Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

Laba vakara 4u.gif

Vakar su Zygiu Vilniuj buvom pas ondotologus patikrint dantis,po visu valymu cool.gif viskas gerai apnasu vel yra bet jos dar palauks,labiau rupi paskutinis pieninis dantis blink.gif doh.gif padarem nuotrauka saknis jau istirpus,bet laikos zaraza isikabines kazkur ir nekrenta biggrin.gif tai ir liepe laukt,jei jau labai krutes vaziuosim traukt ir tuo paciu apnasas vel nuvalys cool.gif

Nieko neskaiciau tik prisiduodu kad gyva 4u.gif siandien puse dienos pravaiksciojau kol visus mokescius susimokejau doh.gif kol dar pinigu yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 17, 20:38)
Laba vakara  4u.gif

Vakar su Zygiu Vilniuj buvom pas ondotologus patikrint dantis,po visu valymu  cool.gif viskas gerai apnasu vel yra bet jos dar palauks,labiau rupi paskutinis pieninis dantis  blink.gif  doh.gif padarem nuotrauka saknis jau istirpus,bet laikos zaraza isikabines kazkur ir nekrenta  biggrin.gif tai ir liepe laukt,jei jau labai krutes vaziuosim traukt ir tuo paciu apnasas vel nuvalys  cool.gif

O tai Jonavoje nera geru odontologu??
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 17, 20:11)
O tai Jonavoje nera geru odontologu??

Jonavoj?juokauji gal biggrin.gif cia juk kaimas. cool.gif jie isvis nezino,nemoka kaip elgtis salia tokio vaiko doh.gif kalbu butent apie odontologus cool.gif vazinedavom i Kauna tvarkytis su narkoze,dabar i Vilniu nes tam kabinete kuris yra vienintelis Lietuvoj skirtas apziurai neigaliuku dirba mano drauge,todel Zygis vaziuoja pas ja be jokio streso ir rodo dantis sutinka kad narkoze darys kada jos reik,nes pazysta ja.Jonavoj nesileidzia nei vienam stomologolui apziuret cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 17 kovo 2010 - 20:32
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 17, 21:31)
Jonavoj?juokauji gal  biggrin.gif cia juk kaimas.  cool.gif jie isvis nezino,nemoka kaip elgtis salia tokio vaiko  doh.gif kalbu butent apie odontologus  cool.gif vazinedavom i Kauna tvarkytis su narkoze,dabar i Vilniu nes tam kabinete kuris yra vienintelis Lietuvoj skirtas apziurai neigaliuku dirba mano drauge,todel Zygis vaziuoja pas ja be jokio streso ir rodo dantis sutinka kad narkoze darys kada jos reik,nes pazysta ja.Jonavoj nesileidzia nei vienam stomologolui apziuret cool.gif

Mums ir nelabai su stomotologais sekasi....bijo narkozes duoti pas mus kaime(Rokiski),irgi jeigu kas sudetingiau reiks belstis pas tavo drauge i Vilniu blush2.gif

Cia mano tomas su sese....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 17, 15:00)

Nu ziurek nesusirk Paimk antigripino mirksiukas.gif Sveikatytes tau

Ačiukas. 4u.gif Na lyg nieko kolkas, nera tempos nors ant ribos 36,9 dabar. Gal neužkils, gal šiaip kas čia man. Pagulinėjau lyg geriau jau. rolleyes.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 03 17, 15:47)
Norisi pavasario.....

Ei, po velnių, pavasarį įjunkit!
Ar ragint jus dar negana?!
Ir Saulės laužą danguje užkurkit,
įgriso iki gyvo kaulo jau žiema.

Na, susimilkite, nebūkit šmikiai
ir duokit pagaliau mums šilumos,
o tai gandrai parskridę tykiai
atgal vėl į Egiptą emigruos...

Ir išsimėžt prašyčiau sniegą,
seniai jau laikas sėti žibutes,
snieguoles žadinkit iš miego,
nes jau žiemos ėmiau nekęst.

