Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 24, 21:45)
Labukas, mergaitės. Nu ir aš jau retokai prisijungiu blush2.gif , visai apkerpėjau su tuo lovos režimu. Tik žiūriu serialus ir Augustei sarafaną mezgu. Net kompo į lovą nebeimu blink.gif .
Ech, gryžta mano pana iš mokyklos vakare, kai jau paiešką paskelbiau ir vyras išėjo ieškot. Nu tai parėjo visa šlapia. Mat su berniuku parkely sėdėjo ant žemės ir kalbėjosi blink.gif  doh.gif .
Lyg ir kalbu su ja, kad negalima dar ant žemės sėdėt, kad namo po pamokų eitų, nu bet vistiek, daro savo ir viskas. O paskui tokiom kaltom akytėm žiūri, mama, daugiau taip nedarysiu.

blink.gif JETUS KAIP AS DEL SAVO PERGYVENU doh.gif jei jau 10 minuciu veluoja pareit ,as sienom lipu, blush2.gif maniske zino kaip jaudinuosi ,tai spaudzia namo is karto,kai tik pamokos baigiasi,nebent mokytoja uzlaiko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vmm32: 24 kovo 2010 - 19:59
Oj negaliuuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabludo pensininkai doh.gif lotuliukas.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=30304401

QUOTE(Domicele @ 2010 03 24, 15:15)
as dabar galvoju Melgama pasileisti ar kazkaip panasiai vadinasi, sako neblogi, cia vitaminai B grupes, tai mano masaziste rekomendavo.

Man atrodo kazkas cia is musu panu leidosi, ar ne Ramunka kartais 

Nu kad ne lygtais g.gif as nesileidau Movalio cool.gif va ta Milgamma B grupes vitaminus tai leidausi ne karta thumbup.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 03 24, 15:43)
abu kartu ir dar lasindavaus magnezija....

Cia tie karsti vaistukai? g.gif

QUOTE(vikma @ 2010 03 24, 15:53)
kai lankaiu mankstas man buvo pasake,kad kiekviena diena mankstinciaus,o as vista deja to nedarau  o  buvo pasakee kad iki gyvenimo galo diena is dienos reikia mansktintis

drinks_cheers.gif teisingai pasake smile.gif palauk kaip skausmai uzspaus veliau pati darysi su malonumu ir laiko atsiras biggrin.gif

QUOTE(GREK @ 2010 03 24, 17:18)
deagnozė -  sveikas 

drinks_cheers.gif ir man tas pats doh.gif sakau poto galvoju nafik as einu ten jei jie nieko neranda,meciau ta reikala ir tempa pati savaime dingo blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 24, 19:45)
Ech, gryžta mano pana iš mokyklos vakare, kai jau paiešką paskelbiau ir vyras išėjo ieškot. Nu tai parėjo visa šlapia. Mat su berniuku parkely sėdėjo ant žemės ir kalbėjosi
Lyg ir kalbu su ja, kad negalima dar ant žemės sėdėt, kad namo po pamokų eitų, nu bet vistiek, daro savo ir viskas. O paskui tokiom kaltom akytėm žiūri, mama, daugiau taip nedarysiu.

Ai mamka nieko tu nesupranti irnesakyk.gif taigi su bernu sedejo umn.gif dzin ta zeme svarbu kompanija biggrin.gif

QUOTE(melodija @ 2010 03 24, 19:49)
O dėl ko juos leisiesi, kas tau yra?

Viena puslapi atgal viska smulkiai parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 24, 21:27)
Oj negaliuuuuuu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pabludo pensininkai  doh.gif  lotuliukas.gif

Cia tie karsti vaistukai?  g.gif
)

Skaiciau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip,karsti.....bet kai atskiedzia su 0,5litro natrio,tai nelabai ir jauciasi tas karstis.....
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 24, 20:45)
.
Ech, gryžta mano pana iš mokyklos vakare, kai jau paiešką paskelbiau ir vyras išėjo ieškot. Nu tai parėjo visa šlapia. Mat su berniuku parkely sėdėjo ant žemės ir kalbėjosi blink.gif  doh.gif .

Juk tai tik pradzia mamuk lotuliukas.gif Palauk,kuo toliau tuo giliau....mano jau ir naktimis kartais po baliu negrizta.....Kuo daugiau drausi,tuo labiau jai noresis viska isbandyt.....
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 24, 21:27)
Oj negaliuuuuuu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pabludo pensininkai  doh.gif  lotuliukas.gif

Ai mamka nieko tu nesupranti irnesakyk.gif taigi su bernu sedejo umn.gif  dzin ta zeme svarbu kompanija  biggrin.gif

Apie tą morką tai ir aš skaičiau, kritom visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu nesuprantu unsure.gif , gal senstu blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 24, 20:58)
blink.gif JETUS KAIP AS DEL SAVO PERGYVENU doh.gif jei jau 10 minuciu veluoja pareit ,as sienom lipu, blush2.gif maniske zino kaip jaudinuosi ,tai spaudzia namo is karto,kai tik pamokos baigiasi,nebent mokytoja uzlaiko tongue.gif

priprasi..... lotuliukas.gif mirksiukas.gif musu tokia dalia.....ir mes jaunos buvom,ir del musu mamos nervavos....prisiminkit.....
as savo vidurineli kelis kartus nubaudziau del to ,kad man nepakluso....o dabar jau leidziu visur ir pasitikiu....juk reikia vaikui parodyt,kad juo tiki...nors sirdele ir nerami buna....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 24 kovo 2010 - 20:46
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 24, 20:42)
Taip,karsti.....bet kai atskiedzia su 0,5litro natrio,tai nelabai ir jauciasi tas karstis.....

Juk tai tik pradzia mamuk  Palauk,kuo toliau tuo giliau....mano jau ir naktimis kartais po baliu negrizta.....Kuo daugiau drausi,tuo labiau jai noresis viska isbandyt.....

Zinau juos man leido kai Zygio laukiasi doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 24, 20:44)
Nu nesuprantu, gal senstu

biggrin.gif nesensti,pamirsai kai pati begiojei su berniukais biggrin.gif gal cia jos pirma meile biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Teip, mimmi, čia dar tik žiedeliai kas vyksta su dukryte, pratinkis. biggrin.gif
GREK laikykis, neįsisirk. Sveikatėlės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vikma, teisingai Ramunka sako, kai užspaus visai skausmukai darysi mankšteles kaip bitutė, tik daug sunkiau ir skaudžiau. Geriau pradėt kol visai nesurakino. nono.gif Žinau kaip tingisi, bet jei reikia tai reikia. mirksiukas.gif
Melodija, movalį leisiuos nuo artrozės. Kaip rašiau jau, vakar iš tyrimų paaiškėjo.
Ačiū dievui dar tik pradinė stadiją, tai tikiuos dar gerai su ją susitvarkysiu. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,plepsiukes,ramunka grazus namucei thumbup.gif nu kaip laikotes mamyciukes?
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2010 03 24, 22:12)
sveikos gyvos,plepsiukes,ramunka grazus namucei thumbup.gif nu kaip laikotes mamyciukes?

Gyvos dar,gyvos.....O kur pati uzsikasei.....be taves labai temuke sustojo....Gal kas rimto atsitiko???
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 24, 21:08)
Žinau kaip tingisi, bet jei reikia tai reikia.

Ačiū dievui dar tik pradinė stadiją, tai tikiuos dar gerai su ją susitvarkysiu.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

O tai cia viskas dar pataisoma mirksiukas.gif

QUOTE(evel1 @ 2010 03 24, 21:12)

Niu ka raitok rankoves,kaip as viena karta ir skaityk 17pusl lotuliukas.gif kaisk dideli arbatos puoda,patogiai isitaisyk ir skaityk ...naktis ilga iki ryto jau apie viska busi v kursie lotuliukas.gif
Atsakyti
su mazuoju ne kas buvo,bet fu,fu jau dabar gerai,nuo tos ytampos ir pergyvenimo pacios sveikata suslubavo,dar kaip ir rasius buvau dirbu,nu paskaitysiu tuos puslapius gal kita diena mirksiukas.gif
Papildyta:
ai mimmi Egle man parase mes su ja pabendravom,kuom siuo momentu as jai galeciau padeti,kaip rase jei sunku vaika y mokykla leisti,tai kas ten negerai,gal kokiu mokykliniu priemoniu vaikas neturi?
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 24, 22:27)

blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 24, 22:44)
priprasi..... lotuliukas.gif  mirksiukas.gif musu tokia dalia.....ir mes jaunos buvom,ir del musu mamos nervavos....prisiminkit.....
as savo vidurineli kelis kartus nubaudziau del to ,kad man nepakluso....o dabar jau leidziu visur ir pasitikiu....juk reikia vaikui parodyt,kad juo tiki...nors sirdele ir nerami buna....

AHA, AS SAKAU, GERAAAI KAD YRA DAZU PLAUKAMS ,O TAI JAU VISA BALTA NUO NERVU BUCIAU doh.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:PRISIMENU KOKIA PATI BUVAU,TAD VISKAS KITAIP ATRODE,O DABAR doh.gif
Papildyta:
QUOTE(evel1 @ 2010 03 24, 23:12)

OOOOOOOOOOO!!!!!!!!! KOKIE ZMONES SUGRYZO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vmm32: 24 kovo 2010 - 21:45