Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

Radau labai efektyvu gydomaji sampuna, kuris man jau po pirmo karto padejo atsikratyti labai daug pleiskanu, kuo toliau plaunu, tuo maziau ju yra, o anksciau budavo pilna galva pleiskanu, negaledavau normaliai sukuotis,nes pleiskanos tiek krisdavo ant peciu, kad net labai geda budavo kur iseiti.
Taigi, ji galima isigyti kirpykloje, 200 ml. sampuno buteliukas kainavo man 25 lt.
BIO SYSTEM SHAMPOO. Ju yra keli numeriai, pvz. 1,2,3. As naudoju 1 nr., kuris gydo net zvynelines pozymius, emiau stipriausia,kad sakau naikintu man efektyviau. Ir dabar turiu labai gerus rezultatus. thumbup.gif
tikrai visiems rekomenduoju si sampuna, man net nizoralis nepadejo nei truputi, kuris kainuoja 50 lt. turbut 30 ml. ar 50 ml. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nasilsin @ 2010 07 06, 19:43)
Radau labai efektyvu gydomaji sampuna, kuris man jau po pirmo karto padejo atsikratyti labai daug pleiskanu, kuo toliau plaunu, tuo maziau ju yra, o anksciau budavo pilna galva pleiskanu, negaledavau normaliai sukuotis,nes pleiskanos tiek krisdavo ant peciu, kad net labai geda budavo kur iseiti.
Taigi, ji galima isigyti kirpykloje, 200 ml. sampuno buteliukas kainavo man 25 lt.
BIO SYSTEM SHAMPOO. Ju yra keli numeriai, pvz. 1,2,3. As naudoju 1 nr., kuris gydo net zvynelines pozymius, emiau stipriausia,kad sakau naikintu man efektyviau. Ir dabar turiu labai gerus rezultatus.  thumbup.gif
tikrai visiems rekomenduoju si sampuna, man net nizoralis nepadejo nei truputi, kuris kainuoja 50 lt. turbut 30 ml. ar 50 ml.  doh.gif

na sampunas kaip ir vaistai - kas tinka jums dar nereiskia, kad tiks kitam mirksiukas.gif
Atsakyti
ups na tema ir skirta tam, kad pasidalinti patirtimi blush2.gif
tiek, kad postas nuskambejo kaip reklama......................................
Atsakyti
QUOTE(ichoo @ 2010 04 17, 18:45)
Mergaitės reikia skubios pagalbos ir patarimų  4u.gif

Nesenai draugė pasakė, kad mano galvos oda kažkokia geltona. Atidžiai pažiūrėjau ir nustėrau - kažkokių geltonai rudų pleiskanų luobas nusėjęs mano galvą. Po juo - nežmoniškai daug sausų pleiskanų, kur ne kur pasitaiko spuogų. Kas tai galėtų būt? Ką naudot?  help.gif  help.gif

Tokiu atveju patarčiau pabandyti Nizoral šampūną. Man panašiai buvo - berods vadinasi seborėjinis dermatitas jei neklystu..man žiauriai niežėjo galvos odą, pleiskanos tai pleiskanos, bet dar ir ta vieta, kur jos susikaupę būdavo buvo gelsvos spalvos. Bandžiau ir Sulseną, bet geriausiai padėjo Nizoral - man rekomendavo gydytojas. Aišku aš jį naudoju ne kiekvieną kartą. Padarau pertrauką, kai galvos oda aprimsta, pleiskanos dingsta ir nebelieka tų gelsvų plotų. Tačiau tarkim po kokio mėnesio vėl išplaunu - kas turi problemą - pleiskanas, reikia profilaktiškai vis perplauti gydomuoju šampūnu.
Šiaip man tiko ir Head & Shoulders Sensitive. Turėjau ir Keune ir Seborin šampūnus - deja nelabai amn jie padėjo verysad.gif
Atsakyti
bioderma nuo pleiskanų pusė velnio, bet tikėjausi geresnio rezultato, bet pleiskanų apmažėjo.
o dbr naudoju ekologiškus šampūnus, be SLS ir visokios chemijos. Situacija lyg ir taisosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif As irgi pasidalinsiu patirtimi kaip islaikau nepleiskanota galvis odą.
Na mane anksčiau labai jau dažnai užpuldavo tokia problema kaip pleiskanos, tik pradedu kokį šampūną naudoti naują lyg tinka bet ir vėl ziūrek po poros savaičių net šašiukais galvos odą išberia ir aišku daugybė pleiskanų.
Tai as esu nusipirkusi vaistinėja tokį čemeryčių vandenį, jo paskirtis kovoti su gyvūneliais kurie gyvena galvoje ( pvz. blusos), bet jau nuo senų laikį tai yra puiki priemonė nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo, kai panaudoju kelis mėnesius tai plaukai atsigauna pasitaiso, geriau auga, tikrai labai gera pirmonė, as tiesiog profilaktiskai kai jau ir pleiskanu nera į savaite karta pries galvos trinkimą išsitepu šiuo vandeniu galvos odą ir pavaikštau mažiausiai pora valandu o tada jau plaunu šampunu smile.gif
Ir dar esu atradusi THE BODY SHOP šampuna nuo pleiskanų su imbieru, man jis labai patinka, aišku keikvienam individualiai, gal kam ir netinka smile.gif
Atsakyti
BIO SYSTEM SHAMPOO. Ju yra keli numeriai, pvz. 1,2,3. As naudoju 1 nr., kuris gydo net zvynelines pozymius, emiau stipriausia,kad sakau naikintu man efektyviau. Ir dabar turiu labai gerus rezultatus.  thumbup.gif
tikrai visiems rekomenduoju si sampuna, man net nizoralis nepadejo nei truputi, kuris kainuoja 50 lt. turbut 30 ml. ar 50 ml.  doh.gif

