš labai dažnai sapnuoju, kad visiškai nepasiruošusi turiu laikyti kažkokį egzaminą. Dažniausiai tai būna egzaminas, kokio tikrai niekada nesu laikiusi, todėl visada pabundu baisioj panikoj, kad aš jo neišlaikysiu.
Jau senai nebesu studentė, tai matyt čia turima galvoje ne tie tikrieji egzaminai, o kažkokie gyvenimo išbandymai? Būčiau dėkinga už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Vakar labai intensyviai sapnavau paryčiui, parašysiu čia vieną sapną, nes kito nuosekliai neišeis papasakot.
Sapnuoju, kad turime sodą kolektyviniuose soduose ir vyksta dalybos kitų sodų, labai daug žmonių ir jiems yra išdalinama žemė ne tik esanti sodų ribose, bet ir už tvoros, žmonių labai daug, todėl visi gauna žemės po lysvę ar po vagą, ta žemė ne tuščia, o apsodinta medžiais, augalais, vyksta intensyvus bendravimas, vaikštom tarp tų lysvių. Po to kažkas atsitinka mano draugei, atvažiuoja greitoji ir mes važiuojam. Išvažiuojam iš tų išdalintų žemių ribų ir jau važiuojam traukiniu ar tramvajum (nu kažkuo, bet bėgiais), papuolam į tokią tarybinę Lietyvą, aplinkui fabrikai, minios žmonių, vaikų, karuselės, nu nėra tuščios vietos, o mes važiuojam per tą minia ir kažkokia moteris i tos minios sako mums kažką rusiškai, o aš kad puoliau jai aiškinti, kad kalbėk lietuviškai, bet taip iš širdies aš ją bandau atversti į lietuvybę doh.gif , po to kažkoks vaikas užvažiuoja su mašinėle ant mūsų bėgių, mūsų tas traukinys sustoja, vaiką patraukia ir toliau važiuojam, atvažiuojam prie tokio labai didelio pastato apvalaus g.gif Mums reikia pakilti į 32 aukštą, o liftas kažkoks stiklinis, bet to stiklo nėra, nu kažkoks ant oro, tik yra aplink sieną toks medinis turėklas, liftininkė tokia sena moteriškė baltais žilais plaukas, šviesiai apsirengusi, liesa. Pakyla kažkiek žmonių, liftas grįžta ir lipu aš, o man taip baisu (labai bijau aukščio) įlipu į tą liftą atsitūpiu prie durų įsikabinu į grindis ( o grindys, tokios medinės lentos su tarpais) labai stipriai užsimerkiu, net nebekvėpuoju, o kiti sau stovi normaliai, aptarinėja vaizdą, kuris matosi pakilus aukštai. Pagaliau atvažiuojam, aš šoku greitai ant grindų iš to lifto atsiduriu kažkokiam amfiteatre, stogas kupolo formos, kažkokius vamzdžius kala prie lubų, centre aikštė, o iš šonų ratu laiptuotai sėdimos vietos, susirandu drauges, užbėgu laiptais iki pat viršutinių vietų, atsisėdu šalia ir imam diskutuoti, kaip galima tokiu liftu važinėt, sakom, kad turi būt laiptai vis tiek ir atgal tai jau lipsim laiptais, nevažiuosim tuo liftu. Ta va toks sapnas, ir vėl išlindo baimė, dabar dėl aukščio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sul @ 2006 03 21, 04:08)
mamalupa,vel kreipuosi tavo patarimo.siandien prisapnavau kad valgyt gaminu ir tu velnias visus puodus prisvilinau net atsibudus jauciau svilesiu kvapa.jieskojau visose sapninikuose bet nieko panasaus neradau.dabar net bijau turiu siokiu tokiu planu ir bijau kad jie kaip tie puodai neprisviltu.mamalupa padek prasau,ka tai galetu reiks.labai tau aciu.

Mieloji mano, pirmiausia - su baime yra taip - kai bijai, tai ir suklysti - vaistas nuo baimes - palik viska Dievo valioje - jei pasiruosei, tai nebetrukdyk pati sau, ka pasejei ta ir pjausi.Dabar apie sapna -

Puodai rodo tavo paoziuri i gyvenima, tavo elgesi tam tikru gyvenimo momnetu.Verdantys puodai yra zenklas, jog sirdis pripildyta pykcio ir sudirgusi.Prisvile puodai rodo uzslopinta entuziazma ir idejas.O greiciausiai siuo metu "turi ant savo lekstes daugiau nei gali suvalgyti"...ir baime ima virsu... bigsmile.gif

Atsakyti
aciu mamalupa,tu matai o asbuciau i pievas nugribavus.atvirai pasakius ta lekste jau per maza ,o suvalgyt viso to neistenksiu.dar karteli laaaaabai tau aciu.
Atsakyti
QUOTE(sul @ 2006 03 21, 11:05)
aciu mamalupa,tu matai o asbuciau i pievas nugribavus.atvirai pasakius ta lekste jau per maza ,o suvalgyt viso to neistenksiu.dar karteli laaaaabai tau aciu.

