gruodinuke ugu

kantavimo gumos as irgi issiziojus laukiu
Jo... gan ziauriai cia gavosi

Del sitos froto savybes as jau buvau pasimokius anksciau su kitu frotu (bet man buvo truputi kitaip - blogai susiuvau, tai teko ardyt....

Va tada pamaciau kas per trapus daiktas yra frotas

, po isardymo nelabai buvo ka siut

Bet nieko, susiuvau, truputi siauresnis klynukas gavosi), tai dabar kai siuvau - apsiuvau du kartus zigzagine potanke siule (nes musu pensininke siuvimo masinele overlokines siules neturi), po to sugalvojau PUL'a ant isores uzsiut, tai dar viena siule gavosi. Bet triju manau per daug, tada siule kietoka - ne taip smulkiai sutraukia.
Dar reikia skalbiant labai saugoti nuo lipuku, jei turit tokiu sauskelniu, nes cia frotui iskart mirtis

Turiu jau viena paklode visa sugadinta
O su isiutais vidun iklotais tokiu seniai nusprendziau nesiuti, tikrai dziusta amzinybe... Nors 4 sluoksniai dar ne taip baisu. As siuvau 6 froto (tiesa, ten buvo padevetas ranksluostis) + flaneles

Tai issukus skalbiamojoj ant 1400, ant gyvatuko dziusta apie para. Kai kurios mamos sako, kad 4 sluoksniai froto visai normaliai greit isdziusta. As turiu itarima, kad tiesiog gyvatukai nevienodai karsti...
Dar patarimas dziovinant "kimsta" sauskelne - susegti ja, apkabinant kelis vamzdzius. Aisku, jei jie isdestyti taip, kad ir kojyciu gumos nepersitemptu, ir kazkiek sutraukimai issitemptu. As dar kai prisimenu, apverciu, mazdaug po puses paros, nes ta puse kuri lieciasi su gyvatuku paprastai jau buna sausa.
Su PUL'o sauskelnem dar kitokia istorija - jas dziauti reikia tik PULu i apacia, kitaip dregme tik susikondensuos ant PUL'o ir beveik nedzius

(amzinai reikia perdziaut po vyro padziovimo
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 05, 20:47)
va, ką turėjau omeny. Žodžiu moralas toks - nedarykit taip kaip aš
Papildyta:
o aš apsidžiaugus, kad greit džiūsta jau galvojau su įsiūtu iklotu daryt, tai gerai, kad dar neprisiruošiau