Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

QUOTE(LaPassion @ 2011 11 09, 17:34)
Na, ką išbandžiau tą arbatmedžio aliejų. Ploviau jau iš viso su juo 4 kartus (lašinau po kelis lašus į šampūna). Gal dar per trumpas laikas, bet visiškai jokio poveikio. Pilna galva tokių kaip šašų (pleiskanų plotų) ir riebaluojasi taip pačiai greitai kaip ir be to aliejaus plaudavausi. Jau nebežinau ką daryt. Bandysiu dar kurį laiką "žaist" su tuo arbatmedžių aliejum...O pagalvojau dabar berašydama...jei įtrint į galvos odą gryno to arbatmedžio aliejaus ir palaikyt kokia 30min (ka kaip kaukę), o paskui išplaut su šampūnu  g.gif Kaip manot?

Dar reiks tą "druskos" kaukę bandyt  unsure.gif

Nežinau kaip galvos oda, bet esu paauglystėje veidą tepus arbatmedžiu, visa kakta žaizdom nuėjo, nudegė oda. O pats aliejus kokybiškas buvo, Australian bodycare.
Atsakyti
Visai neseniai pastebėjau, kad nuo visų populiariųjų šampūnų atsiranda pleiskanų blink.gif Įdomumo dėlei nusipirkau kažkokį maximinį už 1.99Lt su varnalėšom - po pirmo plovimo pleiskanų neliko blink.gif Vėl išsiploviau su Head&Shoulders - pleiskanų atsirado lotuliukas.gif Gal jų sudėtis pakito ar kaip? g.gif Dabar naudoju Lenkijoj pirktą vietinės gamybos papiguškę - super, pleiskanų nėra bigsmile.gif Kažkokia mistika, viena laimė, kad išlaidos minimalios thumbup.gif
Atsakyti
Kaži, ar nuo pleiskanų padėtų šampūnas su salicilio rūgštim? Gal kuri esat bandžius?

Draugė prašo ko nors internete paieškot, nes jos pleiskanos paprastais šampūnais nepanaikinamos. Prisiskaičiau apie šitą atsiliepimų, lyg ir nieko. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ferrero @ 2011 11 09, 19:59)
Visai neseniai pastebėjau, kad nuo visų populiariųjų šampūnų atsiranda pleiskanų  blink.gif  Įdomumo dėlei nusipirkau kažkokį maximinį už 1.99Lt su varnalėšom - po pirmo plovimo pleiskanų neliko  blink.gif  Vėl išsiploviau su Head&Shoulders - pleiskanų atsirado  lotuliukas.gif  Gal jų sudėtis pakito ar kaip?  g.gif Dabar naudoju Lenkijoj pirktą vietinės gamybos papiguškę - super, pleiskanų nėra  bigsmile.gif  Kažkokia mistika, viena laimė, kad išlaidos minimalios  thumbup.gif

Deja, galiu tik patvirtint šitą teiginį. Daug brangių šampūnų (nesakau, kad visi) ne tik kad neduoda norimo rezultato, bet dar ir kenkia. verysad.gif Už 1.99 plaukus plaunant nors pikta nebūna.
Be to, šitie pigūs šampūnai labai tinka pūkuotiems audiniams skalbti, mažiau veliasi. Dviguba nauda! thumbup.gif

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mannu: 11 lapkričio 2011 - 15:35
QUOTE(ferrero @ 2011 11 09, 19:59)
Visai neseniai pastebėjau, kad nuo visų populiariųjų šampūnų atsiranda pleiskanų  blink.gif  Įdomumo dėlei nusipirkau kažkokį maximinį už 1.99Lt su varnalėšom - po pirmo plovimo pleiskanų neliko  blink.gif  Vėl išsiploviau su Head&Shoulders - pleiskanų atsirado  lotuliukas.gif  Gal jų sudėtis pakito ar kaip?  g.gif Dabar naudoju Lenkijoj pirktą vietinės gamybos papiguškę - super, pleiskanų nėra  bigsmile.gif  Kažkokia mistika, viena laimė, kad išlaidos minimalios  thumbup.gif

