QUOTE(veitina @ 2010 09 15, 22:10)
Is siu tryju, tai jauciu geriausia sugertu flanele.
o as visada, o ypac nakti, dedu du iklotukus skitingus, pvz viena frotini trisluoksni ir dar lankstoma flanelini, ar atvirksciai, na vienu zodziu savo fantazija pasitelkiu

bet iki siol nenusivyliau, merginai jau metai ir menuo, bet dar nei kart nenutiko tokios bedos, kad butu kiaurai suslape viskas, nors isbuna nekeista sauskelne nakti 12 ir daugiau valandu, kadangi vakare uzdedu 10 val, o tik ryte kokia 11 val keliames ir prausiames, o be to ir nakti ji maziausiai du kartus keliasi pasiurbti papuliu
aš tai sakyčiau kad merlė geriau sugeria

be to flanelės įklotai man gana kieti, jei daryt tiek sluoksnių kad sugertų - tai kaip kartoniniai gaunasi
o kai dedi skirtingus įklotus - geriau sugeria?
dar man toks klausimas - o jums visą naktį nekeičiant kvapas netrukdo?

nes mano panelė irgi išmiega visą naktį nekeista, bet aš vidury nakties jei atsibundu ir tą kvapą užuodžiu - užmigt negaliu, tai ir keičiu
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 09 16, 11:57)
Nemėgstu rankom sklabti

, o skalbenkė ne visada išplauna tokias dėmes..
Dėkui už nuomonę

Turbūt reiks daugiau flanelės užsipirkti
jei prieš skalbiant patrini ukišku muiliuku - išsiskalbia iškart. o aš kadangi jį vietoj miltelių naudoju, tai net netrinu - jei tos pačios dienos
prikakota, išsiskalbia iš pirmo karto, jei ilgiau palaikau - iš antro.
QUOTE(JulieTa @ 2010 09 16, 12:04)
aciu Tomy, uz paaiskinima. noriu pabandyt ta staciakapi, o apsiuti tuos keturis krastus tai su masina? o kaip, jei ranksuostis storokas? apima masina? ir
kokiu rastu 
sori, neismanele

manau ziemai gerai jie bus, silta ir sugers gerai

ane?
o tie kurie priaiko sauskene, tai patogu su jais?
zigzagu geriausia. nuo mašinos priklauso kiek sluoksnių apims, pabandyk. aš darau kvadratinius 30x30 cm, ir naudojant perpus lankstau. jei rankšluostis storas - man ir vieno sluoksnio užtenka, jei plonas (va kaip maksimoj papludiminius išpardavinėjo po 6-9 lt) - tai dviejų sluoksnių darau.