Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Lionesss @ 2010 06 02, 20:30)

Kiek aš suprantu, tai ne didesnė apsauga, o per kelis kartus suleidžiama mažesnėm dozėm, o kai jau gimdai, tai viena, bet didelė.
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 06 01, 19:02)
Sveikinimai su naujais pojuciais ir pagaliau tapus mamyte  biggrin.gif  4u.gif  bigsmile.gif

[quote=Shliopke,2010 06 01, 22:25]
sveikinimai tapus mamyte wub.gif ka turite?

Aciu 4u.gif Turiu pacia graziausia dukryte thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sultaniye sveikinimai sulaukus dukrytes- labai dziugu, kad ir taves RK neapvyle!!! drinks_cheers.gif Ar gavai mokama palata? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2010 06 03, 14:35)
Sultaniye sveikinimai sulaukus dukrytes- labai dziugu, kad ir taves RK neapvyle!!!  drinks_cheers.gif  Ar gavai mokama palata?  rolleyes.gif

Sveika Snake!
Oi, pasiseke mums su mokama palata. Raguckiene net padekojo, kad paememe mokama palata, nes taip jai issprendeme problema su palatomis. Mokamos palatos paprasiau is karto priimamajame pildant dokumentus. Todel galejome is karto eiti i ja persirengti. Likome labai patenkinti, nes teko pagyventi joje 4 paras mirksiukas.gif , kadangi musu mazute gime nedidelio svorio, todel gydytojai neskubejo isleisti.
Beje, maistas ligonineje man visai skanus mirksiukas.gif Buvau pasiilgus tokio maisto smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultaniye @ 2010 06 03, 08:27)
Turiu pacia graziausia dukryte  thumbup.gif  wub.gif  biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(Sultaniye @ 2010 06 03, 16:35)
Beje, maistas ligonineje man visai skanus mirksiukas.gif  Buvau pasiilgus tokio maisto smile.gif

4u.gif

man irgi buvo visai skanus smile.gif o jeigo ko ir truksta, gali nusipirkti, man pusryciai, pietus tai uztektinai, tik nuo vakarienes tokios iki pusryciu buvo ilgokas laikas, tai as varksytes priedo, dziuvesiu ir pilnai soti palikdavau thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki
Sekmadieni nakti teko pabuvot RK ir AK, deje pagulde AK unsure.gif tai netgi vyras issake savo nuomone, kad jam labiau RK patiko, gydytojos visos net nakti pakeltos malonios, o AK jo net neileido kartu su manim i apziura kad man padet, nes negalejau pati nusirengti doh.gif Tik labai gaila, kad jie nepriima nestumu iki 35 savaites, tai su vyru tikimes sulaukti 35 ir tik tada vaziuot gimdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 06 03, 18:54)
4u.gif Sveiki
Sekmadieni nakti teko pabuvot RK ir AK, deje pagulde AK  unsure.gif  tai netgi vyras issake savo nuomone, kad jam labiau RK patiko, gydytojos visos net nakti pakeltos malonios, o AK jo net neileido kartu su manim i apziura kad man padet, nes negalejau pati nusirengti  doh.gif  Tik labai gaila, kad jie nepriima nestumu iki 35 savaites, tai su vyru tikimes sulaukti 35 ir tik tada vaziuot gimdyt  ax.gif

as jums irgi to paties linkiu is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 06 03, 23:39)
as jums irgi to paties linkiu is visos sirdies 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, esamos ir busimos.. Aš taipogi balandį gimdžiau RK. Gimė sūnelis. Teko šioje ligoninėje pagulėti savaitę, nes vaikutis gimė su įgimta kraujo infekcija. Tai nuo 2 jo gyvenimo dienos leido jam antibiotikus, na man taip pat nelabai pasisekė kraujas rodė uždegimą, tad ir aš gavau antibiotikų kursą. Per visą tą laiką teko pamatyti daugumą RK daktarų, akušerių. Likau labai nustebusi, nes personalas ten superinis. Visi labai mums padėjo, patarinėjo..

O vaikučių skyriui didelė padėka, ten išmokau visko apie vaikučio priežiūrą, net krūtimi kelias dienas mane mokino maitinti... pati nesugebėjau taisyklingai paduoti... smile.gif

Dvejojančias,ar čia gimdyti, tikrai nedvejokit.. drąsiai čia važiuokit gimdyt smile.gif
Atsakyti
O visos gimdziusios buvot susitarusios, ar pas bet ka gimdet? g.gif
Atsakyti
Pries savaite buvau antakalnyje apziuroje, tak viskas pasirode SUPER, ir aplinka ir personalas, o pries pora dienu teko pabuti RK, tai iki siol atsimenu su siaubu. Ziauriai nepatiko aplinka ir personalas.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 05, 10:07)
O visos gimdziusios buvot susitarusios, ar pas bet ka gimdet? g.gif

as galvojau kad bus pas bet ka is pradziu, o paskui gavosi, kad pas Puziene biggrin.gif
QUOTE(cipolinka @ 2010 06 05, 10:34)
Pries savaite buvau antakalnyje apziuroje, tak viskas pasirode SUPER, ir aplinka ir personalas, o pries pora dienu teko pabuti RK, tai iki siol atsimenu su siaubu. Ziauriai nepatiko aplinka ir personalas.

kas jau tau taip nepatiko g.gif ?

O cia juk aisku, kad ne visiems viskas visur gerai, tai l.normalu rolleyes.gif
Atsakyti