Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kregzde @ 2010 05 24, 20:01)
Sveikinu tave su džiaugsmeliu  4u.gif  Vieną tik klausimą turiu - o kam tuos vandenis kirpo? aš ne medikė ir nesikabinėju - tik domiuosi  g.gif  Mano galva lauki ir tiek  g.gif

man irgi visus kartus prakirpinėjo vandenis,jei nenubėga vandenys juos nuleidžia dirbtinai,vien tik kartais nuleisti vandenis būtina,kad normali gimdymo veikla atsirastų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 05 24, 20:01)
Sveikinu tave su džiaugsmeliu  4u.gif  Vieną tik klausimą turiu - o kam tuos vandenis kirpo? aš ne medikė ir nesikabinėju - tik domiuosi  g.gif  Mano galva lauki ir tiek  g.gif

Žmonai vandenis kirpo todėl, kad, pasak gydytojų, buvo storas sluoksnis, kuris tuos vandenis saugojo ir galėjo pats netrūkti. Kadangi jau buvo keturiuos dienos po numatyto gimdymo termino, šeši centimetrai atsidaręs kaklelis - todėl prakirpo ir nuleido vandenis. Ir šiuo atveju, medikai buvo teisūs, nes, kaip ir minėjome - vos prakirpo vandenis - viskas ir prasidėjo. Ir, laimei, netruko labai ilgai:)
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 05 24, 20:11)
man irgi visus kartus prakirpinėjo vandenis,jei nenubėga vandenys juos nuleidžia dirbtinai,vien tik kartais nuleisti vandenis būtina,kad normali gimdymo veikla atsirastų  smile.gif

Supratau mirksiukas.gif

QUOTE(AIRG @ 2010 05 24, 21:28)
Žmonai vandenis kirpo todėl, kad, pasak gydytojų, buvo storas sluoksnis, kuris tuos vandenis saugojo ir galėjo pats netrūkti. Kadangi jau buvo keturiuos dienos po numatyto gimdymo termino, šeši centimetrai atsidaręs kaklelis - todėl prakirpo ir nuleido vandenis. Ir šiuo atveju, medikai buvo teisūs, nes, kaip ir minėjome - vos prakirpo vandenis - viskas ir prasidėjo. Ir, laimei, netruko labai ilgai:)

Aišku viskas, jei dar ir terminas praėjęs, tai tuo labiau. Na Jūs ten greitai susisukot bigsmile.gif O čia pirmas ar tolesni gimdymai?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 05 25, 02:28)
Supratau  mirksiukas.gif
Aišku viskas, jei dar ir terminas praėjęs, tai tuo labiau. Na Jūs ten greitai susisukot  bigsmile.gif  O čia pirmas ar tolesni gimdymai?

Pirmas čia buvo:)
Atsakyti
Mes taip pat gimeme RK 4u.gif
Buvo sunkus gimdymas, tai teko praleisti ten net savaite. Zinokit net negalvojau, kad ligonineje buna taip gerai biggrin.gif Niekada mumis taip niekas nesirupino!!! Manau geresnes medinku komandos ne su ziburiu visoj Lietuvoj nerasi thumbup.gif
Visas personalas ten nerealus, net tos seseles naujagimiu skyriui kai graziai paprasai ir nusisypsai, padeda ir patarimu duoda smile.gif O isskirt labai noretusi akusere Inga (ji beje kursus arkivyskupijos seimos centre veda)-nuostabi, labai silta moteris, gyd. Puziene , gyd. Jurenaite (jaunute tokia, labai silta ir rupestinga), gyd. Volochovic, o labiausiai isskirciau naujagimiu skyriaus vedeja gyd. Amsiejute ir sesute Sveta!!! Sios dvi moteris musu mazuliuka isgelbejo, o ka jau kalbet apie rupesti po gimdymo!!!

Mes is gimdymo namu kaip naujagimiu auginimo profai gryzom biggrin.gif Mums tiek visko prirode, pripasakojo, pamoke!!! Mums diegliukai jau 3 diena po gimdymo prasidejo, tai eidavom i naujagimiu skyriu po kelis kartus per nakti blush2.gif Pamoke ir masaziukus daryt ir kaip dujas nuleist ir mus apramindavo ir leliu thumbup.gif
O su maziuku elgesi kaip su savo vaiku wub.gif Tiek meiles akyse pas jas kai su maziuku dirba.. wub.gif

Atsakyti
Nu va, kaip saunu 4u.gif labai laukiu susitikimo su mazyliu sioj ligoninej 4u.gif
Atsakyti
Pirma suneli gimdziau RK)) nors gimdymas truko visa para..nusivilti personalu neteko rolleyes.gif anta taip pat gimdysiu tik tai ten...tikiuosi vietos nepritruks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
gal kam teko lankytis RK su siuntimu daktaro.. kad apsiuretu (39 svaite) ir nusprestu del nestumo uzbaigimo.. Kad atvaziavus jau gimdyt jie ir as jau zinotume kas ir kaip bus...

Siuntima gavau del pries tai buvusio cezario... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2010 05 26, 17:05)
Sveikos merginos  4u.gif
gal kam teko lankytis RK su siuntimu daktaro.. kad apsiuretu (39 svaite) ir nusprestu del nestumo uzbaigimo.. Kad atvaziavus jau gimdyt jie ir as jau zinotume kas ir kaip bus...

Siuntima gavau del pries tai buvusio cezario...  blush2.gif

Su siuntimu važiuoji bet kada ir apžiūrės Tave. Pasakys kaip ir kas mirksiukas.gif
Tiesa, geriausia važiuoti 11 - 12val., nes prieš tai lyg kavos pertraukėlė būna, tai vistiek lauksi 11val.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2010 05 26, 18:23)
Su siuntimu važiuoji bet kada ir apžiūrės Tave. Pasakys kaip ir kas  mirksiukas.gif
Tiesa, geriausia važiuoti 11 - 12val., nes prieš tai lyg kavos pertraukėlė būna, tai vistiek lauksi 11val.

Aciu uz info.. nes internete na nieko apie tai nerandu... Bijau kad su sluota manes neisvarytu is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2010 05 26, 17:26)
Aciu uz info.. nes internete na nieko apie tai nerandu... Bijau kad su sluota manes neisvarytu is ten  lotuliukas.gif

Aš buvau be siuntimo ir neišvarė, o čia su siuntimu važiuosite, tai tikrai neišvarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 26 gegužės 2010 - 21:55
RK nestukes konsultuoja nuo 11-15val. Ant duru uzkabintam lapelyje buvo nurodyta "butinas siuntimas" taciau personalas malonus ir tikrai jei kas jus neramina Jus apziures ir nuramins.. smile.gif

Sekmes visoms esamom ir busimoms nestukems nestuke.gif
Atsakyti