Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

Pas mane visos sauskelnes "kimstos" i vidu. Kisenines siandien pirmas tik pasiuvau. Tai tos kur flanele, su viduj isiutais 3-4 sluoksniais karpyto ranksluoscio gana normaliai dziuna, o vien is froto kazkaip keistai ilgai dziuna. Taip ir mokomes su kiekviena pasiuta sauskelne. Kol viska isbandysim ir ismoksim, nebebus kam jas nesiot biggrin.gif
Atsakyti
o as visai neturiu su isiutais ikolotais lotuliukas.gif kazkada pacioj pradzioj bandziau pasiuti pacias pirmas sauskelnes su isiutu iklotuku, prisiskaiciau, kad reikia kuo maziau ji pritvirtint, tai po pirmo skalbimo sauskelnes viduj buvo didelis susigarankscliaves kamuoliukas doh.gif lotuliukas.gif teko ardyt ta geri tongue.gif o dabar jau saviskei siuvu be iklotu ir net kiseniu nebedarau, nes vistiek jom nesinaudoju, iklotuka dedu prie pukaliuko ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
hai, kulniuoju i pirma puslapi, bandysiu perskaityt viska ir pasivyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 05, 22:00)
Maniskis 11 kg. antra nuo virsaus siuvau. Tau kuri imt bijau patarinet. Gal bandyk pamatuoti slaunyte ir pilvuka, palyginsim ar daug skiriasi. Jei pamazinsi, o vaikas greitai svorio priaugs, vel bus gaila. Tik siudama paaukstink liemeni,  kaip auksciau kalbejom, bus patogiau.

labas visoms smile.gif
na va, išmatavau savo mergužėlę - šlaunytė ties storiausia vieta 28 cm, o pilvukas 41 cm. Sveria gal kokius 7,5 kg. Gal apimtys panašios, nes nėr kūdena ji pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Diena pamirsau pamatuoti, tai dabar mieganciam per sliauztus numatavau pilvuka - 47-48 cm., slaunyte apie 28 cm. Svoris apie 11 kg. Siuvau antra dydi nuo virsaus. Jums siuo metu gal tada truputi didokas butu, o gal ir nelabai. Jei siusit ta pati dydi, tai is anksto apsiukit vieta kilputei juosmenuke, kad reikalui esant butu per kur ivert gumele mirksiukas.gif

Pasigirsim - musu naujausias drabuzis, su viduje pasleptu PUL sluoksniu. Vidinis nepaprastai svelnus bambuko veliuras biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 spalio 2010 - 22:06
QUOTE(gitulia @ 2010 10 06, 21:48)
Diena pamirsau pamatuoti, tai dabar mieganciam per sliauztus numatavau pilvuka - 47-48 cm., slaunyte apie 28 cm. Svoris apie 11 kg. Siuvau antra dydi nuo virsaus. Jums siuo metu gal tada truputi didokas butu, o gal ir nelabai. Jei siusit ta pati dydi, tai is anksto apsiukit vieta kilputei juosmenuke, kad reikalui esant butu per kur ivert gumele  mirksiukas.gif

Pasigirsim - musu naujausias drabuzis, su viduje pasleptu PUL sluoksniu. Vidinis nepaprastai svelnus bambuko veliuras  biggrin.gif
user posted image

user posted image

koks gražus spalvoootas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 06, 23:48)
Diena pamirsau pamatuoti, tai dabar mieganciam per sliauztus numatavau pilvuka - 47-48 cm., slaunyte apie 28 cm. Svoris apie 11 kg. Siuvau antra dydi nuo virsaus. Jums siuo metu gal tada truputi didokas butu, o gal ir nelabai. Jei siusit ta pati dydi, tai is anksto apsiukit vieta kilputei juosmenuke, kad reikalui esant butu per kur ivert gumele  mirksiukas.gif

