Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(fukse @ 2010 04 13, 15:19)
Šiaip aš manau, kad jei firma sudėtų savo sąskaita tuos dažytus profilius, tai iš jų pusės būtų gražus poelgis susikalbėjimo link, bet tuomet ir jūs jau turėtumėt apie juos nekalbėti negražiai, kaip sakoma, veiksmas lygus atoveiksmiui mirksiukas.gif

CIA SAVAIME SUPRANTAMA.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 15:13)
600-700 Lt nei dabar. visiskai pasimetus esu ...

Nu pipec blink.gif
aš juos siųsčiau velniop nes aš situaciją matau taip, padarė broką ir patys žino, kad padarė nes priešingu atveju sakytų nu ir dėk tu tas fotografijas su tariamu broku kur nori, kad ir tame SM yra profesionalių patarėjų, kurie iš to duoną valgo jums pasakys, kad tai ne brokas, bet ne žino, kad šūdo primalė, prašo nedėt fotografijų ir dar pinigus bando nulupt už savo nemokšiškumą, nesuprantu ar jie save labai šauniais ir protingais laiko ar jus visai už durną skaito.
Buvo metas aš ir be virtuvės gyvenau kol pagamino nepatogu sutinku nu bet ta jūsų virtuvė jau tikrai geriau be jos, o be to jei gamindami tiek broko pridarė, tai ar sugebės ištaisyt? sugadint visada lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 13, 14:38)
Nu pipec  blink.gif
aš juos siųsčiau velniop nes aš situaciją matau taip, padarė broką ir patys žino, kad padarė nes priešingu atveju sakytų nu ir dėk tu tas fotografijas su tariamu broku kur nori, kad ir tame SM yra profesionalių patarėjų, kurie iš to duoną valgo jums pasakys, kad tai ne brokas, bet ne žino, kad šūdo primalė, prašo nedėt fotografijų ir dar pinigus bando nulupt už savo nemokšiškumą, nesuprantu ar jie save labai šauniais ir protingais laiko ar jus visai už durną skaito.
Buvo metas aš ir be virtuvės gyvenau kol pagamino nepatogu sutinku nu bet ta jūsų virtuvė jau tikrai geriau be jos, o be to jei gamindami tiek broko pridarė, tai ar sugebės ištaisyt? sugadint visada lengviau  g.gif

O kokia čia įmonė tokias nesamones daro?
Atsakyti
Stebiu ir as si seriala del Linetos baldu doh.gif Kazkokia esamone gaunasi g.gif As suprantu,kas nedirba-tas neklysta, jei is pat pradziu butu draugiskai taresi, tai manau butmet susimokeje uz tas rankeneles tuos 600-700 , bet uz darbeli butu maziau paeme- ir visi patenkinti- o dabar doh.gif
Pries beveik 10 metu uzsisakinejau minkstus baldus- tai vietoj zalsvu padare rudus blink.gif Tai ir atveze paziureti kaip tie baldai pas mane atrodys ir nemokamai visus uznese i 8 auksta ir dar nuolaida tikrai nemaza padare thumbup.gif bet jei buciau sakius,kad netinka man ta spalva, tai butu pagamine kitus mirksiukas.gif Vat cia tai aptarnavimas thumbup.gif
Siust tai siust juos velniop, bet kaip is ju issireikalauti ta avansa g.gif ar tikrai jie is karto visus grazins, ar sugalvos po koki simta litu kas menesi grazinti? ir ka tada daryti?uz kokius pinigelius nauja virtuve sakytis?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 13, 15:57)

Siust tai siust juos velniop, bet kaip is ju issireikalauti ta avansa  g.gif ar tikrai jie is karto visus grazins, ar sugalvos po koki simta litu kas menesi grazinti? ir ka tada daryti?uz kokius pinigelius nauja virtuve sakytis?

tas tai taip, bet yra vartotojų teisės yra tokia sąvoka kaip geras vardas.......
suprantama kas nedirba tas neklysta, bet tada tyliai taisai savo broką už tuos pinigus, kuriuos turi, o ne savo sąlygas diktuoji mol aš padariau broką, tai dar susimokėk, kad aš jį ištaisyčiau.
Kažakip laukiau dienos kada jau kviesiuos ir aš savo virtuvę matuot..... alia žiūriu, kad tas malonumas gali visai nemalonus pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 13, 17:17)

Kažakip laukiau dienos kada jau kviesiuos ir aš savo virtuvę matuot..... alia žiūriu, kad tas malonumas gali visai nemalonus pasidaryt

va ir man tos pacios mintys g.gif ir laukiu ir ne unsure.gif
Atsakyti
Vaje vaje,kuo toliau tuo baisiau doh.gif .Buvau ir as ta firma nusiziurejus,bet jau 'atsoko' fantazija unsure.gif .

