Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Kačia @ 2010 03 22, 12:50)
As ir visa nestuma vaiksciojau privaciai, bet gale pradejau lankytis RK. I privatu jau nebejau, nes visi tyrimai svarbus buvo padaryti, o toniukus ir RK paklauso mirksiukas.gif  Ejau is Zygimantu g. mirksiukas.gif

kristal sveikinu su dukryte wub.gif Sauni gyd. padejo mazytei ateiti i pasauli. Ir as pas ja savo dukryte gimdziau smile.gif

As ir einu privaciai ir tyrimus daraus visus privaciai, tai jau tiek pinigelio sukista. Dabar va jau tuoj iseinu dekretan, tai misliju, kad gal man irgi reik eit i RK, ten kur gimdysiu...Jus uzsiraset pas kazka? Siuntimo reikejo? Nes extra atveju jie apziuri, o ko reik siaip norint lankytis? As eisiu balandi i kursus RK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 03 22, 12:11)
As ir einu privaciai ir tyrimus daraus visus privaciai, tai jau tiek pinigelio sukista. Dabar va jau tuoj iseinu dekretan, tai misliju, kad gal man irgi reik eit i RK, ten kur gimdysiu...Jus uzsiraset pas kazka? Siuntimo reikejo? Nes extra atveju jie apziuri, o ko reik siaip norint lankytis? As eisiu balandi i kursus RK smile.gif

As RK pradejau lankytis, kai man iki gimdymo buvo like apie men. Ejau su gyd. tartis del gimdymo, taip ir pradejau ten lankytis. Mano atveju siuntimo man nereikejo, bet jei eini nesusitarusi tai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2010 03 22, 11:39)
bet ji labai maloniai prieme, pakonsultavo, paklause toniuku, perskaiciavo gimdymo data, sake kad gimdyti tureciau veliau, nei mano gine paskaiciavo g.gif  smile.gif dabar sake atvaziuoti uz savaites t.y si penktadieni, neprase jokio siuntimo nieko smile.gif
Jei nori ten pradeti vaiksciot gal del visa ko pasiskambink jai, ji pasakys kas ir kaip, rasti darbo vietoje galima dienos metu iki 14 val, bent jau ji man taip sake, nes paskui eina gimdymus smile.gif

doh.gif
Nu šito fokuso niekaip nesuprantu, paklauso toniukus ir datą kitą nustato nes iš jų pamato, kad gimdyt vėliau? Kas čia per datų perskaičiavimai išvis doh.gif
Pasidomėkit ir neleiskit nukėlinėti gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 22, 12:13)
doh.gif
Nu šito fokuso niekaip nesuprantu, paklauso toniukus ir datą kitą nustato nes iš jų pamato, kad gimdyt vėliau? Kas čia per datų perskaičiavimai išvis  doh.gif
Pasidomėkit ir neleiskit nukėlinėti gimdymo  4u.gif

ne pagal toniukus perskaiciavo, pagal paskutiniu mmm diena smile.gif mano ciklas nereguliarus buvo, ne kas 28 d, o kas 35, o mano gine paskaiciavo ale kaip kas 28 d, tai ir nezinau is tikro kuri ta data tikroji g.gif pagal mano gine gimdymas kovo 24, pagal Puziene kovo 28, penktadieni vaziuosiu tikrintis ziuresim unsure.gif
Atsakyti
As kai uvaziavau pagal skaiciavimus 3 dienas pernesiojus, tai gydytoja norejo namo paleisti dar patikrinus, bet nusprende toniukus paskaiciuoti. Kai prijunge pilva prie aparato, nebepaleido, truko vaikiukui vandenu, pastate laseline vaikui kad skysciu pakaktu ir po gero pusdienio pagimdziau..
Atsakyti
Sveiki, savo pirmąčją dukrytę gimdžiau RK pas gydytoją Raguckienę - žiauriai faina, bet jau savaitė vis paskambinus į RK 2626764 jos niekaip negaliu rasti, gal kas žinote jos asmeninį telefoną, o tai visai mažai beliko iki tos stebuklingosa dienos? 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz sveikinimus! wub.gif wub.gif
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 22, 00:02)
O kodel neisejo paciai pagimdyti? blush2.gif

Man ji tikrai siltas ir mielas zmogus wub.gif

O paciai abu kartus pagimdyti nepavyko del kliniskai nepaslankaus dubens (pirma kart sake, kad anatomiskai siauras vidinis dubuo), vaikutis nenusileidzia tiek, kiek reiketu. Kakalelis pilnai greitai atsidare abu kartus, o vat gimdymo tolesne veikla nesivyste unsure.gif

Geriau nenorekit merginos CP, nes sunkus reikalas ir pati operacija ir velesnis sveikimas. Si karta pilve buvo ir kazkokiu pilvapleves saaugu, del kuriu operacija buvo sudetingesne nei pirma kart ir ilgiau viskas truko.
Nors si karta buvau jau nusiteikusi, kad gali reiketi cezario, tai lengviau viska priemiau ir sveikau gal del to greiciau, jau antra para laksciau galima sakyti, nepaisant visu laseliniu i kateteriu isvesu. O po pirmo gimdymo man lengva depresija buvo, kad paciai neisejo pagimdyti, nes nusiteikusi buvau labai lengvai gimdyti, be jokiu nuskausminimu, o isejo visai kitaip. Ne visada gelbsti nusiteikimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 22 kovo 2010 - 16:30
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 22, 12:13)
doh.gif
Nu šito fokuso niekaip nesuprantu, paklauso toniukus ir datą kitą nustato nes iš jų pamato, kad gimdyt vėliau? Kas čia per datų perskaičiavimai išvis  doh.gif
Pasidomėkit ir neleiskit nukėlinėti gimdymo  4u.gif

Jūs vėl laukiatės? bigsmile.gif thumbup.gif Kur gimdysit? Ryškiai ne RK... unsure.gif
O kas dėl to nukėlinėjimo, jau tiek kalbėta....tikrai merginos,neleiskit nukėlinėt ilgai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 23 kovo 2010 - 11:40
QUOTE(Panelee @ 2010 03 23, 12:37)
Jūs vėl laukiatės?  bigsmile.gif  thumbup.gif  Kur gimdysit? Ryškiai ne RK...  unsure.gif
O kas dėl to nukėlinėjimo, jau tiek kalbėta....tikrai merginos,neleiskit nukėlinėt ilgai....

Kolkas mastau apie VGN. Nors ir kaip norėčiau gimdyti jau pažystamoje aplinkoje, bet kolkas matau, kad RK niekas nesikeičia...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2010 03 23, 11:37)
Jūs vėl laukiatės?  bigsmile.gif  thumbup.gif  Kur gimdysit? Ryškiai ne RK...  unsure.gif

kaip suprast "neleiskit nukelinet ilgai"? smile.gif normalus nestumo periodas iki 42 sav iki tol drasiai galima vaiksciot, tik aisku stebet reikia leliuko bukle, bet anksciau lauko krapstyt ji laukan tai tikrai nematau prasmes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2010 03 23, 17:00)
kaip suprast "neleiskit nukelinet ilgai"? smile.gif normalus nestumo periodas iki 42 sav iki tol drasiai galima vaiksciot, tik aisku stebet reikia leliuko bukle, bet anksciau lauko krapstyt ji laukan tai tikrai nematau prasmes schmoll.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 23, 16:36)
tikrai taip  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti