Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

oi kiek visko išbandžiau
ir vis laikas nuo laiko atsiranda
esu pastebėjusi, kad jei arbatinio spiralė greitai apželia,
tai ir pleiskanų atsiranda
tad manau, kad čia viskas siejasi su vandens kokybe
Atsakyti
Man anksčiau Mediket+ daktarė rašė, ale brangus rūpužius... doh.gif ir dar pabrango.
Dabar (tfiu tfiu tfiu) SUlsena gelbsti, dar tam prieštvaninėje pakuotėje - tiubelėje. Dabar mačiau atsirado šampūno variante. Faktas, kvepia ne rožėm, bet pakankamai gerai pamaitina (patepa) odą smile.gif

Naudoju kasdieną.
Atsakyti
QUOTE(Tikutaku @ 2014 04 07, 05:59)
Dabar (tfiu tfiu tfiu) SUlsena gelbsti

man irgi Sulsena patiko,
bet va kvapas tai nelabai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 04 07, 08:26)
man irgi Sulsena patiko,
bet va kvapas tai nelabai wink.gif

Aha, man irgi nelabai smile.gif tai, sakyčiau, vienintėlis jos minusas. Ir permušti niekuo nesigauna doh.gif net obuoliu actu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akmaya @ 2013 12 29, 13:36)
man nuo pleiskanojimo padeda sulsena, rusiškas tepaliukas  biggrin.gif  thumbup.gif po poros panaudojimų nebelieka pleiskanų.

O kur jo galima nusipirkti, ar galima vaikams? Maniskei 10 metu, ir nepadeda sampunai. Gal kiek apmazina bet nepanaikina sad.gif
Atsakyti
o man patinka sulsenos kvapas.xD
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2014 04 08, 18:06)
O kur jo galima nusipirkti, ar galima vaikams? Maniskei 10 metu, ir nepadeda sampunai. Gal kiek apmazina bet nepanaikina sad.gif

Pirkau IKI, Maxima parduotuvėse - tiubeliuose. Žinau, jog yra šampūnas - jo konsistencija skystesnė, jis beveik neputoja (tad neišsigaskit ir per daug neužtepkit, nes bus riebaluoti labai plaukai) ir jo kvapas ne toks aitrus, kaip to iš tiubiko smile.gif

Manau vaikamas nekenksmingas smile.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti dar karteli Vichy Dercos sampuna- jau praktiskai pabaigiau buteliuka, rezultatai labai geri- jokiu pleiskanu, jokio niezejimo ar paraudimo! Kartais pakaitalioju su kitais sampunais (dazniausiai suteikianciais apimti, nes ploni plaukai), taciau bent karta per savaite isplaunu su Dercos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 03 05, 16:58)
drinks_cheers.gif  as ir pasveikau atsisakiusi angliavandeniu pertekliaus ir t.t. su paleo. Ilgai ir as maniau kad sampunau ir tepaliukai isgelbes:) Skalpui pasveikti prireike tik 3 menesiu. Sakau "tik', nes tai itkrai mazai, palyginus su menalonumais, kuriu pridaro pleiskanos, seboreja, nezmoniskas niezulys ir t.t.
Jokios. Kas karta pasiulys vis nauja, brangu sampuna ar tepala. Jie tik pasekmes apmalsina trumpam o reikia  naikinti priezastis, nuo ko tai atsirado):

pagrindinis principas atsisakyti visu miltiniu/kruopiniu/saldziu/perdirbtu gaminiu? g.gif

Nes nusivyliau ir Biodermos unsure.gif sampunu
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 08 24, 13:59)
pagrindinis principas atsisakyti visu miltiniu/kruopiniu/saldziu/perdirbtu gaminiu?  g.gif

Nes nusivyliau ir Biodermos  unsure.gif sampunu

Taip. Pavalgyti sociai ir neuzkandziauti tarp valgymu, kad nesokdinti daug kartu insulino. Pavalgius bent dvi valandas negerti nieko, nes atskiedziamos skrandzio sultys ir virskinant baltyma susidaro daug atlieku.. Tai duoda ir pleiskanojima ir kitus negerumus. Butu paprasciau, jei ateitum I paleo tema. Pasiskaiciusi daugiau suprastum o ir merginos padetu. Ten mes daug ligu ir negalavimu nugalejome. As Tokia laiminga, kad atsikraciau galvos odos problem, kad negaliu apsakyti. Tiesa, prireike 3 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 24, 11:46)
Taip. Pavalgyti sociai ir neuzkandziauti tarp valgymu, kad nesokdinti daug kartu insulino. Pavalgius bent dvi valandas negerti nieko, nes atskiedziamos skrandzio sultys ir virskinant baltyma susidaro daug atlieku.. Tai duoda ir pleiskanojima ir kitus negerumus. Butu paprasciau, jei ateitum I paleo tema. Pasiskaiciusi daugiau suprastum o ir merginos padetu. Ten mes daug ligu ir negalavimu nugalejome.  As Tokia laiminga, kad atsikraciau galvos odos problem, kad negaliu apsakyti. Tiesa, prireike 3 menesiu.

ai ten pas jus lb sudetinga toj temoj smile.gif tik tada nesuprantu, kodel pas kitus zmones, visa tai vartojancius, ir geriancius po valgio ner jokiu pleiskanu g.gif.

Bet itariu pagrindinius principus reiks bandyt, nk nebus...
Atsakyti
Todel. kad visu musu organizmai skirting:) Kiti serga kraujagysliu ligomis, cukralige ar turi spaudimo bedu. Ir as burbejau, kodel kiti viska eda ir neturi problem o man tokia beda nukrito, bet ka jau darysi, yra kaip yra, teko imtis mitybos ir meginti, nes iseities nemaciau. Kiek sampunu ismeginau ir visokiu tepalu, niekas nepadejo o ir negalejo padeti, nes sampunai priezasties nenaikina. As dar ir pieniskus produktus buvau isbraukusi is meniu, nes turejau dar alergija ant kuno, ta teko griezciau susiimti.
Atsakyti