Na jau - taip ir butum nugrybavusi...sirdele neleistu, pakuzdetu i ausi ka daryti... mirksiukas.gif

O siaip tai apsidairiusi forume pamaciau jog Jurgos sapnu nera... greiciausiai miega, sapnuoja ...tsss... nepazadinkit, o tai per nakti prie PC sedesiu , Jurgos sapnus aiskinsiu, 4u.gif tongue.gif Na kagi - keliaujam...

ISYANKAR -

Sapno pradzia mums rodo, jog gyvenime vyksta soc. ir kulturiniai pokyciai.Ir greiciausia rysium su tuo ,tau norisi praplesti akirati.O be to pasamone snabzda, jog dabar pats tinkamiausias laikas tavo gyvenime isbandyti naujus dalykus...Maikute ir treningai, tai tavo socialine kauke - tai yra tai, ka tu "parodai' visuomenei.O kad rubai purvini tai akyvaizdu, jog jauti poreiki keistis, greiciausiai yra isisenejusiu iprociu, kurie tau nebetarnauja kaip anksciau, todel ir apsistojai viesbutyje - neapsisprendime.Tai ,kad keliavai, atspindi tavo poreiki pokyciams.Jautiesi persidirbusi ir issisemusi.Galbut perdaug sau uzsikrovei ir dabar jautiesi isipareigojusi , o gal gazdina tarnybine padetis ir tarnybinio romano galimybes...nes lova ir dar viesbutyje greiciausiai rodo jog nujauti pasekemes del priimtu sprendimu. g.gif O gedos jausmas bando atskleisti jog jautiesi neivertinta ir del to jautiesi kalta , nes galvoji kad tavo silpnybes ir nepasitikejimas savimi sutrukde priimti sprendima.Del sios baimes tau ir norisi "nelipti is lovos", bet ilsetis ir vaidinti jog viskas taip ir turejo buti...alternatyvoje - tai moteris, kuri sugeba suvaidinti orgazma... upsss... cia as apie lovos simboli... 4u.gif

JAZMINELE

Na va ir dar viena apie lovas... biggrin.gif
OK
Lova yra intymumo , sexsualumo simbolis.Dar gali buti jog tenka susidoroti su situacija ,kuri susidere del priimtu sprendimu - kitaip tariant - kaip pasiklosi, taip ir isimiegosi...Dabar - kudykiai gali simbolizuoti pacios pazeidziamuma ir nekaltuma, vidini skaistuma.Suniukai ,tai tavo uzslepti ir pamirsti sugebejimai, kuriuos tu saugai ir slepi, vietoje to, jog atskleistum ,kaip ta kale savo suniukus... ir dar triusis - jis zymi sekme, daug sekmes, kazkokie ivykiai apie kuriuos tu mazai nutuoki pasisuks tau naudinga linkme, kas tau pades pakeisti tavo pacios poziuri teigiama kryptim.
Tai kad vaikelis buvo su rubeliais atskleidzia fakta, jog save pradedi isreiksti subtilesniais budais, o galbut atvirksciai - jie parodo, jog bandai grizti prie senu iprociu, kurie tau nebetarnauja, kaip ir isaugti vaikiski rubeliai.greiciausia jog kudikio galvele ir plaukai bando pranesti tau apie tavo sveika, "seduktyvu" apetita sexui, kuris skverbiasi per tavo intelektualu gyvenimo buda

NEGA

Zmones , kurie sapnuoja egzaminus, testus ar isbandymus, kaip taisykle nepasitiki savimi ir visais imanomais budais stengiasi itikti aplinkiniams, pamirse save.Dar dazniau jie liudi del to, jog laime juos aplenkia.... O gal pasamone diktuoja, jog aplinkiniai izvelgia kazka tokio, ka pakeitus, gyvenimas pasikeistu i gera...dar gali buti, jog neislaikai gyvenimisku isbandymu...todel reiketu daugiau demesio skirti paciai sau ir pergalvojus situacija, pakeisti poziuri ar elgesi. O cia jau nuo manes - atmink - visiems neitiksi mirksiukas.gif

Be reikalo apsidziaugiau jog Jurga miega - paziurekit kiek ELIA prisapnavus...