Pavasario ir vištos pasiilgo,
Velykas greit turėsim švęst.
Kiaušiniai bus kaip... seno vilko,
jeigu negaus žolės užlest...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 17, 17:18)
Nėra už ką, svarbu, kad jau gali juo džiaugtis  . Ten ta blondinė, kur tau grybą perdavė, tai mano sesuo. Sausį kai nusisuko sprandą, tai dar nieko gero, o Rokiškio daktarai neduoda siuntimo  į Santariškes. Tipo, tau psichologo reik, o tai ir akyse raibuliuoja, ir stuburą rakina

Buvos su dukra sutarusios, kad jei šią savaitę mokysis tik gerais pažymiais, tai penktadienį su MB važiuos į Šventąją brolio paimt iš sanatorijos, o ta diktante privėlė klaidų, tai namie sėdės  . Žliumbia dabar, kokia ta mokytoja ragana

Oje, vargšė sesutė. Įsivaizduoju kaip jai nelengva, nes ir man pečių juostą kaip vis labiausiai skauda, tai doh.gif Neduok dieve negaučiau ir aš šimet sanatorijos, butu košmariukas.
Vargšytė dukrytė. smile.gif Gal nusileisk truputuką, leisk į šventają , tikiu kad per skubėjimą privėlė tų klaidelių. Sunku tikrai per tuos diktantus, skubi rašyt kad tik spėt su visais ir viskas susimaklina. Prisimenu ir aš kiek per diktantus pastoviai klaidų priveldavau. Šiaip lietuvių kalbos pažymiai pas mane būdavo 8-10 o iš diktantų geriausiu atveju 4. hihihi.gif

QUOTE(GREK @ 2010 03 17, 18:16)
Sveikutės,
prisiduodu, kad sveika ir gyva - laikausi didvyriškai aš, o Rokui beveik bronchitas, dičkei faringitas, vyrui iš viso neaiški zaraza (tempa, vos eina, skauda visą, kosti, sloguoja)  Va tep va gyvenam, namai nusiaubti, amžinai visi alkani, aš vos spėju suktis virtuvėj, šiandien visi kraujus pridavėm tyrimams  Nu gal tiek
kaip faina, leisk jam kuo daugiau laiptukais laipiot, tai gera mankšta kojytėm.
nu tiesa tikra 
Nu gal jau šiemet išsiruošim pasimatyt, parašyk smulkiau kas kaip, kai žinosi tiksliai

Oi, pamiršau dar - ačiū visoms už gražius palinkėjimus 
o Ramunkai mūsų statybininkei - už puikius naujus namučius 

Oje kiek ligoniukų pas jus, šaunu kad tu dar laikaisi. thumbup.gif Sveikatytės jums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Teip, laiptukais laipiot super mankštelė. Aš net savo centriuke nelabai pripažistu lifta, nebent draugai kada įkalbina važiuot su juo, o šiaip visur lakstau laiptais. thumbup.gif
Oi kaip butu smagu jei šimet galėtumėm susitikti. wub.gif thumbup.gif Butinai viska parašysiu kada ir kur mes tiksliai busim alytuj. thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 17, 20:31)
Jonavoj?juokauji gal  cia juk kaimas.  jie isvis nezino,nemoka kaip elgtis salia tokio vaiko  kalbu butent apie odontologus  vazinedavom i Kauna tvarkytis su narkoze,dabar i Vilniu nes tam kabinete kuris yra vienintelis Lietuvoj skirtas apziurai neigaliuku dirba mano drauge,todel Zygis vaziuoja pas ja be jokio streso ir rodo dantis sutinka kad narkoze darys kada jos reik,nes pazysta ja.Jonavoj nesileidzia nei vienam stomologolui apziuret

Vaje, vargšas Žygutis, Tie vizitai pas odontologus, tai brrrr. Aš prieš menesį apturėjau malonumą rauti dantį, tai vaje kaip sunku buvo prisiverst važiuot. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 17, 20:46)
Mums ir nelabai su stomotologais sekasi....bijo narkozes duoti pas mus kaime(Rokiski),irgi jeigu kas sudetingiau reiks belstis pas tavo drauge i Vilniu blush2.gif

O musu kaime tai net tuo ir neuzsiima g.gif tik Kaunas arba Vilnius cool.gif jei reiks butinai drinks_cheers.gif

