Kitas dalykas, galima atsikirpti keliais cm didesnius gabalelius, kad liktu galai uz kuriu butu patogu paimti ir tempti ta guma. Po to tuos galus deja tenka nukirpti. Na cia gal aktualiau pradedancioms, kai sunkiau susitvarkyt su ta guma

Dar ka norejau pasakyt, kurios siuva pirmasias sauskelnes, arba perka pirmasias medziagines sauskelnes... Cia atsakyma ir J-u-r-at-e-i-... Turbut niekad neatitaikysit nupirkt ar pasiut ir pirmo karto idealiai tinkancias. Bent jau man buvo taip. Nes kiekvieno vaikiuko uzpakaliuko, pilvo, slaunu, klubu apimtys ir proporcijos yra individualus, jei koks modelis yra "super" drauges leliukui, tai jis gali buti visai ne super jums, nes pvz. arba versh, arba bus per laisva.. As perku ir pirkau is pradziu po viena egzemplioriu, po to kai isbandau dasiperku dar. Ir tai cia dar ne galutinis sprendimas

O neapsisprendziancioms ar prasideti su medziagelem, galiu pasakyti - man terliotis su medziagelem yra kaaaaaifas. Nors siaip esu didele buities darbu, ypac lyginimo, zaidimo su patalyne, uzuolaidom (todel pastaruju ir neturiu), nekenteja, zaidimas su sauskelnem yra kaifas...

QUOTE(hela77 @ 2010 05 28, 23:33)
bandau pati siuti sauskelnes ir iskilo klausimas- kokio mazdaug ilgio gumas siuvate kojytems ir nugaroje? aciu