Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

QUOTE(Nidulia @ 2014 08 24, 13:23)
Todel. kad visu musu organizmai skirting:) Kiti serga kraujagysliu ligomis, cukralige ar turi spaudimo bedu. Ir as burbejau, kodel kiti viska eda ir neturi problem o man tokia beda nukrito, bet ka jau darysi, yra kaip yra, teko imtis mitybos ir meginti, nes iseities nemaciau. Kiek sampunu ismeginau ir visokiu tepalu, niekas nepadejo o ir negalejo padeti, nes sampunai priezasties nenaikina. As dar ir pieniskus produktus buvau isbraukusi is meniu, nes turejau dar alergija ant kuno, ta teko griezciau susiimti.

Balerina gali tapt su tokios mitybos principais smile.gif
Atsakyti
Tai ir tapau biggrin.gif Bet nors galvos nesidraskau, pleiskanos pabego ir ant kuno nebeliko alerginiu psoriaziniu zidiniu:) Nenoriu net prisiminti rugsejo menesio, kai buvo pats pikas draskymosi ir pleiskanojimo, ojoi kaip asaras liejau is nevilties. Sampunu brangiu ir tepalu pilna spintele o niekas nepadeda.
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti blush2.gif Atsirado pleiskanu,bet kartu ir pradejo riebaluotis saknys ir ne taip kad vien pleiskanos,bet toks jausmas,kad galvos oda priberta smelio doh.gif Nesikasau,nes net ir neniezti,bet ikisus pirstus jaucias lyg smelis sad.gif Plaukai dazyti,galai kiek sausesni,bet galvos oda riebi pasidare, butina plaut galva kasdien.Isbandziau daug profesonaliu sampunu,bet neatradau tokio, kad sakyciau wow! Gal kad neteisingai pasirinkdavau.Manau,kad reiktu misriems plaukams pirkti.Gal ka patarsite?
Atsakyti
išbandžiau va šitą
911 Šampūnas sebopirox nuo pleiskanų
tikrai neblogas ir kvapas malonus
Atsakyti
biggrin.gif man visi bandyti ir sitas, is pradziu neblogi, ir netgi veikia. Trumpam.
Atsakyti
Vienų žmonių galvos oda dažnai riebaluojasi, kitų atvirkščiai – pleiskanoja, trečių – pasidengia riebiomis pleiskanomis, o ketvirtų išlieka sveika, kad ir ką šie laimingieji bedarytų.

Sutrikimų priežastis dažniausiai viena – naudojami per grubūs šampūnai, kurie tiesiog nugremžia odos paviršių. Vienų oda bando gintis išskirdama daugiau riebalų, kitų išsausėja – pleiskanoja.
Atsakyti
Kažkada ir aš turėjau pleiskanų, išbandžiau visus rastus liaudiškus patarimus, specialius šampūnus, kažkiek padėjo nebent Nizoral ir Ratiopharm šampūnas nuo pleiskanų. Tada Supermamose radau patarimą išbandyt Sulsena kaukę smile.gif po kelių kartų pleiskanos dingo, nors tos kaukės kvapas ir neišmaloniųjų doh.gif Dabar į metus kokius kelis kartus randu pleiskanų, tai vėl Sulseną užsidedu ir baigta.
Tiesa, o šampūną netyčia pabandžiau Live Clean (yra Eurokos ir Rimi), jis pusiau ekologiškas, bet kaina nedidelė. Naudoju jau apie 4 metus, jų keli yra, tai vis pakaitalioju ir plaukai iki šiol nepriprato, neplaiskanoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuscany: 17 rugsėjo 2014 - 15:17
QUOTE(Canelle @ 2014 04 14, 21:36)
Ateinu pagirti dar karteli Vichy Dercos sampuna- jau praktiskai pabaigiau buteliuka, rezultatai labai geri- jokiu pleiskanu, jokio niezejimo ar paraudimo! Kartais pakaitalioju su kitais sampunais (dazniausiai suteikianciais apimti, nes ploni plaukai), taciau bent karta per savaite isplaunu su Dercos.

Man nepadėjo nei kiek schmoll.gif

QUOTE(Realesne @ 2014 03 03, 21:24)
Bioderma DS+? kol kas geriausia, kad atkapsciau per 20 metu.... poveikis  - 80 proc.

Vat aš irgi kol kas tyliai džiaugiuosi atradus jį. Tikiuosi taip ir liksiu juo patenkinta. Ilgą laiką padėdavo Sebamed nuo pleiskanų, o prieš ~pusmetį prisidėjo dar viena bėda, plaukai pradėjo labai riebaluotis. Vakare išplausiu, o ryte plaukai atrodė lyg savaitę neplauti. Prisiskaičiau gerų atsiliepimų apie Bioderma DS+, užsakiau. Dabar galvą plaunu kas 4-5 dienas, nors pleiskanų šiek tiek yra, bet niežėjimo nebeliko.
Atsakyti
Visos temos neskaičiau, tad nežinau ar buvo minėta. Neseniai nusipirkau beržo deguto muilo, naudojau veidui.

Paaugliui sūnui visa galva pasidengė kaip kokiu pleiskanų sluoksniu (buvo ilgi plaukai ir nesimatė taip, o nukirpau ir pasibaisėjau). Išploviau galvą deguto muilu ir nusiplovė beveik viskas, liko tik vienur kitur vos įžiūrimos.

Pamėginau ir savo plaukus išplauti, nes man kažkaip pleiskanos atsirado nuo kaktos pusės grynai viršugalvy. Ploviau porą kartų ir likusios tik vos įžiūrimos kruopelytės. Nežinau kaip bus pradėjus plauti su šampūnu, bet tikrai džiaugiuosi, kad galiu šitaip jų atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(tuscany @ 2014 09 17, 17:13)
Kažkada ir aš turėjau pleiskanų, išbandžiau visus rastus liaudiškus patarimus, specialius šampūnus, kažkiek padėjo nebent Nizoral ir Ratiopharm šampūnas nuo pleiskanų. Tada Supermamose radau patarimą išbandyt Sulsena kaukę  smile.gif po kelių kartų pleiskanos dingo, nors tos kaukės kvapas ir neišmaloniųjų  doh.gif  Dabar į metus kokius kelis kartus randu pleiskanų, tai vėl Sulseną užsidedu ir baigta.
Tiesa, o šampūną netyčia pabandžiau Live Clean (yra Eurokos ir Rimi), jis pusiau ekologiškas, bet kaina nedidelė. Naudoju jau apie 4 metus, jų keli yra, tai vis pakaitalioju ir plaukai iki šiol nepriprato, neplaiskanoja smile.gif

drinks_cheers.gif del Sulsenos..Man jos kvapas normalus.. smile.gif
Atsakyti
Sulsena tikrai veiksminga.
Atsakyti
Aš irgi giriu Sulseną - vos po poros kartų buvo rezultatas (beldžiu į medį tris kartus, kad vėl neatsinaujintų). Anksčiau padėjo Nizoral, man jį išrašė dermatologas, bet šį kartą paskaičiau atsiliepimus ir suveikė visai pigi priemonė thumbup.gif
Atsakyti