QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 09 06, 14:55)
Jos ne tik kvepia, bet ir yra 100% sintetika.
Pacituosiu vienos pardavėjos atsakymą apie šias sauskelnes. Tikiuosi ji nesupyks, nes šiaip ar taip šis atsakymas yra jos temoje:
"
Sios sauskelnytes yra 100%sintetika. tik dabar sintetinius audinius gali padaryti labai svelnius ir naudingus musu kasdieniniam gyvenimui Flisas nustumia dregme giliau ir vaikutis nejaucia dregmes, kas yra itin aktualu is pradziu,kai vaikutis daznai sisioja. yra vaikuciu kurie jausdami dregme iskarto pasidaro neramus,o flisas isprendzia sia problema
O pliuretanas buvo sukurtas medicinos tikslais,gulintiem ligoniam kad nesustu taigi geri dalykai veliau buna pritaikomi placiau. Pliuretanu padengtas audinys lieka laidus orui, bet dregmes nepraleidzia.
Bet objektyvumo delei galiu parasyti,kad kai as dukrytei naudojau daugkartines sauskelnes, tokiu dar neturejau.Turejau tik vienas pliuretanu dengtas prilaikancias kelnytes. Tai ziema kai pareidavom is lauko medziagine sauskelne budavo vesoka,o kai prilaikancias kelnytes naudojau vilnones, medziagine sauskelne budavo siltutele manau toks pats principas turetu buti ir cia
Jei kils dar klausimu, drasiai klauskite"
Asmeniškai aš labai noriu jas išmėginti, o kai išmėginsiu ir kai turėsiu savo nuomonę - butinai ja pasidalinsiu.
Sveikos visos,
uzsukau pasidalinti su Jumis patirtimi, kaip sekasi mums su mazyte vystykliukus naudoti.
labai pagirti noriu tas sintetines daugkartines sauskelnes. Turim tokias:
https://www.smartipants.com/
Jos yra vieno dydzio, bet tiko net gana smulkutei maniskei vos grizus is ligonines. privalumas tas, kad jos praktiskai yra beveik kaip ir vienkartines, tik skalbiamos - vaikas nejaucia dregmes taip stipriai del viduje esancio fliso , sauskelne neperslampa del poliuretaninio isorinio sluoksnio, o viduje esantis mikrofibros iklotas sugeria liuks viska. dziusta irgi labai greitai, o maniskes dar ir plaunant masinoje pats iklotas iseina lauk is sauskelnes. turim tokiu 12, ir galvoju noreciau daugiau pasisiuti tokiu.
Aprisami vystyklai man pasirode visiskai nepatogu, praktiskai ju neneudojam. Kartais, kai issibaigia sauskelnes, dedu merliukus, snapiais susegu, bet maniske labai jau greitai ima piktintis vos pasisiojus viena karta.
Dabar, kai mazajai jau 2 menesiai tapo visai patogu naudoti ir savo siutas flanelines sauskelnes, tik man nelabai patinka tos, kurias siuvau pagal ottobre iskarpa - per siauros pasirode per juosmeni, tai manau ateityje tobulinsiu ta iskarpa, ir darysiu ilgesnes "ausytes" nugarineje dalyje. Tiesa, dazniausiai i jas dedu flisinius iklotukus (kaip nujausdama turiu ju prisisiuvus daugiau). Vilnones kelnytes naudoju dar nuo vyresniojo likusias, turiu rasakiloj pirktas ir tindi rindi. Ruskovilos kelnytes man daug mielesnes ir patogesnes atrodo.
tai va tiek ispudziu - abejojancioms, ar verta pradeti "zaisti" su daugkartiniais vystymais, labai rekomenduociau sintetines sauskelnes, ypac pacioje pradzioje, kai tenka keisti taip daznai. O pagrindinis situ sintetiniu privalumas, kad vyras nebijo su jom prasideti

= visu kitu, kaip jis sako, "skuduriuku" sistemos nesupranta ir nesigilina...