Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 01, 19:16)
Jo, man yra isvarzele,siekianti duralini maisa(nerva)...po masazu ir reabilitacijos buvo jau gerai...bet va sekmadieni lenkiausi kojine nusimaut ir sustingau....tai va jau kelios dienos vargstu ir vaistukus leidziuosi.....

O del kompens. tai net gydytojo klausiau,sako:as surasysiu vaistukus ir priduosi thumbup.gif Nors kiek atgausim...o tai jau isleidom gal apie 3,5 tukstancio nuo sausio pradzios....Va tau ir nemokamas gydymas Lietuvoje...neturi pinigeliu - mirk doh.gif

gal greita judesi del kojines padariai?
oho kiek daug isleidot,bet ta suma tuom nesibaigs,nes ir toliau juk kiek viskas kainuos doh.gif baisu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 01, 19:19)
O gal reiks pabandyt nueiti i VMI pas direktore,nes ji man deklaracijas tvarko jau 3 metus...buvusi kaimyne .....tai nunesiu bonkiuka koki ir sutvarkys...o vdruk ka nors ir as gausiu blink.gif

aiskus bandyk thumbup.gif as tai su rizikavau ir su tais 2proc kad atidaviau jiem,ispradziu kiek gailejaus,bet dabar nebe,kai matai kokie rezultatai,o dar vyrui prie 2009m deklaruotu pajamu jie sugebejo 100lt prideti thumbup.gif kazkaip paskaiciavo kad yra vaikas mazas,neigalus tai kazkaip kitaip skaiciuojas,o kadangio vyras biski daugiau gauna nei as tai ant jo deklaravo thumbup.gif
Atsakyti
Jetus kaip Ernestytaaa kaip mane siandien isdure doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Nikota @ 2010 04 01, 18:12)
Mano mažoji užkrėtė didžiąja..tai stomatitas išlindo ir tempa aukšta laikosi...širdis plyšta bet dedu visas pastangas kad pagelbėt vargšiukei..nieko nevalgo jau antra para,,,

Vajetus unsure.gif sveikit greiciau 4u.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 01, 19:19)
o tai jau isleidom gal apie 3,5 tukstancio nuo sausio pradzios....Va tau ir nemokamas gydymas Lietuvoje...neturi pinigeliu - mirk

Jetus kokia suma unsure.gif nu bet juk turi kompensuot,kas cia per nesamone unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 01, 20:50)
Jetus kaip Ernestytaaa kaip mane siandien isdure  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

bene pakliuvai su balandzio 1d? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 01, 20:57)
bene pakliuvai su balandzio 1d? mirksiukas.gif

Nu taip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Su balandžio 1 visas. thumbup.gif lotuliukas.gif
Teip, gerai šiandien daug ką išdūriau, kaip ir priklauso, cha cha cha. thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visiems sirgaliukams daug daug sveikatytės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prisiduodu tik trumpai, nes turiu daug darbeliukų. Apsiėmiau sukurti savo dramos grupės internetinį puslapėlį, svajojom seniai apie jį bet svajonės tik ir liko svajonėmis. Vakar užėjo man šišas kad svajones reik verst realybę ir pradėt to imtis. Sukūriau vakar puslapėlio griaučius, šiandien gavau daug aplodismentų, ir vadovo pasitikėjimą ir palaiminimą man jame viską tvarkyt. doh.gif Maniau kad jis labiau ten viską sudės, bendrai viska visi tvarkysim, o dabar šakytės. Prisiviriau košytės, teks srėbt. lotuliukas.gif Tikiuos pavyks pateisint pasitikėjimą, sudėt tinkamiausias foto, video ir pan. biggrin.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 04 01, 17:12)
Mano mažoji užkrėtė didžiąja..tai stomatitas išlindo ir tempa aukšta laikosi...širdis plyšta bet dedu visas pastangas kad pagelbėt vargšiukei..nieko nevalgo jau antra para,,, verysad.gif

