QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 09, 21:29)
turiu dvejas megztas kelnytes, laiko puikiai tik reikia būtinai lanolizuoti (bet ir pirktines reikia

), manosios po kokio trečio lanolizavimo atlaiko visą naktį (12 val) ir vos vos sudrėksta tik vidinė kelnyčių pusė, o išorinė lieka sausa. Ant vilnonių kelnių dar bodžiuką segu, tai jis lieka sausas
p.s. savo siūtoms, bet dar nelanolizuotoms kelnytėms duodu kokius 7 balus. Atlaikė 12val naktinio miego, ir tik truputuka sudrėko bodžiukas

Rytoj mirkysiu lanoline, manau tada bus visai super
Mano jau visa pana, netrukus 11 mėn sukaks, tai jau ir sysius visai kitas (kiekybė, kvapas ir pan.)

, prireikė didesnių prilaikančių. Žadu megzti iš dvigubo merino vilnos siūliuko + dar atskirai iklotuką įsiųsiu. Turėtų atlaikyti

Žinoma, be lanolizavimo nieko nebus
QUOTE(JulieTa @ 2010 10 10, 10:33)
sveikos.
o as noriu paklaust tokio dalyko, jei nakti neikeiciu daukartines, ryte atsikelia labai labai slapias ir apatinej pilvo juostoj - berimas smulkus. tai cia sureaguoja i ta slapuma? ar kas cia? gal tada negerai su daukartinem nakti?
Gali būti ir sureaguoja oda su šlapimu. Nakčiai reiktų rinktis daugiau sugeriančius įklotukus (pvz. bambukinį), reikalui esant galima ir "sausąjį" įklotuką įtiesti.
Kažkas anksčiau klausė, kaip atlaiko metinukų sauskelnytės naktį...
Tai va, man kartais prireikia pervystyti kokį kartelį (vistiek keliasi užkąsti), o jau po to iki ryto dažniausiai išmiega truputį pasiusiavusi, arba sausa - svarbiausia, tik pabudusią sodinti ant puoduko. Tada oho kiek privaro

! O nakčiai visada naudoju tik aprišamus vystyklus, kad nebūtų jokių gumučių, veržiančių ir t.t. Na, mano nuomone, aprišamas vystyklas pats švelniausias miegeliui. O į jį įkloju paprastą (frotinį, ar marlinį) įklotą plius vilnonį įklotuką. Po dupciuku - lanolizuota vilnonė pala, o ant jos - flanelinė palytė. Nieko tokio, jei ir permirksta vystyklai - tokiu atveju lova vis tiek lieka sausa.