QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 14:16)
nu siaip as irgi kerstinga, bet palyginus su Jumis, tai tolerantiska

nu uz tolerancija tikrai turetu dekoti, o as vakar dar save kaip kokia dura grauziau, kad gal as cia per ziauriai su jais elgiuosi, nu pasirodo, kad dar visai normaliai
jauna dar

sakyciau cia jie su jumis ziauriai

net ne ziauriai, man cia panasu i atvira pasityciojima
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 15:13)
SITUACIJA DABAR TOKIA, KAD PATAISYTU IR APATINES rankeneles ir kad butu islaikytas tas rudos spalvos vientisumas, jie siulo deti aliuminio profilius ir juos kazkaip dazyti, kad butu isgauta ruda spalva, o tai papildomai mums kainuotu apie 600-700 Lt, ar as tureciau uz tai moketi jei baldininkas darydamas projekta neapskaiciavo, kad su jo pagamintu variantu nebus imanoma normaliai naudotis virtuve? Dabar reiskiasi jau atsirado techninins sprendimas paimti ir ideti dazytus profilius, tai ko anksciau negalima buvo sugalvoti? dar susipykau su vyru per ta prakeikta virtuve, jis juk diplomatas pas mane, tai i viska taikiai ziuri ir beveik linkes moketi, o as manau atvirksciai, kad nereikia moketi, nes toki technini sprendima buvo galima rasti ir anksciau, na aisku tada samata ir butu didesne 600-700 Lt nei dabar. visiskai pasimetus esu ...
kodel jus turite deti profilius, kuriu jums visikai nereikia

jus norejote baldu be rankeneliu(jei gerai supratau), jie apsieme, tai tegu ir daro
blogai, kai cia ilenda vyro diplomatija ir geranoriskumas. bandykit su jais bendrauti, kai jo nera
siulau jums jiems atvirai isdestyti apie galima visiska ju baldu atsisakyma ir pinigu susigrazinima. priezasciu tam turite daugiau nei pakankamai

gal nustos tyciotis ir melzti, atsikvosekit pagaliau ir liaukites jiems nuolaidziauti
QUOTE(fukse @ 2010 04 13, 15:19)
Šiaip aš manau, kad jei firma sudėtų savo sąskaita tuos dažytus profilius, tai iš jų pusės būtų gražus poelgis susikalbėjimo link, bet tuomet ir jūs jau turėtumėt apie juos nekalbėti negražiai, kaip sakoma, veiksmas lygus atoveiksmiui
kodel? juk tie profiliai nera tai, ko uzsakove noretu, nera tai, ka ji uzsake. tai yra desperatiskas ju padaryto broko taisymas pigiausiom sanaudom, ir beje, ne is ju, o is uzsakoves kisenes

suprantu, kad pagaminti naujas blizgiai dazytas plokstes laabai brangu, bet koks Linetos reikalas, jei jie ispjove per mazas ir nori pataisyti uzdedami kazkokius baisius profilius
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 13, 15:38)
Nu pipec
aš juos siųsčiau velniop nes aš situaciją matau taip, padarė broką ir patys žino, kad padarė nes priešingu atveju sakytų nu ir dėk tu tas fotografijas su tariamu broku kur nori, kad ir tame SM yra profesionalių patarėjų, kurie iš to duoną valgo jums pasakys, kad tai ne brokas, bet ne
žino, kad šūdo primalė, prašo nedėt fotografijų ir dar pinigus bando nulupt už savo nemokšiškumą, nesuprantu ar jie save labai šauniais ir protingais laiko ar jus visai už durną skaito.
jus visiskai teisi

po dar sugalvoto naujo 700lt ismelzimo, siusciau juos velniop ir ieskociau normalaus gamintojo, kad ir pagal ta pati projekta