Nu laikykites mergaites, manajai kai buvo stomatitas......sakes buvo.......dvi savaites maitinau su svirkstu, blenderiavau viska, skiedziau su vandeniu ir purskiau i burnyte po truputi, vis sis tas nei nieko, gal ir tu taip pabandyk g.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 01, 18:19)
O gal reiks pabandyt nueiti i VMI pas direktore,nes ji man deklaracijas tvarko jau 3 metus...buvusi kaimyne .....tai nunesiu bonkiuka koki ir sutvarkys...o vdruk ka nors ir as gausiu blink.gif

Aisku pabandyk, butinai, juk mes daug ko nezinome tuose istatymuose, net nenutuokiam, kad kazkas priklauso..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 01, 16:20)

jetau, užjaučiu labai dėl skausmo, eina sau, o dar su tėčiu, tai nelabai gali ir pasisaugot, kad nekelt. Va baliončikas tau 4u.gif , kad ne taip skaudėtų.

Sveikos, plepsės,

aš jau šiandien galuojuosi, nieko negaliu valgyt, gert, tik čiupa čiupsą čiulpiu, brrr, kaip bridina viskas unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaiciukes 4u.gif
Nu va siandien dar vienas ligonis namuose...mano vidurinelis su 39 tempa....labai gerkle skauda.....viena beda ne beda..jos vaiksto po 2-3 kartu.....
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 01, 20:50)

Jetus kokia suma  unsure.gif nu bet juk turi kompensuot,kas cia per nesamone  unsure.gif

Nu jo...reikia pampersus pirkti ...i menesi 4 pokai po 60 lt...keliu rusiu vaistai i menesi po 100 lt...samdziau masaziste - 250Lt....o kur visokios serveteles,pop.ranksluosciai,gerimai,maistas,......ai zodziu labai daug reikia......
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 04 02, 09:56)
jetau, užjaučiu labai dėl skausmo, eina sau, o dar su tėčiu, tai nelabai gali ir pasisaugot, kad nekelt. Va baliončikas tau  4u.gif , kad ne taip skaudėtų.

aš jau šiandien galuojuosi, nieko negaliu valgyt, gert, tik čiupa čiupsą čiulpiu, brrr, kaip bridina viskas  unsure.gif

Aciu labai....vakar vel susileidau nuo skausmo...siandien lyg ir geriau...kol nieko nekeliau.....
Ir tau sveikatytes ir kantrybes ,iveikiant si sunku etapa.... 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 01, 21:37)
Sveikutės  4u.gif
Su balandžio 1 visas.  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Teip, gerai šiandien daug ką išdūriau, kaip ir priklauso, cha cha cha.  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visiems sirgaliukams daug daug sveikatytės.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prisiduodu tik trumpai, nes turiu daug darbeliukų. Apsiėmiau sukurti savo dramos grupės internetinį puslapėlį, svajojom seniai apie jį bet svajonės tik ir liko svajonėmis. Vakar užėjo man šišas kad svajones reik verst realybę ir pradėt to imtis. Sukūriau vakar puslapėlio griaučius, šiandien gavau daug aplodismentų, ir vadovo pasitikėjimą ir palaiminimą man jame viską tvarkyt.  doh.gif Maniau kad jis labiau ten viską sudės, bendrai viska visi tvarkysim, o dabar šakytės. Prisiviriau košytės, teks srėbt.  lotuliukas.gif Tikiuos pavyks pateisint pasitikėjimą, sudėt tinkamiausias foto, video ir pan.  biggrin.gif  karsta.gif

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif O as nieko neisduriau......
O del puslapiuko thumbup.gif ,ir mes pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Nu kas per oras doh.gif lyja jau antra diena sad.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 01, 21:37)
Sukūriau vakar puslapėlio griaučius, šiandien gavau daug aplodismentų,

Kurk kurk ir mums parodysi bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(GREK @ 2010 04 02, 09:56)
aš jau šiandien galuojuosi, nieko negaliu valgyt, gert, tik čiupa čiupsą čiulpiu, brrr, kaip bridina viskas 

console.gif laikykis mamuk 4u.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 02, 11:08)
Nu va siandien dar vienas ligonis namuose...mano vidurinelis su 39 tempa....labai gerkle skauda.....viena beda ne beda..jos vaiksto po 2-3 kartu.....