ELIA
Sapno pradzia zada gausu derliu, kas tai bebutu,stabiluma ir vidini augima, bet toliau tai jau rimtesni dalykai dedasi -tai kad vaiksciojei tarp eziu ir minioje aiskus zenklas jog visko per daug ir nebeislaikai itampos, del ko nebelieka laiko dvasingumui.Del tos pacios priezasties ir tvoras sapnuoji, nes atsiranda poreikis atsitverti nuo visu ir visko, ka patvirtina ir minia.Medziu simbolis bando tave suvylioti naujais planais ir viltimi, jog ateis laikas ir tu vel pasijusi stabiliai.Kolkas nesuvokiu drauges simbolio, bet ziurekim toliau, turetu islysti adata is maiso... Na va - aisku.Matyt padruske kalta, jog ziuri pro pirstus i tam tikrus ivykius savo gyvenime, bet nepraziopsok momento, nes gali ivykti nepataisoma klaida.Tai gali buti susije su tavo sveikata ir fizine bukle.Na nesigazdink, nes traukinys lyg ir uztikrina mus jog esi teisingame kelyje, tik issiblaskiusi,o gal perdaug svarstai apie situacija gyvenime, kuri ir be tavo rupseciu galu galiausiai issispres teigiamai.O siaips visumoje sapnas si karta labai priestaraujantis, matyt gerai sujudinai savo gelmes... fabriko ivaizdis reiskia taupuma, kukluma ...arba didelias pastangas ir atkaklu siekima.Gal delto ir karusele sapnavai, jog persitempusi jautiesi norinti buti lyg vaikas.Tik buk atsargi, nes karusele tik realybeje nesa vaikiska susizavejima ir dziugesi, o sapnuose ji reiskia, liudesi del susidariusiu aplinkybiu ir dar tokiu metu, kada maziausiai to tikiesi.Dar gali buti, jog susidare aplinkybes tave vercia suktis ratu, kaip vilkiuka...Geras zanklas tas pastatas, tik idomu kiek aukstu, nes 32 pakankamai aukstai - tai tavo saves suvokimas ir intelektas mirksiukas.gif Liftas rodo jog yra galimybe jog greitai ir sekmingai pakilsi i aukstumas, tik buk atsargi, nes meilikavimas tave suvylios ir ne tik - nuvylios tave toli toli nuo planu, kurie garantuoja sekme .Cia kaltink stiklini lifta ir tas lentines grindis... tongue.gif Tureklai patvirtina buvusius simbolius - jau matyt pajutai jog kazkas netaip, todel ir bandai laikytis uz tureklu ir islaikyti demesi nepasiduodant subtilybems...Esi mielas, bet pasyvus sutverimas - moteriske ir dar zilais plaukais atspindi isminti, bet tuo paciu ir abejinguma.Dar prie viso to, reiskia kaltes jausma ir gundymus.Tai kad ji apsirengusi reiskai jog imi depresuoti ir jaudintis.Bet pasamone tau aiskiai sako - susiimk ir susitvardyk, emocijos reikalingos, bet daznai prie gero nepriveda.
Kadangi intuicija tavo stipri , tai neveltui viska apvainikuoja amfiteatras - reikia buti drasiai, aktyviai ir reikia griebti jauti uz ragu, tada bus ir vilkas sotus ir avele sveika...ir net negalvok man laiptais gryzdama lipti zemyn - jei taip susapnuosi, tai neaiskinsiu tavu sapno,nono.gif... nes....tai depresuotu minciu ir nesekmiu simbolis... aisku? biggrin.gif

Na tam kart tiek... kazko pavargau siandien bemastdama... smile.gif iki sekanciu susitikimu mirksiukas.gif

