Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 15, 16:01)
nus jūs labai tvarkinga šeimininkė kai tik tingėsiu indus plaut reikia į jūsų fotografijas pasižiūrėt gal tada noras pakils  lotuliukas.gif

Tai indus dedi į indaplovę ir tiek žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 04 15, 10:16)
as esu didele dramblio kaulo, kavos su pienu- kakavos spalvu gerbeja lotuliukas.gif  doh.gif bet kai gyvai pamaciau tokia blizgia virtuve, nebeliko pasirinkimo, teko gamintis balta, mat numyletoji spalva mums taip graziai nebeatrode 4u.gif

pas mus viena zona virtuves - ten bus balta, o is kitos puses sujungta su svetaine, is svetaines puses bus dramblio kaulo. Maciau gyvai, man patiko ax.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 04 15, 12:31)
Bufeto vedeja, pas mus toks stalvirsis, tai atrodo graziai, bet kadangi jis tamsus, tai ant jo matosi menkiausias ir nekalciausias ibrezimas.

nu, va, kad braizosi tai negerai g.gif

QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 16:45)
Kadangi virtuvė kartu su kambariu, tai tenka tvarkos laikytis  biggrin.gif
Tikrai sugebėtumėt.

labai liux virtuve wub.gif tikrai labai grazu. Apie medziagas jau ir as rasiau, kad mane atkalbineja nuo tos brangios plokstes doh.gif bet jau sutarti pasirasem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 15, 16:04)
labai liux virtuve  wub.gif  tikrai labai grazu. Apie medziagas jau ir as rasiau, kad mane atkalbineja nuo tos brangios plokstes  doh.gif  bet jau sutarti pasirasem smile.gif

Ačiū Bufeto vedėja 4u.gif
Viskas gerai su tuo blizgiu MDF, tik kai pagalvoji, tai tuos pinigus sėkmingai galėjau išleisti kažkam kitam - kad ir kelionei, o virtuvę pasidaryti iš paprastesnių medžiagų.
Ir dar - niekas nedarykite tokių nesąmonių, kaip aš virš salos pasidariau doh.gif Va čia tai tikras siaubas. Erdvę visą suėdė ir nervina nerealiai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 15:43)
Daug ką dabar daryčiau kitaip, bet, kaip sakoma, po mūšio kumščiais nebemojuojama  bigsmile.gif Tai iš savo klaidų pasimokysiu įrenginėdama kitus savo namučius. blush2.gif
user posted image

user posted image

Temide labai labai grazi jusu virtuve bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 16:43)
Daug ką dabar daryčiau kitaip, bet, kaip sakoma, po mūšio kumščiais nebemojuojama  bigsmile.gif Tai iš savo klaidų pasimokysiu įrenginėdama kitus savo namučius. blush2.gif
user posted image

ideali virtuve wub.gif labai labai skoninga, neperkrauta ir svarbiausia - neapkrautos spinteles tongue.gif viskas labai labai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as tokios noreciau ir pinigu galiu sau leisti 4 k maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 04 15, 16:28)
Temide labai labai grazi jusu virtuve bigsmile.gif  4u.gif

Milaaa, ačiū.
Ar pavyko nuvalyti lipdukus su tuo WD?
Atsakyti
Temide, na Jūsų virtuvė tai pasakų pasaka wub.gif
O kokie šviestuvai fainučiai, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 04 15, 16:37)
ideali virtuve  wub.gif labai labai skoninga, neperkrauta ir svarbiausia - neapkrautos spinteles  tongue.gif viskas labai labai super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif as tokios noreciau ir pinigu galiu sau leisti 4 k maziau  blush2.gif

Liusii, jei nedarytum iš blizgaus MDF , tai ir 12 t pigiau pasidarytum.
O jei iš blizgaus, tai nedaryk tos nesąmonės virš salos, vietoj stalčių - spinteles atidaromas, o vietoj tų spintelių į viršų atidaromų irgi kažką paprasto.
Bet žinai, prie tos kainos dar prisidės stalviršio kaina ir kt. Daina be pabaigos, žodžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 15:43)

O man viskas skoninga ir gražu iš šono atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 04 15, 16:38)
Temide, na Jūsų virtuvė tai pasakų pasaka  wub.gif
O kokie šviestuvai fainučiai, labai labai  wub.gif

Konfetee, malonu kad patinka ax.gif
O šviestuvais ir aš labai patenkinta wub.gif Po bevaisių ieškojimų Lietuvoje ir kainų šoko, radom ''skylę'' Italijoj tongue.gif
Lubų ir apšvietimo temoje esu įdėjusi dar ir koridoriaus šviestuvukus.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 17:44)
tai nedaryk tos nesąmonės virš salos, vietoj stalčių - spinteles atidaromas, o

na ta jūsų nesąmonė man gražiai žiūrisi ir tokia sąmoninga atrodo bigsmile.gif
vat stalčiai stipriai pakelia virtuvės kainą man čia taip vienas baldininkas sakė
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 04 15, 16:47)
O man viskas skoninga ir gražu iš šono atrodo  ax.gif

Neeri, ačiū.
Ir dar ką dabar daryčiau kitaip - tai indaują daryčiau tokio pat gylio kaip ir spintelės, nes dabar vargiai didesnė lėkštė telpa.
Atsakyti