Pasigirsim - musu naujausias drabuzis, su viduje pasleptu PUL sluoksniu. Vidinis nepaprastai svelnus bambuko veliuras  biggrin.gif
user posted image

per liemenį skiriasi, bet šlaunytės vienodos apimties g.gif reiks dar gerai pagalvot, ką man čia daryt.
beje, o kaip su tuo paslėptu PUL sluoksniu - niekur nepraleidžia? nepereina sysiukais per šlaunytes į išorinį flanelės sluoksnį? Labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif

p.s. kelnytės pasakiškai mielos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 10 05, 23:18)
dabar jau saviskei siuvu be iklotu ir net kiseniu nebedarau, nes vistiek jom nesinaudoju, iklotuka dedu prie pukaliuko ir viskas biggrin.gif

As irgi buvau prisisiuvus su ,,idarais'',bet,kad ilgai dziuna,tai ir nebenaudoju smile.gif Man taip pat geriausia:sauskelne su idetu iklotuku.

Gitulia-labai grazu ir miela wub.gif
Atsakyti
Gruodinuke, musu turimos vienos kisenines su PUL jei daugiau prisysioja, tai praleidzia, kitos turimos popolini atrodo 3 in 1 nepraleidzia net nakti galima naudot. O kaip laiko sitos dabar tik pirma karta uzsidejom bandyt. Dabar jau 1.5 val. vaiksto ir pedkelnes dar sausos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 06, 22:48)
user posted image

user posted image

thumbup.gif wub.gif Labai mielos sauskelnytės smile.gif Net užpavydėjau tokio grožio blush2.gif Nešiokit smagiai smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(gitulia @ 2010 10 07, 11:35)
Gruodinuke, musu turimos vienos kisenines su PUL jei daugiau prisysioja, tai praleidzia, kitos turimos popolini atrodo 3 in 1 nepraleidzia net nakti galima naudot. O kaip laiko sitos dabar tik pirma karta uzsidejom bandyt. Dabar jau 1.5 val. vaiksto ir pedkelnes dar sausos  biggrin.gif

Aš turiu piktines su PUL, tai jei daug nesysioja - užtenka 3 val., bet šiandien prasysiojo per 2 val. Kadangi kišeninės - į jas dedu marlę, gal ji per mažai sugeria skysčių, dėl to ir taip greit praleidžia.
Nakti keičiu kas 5-6 val., kartais praleidžia - kartais visai sėkmingai nesušlampam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-u-r-a-t-e: 07 spalio 2010 - 12:30
Nu zinokit ir atlaike mano siutos. Pravaiksciojo pora val. po to luzo pokaituko su tom paciom. Po pokaicio nuemiau, sauskelnes slapios, o isorine flanele, pedkelnes sausos. Tikrai galvojau, kad nelaikys taip, galvojau max. pora val ir slapsim kiaurai, klydau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 07, 14:59)
Nu zinokit ir atlaike mano siutos. Pravaiksciojo pora val. po to luzo pokaituko su tom paciom. Po pokaicio nuemiau, sauskelnes slapios, o isorine flanele, pedkelnes sausos. Tikrai galvojau, kad nelaikys taip, galvojau max. pora val ir slapsim kiaurai, klydau  biggrin.gif

tai liuks thumbup.gif
aš naudoju prilaikančias kelnytes iš PUL'o, tai niekad nieko nepraleidžia (būna sauskelnę vos ne varvančią ištraukiu, o pul kelnytės sausutėlės), tik tais atvejais, jei sauskelnės kraštelis kur nors išlenda - sušlampa išorinis PUL'o sluoksnis. Tai kaskart uždėjus kruopščiai visus kraščiukus paslepiu. Planavau siūtis su išoriniu pul sluoksniu, tai užtai ir klausiu, galvoju kaip čia gudriau padaryt, kad tikrai nepratekėtų per šlaunytes. Kažkokiam amerikiečių tinklapy radau patarimą, kad vidinį sluoksnį reikia ties klyniuku kiek siauresnį daryt už PUL sluoksnį, tada vos vos PUL'as į vidų užsiriečia ir neva neprateka tada.
Tik į vidų kažin ar siūčiau tą PUL'ą - man rodos taip sunkiau džius. Kondensatas daugiau gaminsis, lėčiau garuos. Na, gal ir klystu, čia tik mano pamąstymai tokie smile.gif
Atsakyti