Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

As vietoj fotoaparato nesiausi filmavimo kamera. Tik gimus mazilei, pradejau filmuoti wub.gif

Gimdziau su savo naktiniais. Buvau apsivilkusi ir ligonines, bet man jie pasirode nepatogus, trumpi (visas uzpakalis matesi doh.gif ) Tai tam reikalui turejau savo, turginius, nedaug jie kainavo, tai ir nebuvo gaila, kad ir butu susitepe rolleyes.gif (man tai visai nesusitepe blush2.gif ) Palatoje persirengiau pizama, nes man su ja patogiausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 19 kovo 2010 - 12:55
QUOTE(byne @ 2010 03 18, 19:52)
8. stalo įrankius ir puodelį

man vis kyla toks klausimas ir vis pamirstu-tikrai reikia imti savus irankius, neduoda? g.gif puodelis tai suorantu, bet irankiai..aisku, jie vietos visai neuzima, nu bet.. biggrin.gif idomiai vistik.
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 19, 14:47)
tikrai reikia imti savus irankius, neduoda?

jei neturėsi- duos. Bet reikia turėti savo.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 03 19, 14:54)
jei neturėsi- duos. Bet reikia turėti savo.

jasna wink.gif 4u.gif
Atsakyti
as vakar buvau RK man skyriaus vedeja sake, kad dar butinai reikia pasiimti skysto muilo, buten skysto ir vienkartiniu popieriniu ranksluosciu smile.gif irankius taip pat reikia pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2010 03 20, 19:11)
as vakar buvau RK man skyriaus vedeja sake, kad dar butinai reikia pasiimti skysto muilo, buten skysto ir vienkartiniu popieriniu ranksluosciu smile.gif irankius taip pat reikia pasiimti smile.gif

o įdomu kodėl tik skysto muilo,kodėl paprastas netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 20, 18:25)
o įdomu kodėl tik skysto muilo,kodėl paprastas netinka?  g.gif

vat vat man ir sitas labai parupo smile.gif nes as kaip tik paprasta gabalini i savo tasike isidejau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 20, 19:46)
vat vat man ir sitas labai parupo smile.gif nes as kaip tik paprasta gabalini i savo tasike isidejau. ax.gif

na manau nieko nebus baisaus,tai yra gal neišvarys,kad gabalinį muilą pasiims mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 20, 18:25)
o įdomu kodėl tik skysto muilo,kodėl paprastas netinka?  g.gif

Todėl, kad ant gabalinio kaupiasi visokie nešvarumai. Su skystu steriliau, nusiplauni, vienkartiniu nusišluostai ir tvarka.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 03 20, 19:01)
Todėl, kad ant gabalinio kaupiasi visokie nešvarumai. Su skystu steriliau, nusiplauni, vienkartiniu nusišluostai ir tvarka.

jo, bet su tuo muilu juk as tik viena pati ir prausiuos biggrin.gif , pati savas bakterijas nesiosiu lotuliukas.gif
Suprantu kad skystas yra steriliau, bet siais laikais kokiu tik pribumbasu neprisigalvoja, itariu tuoj visus namus i gimdyma reikes veztis biggrin.gif
Tai ne taip,,kaip uzsieny, tokio dalyko kaip popieriniais ranksluosciai-apstu ligoninej. Gali atvaziuot gimdyt is gatves-viska gausi ir irankius ir taip, ko tik reiks. O cia tai kuo toliau, tuo graziau biggrin.gif
Man, aisku, nesunku detis, bet kazkaip su laiku jau darosi juokinga, kad nebutu graudu.. ax.gif Uz ka mes mokam i ligoniu kasas ir sodrai ir visa kita..uz grazius dantis biggrin.gif

Paburbejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 20, 18:52)
na manau nieko nebus baisaus,tai yra gal neišvarys,kad gabalinį muilą pasiims mama  biggrin.gif

o kas ten zino, gal ims ir isvarys lotuliukas.gif neik su jais i pirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 20, 19:08)
jo, bet su tuo muilu juk as tik viena pati ir prausiuos biggrin.gif , pati savas bakterijas nesiosiu

man taip aiškino pati gyd. A. Puzienė, kai gulėjau po antro gimdymo ramiausiai sau pasidėjusi gabalinį muilą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 20 kovo 2010 - 19:10
QUOTE(gupija @ 2010 03 20, 19:10)
man taip aiškino pati gyd. A. Puzienė, kai gulėjau po antro gimdymo ramiausiai sau pasidėjusi gabalinį muilą  smile.gif

matai dar isismeciau spirituko spec. rankom pasteriluoti, tai tikiuosi neuznesiu niekam bakteriju wink.gif
Man dar nieko nesake Puziene ko reik ir ko nereik kai buvau vakar pas ja, turbut kai jau guldys skatinimui, jei pats neislys, tai gausiu ir as pamokymu smile.gif
Jo, cia faktas, kad jinai teisi, nesiginciju smile.gif
Atsakyti