Visiškai pritariu,kad pleiskanos atsiranda dėl šampūnų iš prekybcentrių doh.gif aš irgi esu išbandžius, tikriausia visus Head&Shoulders ir visus kitus iš reklamų...grynas brudas doh.gif man ypač garnier fructis labai sukeldavo pleiskanas doh.gif dabar perku šampūnus iš vaistinių ir, laimei, viskas gerai.
Atsakyti
o kaip jum sulsenos sampunas? Jau senokai pastebejau, kad atsirado parduotuviu lentynose, nes pries tai tik pasta maciau.
Atsakyti
Pabandziau su druska , tikrai padejo po pirmo karto akivaizdziai. O sakykit kaip daznai ja galima daryt?
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2011 11 14, 13:29)
Pabandziau su druska , tikrai padejo po pirmo karto akivaizdziai. O sakykit kaip daznai ja galima daryt?

sveikos 4u.gif

gal galima smulkiau kaip kas daroma, perskaiciau, bet nelabai supratau, kaip ta druska deti, nes man nelabai gavosi, visa druska ant virsaus plauku liko g.gif

dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velinka: 14 lapkričio 2011 - 15:04
QUOTE(Velinka @ 2011 11 14, 16:03)
sveikos  4u.gif

gal galima smulkiau kaip kas daroma, perskaiciau, bet nelabai supratau, kaip ta druska deti, nes man nelabai gavosi, visa druska ant virsaus plauku liko  g.gif

dekoju  4u.gif

Na as i sauja pasiemiau druskos, uzsipyliau vos vandens, kad tokia kosele butu. Ir itryniau i galvos oda, bet as tryniau i dregnus plaukus (tiesiog pries tai suslapinau plaukus, sampunu neploviau), nes ant sausu man nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2011 11 14, 15:54)
Na as i sauja pasiemiau druskos, uzsipyliau vos vandens, kad tokia kosele butu. Ir itryniau i galvos oda, bet as tryniau i dregnus plaukus (tiesiog pries tai suslapinau plaukus, sampunu neploviau), nes ant sausu man nesigavo.

aisku doh.gif o as tai ant sausu , tai man niekas ir nesilaike biggrin.gif dabar jau zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi is pradziu ant sausu bandziau biggrin.gif tik kazin kaip daznai ja galima daryt? Negi nieks nezinot?
Atsakyti
QUOTE(Velinka @ 2011 11 14, 19:10)
aisku  doh.gif  o as tai ant sausu , tai man niekas ir nesilaike  biggrin.gif  dabar jau zinosiu  mirksiukas.gif

doh.gif aš irgi ant sausų dariau doh.gif nieko nesigavo ir pagalvojau, kad turbūt mano pleiskanos nepanaikinamos verysad.gif O dabar supratau, kad neteisingai tą procedūrą dariau. Reiks bandyt dar kartą, nes arbatmedžio aliejus, nei sausina man plaukų, nei pleiskanų naikina, nors plauku kasdien su juo ir lašinu po kokius 5-6 lašus į saują kartu su šampūnu.
Atsakyti
QUOTE(Velinka @ 2011 11 14, 18:10)
aisku  doh.gif  o as tai ant sausu , tai man niekas ir nesilaike  biggrin.gif  dabar jau zinosiu  mirksiukas.gif

QUOTE(Cristale @ 2011 11 14, 19:38)
As irgi is pradziu ant sausu bandziau  biggrin.gif  tik kazin kaip daznai ja galima daryt? Negi nieks nezinot?

QUOTE(LaPassion @ 2011 11 15, 15:28)
doh.gif aš irgi ant sausų dariau  doh.gif nieko nesigavo ir pagalvojau, kad turbūt mano pleiskanos nepanaikinamos  verysad.gif O dabar supratau, kad neteisingai tą procedūrą dariau. Reiks bandyt dar kartą, nes arbatmedžio aliejus, nei sausina man plaukų, nei pleiskanų naikina, nors plauku kasdien su juo ir lašinu po kokius 5-6 lašus į saują kartu su šampūnu.

bet tikrai kad padeda thumbup.gif tikrai maziau paleiskanu drinks_cheers.gif tikrai butu idomu suzinoti kas kiek laiko galima kartoti procedura g.gif
Atsakyti