QUOTE(iremas @ 2010 03 21, 15:14)
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 21, 15:43)
Seniau ligoninės personalas juokdavosi jei su dviem lagaminais nėštukė atvažiuodavo, dabar jei tik su vienu tai nepriims
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 21, 15:50)
Seniau ligoninės personalas juokdavosi jei su dviem lagaminais nėštukė atvažiuodavo, dabar jei tik su vienu tai nepriims 
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 21, 16:50)
aš visada nuvykdavau su trim,o dar kiek vyras prinešdavo per kitas dienas
QUOTE(iremas @ 2010 03 21, 16:14)
Del skysto muilo ir popieriniu ranksluosciu bent jau man Puziene sake taip, kad reikalingas rankom ir krutim plauti ir sluostyti, sako tik neimk gabalinio, bet man nedasuto paklausti kodel
As kaip tik krutis plaudavausi tik su vaikisku muilu, nes tie visi skysti muilai su kvapais
O del lagaminu, tai atvaziavau gimdyt su vienu, o isvaziavau su dviem
QUOTE(Kačia @ 2010 03 21, 16:13)
As kaip tik krutis plaudavausi tik su vaikisku muilu, nes tie visi skysti muilai su kvapais
O sluostydavausi su atskiru, minkstu ranksluosciu. Man tai absurdiskai atrodo su popieriniais ransluosciais sluostytis
nu labai parupo, kas tam kitame lagamine buvo isvaziuojant
o mažo ryšulėlio kriuksenčio neskaitot?
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 21, 17:36)
Va va kai ne vietoj kas nors padeta, tai ir grizti su keliais lagaminas
O is tikruju per tas kelias dienas vyras puse namu sugebejo atvezti, nes visko man staiga prireike
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 21, 16:12)
heh, ka cia dometis, jei nuo taves tai absoliuciai nepriklauso praktiskai. Vienos turi paruosiamuosius, kitos iskart pajunta saremius, nenubega vandenys,praplesia ant gimdymo stalo ta maisa. Kitos kad ir turejo kelis gimdymus, gali buti visi skirtingi-vieni prasideda paruosiamaisiais, kiti iskart lekiama i ligonine nubegus vandenims..na ir aiksu daugumai antri ar treti gimdymai lengvesni nei pirmieji.
Cia negali pasirinkti kaip bus ir kas geriau, gamta daro savo
.
As pvz jau atrodo ir po laiko, bet laukiam tam tikra laika ir jei nelys, skatins. Jokiu paruosiamuju neturejau
, bet gleiviu kamstis jau 1.5 sav.isejes.
O kaip pati jauties ir ka manai?
Cia negali pasirinkti kaip bus ir kas geriau, gamta daro savo
As pvz jau atrodo ir po laiko, bet laukiam tam tikra laika ir jei nelys, skatins. Jokiu paruosiamuju neturejau
O kaip pati jauties ir ka manai?
Mūsų lygiai 40 savaičių buvo vakar. Penktadienio ryte išėjo gleivių "kamštelis", šeštadienį irgi visą dieną kažkiek tų gleivių ėjo, bet nedaug. O vakar po pietų apie kokią 16h. prasidėjo sąrėmiai - manau, kad tai sąrėmiai:) - pilvo apačią, kirkšnis taip atrodo spaudžia, tempia ar kažkas panašaus - bet taip kas kokią valandą, pusvalandį arba visai nebuvo kokias kelias valandas, o nuo 21h. iki šiandien 17h. - vėl nieko. Dabar va lygtai vėl kažkoks mini spaudimas prasideda, bet greit ir praeina - stipriai dar nesuima:) Vakar vakare, jau galvojau, kad iki ryto neištempsiu, bet sąrėmiaims nesuintensyvėjus iki dabar - taip galiu ir visą savaitę gyventi:)
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 21, 16:41)
nu tai ten jau rysulelis, ne lagaminas gi
QUOTE(Kačia @ 2010 03 21, 17:44)
Va va kai ne vietoj kas nors padeta, tai ir grizti su keliais lagaminas
O is tikruju per tas kelias dienas vyras puse namu sugebejo atvezti, nes visko man staiga prireike
kai po truputi veze, tai nesijaute, bet kai reikejo isvaziuoti, va tada ir pamaciau, kad visko daug...
tai vat, kad tom moterim, reikia nereikia, praso, tempia, nu ale atsarga gedos nedaro
As kai buvau penktad. RK, kai Puzienes laukiau,. vienas tetis irgi maciau isejo gal su 4 maximiniais dideliais maisais, tai as pagalvojau dar, kad pas mane"myzernos" tasikes sukrautos, 1 i gimdykla, o kita i palata
Papildyta:
QUOTE(mrs.jurga @ 2010 03 21, 17:54)
Mūsų lygiai 40 savaičių buvo vakar. Penktadienio ryte išėjo gleivių "kamštelis", šeštadienį irgi visą dieną kažkiek tų gleivių ėjo, bet nedaug. O vakar po pietų apie kokią 16h. prasidėjo sąrėmiai - manau, kad tai sąrėmiai:) - pilvo apačią, kirkšnis taip atrodo spaudžia, tempia ar kažkas panašaus - bet taip kas kokią valandą, pusvalandį arba visai nebuvo kokias kelias valandas, o nuo 21h. iki šiandien 17h. - vėl nieko. Dabar va lygtai vėl kažkoks mini spaudimas prasideda, bet greit ir praeina - stipriai dar nesuima:) Vakar vakare, jau galvojau, kad iki ryto neištempsiu, bet sąrėmiaims nesuintensyvėjus iki dabar - taip galiu ir visą savaitę gyventi:)
matai man irgi tik siandien prasidejo toks nereguliarus pilvo tempimas, skausmas lygtais..nei saremiai, nei ne saremiai, kai pirmakart, net nzn kaip jie "atrodo"
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 21, 16:36)
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 21, 16:41)
QUOTE(Kačia @ 2010 03 21, 17:13)
Aš irgi važiavau su vienu, o grįžau su tuo pačiu vienu, bet dar kokiu milijonu maišiukų, vyras mantą į mašiną tik per tris kartus nunešė