Palyginus su Nizoral man sitie shampunai irgi dau labiau padejo ir patiko, tik as del riebios seborejos turejau Nr.4.
Taciau, geriausia kombinacija mano situacijoje buvo Bio System Nr.4+dilgeliu nuoviras. Pleiskanu beveik nebeliko jau po 1 skalavimo bigsmile.gif shtai jums ir "bobuciu receptai" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2010 06 07, 21:06)
visoms kuriu gavos oda sausa ,pleiskanojanti, tai siulyciau pabandyti DIKSON sampuna su siera SOLFEX. jis kaip gydomoji priemone .

Nusipirkau pabandyti..nieko nepadejo..absoliuciai net neapmazejo..pas mus vanduo labai keitas..kol nenusipirksim filtru matyt taip ir bus..nors tiesa sakant bandziau ir pas mama plautis kur vanduo minkstesnis..tiesa sakant jokio efekto...
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 07 15, 09:06)
Nusipirkau pabandyti..nieko nepadejo..absoliuciai net neapmazejo..pas mus vanduo labai keitas..kol nenusipirksim filtru matyt taip ir bus..nors tiesa sakant bandziau ir pas mama plautis kur vanduo minkstesnis..tiesa sakant jokio efekto...

reiškia kitos priemonės reikia ieškoti, atrasti kuri padės...
Atsakyti
nu va baigesi tas pleiskanu siaubas doh.gif isigydziau su sulsena
buvau nusprendusi pradeti bandyti viska nuo pigiausiu priemoniu ir brangyn bet uzteko ir sulsenos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling_ @ 2010 05 20, 02:39)
O ką daryt, jei dėl kieto vandens pleiskanos atsiranda? Negi filtrą pirkt ir virint nuolat sad.gif Anksčiau pas tėvus gyvenau, šulinio vandeniu plaukus plaudavau, o jis tai minkštas. O dabar vienos bėdos su galvos oda...

Viena karta i savaite naudokite pylingini sampuna.Tai sampunas giliai isvalantis visus nesvarumus is plauku.Pas ka problemos su vandeniu,tai kolkas vienintelis patarimas,kuris turetu jums padeti.
QUOTE(nasilsin @ 2010 07 06, 18:43)

Kc profesional? Merginos,sitas dalykas ir vyram tinka,veiksmingas,isbandytas. mirksiukas.gif

Tie visi marketiniai sampunai nuo pleiskanu,atkreipkit demesi.Kol naudojat sampuna - tol gerai.Tik pasiimat kita - vel atsiranda.Labai kirpykloje matosi,ateina klientas be pleiskanu,viskas ok,isplauni galva...O vargeli...Daznai kaltinamas sampunas.Taip,gali pleiskanu atsirasti nuo netinkamo sampuno,bet pleiskanos kitokios ir jausmas kitoks.
Kas liecia riebiaja seboreja.Tai liga ir ja reikia gydyti.Jokie h and sh nepades.Yra tam skirtos proceduros,kurias atlieka kirpykloje,butent galvos odos gydymui.Kazkaip nezinau,mazai girdisi apie tokias proceduras,bet jos tikrai yra,nes pati mokiausi jas daryti...Gal nepopuliaru,arba kirpejos neuzsiima.Nezinau...
Kas liecia sausa galvos oda ir pleiskanas,tai yra analogiskos proceduros su tonizuojancia priemone ir galvos masazu.
Pasiteiraukite savo kirpeju apie proceduras mirksiukas.gif
Atsakyti

pritariu,as pati naudoju tik ne sampuna o tonika bio system thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jau siuliau merginoms nuo plauku slinkimo,tikrai geras dalykas ir pleiskanas naikina ir slinkima stabdo nu zodziu isbandyta thumbup.gif ir nera kosmine kaina taip kad pabandyti negaila mirksiukas.gif
Atsakyti