Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

[quote=vivaidejos,2010 04 07, 12:24]
[quote=Lineta*,2010 04 07, 10:08]
nu gerai, papasakosiu smulkiau...
Na Krisss supermamoj Interus nerealia reklama padare- manau ir ji ir jie patys tai zino... wink.gif kiek paziuriu i ju puslapi- pirmoje virtuviu katalogo eiluteje vis ta pati virtuve....atrodo kad geriau ir neko nepagamins... Padare gerais rakursais nuotraukas, einamas derinukas ir topas jau yra-nebuvo nei vienos sios temos skaitytojos, kad nepatiktu Krisss virtuve... taigi uzsakymu kruva garantuota. Buvo berods dar parasyta cia SM, kad taiko forumietems nuolaidas. Tai as manau, kad kai taip lengvai is cia ateina uzsakymai tai kokybe ir dizainas turi buti nepriekaistingas, nes cia esancios baldininkes- jei kuri dalyve ko nezino -- kuo puikiausiai isaiskina techninius dalykus (pagarba 4u.gif )
Firmai garbes nedaro, kai iskilus problemai ji yra sprendziama konfliktiskai...
Pilnai suprantu Lineta*-uzsakovui PRIVALO ne tik isaiskinti bet ir parodyti kaip kas atrodo, nes ne visi turi vaizduote...

o dar isivaizduoti kad naujo baldo dureliu nepajegs atidaryti tai ir as neisivaizduociau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pralinksmino cia mane, sumontuoja tau baldus, o tu nesugebi atsidaryti spinteles...
na tures pamoka, gal pirma karta tai dare...

[/quote]

o tai ka, cia tie patys baldziai sedi? is kur jie zino apie si foruma?

na pamoka jiems bus tokia, kad reikia viska ivertinti nuo iki, o mums - kad geriau rinktis labiau zinoma ir brangesni baldininka ar firma.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 07, 11:50)
cia pirminis variantas, dabar tos 2 spintos tokios pat tamsiai rudos kaip ir virsus, neturiu originalo foto darbe

nu cia puikiai matosi, kad rankeneliu 45 laipsniu pjauti negalima. bet kitu atveju atsiranda problema su saldytuvu. Jei deti tuos profilius ar daryti igilinima is plokstes, saldytuve tai neimanoma. sito jie neapgalvojo ar nebuvo susidure su tokia situacija. Labai idomu koki sprendima jie pasiulys.
sekmes ir kantrybes kovojant. Nenusileiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 04 07, 12:47)
nu cia puikiai matosi, kad rankeneliu 45 laipsniu pjauti negalima. bet kitu atveju atsiranda problema su saldytuvu. Jei deti tuos profilius ar daryti igilinima is plokstes, saldytuve tai neimanoma. sito jie neapgalvojo ar nebuvo susidure su tokia situacija. Labai idomu koki sprendima jie pasiulys.
sekmes ir kantrybes kovojant. Nenusileiskit  4u.gif

jie siulo "dadurti" tokios pacios rudos plokstes kur dabar yra tarpukai tarp sviesiu spintuciu ir i tuos dadurimus ifrezuoti rankeneles, bet man cia irgi kazkaip negerai atrodo, o be to tos rankeneles tik metaliniu atspalviu buna, tai prie ko cia man tas metalas? Gal patarsit kuri nors baldininke?

man jau sizofrenija tuoj prasides doh.gif kodel mano virtuve turi buti sudurta, dadurta ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 07 balandžio 2010 - 11:51
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 07, 12:49)
jie siulo "dadurti" tokios pacios rudos plokstes kur dabar yra tarpukai tarp sviesiu spintuciu ir i tuos dadurimus ifrezuoti rankeneles, bet man cia irgi kazkaip negerai atrodo, o be to tos rankeneles tik metaliniu atspalviu buna, tai prie ko cia man tas metalas? Gal patarsit kuri nors baldininke?

perziurejau ju galerija. kad ne vienoje virtuveje pas juos pakabinamu spinteliu apacia balta doh.gif klausimas ka veikia ju dizaineris.
Pagalvosiu ka padaryt su rankenelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 07, 11:50)
na kadangi pas Krisss virtuve buvo gana nesudetinga, Taip, tai yra Interus.

oplia blink.gif o aš kaip tik derinausi su jais, nes buvau "papirkta" Krisss virtuvės.... aš juos net į Šiaulius žadėjau kviestis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 04 07, 12:52)
perziurejau ju galerija. kad ne vienoje virtuveje pas juos pakabinamu spinteliu apacia balta  doh.gif klausimas ka veikia ju dizaineris.
Pagalvosiu ka padaryt su rankenelem  g.gif

manau jie neturi dizainerio, vakar issiaiskinom, kad ten tik 4 zmogeliukai dirba.

Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 04 07, 12:55)
oplia  blink.gif o aš kaip tik derinausi su jais, nes buvau "papirkta" Krisss virtuvės.... aš juos net į Šiaulius žadėjau kviestis  unsure.gif

tai dabar paskambinkit ir pasakykit, kad atsisakote pas juos darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 07, 12:57)

paprasciausias variantas galbut butu deti tokius profilius user posted image ji buna juodi.

kitu atveju nekeiciant virtuves dizaino nelabai isivaizduoju, kadangi saldytuvui jokie ileidziami, igilinti profiliai netinka. Virsutiniai saldytuvo daliai galima padaryti ileista rankenele sonineje karkaso ploksteje, taciau kaip atidaryti saldikli neisivaizduoju. g.gif

cia tokia virtuvele projektavau tai buvo su ileistais aliuminiais profiliais, bet saldytuvo situacija buvo sprendziama dedant profili vertikaliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 07 balandžio 2010 - 12:12
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 07, 11:57)
manau jie neturi dizainerio

Kaip tik ta pati pagalvojau, nes, jei neklystu, Krisss savo virtuve irgi pati susiprojektavo (pagarba jai mirksiukas.gif ), o si firma tiesiog baldus pagamino smile.gif Taip kad jie turetu buti dekingi tokiems skoni turintiems uzsakovams, kuriu deka paskui manoma, kad tai rimta, dizainerius turinti firma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 04 07, 13:04)
paprasciausias variantas galbut butu deti tokius profilius user posted image ji buna juodi.

kitu atveju nekeiciant virtuves dizaino nelabai isivaizduoju, kadangi saldytuvui jokie ileidziami, igilinti  profiliai netinka. Virsutiniai saldytuvo daliai galima padaryti ileista rankenele sonineje karkaso ploksteje, taciau kaip atidaryti saldikli neisivaizduoju.  g.gif

o kur ju rasti tokiu juodu arba tamsiai rudu?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 04 07, 12:55)
oplia  blink.gif o aš kaip tik derinausi su jais, nes buvau "papirkta" Krisss virtuvės.... aš juos net į Šiaulius žadėjau kviestis  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 07, 13:02)
tai dabar paskambinkit ir pasakykit, kad atsisakote pas juos darytis biggrin.gif

gerai, kad dar tik paviršutiniškos kalbos... kai ateis lemtingoji minutė tada ir spręsis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti