O niekas nebandete naudoti sampuno be SLS? Pati neseniai isigijau Rossmann vaikiska sampuna be sls ir silikonu sudety, tai plaukai ir galvos oda tikrai svarus, be jokiu pleiskanu.
Bent jau kol kas efektu esu patenkinta; ziuresiu, kas bus, kai ipusesiu buteliuka.

pas mane pleiskanu atsiranda karts nuo karto tai as galva svogunu sultim istepu uzsidedu maisiuka ir palaikau kiek galiu. tada iskart dingsta kuriam laikui

Kas liecia nesveikia galvos oda, plauku slinkima ir kitas problemas dabar labai gera akcija kaip tik vyksta
http://www.grupinis....salone-Vilniuje
http://www.grupinis....salone-Vilniuje
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 29, 02:29)
O niekas nebandete naudoti sampuno be SLS? Pati neseniai isigijau Rossmann vaikiska sampuna be sls ir silikonu sudety, tai plaukai ir galvos oda tikrai svarus, be jokiu pleiskanu.
Bent jau kol kas efektu esu patenkinta; ziuresiu, kas bus, kai ipusesiu buteliuka.

Aš kaip tik naudoju Green People rozmarinų šampūną be SLS ir visų kitų blogybių, bet deja pleiskanų man jis negydo....tiksliau jų nesumažėjo

Turėjau ir aš Rossmann vaikišką šampūną - tai jis man visai netiko

Papildyta:
QUOTE(bulletproof @ 2010 11 27, 12:55)
Naudoju Lavera cornflower sanmpuna nuo pleiskanu, taip pat esu naudojus Lavera almond milk. Cool. Kadangi mano jautri galvos oda ir pleiskanoja net nuo vandens, tai naudoju citrinzoliu arba teatree ea. Isipilu kelis lasus i buteliuka, silto vandens ir purskiu ant saknu. Taip pat galima maisyti ir su kokiu aliejumi.
Ir kaip rezultatai? Po kiek naudojimų jau sumažėja pleiskanų? Nes aš naudoju Lavera kosmetiką, kuri labai patinka. Taigi domina ir šampūnai.
nezinau, as tai kiek bandziau tai man padeda tik sulsena, kazi kas cia per stebuklas ta sulsena

QUOTE(jauniute @ 2011 02 04, 18:53)
nezinau, as tai kiek bandziau tai man padeda tik sulsena, kazi kas cia per stebuklas ta sulsena 

Aš irgi turėjau Sulsena, bet labai jau nepatinka tepliotis man ja. Aišku dar patarė vaistininkė Nizoral - šis irgi labai pagelbėjo. Bet po kiek laiko, kai jau naudoju kitą šampūną - vėl atsiranda pleiskanų

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 02 05, 10:20)
Aš irgi turėjau Sulsena, bet labai jau nepatinka tepliotis man ja. Aišku dar patarė vaistininkė Nizoral - šis irgi labai pagelbėjo. Bet po kiek laiko, kai jau naudoju kitą šampūną - vėl atsiranda pleiskanų
Taip jau tada gaunasi, kad profilaktiškai teks naudoti arba Sulsena arba Nizoral...pastarasis man labiau patinka, nes šampūno pavidalu.

O jums nuo šampūnų pleiskanoja galvos oda, ar šiaip jau senai problemą turit?
Aš tai vargstu nuo vystyklų, mama pasakodavo, kad nuo mažens kamuoja pleiskanojanti galvos oda. Ir taip yra iki šiol. Man išsirinkti šampūną, kuris nejautrintu tai tolygu laimėjimui, jei tokį pavyksta rasti. Labai gaila, kad būna pradžioj viskas ok, bet pripranta oda ir vėl pleiskanoja. Turiu dermatitą, oda labai jautri ir alergiška, tai dabar kažkaip pradėjau žvalgytis į natūralius šampūnus, išbandžiau Laveros basis sensitiv liniją, padėjo, neturiu pleiskanų ir džiaugiuos, šis jau baigias, bandysiu kokį kitą natūralų. Nors ir rinkdavausi visokius be SLS ir parabenų, nieko gero nesigaudavo, būdavo dar blogiau. Apie vaikiškus nešneku, nepasakytum, kad vaikam skirtas, nes pribombinta medžiagų visokių. Jeigu būna atsiranda kurnors pleiskanų, mažas plotelis, visada turiu po ranka Elacon losjono. Ten mažas kiekis, apie 20ml, jis skitas daugiau plaukuotai kūno daliai (šiuo atveju naudoju galvos odai) sergant psoriaze, žvyneline ir panašiomis ligomis. Tai aš jeigu pamatau, kad man pleiskanoja, ištrinkus galvą, kol plaukai drėgni, tą vietą įtrinu tuo losjonu ir nebėr problemos. Bet trumpalaikis efektas, gal porai savaičių, tai jei pamatau vėl, pakartoju ir vėl vargo neturiu. Bet kažkaip jau daugiau nei metai turiu šito losjono ir žaidžiu taip. Bet man nesunku, užtat neniežti, nėr pleiskanų - nėr diskomforto. Tiesa, pabandžius Laveros šampūną apsidžiaugiau, nes išvis nieko nebėr, tai džiūgauju

Sulsena irgi visai nieko, bet aš kažkaip neturiu kantrybės ja tepliotis.

Papildyta:
Ai tiesa, ar skaitėt čia kažkur SM, merginos į šampūną lašina arbatmedžio aliejaus, sakė labai padeda nuo pleiskanų. Beto trina į galvos odą kokosų aliejų, irgi pasiteisino. Gal kam padės?

QUOTE(Ruthi @ 2010 11 30, 17:55)
Sveikos
Gal kuri nors žinote šampūną nuo sausų pleiskanų, galvos oda labai sausa ir pleiskanos sausos lipa į viršų...
Gal kuri nors žinote šampūną nuo sausų pleiskanų, galvos oda labai sausa ir pleiskanos sausos lipa į viršų...

Rene Furterer sampunas nuo sausu pleiskanu Melaleuca berods vadinasi. Zalioje dezuteje buna ipakuotas, toks geltonos spalvos matinis tirstas sampunas. Reikia siek tiek palaikyt, instrukcijoje parasyta kiek ant galvos. Toks superinis daiktas, kad

Nizoralis tai labai jau grubus daiktas, kenkia plaukams, o Furtereras ne salina simptomus, o gydo, tuo jis ir ypatingas, kad kantriai panaudojus kuri laika problema isnyksta suvisam. Bet pleiskanas isplauna jau po pirmo karto

Sveikos!
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Itariu, kad busiu paveldejus is tevo polinki i egzema, bet pas daktarus nejau, nes jie nieko gero sia tema nepasako.
Paauglysteje, ypac baiginejant mokykla, laikant egzaminus, stresuojant, buvo sita egzema beislendanti raudonom serpetojanciom demelem ant nugaros ir plaukuose, palei krastus - ant kaktos ir smilkiniu.
Dar tada pirko man Nizoral, kuris tikrai padedavo, bet kainavo nesvietiskus pinigus
Paskui su sese perejom prie Sulsenos tepalo - irgi padedavo, ir ne taip brangu.
Dabar isvaziavau i Vokietija, tai is pradziu siuntinejo man mama is LT ta Sulsena, bet ikyrejo siuntinetis, ir gan greitai baigdavos jinai, nes, kad ir karta i savaite-dvi, bet vos ne po puse tubeles reikedavo istept
Tada nusprendziau susirast alternatyva sau Vokietijoj. Skaiciau daug apie veikliasias medziagas, kurios gydo nuo pleiskanu (rusu ir anglu kalbomis), susidariau sarasa labiau efektyviu ir maziau efektyviu. As nekalbu apie naturalia kosmetika, nes itariu, jog tie visi dilgeliu ir alijosiu sampunai padeda tiems, kuriu oda siaip kazkiek padziuvus ar kaip kitaip suirzus, bent jau man Lavera Kornblumen Schampoo nepadejo iki galo. Todel uzmerkiau akis i tas chemines medziagas (galu gale ir Nizoral, ir Sulsenoj ju pilna, ir tik jie man realiai padedavo).
Dar isskaiciau, jog dazniausiai tuose nerimtuose sampunuose (Schauma, Head&Schoulders, Wash&Go ir pan.), jei ir yra kazkuri is reikalingu veikliuju medzagu (pvz., raso, su cinku ir pan.), tai jos vienos neuztenka - reikia, kad butu minimum dvi, o dar geriau - trys
Tai va, tokiu budu perooglinus visa vokiska rinka, radau viena paprasta ir nebrangu sampuna, kuri db naudoju as (beje, apie sulsena netgi pamirsau - jos tiesiog nebereikia!), naudoja mano vaikinas (kuriam irgi nuo tu parduotuviniu, or ir nuo brangaus WELLA SP buvo pleiskanu), ir mano sese, kuriai dabar siunciu sita sampuna, nes pigiau atsieina, nei kombinuojant Sampunus su Sulsena
Stai sampunas, jei kieno giminai vazineja i Vokietija, galetu jum parvezt.
http://herbacin.de/i...c25t1m18i88mu45
Noriu tik tiek pridurti, kad jokiu stebuklu cionai nera - sis sampunas nera niekuo ypatingas, tiesiog turi sudety Piroctone Olamine bei neretai sutinkama pagalbine medziaga Salicylic Acid (salicilo rugstis). Kiek nagrinejau rinkoje esamu sampunu sudetis, tai dazniausiai ir brangiuose "saloniniuose" sampunuose kurie nors panasus ingredientai gydo tas pleiskanas turbut ne maziau efektyviai, bet ir kaineles ju kandziojas. O as, kaip visada, pradedu nuo pigiausio, o jei netinka, einu brangyn
Tikiuosi, padesiu ne vienam su sia info
Jei ka domina veikliosios medzagos nuo pleiskanu ir netingesit pacios pasinagrinet, ar ieina ir kokios ju ieina i jusu sampunus, ar tuos, kuriu vis dar ranka nekyla pirkt, tai galesiu atsiust savo lentele. O jei tingit, tai tiesiog teks bandyt viska is eiles
Sekmes!!!
Papildyta:
Beje, nepasakiau, kiek jis kainuoja. As uzsakineju Amazon.de, tai 3 buteliuku pakuote kainuoja 8.
Dar yra rinkinukai su kodicionierium ir vandeniu, pirkau, bet man jie nieko neduoda, tai perku db tik sampuna - pigiau ir paprasciau
https://www.amazon.d...k...amp;x=0&y=0
Del sudeties, tai jis joks ten ne bio, ir zoleliu ten beveik ner, ir SLS, kaip pas visus kitus eilinius sampunus, bet bent jau nera jame tu baisiuju konservantu, kvapiuju medziagu ir, svarbiausia, silikonu (!), nuo kuriu nekvepuoja galvos oda ir plaukai apsitrauke plevele, pasidaro sunkus, pritraukia nesvarumus ir del to greiciau riebaluojas
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Itariu, kad busiu paveldejus is tevo polinki i egzema, bet pas daktarus nejau, nes jie nieko gero sia tema nepasako.
Paauglysteje, ypac baiginejant mokykla, laikant egzaminus, stresuojant, buvo sita egzema beislendanti raudonom serpetojanciom demelem ant nugaros ir plaukuose, palei krastus - ant kaktos ir smilkiniu.
Dar tada pirko man Nizoral, kuris tikrai padedavo, bet kainavo nesvietiskus pinigus

Paskui su sese perejom prie Sulsenos tepalo - irgi padedavo, ir ne taip brangu.
Dabar isvaziavau i Vokietija, tai is pradziu siuntinejo man mama is LT ta Sulsena, bet ikyrejo siuntinetis, ir gan greitai baigdavos jinai, nes, kad ir karta i savaite-dvi, bet vos ne po puse tubeles reikedavo istept

