Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

As jau registruojuosi po gimdymo RK smile.gif Namie supuodama grazute dukryte wub.gif

Deja, ir si karteli man nebuvo lemta pagimdyti paciai... po 7 val laukimo vel teko CP. Jau nelemta man gimdyti paciai sad.gif nedave man gamta motule tokios dovanos...

Galiu duoti patarima planuojancioms gimdyti RK ir nenorincioms po gimdymo guleti palatoje su svetimais - jei tik nera gimdyviu bumo, galima imti dviviete palata, kurioje gali likti nakvoti ir vyras (nebutinai jis privalo ten nakvoti), ir tik uz 32 Lt. parai gaunate visa palata tik sau thumbup.gif
Man keturios paros kainavo 128 lt, o gulejau viena palatoje. Jau buvau nusiteikusi, kad jei nebus tokios galimybes, imsiu tikrai mokama. Norisi ramybes ir privatumo kazkaip tokiu metu, o ypac po CP. O vyras nakvojo tik 2 paras is 4.
Aisku, reikia tureti omeny, kad jei vis tik pritruktu vietos kitoms gimdyvems tuo metu, tai tektu vyra vyti ir nakti lauk, bei priimti kolege.

Jau anta dukryte gimdau RK ir esu labai patenkinta ligonines pasirinkimu thumbup.gif
Nors man svarbiau, kad salia buvo gydytoja, kuria pasitikejau ir jauciausi rami (A.Puziene), kuri abi mano dukrytes prieme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 21 kovo 2010 - 20:07
QUOTE(kristal @ 2010 03 21, 20:59)
As jau registruojuosi po gimdymo RK smile.gif Namie supuodama grazute dukryte  wub.gif

Deja, ir si karteli man nebuvo lemta pagimdyti paciai... po 7 val laukimo vel teko CP. Jau nelemta man gimdyti paciai sad.gif nedave man gamta motule tokios dovanos...

Galiu duoti patarima planuojancioms gimdyti RK ir nenorincioms po gimdymo guleti palatoje su svetimais - jei tik nera gimdyviu bumo, galima imti dviviete palata, kurioje gali likti nakvoti ir vyras (nebutinai jis privalo ten nakvoti), ir tik uz 32 Lt. parai gaunate visa palata tik sau  thumbup.gif
Man keturios paros kainavo 128 lt, o gulejau viena palatoje. Jau buvau nusiteikusi, kad jei nebus tokios galimybes, imsiu tikrai mokama. Norisi ramybes ir privatumo kazkaip tokiu metu, o ypac po CP. O vyras nakvojo tik 2 paras is 4.
Aisku, reikia tureti omeny, kad jei vis tik pritruktu vietos kitoms gimdyvems tuo metu, tai tektu vyra vyti ir nakti lauk, bei priimti kolege.

Jau anta dukryte gimdau RK ir esu labai patenkinta ligonines pasirinkimu  thumbup.gif
Nors man svarbiau, kad salia buvo gydytoja, kuria pasitikejau ir jauciausi rami  (A.Puziene), kuri abi mano dukrytes prieme.

smagu skaityti malonius įspūdžius,sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 21, 19:51)
Aš irgi važiavau su vienu, o grįžau su tuo pačiu vienu, bet dar kokiu milijonu maišiukų, vyras mantą į mašiną tik per tris kartus nunešė  doh.gif

terbakrauske lotuliukas.gif

QUOTE(kristal @ 2010 03 21, 19:59)
Namie supuodama grazute dukryte  wub.gif

Jau anta dukryte gimdau RK ir esu labai patenkinta ligonines pasirinkimu  thumbup.gif
Nors man svarbiau, kad salia buvo gydytoja, kuria pasitikejau ir jauciausi rami  (A.Puziene), kuri abi mano dukrytes prieme.

sveikinimai wub.gif 4u.gif

O kodel neisejo paciai pagimdyti? blush2.gif

As kai pas ja buvau penktad. sake sunki naktis buvo, gal ir priiminejo gimdyves naktim tada, kai jos budejimas ir kaip.
Man ji tikrai siltas ir mielas zmogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.jurga @ 2010 03 18, 19:42)

O jūsų leliuką iš karto maudė ir maudė su kalio permanganatu? Nes čia yra toks jau atgyvenęs dalykas, bet kažkodėl RK savo laikosi. Aš ruošiuosi jų prašyti, kad visai nemaudytų, nebent mažylis bus jau labai nešvarus smile.gif bet ir tai be kalio permanganato.