Fainuoliai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 17, 20:46)

user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 17, 21:47)
Vaje, vargšas Žygutis, Tie vizitai pas odontologus, tai brrrr. Aš prieš menesį apturėjau malonumą rauti dantį, tai vaje kaip sunku buvo prisiverst važiuot.  doh.gif

Si kart vaziavom konsultacijai tai leke Zygis be jokio streso, o dar su dviauksciu traukiniu tai isvis davolnas kaip braske buvo biggrin.gif
Atsakyti
SKUBIAI KA DARYTI mazius vel koseja tokiu sausu kosuliu o ryt botulina turim leistis net nezinau tik pasigyriau syrit kad pasveikom io beda aciu Ernestyteee uz palinkejimus bet turbut neiseis ryt nieko su botulino, o taip jo reikia
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 17, 18:53)
As taip ir pamaniau.....Nu ,kad neduoda siuntimo tai tikra nesamone...turi duot.....

Tiesa,kaip tavo broliukui sekasi,gal jau pilnai pats vaiksto???Ar yra pagerejimas po sanatorijos??

Tai blondei rytoj dar kraujagysles švies, nu gal ras kur kokį nervą užspaudė.
O broliui ženkliai pagerėjo, jau nebereikia vežimėlio ir ramento, eina lazdele pasiramsčiuodamas. Ir tą paraližuotą koją jau neblogai judina, tik kalba dar labai užsikirtinėja. Juokiamės, kad jei jau beveik sveikas, tai gali ir pėsčias iš Šventosios iki Rokiškio pareit lotuliukas.gif . O kaip tavo tėtis?Ar yra koks pagerėjimas?

Dukrai dar leidom pasitaisyt, jei rytoj diktante klaidų nėra, tai važiuos tada. Nu bet tokių žioplų privėlė doh.gif , sakinys pradėtas mažąja raide, beveik visuose žodžiuose po raidę praleidus, vietoj ę parašė ė lotuliukas.gif

Mergaitės sveikit greičiau doh.gif , juk velykos be už kalnų thumbup.gif
Audratum, išvirk bulves ir duok vaikui garais pakvėpuot.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 17, 23:37)
Tai blondei rytoj dar kraujagysles švies, nu gal ras kur kokį nervą užspaudė.
O broliui ženkliai pagerėjo, jau nebereikia vežimėlio ir ramento, eina lazdele pasiramsčiuodamas. Ir tą paraližuotą koją jau neblogai judina, tik kalba dar labai užsikirtinėja. Juokiamės, kad jei jau beveik sveikas, tai gali ir pėsčias iš Šventosios iki Rokiškio pareit lotuliukas.gif . O kaip tavo tėtis?Ar yra koks pagerėjimas?

Dukrai dar leidom pasitaisyt, jei rytoj diktante klaidų nėra, tai važiuos tada. Nu bet tokių žioplų privėlė doh.gif , sakinys pradėtas mažąja raide, beveik visuose žodžiuose po raidę praleidus, vietoj ę parašė ė lotuliukas.gif

thumbup.gif labai dziaugiuosi del tavo broliuko thumbup.gif Jis jaunas,todel jam daug lengviau atsistatyt....O mano tetis irgi po biskiuka pirmyn - jau gan stipriai spiria su koja,jau biski atsistojam isitvere,pastovim....bet greit pavargsta....ir po viena kita zodeli jau iseina islement....as tai jau kiksiu ,kad i sanatorija vezt,bet daktaras vis sako,kad truputi ankstoka.....kolkas pasamdziau masaziste - daro viso kuno masaza(ciela valanda),o tetis patenkintas thumbup.gif Gal kiek nors pageres,ar pastipres....

O dukrytei biski nusileisk....leisk vaziuoti mirksiukas.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 18, 09:54)
O mano tetis irgi po biskiuka pirmyn  - jau gan stipriai spiria su koja,jau biski atsistojam isitvere,pastovim....bet greit pavargsta....ir po viena kita zodeli jau iseina islement....

saunu thumbup.gif thumbup.gif viskas i gera mirksiukas.gif
Atsakyti