Atsakyti
Na va ir dar viena apie lovas... 
OK
Lova yra intymumo , sexsualumo simbolis.Dar gali buti jog tenka susidoroti su situacija ,kuri susidere del priimtu sprendimu - kitaip tariant - kaip pasiklosi, taip ir isimiegosi...Dabar - kudykiai gali simbolizuoti pacios pazeidziamuma ir nekaltuma, vidini skaistuma.Suniukai ,tai tavo uzslepti ir pamirsti sugebejimai, kuriuos tu saugai ir slepi, vietoje to, jog atskleistum ,kaip ta kale savo suniukus... ir dar triusis - jis zymi sekme, daug sekmes, kazkokie ivykiai apie kuriuos tu mazai nutuoki pasisuks tau naudinga linkme, kas tau pades pakeisti tavo pacios poziuri teigiama kryptim.
Tai kad vaikelis buvo su rubeliais atskleidzia fakta, jog save pradedi isreiksti subtilesniais budais, o galbut atvirksciai - jie parodo, jog bandai grizti prie senu iprociu, kurie tau nebetarnauja, kaip ir isaugti vaikiski rubeliai.greiciausia jog kudikio galvele ir plaukai bando pranesti tau apie tavo sveika, "seduktyvu" apetita sexui, kuris skverbiasi per tavo intelektualu gyvenimo buda
Čia tai bent ,MamaLupa, atrodo lyg mane pažinotum huh.gif Dabar kaip tik dėl vieno priimto sprendimo ir blaškausi ,abejoju ar gerai padariau doh.gif Savo sugebėjimų iš vis niekur nebenaudoju .Jaučiu ,kad nebepasitikiu savimi visai ,galbūt yra tiesos tame ,kad jei tiek metų kala tau į galvą ,kad esi žiopla ,tai pradedi tuo tikėti blink.gif Privertei mane susimąstyti ,MamaLupa doh.gif
Atsakyti
Sapnavau ne per seniausiai, kad aš miške prie kažkokio takelio stoviu ir žiūriu kaip pro jį bėga visas pulkas dramblių. unsure.gif
O kitas sapnas. Aš su mama kaime renkame braškes. O braškių tiek daug, jos tokios didelės ir raudonos, visa lysvė net raudonuoja nuo jų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 22, 04:50)
...ir net negalvok man laiptais gryzdama lipti zemyn - jei taip susapnuosi, tai neaiskinsiu tavu sapno

jokiu būdu nelipsiu schmoll.gif
labai ačiū, MamaLupa, kad dar neatsibodo knistis mūsų sapnuose notworthy.gif
labai jau viskas taikliai man čia sapnuojasi g.gif iš tikrųjų tai nežinau "kūda padatsa i kamy atdatsa" ir dar, kad "vilkas būstų sotus ir avis sveika" rolleyes.gif
kaip čia kažkam patarei pradėti piešti, kažin ką man reik pradėti daryti g.gif gal susapnuosiu kada nors, nes iki šiol nežinau, 'kuo noriu būt užaugus' doh.gif biggrin.gif

dar prisiminiau, taigi aš čia sapnavau per pačią pavasario lygiadienio pradžią, kažin ar tai turi kokią reikšmę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elia: 22 kovo 2006 - 11:48
QUOTE(elia @ 2006 03 22, 02:21)
jokiu būdu nelipsiu  schmoll.gif
labai ačiū, MamaLupa, kad dar neatsibodo knistis mūsų sapnuose notworthy.gif
labai jau viskas taikliai man čia sapnuojasi  g.gif iš tikrųjų tai nežinau "kūda padatsa i kamy atdatsa" ir dar, kad "vilkas būstų sotus ir avis sveika" rolleyes.gif
kaip čia kažkam patarei pradėti piešti, kažin ką man reik pradėti daryti g.gif gal susapnuosiu kada nors, nes iki šiol nežinau, 'kuo noriu būt užaugus' doh.gif  biggrin.gif

dar prisiminiau, taigi aš čia sapnavau per pačią pavasario lygiadienio pradžią, kažin ar tai turi kokią reikšmę g.gif

Sapnas bus tiek reiksmingas, kiek pati reiksmes jam priduosi.Klausyk savo sirdeles balso, vidinio "AS"- kartais jos nuojautos buna juokingos ir nelogiskos, bet pabaigoje viskas pasiteisina.Jumoriste tu...kuda podatsa... biggrin.gif Kai racionalusis pradas ima virsu -(kairioji smegenu puse) - tai kurybiskasis uzmiega-(desinioji smegenu puse)... bigsmile.gif ir ji reikia zadinti.Panasu jog tau padetu judesys su muzika...nesuklys, ne eiliniai sokia ar diskoteka...tai greiciau kazkas panasaus i siuolaikini baleta - saves israiska per judesi.Tai gali buti dziazas, siuolaikine muzika, arba bugnu garsai - daug ritmingo judejimo.