Gal kam baldus dare bumana.lt? g.gif

Kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 14:16)
nu siaip as irgi kerstinga, bet palyginus su Jumis, tai tolerantiska  lotuliukas.gif  nu uz tolerancija tikrai turetu dekoti, o as vakar dar save kaip kokia dura grauziau, kad gal as cia per ziauriai su jais elgiuosi, nu pasirodo, kad dar visai normaliai  bigsmile.gif

jauna dar lotuliukas.gif sakyciau cia jie su jumis ziauriai bigsmile.gif net ne ziauriai, man cia panasu i atvira pasityciojima g.gif

SITUACIJA DABAR TOKIA, KAD PATAISYTU IR APATINES rankeneles ir kad butu islaikytas tas rudos spalvos vientisumas, jie siulo deti aliuminio profilius ir juos kazkaip dazyti, kad butu isgauta ruda spalva,  o tai papildomai mums kainuotu apie 600-700 Lt, ar as tureciau uz tai moketi jei baldininkas darydamas projekta neapskaiciavo, kad su jo pagamintu variantu nebus imanoma normaliai naudotis virtuve? Dabar reiskiasi jau atsirado techninins sprendimas paimti ir ideti dazytus profilius, tai ko anksciau negalima buvo sugalvoti? dar susipykau su vyru per ta prakeikta virtuve, jis juk diplomatas pas mane, tai i viska taikiai ziuri ir beveik linkes moketi, o as manau atvirksciai, kad nereikia moketi, nes toki technini sprendima buvo galima rasti ir anksciau, na aisku tada samata ir butu didesne 600-700 Lt nei dabar. visiskai pasimetus esu ...

kodel jus turite deti profilius, kuriu jums visikai nereikia g.gif jus norejote baldu be rankeneliu(jei gerai supratau), jie apsieme, tai tegu ir daro bigsmile.gif
blogai, kai cia ilenda vyro diplomatija ir geranoriskumas. bandykit su jais bendrauti, kai jo nera lotuliukas.gif

siulau jums jiems atvirai isdestyti apie galima visiska ju baldu atsisakyma ir pinigu susigrazinima. priezasciu tam turite daugiau nei pakankamai 4u.gif gal nustos tyciotis ir melzti, atsikvosekit pagaliau ir liaukites jiems nuolaidziauti 4u.gif

QUOTE(fukse @ 2010 04 13, 15:19)
Šiaip aš manau, kad jei firma sudėtų savo sąskaita tuos dažytus profilius, tai iš jų pusės būtų gražus poelgis susikalbėjimo link, bet tuomet ir jūs jau turėtumėt apie juos nekalbėti negražiai, kaip sakoma, veiksmas lygus atoveiksmiui  mirksiukas.gif

kodel? juk tie profiliai nera tai, ko uzsakove noretu, nera tai, ka ji uzsake. tai yra desperatiskas ju padaryto broko taisymas pigiausiom sanaudom, ir beje, ne is ju, o is uzsakoves kisenes bigsmile.gif suprantu, kad pagaminti naujas blizgiai dazytas plokstes laabai brangu, bet koks Linetos reikalas, jei jie ispjove per mazas ir nori pataisyti uzdedami kazkokius baisius profilius blink.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 13, 15:38)
Nu pipec  blink.gif

jus visiskai teisi drinks_cheers.gif po dar sugalvoto naujo 700lt ismelzimo, siusciau juos velniop ir ieskociau normalaus gamintojo, kad ir pagal ta pati projekta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 12, 16:56)
o kokį stalviršį darysit?

ta prasem kokia spalva, ar koki sujungima per L forma? smile.gif

dabar mam galvos skausmas staljuostes doh.gif pas mus nera plyteliu ant sienu, tai ties kaitlente kazka reikia galvoti...bet su tuo dar kazkaip susitvarkysim, lieka vienas atviras klausimas - musu virtuve baigiasi ties tokia kolona, is dvieju pusiu i ja remsis stalvirsis, zodziu gausis kad is stalvircio pjaus 90laisniu kampa, kad ta kolona apglebti (pas mus bus platus 100 cm slatvirsis), meistras man pasakoja, kad neimanoma tiksliai ispjauti todel vistiek geriau deti staljuoste doh.gif ir kitas momentas, kad jie pjaus vietoje ta reikala - kodel??? neturiu supratimo...isivaizduoju kad su kokiom staklem ispjovus butu tikrai lygiau, nei dabar vietoje pjaus su nezinia kuo, gal su pjukliuku kokiu biggrin.gif nu zodziu..sudetinga virtuve turim doh.gif
nezinau kaip issprest tu staljuosciu ir ka det uz kaitlentes g.gif pirminiam projekte uz kaitlentes buvo stiklas nupaisytas, bet nezinau ar as jo noriu g.gif
Atsakyti
O man apskritai idomu, kodel visi baldininkai rekomenduoja deti staljuostes ir itariai ziuri i tarpo tarp spinteliu ir sienos uztepima silikonu? Kuo staljuoste yra pranasesne uz silikona? Juk jei vanduo begs, tai gali pabegt ir po staljuoste? O juk su silikonu uztepama ir pvz. tarpas tarp vonios praustuvo ir sieneles ir viskas su praustuvu gerai, tai kodel virtuves spintelems turetu kazkas atsitikt? g.gif Labai noreciau tai suzinoti butent is techniskosios ir praktiskosios puses - ar tikrai staljuoste yra negincijamai saugiau uz silikona? g.gif
Atsakyti
Merginos, reikia Jūsų pagalbos.
Gal kuri iš jūsų yra pirkusi žarną nuo dujų baliono iki dujinės labai ilgą (5-6 metrų)? Klausiu, nes meistras pasakė, kad tokių nebūna arba sunku rast.
Atsakyti
SITUACIJA DABAR TOKIA, KAD PATAISYTU IR APATINES rankeneles ir kad butu islaikytas tas rudos spalvos vientisumas, jie siulo deti aliuminio profilius ir juos kazkaip dazyti, kad butu isgauta ruda spalva,  o tai papildomai mums kainuotu apie 600-700 Lt, ar as tureciau uz tai moketi jei baldininkas darydamas projekta neapskaiciavo, kad su jo pagamintu variantu nebus imanoma normaliai naudotis virtuve?

Kadangi aš tokio profilio nesu mačius, todėl, prieš sutikdama tokiai avantiūrai, mažų mažiausiai ką padaryčiau, tai pradžioje paprašyčiau, kad parodytų bent gabalėlį to profiliuko, jau nudažyto. Ar patiks toks variantas, nes dabar tai panašu į "pirk katę maiše už 600" smile.gif paklausčiau, kas dažys, kaip dažys, kokiais dažais, pasirinkčiau info, kokia duodama garantija, kad dažai gerai laikysis ant aliuminio, nenusičiupinės ar nenutrupės po metų kitų. Gal gamintojas gali patarti, kur tokių spintelių galima pamatyt "gyvai". Berods Forma minėjo, kad dažytais (bet baltais dažais) prekiauja firma "BEK", gal verta ir su jais pasikonsultuot.
Žodžiu, sutikt mokėti 600 Lt nežinia už ką būtų didelė prabanga, skubėt sutikt su pasiūlymu tikrai neverta. O jei nepatiks, kai atveš montuot? Tada bus dar kebliau g.gif juk tai bus jau ne brokas, tiesiog vėl skonio reikalas, tik dabar jau suderintas...

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 13, 19:43)
kitas momentas, kad jie pjaus vietoje ta reikala - kodel??? neturiu supratimo...isivaizduoju kad su kokiom staklem ispjovus butu tikrai lygiau, nei dabar vietoje pjaus su nezinia kuo, gal su pjukliuku kokiu  biggrin.gif 

Aišku, jei dės staljuostę, tai nieko baisaus, jei ir su pjūkliuku nupielavos, staljuotė paslėps negražumus. Bet be staljuostės būtų gražiau 4u.gif tegu pasistengia rolleyes.gif O jei nepavyks, tai visada bus galima uždėti staljuostę smile.gif
Sumontuotų spinteles bute, tik karkasus, tada išsipjautų būsimo stalviršio "lekalą" smile.gif aplink koloną iš kokios nors pigios plokštės, pvz. gipso kartono, osb, medžio dulkių (nežinau, ar būtų tam tinkamos ir ar jos pigios blush2.gif), o tada ceche jau galėtų pagal šabloną išpjauti stalviršį su normaliom staklėm?

Profesionalai tikrai pasiūlys išeitį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 13 balandžio 2010 - 20:12