Sveikutės,
prisiduodu, kad sveika ir gyva - laikausi didvyriškai aš, o Rokui beveik bronchitas, dičkei faringitas, vyrui iš viso neaiški zaraza (tempa, vos eina, skauda visą, kosti, sloguoja)

Va tep va gyvenam, namai nusiaubti, amžinai visi alkani, aš vos spėju suktis virtuvėj, šiandien visi kraujus pridavėm tyrimams

Nu gal tiek
QUOTE(kruopa perline @ 2010 03 16, 11:25)
mano Jokubelis taip stengesi laiptais lipti

ir jam taip neblogai sekasi

, jis lipa as asara spaudziu ,darzelio aukletoja nesuprato ko as cia tokia apsiasarojus

sako juk jis "TOKS DIDELIS"

kaip faina, leisk jam kuo daugiau laiptukais laipiot, tai gera mankšta kojytėm.
QUOTE(Nikota @ 2010 03 16, 13:31)
kai aplinkui serga..mamai reikia būti stipriai..
nu tiesa tikra
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 17, 15:05)
Balandžio 7d jau turėsim su juo pasirodyti festivalyje Alytuje. Važiuosim šįmet į jį turbūt iki galo jau išbūti, dviejom dienom, su nakvyne. Tai bus jaučiu nereali kelionytė.
Nu gal jau šiemet išsiruošim pasimatyt, parašyk smulkiau kas kaip, kai žinosi tiksliai
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 17, 18:18)
Buvos su dukra sutarusios, kad jei šią savaitę mokysis tik gerais pažymiais, tai penktadienį su MB važiuos į Šventąją brolio paimt iš sanatorijos, o ta diktante privėlė klaidų, tai namie sėdės

. Žliumbia dabar, kokia ta mokytoja ragana
Vargšiukė

liūdės dabar vaikas. Gal labai jau stengėsi, todėl ir susikaupt negalėjo, bijojo klaidų privelt.
Aš saviškę taip gąsdinu, kad liks be jūros, jei taip toliau mokysis, tai rezultatai gėrėja akyse
Oi, pamiršau dar - ačiū visoms už gražius palinkėjimus
o Ramunkai mūsų statybininkei - už puikius naujus namučius