Mano sunelio neprause tris dienas,tik paskui ketvirtaja jau nusprende nuprausti, dar manes atsiklause ar sutinku blush2.gif biggrin.gif Bet likau nustebinta nes man tikrai idomu kodel vienus maudo kitu ne? g.gif

QUOTE(gupija @ 2010 03 20, 20:10)
man taip aiškino pati gyd. A. Puzienė, kai gulėjau po antro gimdymo ramiausiai sau pasidėjusi gabalinį muilą  smile.gif

Hmm.as turejau muila papasta ir manes neisvijo biggrin.gif tik geriau pamascius gakl geriau tureti skysta muila ir ji naudoti kaip kuno zele (tuo paciu) ir rankom plauti bigsmile.gif maziau tektu nestis smile.gif
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 21, 20:51)
Aš irgi važiavau su vienu, o grįžau su tuo pačiu vienu, bet dar kokiu milijonu maišiukų, vyras mantą į mašiną tik per tris kartus nunešė  doh.gif

QUOTE(kristal @ 2010 03 21, 20:59)
As jau registruojuosi po gimdymo RK smile.gif Namie supuodama grazute dukryte  wub.gif

Na va man ta pati gydytoja prieme ir dukryte ir suneli biggrin.gif , man ji labai patiko biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
kristal DIDZIAUSI RUZAVIAUSI SVEIKINIMAI sulaukus dukrytes wub.gif Aukite didutes ir sveikutes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 03 22, 08:52)
Mano sunelio neprause tris dienas,tik paskui ketvirtaja jau nusprende nuprausti, dar manes atsiklause ar sutinku  blush2.gif  biggrin.gif Bet likau nustebinta nes man tikrai idomu kodel vienus maudo kitu ne? g.gif
Hmm.as turejau muila papasta ir manes neisvijo  biggrin.gif tik geriau pamascius gakl geriau tureti skysta muila ir ji naudoti kaip kuno zele (tuo paciu) ir rankom plauti  bigsmile.gif maziau tektu nestis smile.gif
Na va man ta pati gydytoja prieme ir dukryte ir suneli  biggrin.gif , man ji labai patiko  biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
kristal DIDZIAUSI RUZAVIAUSI SVEIKINIMAI sulaukus dukrytes  wub.gif Aukite didutes ir sveikutes  4u.gif  biggrin.gif

dėl prausimosi tai gal ir nuo budinčių tuo metu sesučių priklauso,mano vaikučius tik kai gimdavo nuprausdavo,nors jei būčiau mačius kad yra reikalas manau būtų nuprausę ir už kokį šokoladą sesutė blush2.gif juk personalas tai tikrai geras smile.gif

o dėl muilo man visada sakydavo,kad geriausia turėti vaikišką ir sau visas jautrias vieteles apsiprausti ir vaikutį,tai aš skysto muilo abejoju,kad imčiau vaikiškas muiliukas ir tiek smile.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o del maudymo tai dabar tipo vaikuciu nebemaudo, nebent buna labai nesvarus arba pati mama papraso, tiesiog cia naujoviskai jau viskas smile.gif
o gydytoja Puziene man irgi super pasirode smile.gif mes pas ja buvom penktadieni konsultacijoj, viska isaiskino, papasakojo, suzinojau daug daugiau nei is savo gines, kurios kompetencija abejotina.. g.gif ir gimdyti as visai noreciau pas Puziene, bet nusprendziau su niekuo nesitart, kiek zinau visi ten gydytojai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 03 22, 07:52)
as turejau muila papasta ir manes neisvijo  biggrin.gif tik geriau pamascius gakl geriau tureti skysta muila ir ji naudoti kaip kuno zele (tuo paciu) ir rankom plauti  bigsmile.gif maziau tektu nestis smile.gif

QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 22, 08:11)
o dėl muilo man visada sakydavo,kad geriausia turėti vaikišką ir sau visas jautrias vieteles apsiprausti

aš irgi prieš trečią gimdymą mąsčiau, kad reikia imti visko minimaliai, todėl ėmiau intymios higienos skystą prausiklį. Suėjo visom vietom biggrin.gif O vaikučiui užteko tik vandens.
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2010 03 22, 11:21)
o gydytoja Puziene man irgi super pasirode smile.gif  mes pas ja buvom penktadieni konsultacijoj, viska isaiskino, papasakojo, suzinojau daug daugiau nei is savo gines, kurios kompetencija abejotina.. g.gif  ir gimdyti as visai noreciau pas Puziene, bet nusprendziau su niekuo nesitart, kiek zinau visi ten gydytojai  thumbup.gif  thumbup.gif

