QUOTE(dijapinavija @ 2010 04 28, 21:17)
Aciukas uz info merginos
O gal pateike koki nors sarasiuka,ka su savimi tureti vaziuojant gimdyt i RK?
Nes kiek zinau kiekvienoj ligoninej skirtingai...
gali pasiimti savo irankius ir puodeli, manes net neklause, ar turiu, bet as turejau savo ir kaip supratau visos vezasi. O savo sakute pradaigojau, pavalgiau, galva susisuko ir palikau lekstej

, aisku man jos niekas ir nebegrazino
QUOTE(Pūkelis @ 2010 04 29, 17:37)
Buvau apžiūrėti RK, tai užklausiau ar spec.ko nors reikia. Patarė nusipirkti klizmą ir palučių vienkartinių. Nusipirkau prireiks ar ne nežinau.
del klizmos nzn ar prireiks, man nesiule ir nedare
Paluciu tikrai reikia, klausia gimdykloj, ar turi, as nzn , gal kokias 10 turejau tai ir beveik visas sunaudojo, nes juk stumiant be klizmos ir apsi.. vistik

tai gerai vienas istraukia, kitas pakeicia, kazkaip tikrai super.
QUOTE(Lionesss @ 2010 04 29, 20:10)
Tureti atskira maiseli i gimdykla (vaiko rubeliai, tau paketai, kelnaites, pampersiukas), sake jei nori klizmos, tai nusipirkt normalia valomaja, o nezaist su microlax, paluciu kaip ir rase vienkartiniu, vyrui svarius rubus jei dalyvaus, o daugiau, kaip ir nieko ypatingo. Ai savo buteliuka, zinduka, jei prireiktu, naktinukus. As pati nebuvau, bet viena mergicka man susake, kuri buvo.
va va, praktiskai ir viskas, kaip zinia pampiu vaikui, nepamazinkit, nes pakol iskakoja ta mekoniju, tai daug pampiu iseina.