Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

o gal kuri galit parasyt tel nr kuriuo registravotes i paskaitele??? bigsmile.gif
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2010 04 28, 15:48)
o gal kuri galit parasyt tel nr kuriuo registravotes i paskaitele???  bigsmile.gif
busiu labai dekinga  4u.gif

Sveika, reikia skambinti 2610492...bet as pati skambinausi pirmadieni, tai man greiciausiai pasiule birzelio 16d sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 04 28, 14:43)
va man gydytojas sake,kad jie turi vienvieciu palatu ir jos yra mokamos..kiek ten tu palatu ir ar jos buna uzimtos? man tinka susimoketi, kad tik butu ramu..gal yra kur dalinasi kas kuri menesi gimdys, kad zinociau smile.gif)

Na as manau,kad cia laimes reikalas del tu palatu...Gal kai prasides tau saremiai,visos trys mokamos palatos bus uzimtos...o gal ir ne...Juk gimdymo nesuplanuosi,nebent CP...As tikiuosi,kad man pasiseks...
Atsakyti
Sudalyvavau šios dienos paskaitoje apie gimdymą. Kita paskaita bus apie vaikelio priežiūrą po gimdymo.
Paskaita vyksta antrame aukšte ir trunka iki 1h. Susirinko šiandiena apie 15 žmonių (buvo ir 2 vyrai) ax.gif . Niekas šiaip netikrino, ar visos yra užsiregistravusios, tiesiog, jei trūko kėdžių, tai dar pristatė. Žinoma, patalpa maža ir daug mamyčių netilptų. Paskaita konkreti, trumpa ir aiški. Vėliau užduodami rūpimi klausimai.
Vėliau dar galima buvo pasiklausyti informacijos apie kamieninių ląstelių banką.

Nežinau, gal mamytėms kurioms netrukus gimdyti, o vietų sudalyvauti paskaitoje "nėra", tai siūlyčiau gal vis tiek bandyti važiuoti, nes nemanau, kad išvarys 4u.gif
Atsakyti
tai mes taip ir padarėm - nuvažiavom tiesiai ir nieks nieko neklausė. Aišku, daug mamyčių ten netilptų. Už VIP palatą reiktų mokėti 200lt. už parą, o jei tik vyrui pristatoma lova - 30lt.(jei yra laisvų palatų). Antakalnyje 200lt. už visą laiką(bet gal nedaugiau kaip už 3paras, pristatomų lovų vyrams nėra). Labai maloni gyd.Motiejūnienė, tik norėtųsi, kad parodytų gimdyklą. Po to mes nuvažiavome į Antakalnį, tai ten gimdyklose dušas, tualetas, vonia, kamuolys, minkštas gimdymo stalas - viskas, ko reikia. Tik po gimdymo palatos nelabai.
Atsakyti
Aciukas uz info merginos 4u.gif

O gal pateike koki nors sarasiuka,ka su savimi tureti vaziuojant gimdyt i RK?
Nes kiek zinau kiekvienoj ligoninej skirtingai...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri esat susidurusios su viena gyd ten... Ji yra su akinukais, turi du zuikio dantis priekinius ir tarp ju yra tarpelis blush2.gif jos plaukai kazkur iki peciu ir lygtais i raudona spalva g.gif gal ir pavarde kas zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wdrugelis @ 2010 04 28, 16:41)
Sveika, reikia skambinti 2610492...bet as pati skambinausi pirmadieni, tai man greiciausiai pasiule birzelio  16d sad.gif

aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dijapinavija @ 2010 04 28, 22:17)

Buvau apžiūrėti RK, tai užklausiau ar spec.ko nors reikia. Patarė nusipirkti klizmą ir palučių vienkartinių. Nusipirkau prireiks ar ne nežinau.
Atsakyti
QUOTE(dijapinavija @ 2010 04 28, 23:17)

Tureti atskira maiseli i gimdykla (vaiko rubeliai, tau paketai, kelnaites, pampersiukas), sake jei nori klizmos, tai nusipirkt normalia valomaja, o nezaist su microlax, paluciu kaip ir rase vienkartiniu, vyrui svarius rubus jei dalyvaus, o daugiau, kaip ir nieko ypatingo. Ai savo buteliuka, zinduka, jei prireiktu, naktinukus. As pati nebuvau, bet viena mergicka man susake, kuri buvo.
Atsakyti
QUOTE(dijapinavija @ 2010 04 28, 21:17)

gali pasiimti savo irankius ir puodeli, manes net neklause, ar turiu, bet as turejau savo ir kaip supratau visos vezasi. O savo sakute pradaigojau, pavalgiau, galva susisuko ir palikau lekstej biggrin.gif , aisku man jos niekas ir nebegrazino biggrin.gif

QUOTE(Pūkelis @ 2010 04 29, 17:37)
Buvau  apžiūrėti RK, tai užklausiau ar spec.ko nors reikia. Patarė nusipirkti klizmą ir palučių vienkartinių. Nusipirkau prireiks ar ne nežinau.

del klizmos nzn ar prireiks, man nesiule ir nedare
Paluciu tikrai reikia, klausia gimdykloj, ar turi, as nzn , gal kokias 10 turejau tai ir beveik visas sunaudojo, nes juk stumiant be klizmos ir apsi.. vistik smile.gif tai gerai vienas istraukia, kitas pakeicia, kazkaip tikrai super.

QUOTE(Lionesss @ 2010 04 29, 20:10)
Tureti atskira maiseli i gimdykla (vaiko rubeliai, tau paketai, kelnaites, pampersiukas), sake jei nori klizmos, tai nusipirkt normalia valomaja, o nezaist su microlax, paluciu kaip ir rase vienkartiniu, vyrui svarius rubus jei dalyvaus, o daugiau, kaip ir nieko ypatingo. Ai savo buteliuka, zinduka, jei prireiktu, naktinukus. As pati nebuvau, bet viena mergicka man susake, kuri buvo.

va va, praktiskai ir viskas, kaip zinia pampiu vaikui, nepamazinkit, nes pakol iskakoja ta mekoniju, tai daug pampiu iseina.
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 04 29, 23:50)
\
Paluciu tikrai reikia, klausia gimdykloj, ar turi, as nzn , gal kokias 10 turejau tai ir beveik visas sunaudojo, nes juk stumiant be klizmos ir apsi.. vistik smile.gif  tai gerai vienas istraukia, kitas pakeicia, kazkaip tikrai super.

As asmeniskai jokiais budais negimdysiu be klizmos smile.gif tad man aktualu tai ka jie sake, del jos. Visiskai neturiu nori apsi.... gimdant, nors zinau, kad tuo metu tai ir nebus svarbu, bet as noriu be kakiaus gimdyt smile.gif jei spesiu gal isvis pati namie pasidarysiu biggrin.gif
Atsakyti