Nu jo...reikia pampersus pirkti ...i menesi 4 pokai po 60 lt...keliu rusiu vaistai i menesi po 100 lt...samdziau masaziste - 250Lt....o kur visokios serveteles,pop.ranksluosciai,gerimai,maistas,......ai zodziu labai daug reikia......

Sveikatukes greiciau tavo vidurineliui 4u.gif kad orai tokie nesuprasi kaip renktis doh.gif

Tikrai islaidu daug unsure.gif o vaistus nekompensuoja? g.gif
Atsakyti
Labukas,

Senokai berasiau jau cia... tylus skaitytojas pasidariau ax.gif Kazkaip nera nuotaikos visai g.gif reikes eit ieskot, gal pamenciau kur nors ja cool.gif

Visiems ligoniukas po 4u.gif

Mano vyriukas ir snargliuoja doh.gif gerai kad slogyte neuzkemsa nosytes, tai nors nera vargelio del kvepavimo rolleyes.gif
Mazius dabar vezioju i RC. Gavom lokopede ir mankstas. Pas lokopede vyrukas tai puikiai dirba- labai klauso ka ji kalba, ka rodo, o gryzes namo viska kartoja thumbup.gif Istikruju tai labai progresas didelis wub.gif O va su kineze turim bedu... nesportuoja visai ir net nelabai prisileidzia ta moteriske, galima sakyt visai neprisileidzia... doh.gif nueinam 10-15 min pastovim ir iseinam, nes praktiskai jokios naudos, rekia jis ir viskas, arba bega prie duru ir tipo einam lauk doh.gif Niu bet dabar namie po kiema ratus sukam, bus mums uz manksta blush2.gif Pasigirsim blush2.gif Jau vyriokas vaiksciot pradeda, tik kai apvirsta sunku dar atsikelt niekur neisikibus, bet vienas tai jau zingsniuoja wub.gif Pamate, kad kieme po balas keturiom nepaeis, tai nebuvo kur dingti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2010 04 02, 12:02)
Mano vyriukas ir snargliuoja

O va su kineze turim bedu... nesportuoja visai ir net nelabai prisileidzia ta moteriske, galima sakyt visai neprisileidzia...    nueinam 10-15 min pastovim ir iseinam, nes praktiskai jokios naudos, rekia jis ir viskas, arba bega prie duru ir tipo einam lauk 

Sveikatytes 4u.gif

Palikt viena pas kineze o paciai iseit uz duru nebandet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2010 04 02, 12:02)
Labukas,

Senokai berasiau jau cia... tylus skaitytojas pasidariau ax.gif Kazkaip nera nuotaikos visai g.gif  reikes eit ieskot, gal pamenciau kur nors ja  cool.gif

Visiems ligoniukas po  4u.gif 

Mano vyriukas ir snargliuoja doh.gif gerai kad slogyte neuzkemsa nosytes, tai nors nera vargelio del kvepavimo rolleyes.gif 
Mazius dabar vezioju i RC. Gavom lokopede ir  mankstas. Pas lokopede vyrukas tai puikiai dirba- labai klauso ka ji kalba, ka rodo, o gryzes namo viska kartoja  thumbup.gif Istikruju tai labai progresas didelis  wub.gif  O va su kineze turim bedu... nesportuoja visai ir net nelabai prisileidzia ta moteriske, galima sakyt visai neprisileidzia...  doh.gif  nueinam 10-15 min pastovim ir iseinam, nes praktiskai jokios naudos, rekia jis ir viskas, arba bega prie duru ir tipo einam lauk  doh.gif  Niu bet dabar namie po kiema  ratus sukam, bus mums uz manksta blush2.gif  Pasigirsim blush2.gif Jau vyriokas vaiksciot pradeda, tik kai apvirsta sunku dar atsikelt niekur neisikibus, bet vienas tai jau zingsniuoja wub.gif  Pamate, kad kieme po balas keturiom nepaeis, tai nebuvo kur dingti lotuliukas.gif

gal vilniuj i RC ?
Atsakyti