Siaip lankaisi pas kazkokia ginekologe (privaciai?) o i RK nuvaziavai papildomai konsultacijai? Nes as irgi privaciai vaikstau pas savo ginekologe, bet i gala galvoju gal reikia pradeti eiti i tuos GN, kur gimdysiu unsure.gif .
O konsultacijai tiesiog kazkaip uzsiregistruoti? is anksto? ar vaziuoti i priimaji?
Ir ar Zygimantu g., ar radvilu, nes ten kazkiap atskiri pastatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(duti@ 2010 03 22, 11:21)
Siaip lankaisi pas kazkokia ginekologe (privaciai?) o i RK nuvaziavai papildomai konsultacijai? Nes as irgi privaciai vaikstau pas savo ginekologe, bet i gala galvoju gal reikia pradeti eiti i tuos GN, kur gimdysiu .
O konsultacijai tiesiog kazkaip uzsiregistruoti? is anksto? ar vaziuoti i priimaji?
Ir ar Zygimantu g., ar radvilu, nes ten kazkiap atskiri pastatai

As lankiausi visa laika poliklinikoj, bet man mano gine schmoll.gif ko paklausi to negausi. Nuvaziavai i Zygimantu gatve, norejau apziureti palatas ir siaip pakalbeti ko reikia, nereikia atsivezti. Nuejau i priimamaji, mane prieme pati vedeja Puziene. Nesitariau su ja is anksto, nes vaziavau tik apsiziureti gimdymo namu, todel ir jokios konsultacijos nesitikejau smile.gif , bet ji labai maloniai prieme, pakonsultavo, paklause toniuku, perskaiciavo gimdymo data, sake kad gimdyti tureciau veliau, nei mano gine paskaiciavo g.gif smile.gif dabar sake atvaziuoti uz savaites t.y si penktadieni, neprase jokio siuntimo nieko smile.gif
Jei nori ten pradeti vaiksciot gal del visa ko pasiskambink jai, ji pasakys kas ir kaip, rasti darbo vietoje galima dienos metu iki 14 val, bent jau ji man taip sake, nes paskui eina gimdymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2010 03 22, 11:39)
As lankiausi visa laika poliklinikoj, bet man mano gine schmoll.gif ko paklausi to negausi. Nuvaziavai i Zygimantu gatve, norejau apziureti palatas ir siaip pakalbeti ko reikia, nereikia atsivezti.

aga, ir ką reikia/nereikia atsivezti bigsmile.gif
aprodė palatas?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2010 03 22, 11:24)
Siaip lankaisi pas kazkokia ginekologe (privaciai?) o i RK nuvaziavai papildomai konsultacijai? Nes as irgi privaciai vaikstau pas savo ginekologe, bet i gala galvoju gal reikia pradeti eiti i tuos GN, kur gimdysiu  unsure.gif .
Ir ar Zygimantu g., ar radvilu, nes ten kazkiap atskiri pastatai  g.gif

As ir visa nestuma vaiksciojau privaciai, bet gale pradejau lankytis RK. I privatu jau nebejau, nes visi tyrimai svarbus buvo padaryti, o toniukus ir RK paklauso mirksiukas.gif Ejau is Zygimantu g. mirksiukas.gif

kristal sveikinu su dukryte wub.gif Sauni gyd. padejo mazytei ateiti i pasauli. Ir as pas ja savo dukryte gimdziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 22 kovo 2010 - 11:00
QUOTE(Duti @ 2010 03 22, 10:50)
aga, ir ką reikia/nereikia atsivezti  bigsmile.gif
aprodė palatas?

tai tik tiek ir pasake, kad muilo, ranksluosciu, vienkartiniu paluciu i gimdymo palata ,sau higienos reikmenis, indus valgymui ir viskas, na neskaitant kraitelio vaikui ir kitu sau butinu reikmenu smile.gif marskinius gimdyvei duoda, bet as savo vesiuos smile.gif jokiu vaistu ir medikamentu nereikia..
o palatu neaprode, nes po manes dar lauke eile nestukiu, ir dar kazkokia komisija ten vaiksciojo, tai sutarem, kad jei iki penktadienio nepagimdysiu, kai atvaziuosiu apziurai tada parodys bigsmile.gif
Atsakyti