Tada nusprendziau susirast alternatyva sau Vokietijoj. Skaiciau daug apie veikliasias medziagas, kurios gydo nuo pleiskanu (rusu ir anglu kalbomis), susidariau sarasa labiau efektyviu ir maziau efektyviu. As nekalbu apie naturalia kosmetika, nes itariu, jog tie visi dilgeliu ir alijosiu sampunai padeda tiems, kuriu oda siaip kazkiek padziuvus ar kaip kitaip suirzus, bent jau man Lavera Kornblumen Schampoo nepadejo iki galo. Todel uzmerkiau akis i tas chemines medziagas (galu gale ir Nizoral, ir Sulsenoj ju pilna, ir tik jie man realiai padedavo).
Dar isskaiciau, jog dazniausiai tuose nerimtuose sampunuose (Schauma, Head&Schoulders, Wash&Go ir pan.), jei ir yra kazkuri is reikalingu veikliuju medzagu (pvz., raso, su cinku ir pan.), tai jos vienos neuztenka - reikia, kad butu minimum dvi, o dar geriau - trys

Tai va, tokiu budu perooglinus visa vokiska rinka, radau viena paprasta ir nebrangu sampuna, kuri db naudoju as (beje, apie sulsena netgi pamirsau - jos tiesiog nebereikia!), naudoja mano vaikinas (kuriam irgi nuo tu parduotuviniu, or ir nuo brangaus WELLA SP buvo pleiskanu), ir mano sese, kuriai dabar siunciu sita sampuna, nes pigiau atsieina, nei kombinuojant Sampunus su Sulsena

Stai sampunas, jei kieno giminai vazineja i Vokietija, galetu jum parvezt.
http://herbacin.de/i...c25t1m18i88mu45
Noriu tik tiek pridurti, kad jokiu stebuklu cionai nera - sis sampunas nera niekuo ypatingas, tiesiog turi sudety Piroctone Olamine bei neretai sutinkama pagalbine medziaga Salicylic Acid (salicilo rugstis). Kiek nagrinejau rinkoje esamu sampunu sudetis, tai dazniausiai ir brangiuose "saloniniuose" sampunuose kurie nors panasus ingredientai gydo tas pleiskanas turbut ne maziau efektyviai, bet ir kaineles ju kandziojas. O as, kaip visada, pradedu nuo pigiausio, o jei netinka, einu brangyn

Tikiuosi, padesiu ne vienam su sia info

Jei ka domina veikliosios medzagos nuo pleiskanu ir netingesit pacios pasinagrinet, ar ieina ir kokios ju ieina i jusu sampunus, ar tuos, kuriu vis dar ranka nekyla pirkt, tai galesiu atsiust savo lentele. O jei tingit, tai tiesiog teks bandyt viska is eiles

Sekmes!!!
Papildyta:
Beje, nepasakiau, kiek jis kainuoja. As uzsakineju Amazon.de, tai 3 buteliuku pakuote kainuoja 8.
Dar yra rinkinukai su kodicionierium ir vandeniu, pirkau, bet man jie nieko neduoda, tai perku db tik sampuna - pigiau ir paprasciau

https://www.amazon.d...k...amp;x=0&y=0
Del sudeties, tai jis joks ten ne bio, ir zoleliu ten beveik ner, ir SLS, kaip pas visus kitus eilinius sampunus, bet bent jau nera jame tu baisiuju konservantu, kvapiuju medziagu ir, svarbiausia, silikonu (!), nuo kuriu nekvepuoja galvos oda ir plaukai apsitrauke plevele, pasidaro sunkus, pritraukia nesvarumus ir del to greiciau riebaluojas

ci adauguma raso , kad galvos oda sausa ir pleiskanoja, o pa smane atvirksciai galvos oda riebaluota jau po paros nuo plovimo, ir pakasius galva tokia kose panagese
nelabai jau kaip ci askamba
per kaskokia laida girdejau kad truksta b grupes vitaminu

mes naudojam nebrangia ukrainietiska produkcija su varnalesom. Yra sampunas nuo pleiskanu, aliejus ir kauke, labai padeda ir kaina prieinama
nerandu dabar gero pavyzdzio, bet parduotuvese reik ieskoti panasiu pakuociu...

nerandu dabar gero pavyzdzio, bet parduotuvese reik ieskoti panasiu pakuociu...