Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

QUOTE(MissSuperstar @ 2011 06 11, 10:24)
Man tokia problema buvo po intensyvaus plauku balinimo, plaukai nusiuro ir atsirado pleiskaneliu. Pries plaudama galva issitepdavau galvos oda paprastu aliejuku, palaikydavau apie valanda ir tada plaudavau, per pora menesiu susitvarke

Vat man lygiai tas pats doh.gif , kai nukainuotu Garnier pasibalinau, taip nuede galvos oda, kad jau menesi laiko sniegas is galvos byra, bet kol kas nei aliejus ant galvos, nei Sulsena, nei sampunai be SLS, nei zibalas, nei cemerycios nebepadeda doh.gif Teks pirktis Nizorali, bet jis taip eda pati plauka, o cia dar balinti plaukai, tai isvis plaukai nubyres doh.gif , ot prisidariau pati sau bedos verysad.gif
Atsakyti
Na man šioje vietoje padeda varnalėšų aliejukas, galvą plaunu bet kokiu šampūnu, bet būtinai po jo ištrinu plaukus ir galvos odą varnalėšų aliejumi, vėliau, perplaunu balzamu.
Atsakyti
O iš kur varnalėšų aliejaus gaunat?

Man nustatyta seborėja. Nusipirkau "Sulsena" pabandymui, atrodo, visai tinka. Pleiskanos dingo, galvos nebeniežti, svarbiausia, kad plaukai nebeslinktų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 05, 18:47)
Man išsirinkti šampūną, kuris nejautrintu tai tolygu laimėjimui, jei tokį pavyksta rasti. Labai gaila, kad būna pradžioj viskas ok, bet pripranta oda ir vėl pleiskanoja.

Pritariu kiekvienam jūsų žodžiui, mano galvos oda irgi jautri, todėl pirmoj eilėj ką darau, tai perku tik natūralius šampūnus. Jūsų girdėtas metodas įlašinti arbatmedžio aliejų į šampūną taip pat padeda, tačiau po kurio laiko pradeda sausėti plaukai, todėl nepatariu ilgai tuo piktnaudžiauti.
Taip pat vienas iš geriausių variantų, kurį esu atradus, tai skalavimas žolelių nuovirais. Kai buvau šviesi, šaknis trindavau ramunėlių nuoviru, o dabar esu tamsi, tad tinka ąžuolo žievės nuoviras. Nors terliojimosi daug, bet pleiskanas tai veiksmingai naikina smile.gif
Atsakyti
Pas mane ilga laika galvoje buvo pleiskanu, tokiu riebiu. Bandziau kosmetini zibala, azuolu ir dilgeliu nuovirus - ne kazka tepadejo. Tada kazkokioj svetainej perskaiciau, kad nuo pleiskanu labai padeda nerafinuotas kokosu aliejus. Kaip tik jo saldytuve truputi turejau, mamos drauge buvo kazkada atvezus biggrin.gif Na tai issitryniau juo, pabuvau kokias tris valandas ir issiploviau galva. Nusiplauna jis per 2-3 plovimus. Praejo kelios dienos, o pleiskanu net zymeles nera, nors anksciau net is karto po plovimo budavo. Tai va, visiems rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 22, 18:36)
mergaites,kur yra pirkt sulsenos apart "cento"parduotuves? g.gif

Aš radau ir "iki" ir "norfoj".
Papildyta:
O man pleiskanos yra nuo pat mažų dienų. Net nežinau gal tai paveldima. Bandžiau visas priemones nepadėjo. Vienas šampūnas padėjo iš Avon, bet kai priprato plaukai jis man vėl nepadeda. Net nežinau ką daryti?
Atsakyti
Dabar naudoju Rasos šampūną nuo pleiskanų, super, tikrai padėjo, pradžioj kiek mažiau, po to tolygiai sumažėjo mano pleiskanos thumbup.gif
Gal esat bandžiusios Sulsena šampūną nuo pleiskanų? Užmačiau bazėj, galvoju, gal vertas dėmesio? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
As berods LT rinkoje galu gale atradau idelu sampuna nuo pleiskanu wub.gif , Eurokose uz kokius 10-12 Lt, Crisan, tas kuris skirtas visu tipu pleiskanoms, buteliukas toks
user posted image
tik pas mane ant buteliuko raudona juostele ir uzrasas INTENSIV, po pirmo karto nueme visus niezejimus, perstejimu, na tikiuosi, kad ne trumpalaikis efektas, bet jau antra menesi naudoju ir viskas lyg dar gerai , per ta laika buvau ir kitu sampunu issiplovus, tai daug maziau plesikanu buvo nei iprastai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytea @ 2011 08 28, 15:02)
Aš radau ir "iki" ir "norfoj".
Papildyta:
O man pleiskanos yra nuo pat mažų dienų. Net nežinau gal tai paveldima. Bandžiau visas priemones nepadėjo. Vienas šampūnas padėjo iš Avon, bet kai priprato plaukai jis man vėl nepadeda. Net nežinau ką daryti?

Sveika,

Rekomenduočiau apsilankyti pas dermatologus. Mane irgi vargino pleiskanos nuo mažų dienų. Jos atsiranda, panaudojos Nizoral vel išnyksta, jei keli lietaus lašai nukrenta ant galvos, vėl visa pleiskanota būnu. Nuėjau pas dermatologą ir man surado priezasti: pasirodo, sergu galvos ir veido psoriaze (žvyneline) doh.gif
Atsakyti
Man pleiskanos atsirado, kai persikraustėm, nes čia labai kalkėtas, kietas vanduo. Kai tik grįžtu pas tėvus, ten minkštu išsiplaunu, pleiskanos dingsta / tik grįžtu namo, vėl atsiranda. Neberandu jokio geresnio būdo, tik plaukus nuolat Nizoraliu perplaut.
Atsakyti
Gal kas bandėte SEBIPROX šampūną nuo pleiskanų? Šiandien buvau pas dermatologę, tai ištraukė iš stalčiaus jo reklaminę skrajutę biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif labai ilga laika kovojau su pleiskanomis, ko tik nebandziau, nyzoralius, su degutu sampunus ir t.t., niekas nepadejo, pasiule drauge nusipirkti, davines sampuna nuo pleiskanu, naudojau, buvau kaip ir stebukla atradusi, bet kazko vel ju atsirado, gal nuo ilgo to sampuno naudojimo? nebezinau, ka daryti ir kur dar tu priemoniu rasti. (drauge patare galvos oda istepti cemeryciu vandeniu, sake pamatysi, pades, bet... toks vaizdas kad ju dar daugiau. ) doh.gif
Atsakyti