Sveika uzklydusi i sapnuojanciuju karalyste VAIDUKAS 4u.gif
Tavo sapneliai kad ir trumpi, bet idomus - o reiskia jie stai ka -

Miskas reiskia gyvenima, vaisinguma, atsigavima ir pavasari.Takelis - tai tavo mintys.Ir tai nesamoningos mintys arba slapti norai.O jau begantys drambliai rodo jog nesi is tu , kurie kantrus su aplinkiniais ir ideda daug pastangu kitus suprasti.Negana to, greitai puoli ir imi veikti...dramblys taip pat intelekto, jegos ir stiprybes simbolis.Bet tai taip pat ir introvertas.
O jau braskes tai moteriskumo ir slaptu aistru simbolis.Arba - gali buti jog galveleje gimsta mintys ir idejos, kuriu dar ir pati nesuvoki, bet yra galingos ir greitu laiku issipildancios.Todel buk atsargi ko prasai, nes gausi...O siaip papildymui, kadangi daug raudonos spalvos, tai zinok, jog raudona spalva simbolizuoja aistra,spaudima, agresija, ir nevaldomus jausmus, o taip pat ir drasa.Beto raudona spalva savyje koduoja gilias emocijas ir tavo supratima apie dvasinguma.Ir galiausiai raudona yra gedos, pavoju, sexualiniu poreikiu ir impulsu spalva...upssss....kur link tavo sapnelis tave veda g.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jazminėlė @ 2006 03 22, 00:27)
Čia tai bent ,MamaLupa, atrodo lyg mane pažinotum  huh.gif Dabar kaip tik dėl vieno priimto sprendimo ir blaškausi ,abejoju ar gerai padariau  doh.gif Savo sugebėjimų iš vis niekur nebenaudoju  .Jaučiu ,kad nebepasitikiu savimi visai ,galbūt yra tiesos tame ,kad jei tiek metų kala tau į galvą ,kad esi žiopla ,tai pradedi tuo tikėti  blink.gif Privertei mane susimąstyti ,MamaLupa  doh.gif

Zinai, panorau pasidalinti patirtimi del tu kalimu i galva - man kaldavo , jog as tingine.Ir patikejau - ir ka- kas nukentejo? tie, kurie tikejosi jog uz juos padarysiu...o as tingiu... lotuliukas.gif Zioplumas ne yda, o grozis ne privilegija... biggrin.gif
Rupinkis savimi, nes turi tam prigimtines teises ir pamirsk tuos kalikus... tegul susiranda kitu norinciuju... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai norėčiau sužinoti, ką reiškia sapnuoti gaisrą.
Mačiau, kaip degė net du namai: vienas nelabai stipriai, o kitas - labai.
Gal kas esat sapnavę?
Artimiausiom dienom laukia labai sunkus egzaminas, baigiu į depresiją su juo nueit verysad.gif Kažkoks košmaras. Ar tai gali būti susiję kaip nors?
Atsakyti
Oi kad sapnavau tai sapnavau... doh.gif tik per tris dienas kol cia nebuvau tai du is ju pamirsau o trecia dar atsimenu.
Einu as lyg kaksokia gatve su vyro zmona ji niescia ir toks pilvas didelis (nors is tikruju ji neneiscia ir netekejusi) Esam kaksur irane, einam kaksokia lyg centrine , kaksokio miewsto gatve, vasara silta, ir ziuriu mums is kaires kaksoks didelis pastatas as paziuriu ir galvoju kaksur pazystamas, matytas, o gi cia biblioteka (pavadinimo neatsimenu) kuri rtandasi vilniasu centre, galvoju kaip ji cia atsidure, ainam mes toliau, ziurim salia to pastato sedi kaksokia stora moteris, ant kaksokios lyg pakylos, kaipo dekoracija, statula ji turetu buti, sedi ji taip pusiau gulom kojas atmetus, viena koja pusiau sulenkta ir ji ja kaksosi, as paziuriu o nat tos jos kojos tiek daug kaksokiu mazu juodu vabaliuku, o ji nekreipia demesio ir kaskosi jie byra... blink.gif einam mes, o vyro sesuo sako jog jai butinai reikia uzeiti i tuoleta, susiradom mes kaksoky viesaji tuoleta, ienam o ten kaip visada purvina , tik sapne tas viesasis wc dar baisesnis, toletinis popierius ismetytas visus, kai kur kabo ant duru, visos gryndys apkraujuotos ( blink.gif ) tolieto durys visos aptaskytos krauju ir aplipintos tuoletiniu popierium, as jai ir sakau , einam cia purvina, o jis sako kad negalesianti ilgiau laukti ir ieina i viena is tu tuoleto kabinu, as jos laukiu , atidarau as kabina paziuriu tokia maza kur ten kas galetu ilisti ... ir tuom baigiais ( sapna buvo aisku ka dkraujas nuo moterisku dieneliu) atsikeliau visa galvoju nu cia dabar kas per sapnas blink.gif doh.gif
Atsakyti